|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Cytat:
hihi :P
|
|
#2372 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29142479]
Tak, nie mam halki. Czekam na efekt Sztuczki gdy kupi halkę z 3 kołami Bo jakaś halka będzie. Tylko nie wiem czy 2 czy 3 koła. Oczywiście gdy zwątpienie mi przejdzie Więc końcowego efektu jeszcze nie widzisz. Jak będzie halka to zobaczysz ze super będziesz wyglądać
|
|
#2373 |
|
Rozeznanie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29142166]To i ja wkleję fotki w mojej sukni. Wracałam we wtorek z rodzicami znad jeziora to zajechałam z nimi do domu zobaczyć suknię (nie wytrzymałam do weekendu) i dopiero pojechałam do siebie
![]() Powiem tak- na 1 fotce wydaje mi się że bardzo poszerza biodra które w sumie mam wielkości biustu. Ale patrząc na inne fotki to chyba tylko tiul się tak ułożył.Przymierzałam tez biżu. Jak dla mnie to może być naszyjnik, ale w kształcie V, a nie z takim dzyndzelkiem jak mam na fotkach. Najgorsze że z tyłu tak mało materiału tam zostało to ściśnięcia, a to jeszcze jest trochę za mało ściągnięte. Boję się że jak schudnę to będzie kiepsko. Zdjęcie chyba kiepskie bo robione " z dołu" ![]() Co myśliscie? Co tu zmienić? Bo ja tak patrzę na fotki w sukniach co wklejałam Wam kiedyś to mam wrażenie że nie powinnam mieć tego odcięcia między gorsetem a dołem, tylko taką ciągłą (jak ta od Lisy, która ma tez łaniejszy dekolt). I jeszcze wydaje mi się że na 2 ostatnich moja figura wygląda lepiej... Help! Bo mam wątpliwości jak dla mnie wyglądasz super w tej sukience, którą kupiłaś ![]() Twój gorset jest pięknie zdobiony, na zywo wiem ,ze wygląda jeszcze lepiej, poza tym jak ja ją mierzyłam to gorset był ciaśniutki i idealnie wyprofilowany - u Ciebie też musi tak być, więc spokojnie "dowiążesz" się w gorsecie w razie jakbyś schudła ![]() Twoja sukienka jest piękna, mnie w mojej urzekły te tiulowe ramiączka taka a'la rzymianka w bogatszej wersji a ze ja zawsze marzyłam o rzymiance dlatego sincerity przegrała - tylko dlatego ta wersja z tiulem na ramionach - miodzio
Edytowane przez M_ilkaa Czas edycji: 2011-09-01 o 18:28 |
|
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29142166]To i ja wkleję fotki w mojej sukni. Wracałam we wtorek z rodzicami znad jeziora to zajechałam z nimi do domu zobaczyć suknię (nie wytrzymałam do weekendu) i dopiero pojechałam do siebie
![]() Powiem tak- na 1 fotce wydaje mi się że bardzo poszerza biodra które w sumie mam wielkości biustu. Ale patrząc na inne fotki to chyba tylko tiul się tak ułożył.Przymierzałam tez biżu. Jak dla mnie to może być naszyjnik, ale w kształcie V, a nie z takim dzyndzelkiem jak mam na fotkach. Najgorsze że z tyłu tak mało materiału tam zostało to ściśnięcia, a to jeszcze jest trochę za mało ściągnięte. Boję się że jak schudnę to będzie kiepsko. Zdjęcie chyba kiepskie bo robione " z dołu" ![]() Co myśliscie? Co tu zmienić? Bo ja tak patrzę na fotki w sukniach co wklejałam Wam kiedyś to mam wrażenie że nie powinnam mieć tego odcięcia między gorsetem a dołem, tylko taką ciągłą (jak ta od Lisy, która ma tez łaniejszy dekolt). I jeszcze wydaje mi się że na 2 ostatnich moja figura wygląda lepiej... Help! Bo mam wątpliwości Mi sie bardzo podobasz w tej sukni
|
|
|
|
#2375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2376 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tak myślę czy nie lepsza byłaby rozmiar mniejsza-z tyłu byłaby większa przerwa a nie mocno ściśnięte i czy wtedy na bioderkach lepiej by się nie układałaTak to ta sukienka, gorset faktycznie na żywo piękniejszy ![]() a tiul na ramionka to wiadomo że do kościoła, bo rękoma nie da rady ruszać
|
|
|
|
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego teraz szukam jeszcze raz moją suknię. Mam nadzieję że ją znajdę i to w lepszym stanie niż tamtą. A o to foto. I jak która lepsza z halką czy bez???Wiadomo że z halką. Także jak kupisz halkę zobaczysz będzie cudo
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-09-01 o 18:39 |
|
|
|
|
#2378 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
bo Ty sukienkę masz w domu też? I w dniu ślubu nie będziesz się w salonie ubierać?---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
chyba macie rację, jest różnica w końcu jak mierzyłam w salonie z halką to byłam nią zachwycona! |
|||
|
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
halka musi być bo inaczej nie ma efektu. I nie uwierzycie ale dopiero wczoraj zauważyłam, że moja halka jest na dwóch kołach i tiulu![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29142788] Tak, panie w salonie lepiej wiążą, ale mnie będą w domu ubierać, więc muszą się nauczyć robić profesjonalnie bo Ty sukienkę masz w domu też? I w dniu ślubu nie będziesz się w salonie ubierać?[/QUOTE] Tak mam w domu. I mama niestety będzie się musiała nauczyć porządnie wiązać suknie teraz doczytałam, że nie miałaś halki? No to dlatego nie ma tego efektu. Zobaczysz jak wszystko będzie na swoim miejscu to będzie cudo |
|
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29142728]tak, gorset jest wyprofilowany, tylko chodzi mi o tą przerwę z tyłu- że tam gdzie się sznuruje już niewiele materiału zostało
tak myślę czy nie lepsza byłaby rozmiar mniejsza-z tyłu byłaby większa przerwa a nie mocno ściśnięte i czy wtedy na bioderkach lepiej by się nie układałaTak to ta sukienka, gorset faktycznie na żywo piękniejszy ![]() a tiul na ramionka to wiadomo że do kościoła, bo rękoma nie da rady ruszać [/QUOTE]a jaki to rozmiar?i wogole jakie Ty masz wymiary? bo jak wiesz tez bym wlasnie ją chciala i chce sobie mniej wiecej wyobrazic czy bedzie do mnie ksiezniczka pasowala
|
|
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29142788]no to się cieszę. naprawdę. ale jak patrzę na fotki to i tak bardziej figura podoba mi się w ostatnich
Tak, panie w salonie lepiej wiążą, ale mnie będą w domu ubierać, więc muszą się nauczyć robić profesjonalnie bo Ty sukienkę masz w domu też? I w dniu ślubu nie będziesz się w salonie ubierać?---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- chyba macie rację, jest różnica w końcu jak mierzyłam w salonie z halką to byłam nią zachwycona![/QUOTE] jako że porównanie było to zdjęcie swoje skasowałam :P
|
#2382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29142166]To i ja wkleję fotki w mojej sukni. Wracałam we wtorek z rodzicami znad jeziora to zajechałam z nimi do domu zobaczyć suknię (nie wytrzymałam do weekendu) i dopiero pojechałam do siebie ![]() Powiem tak- na 1 fotce wydaje mi się że bardzo poszerza biodra które w sumie mam wielkości biustu. Ale patrząc na inne fotki to chyba tylko tiul się tak ułożył.Przymierzałam tez biżu. Jak dla mnie to może być naszyjnik, ale w kształcie V, a nie z takim dzyndzelkiem jak mam na fotkach. Najgorsze że z tyłu tak mało materiału tam zostało to ściśnięcia, a to jeszcze jest trochę za mało ściągnięte. Boję się że jak schudnę to będzie kiepsko. Zdjęcie chyba kiepskie bo robione " z dołu" ![]() Co myśliscie? Co tu zmienić? Bo ja tak patrzę na fotki w sukniach co wklejałam Wam kiedyś to mam wrażenie że nie powinnam mieć tego odcięcia między gorsetem a dołem, tylko taką ciągłą (jak ta od Lisy, która ma tez łaniejszy dekolt). I jeszcze wydaje mi się że na 2 ostatnich moja figura wygląda lepiej... Help! Bo mam wątpliwości Moim zdaniem ślicznie wygląda ta sukienka, a efekt końcowy z makijażem i fryzurą będzie na pewno jeszcze lepszy. Cytat:
Tak jak któraś napisała twój ślub i tobie ma się podobać
|
|
#2383 |
|
Rozeznanie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29142728]tak, gorset jest wyprofilowany, tylko chodzi mi o tą przerwę z tyłu- że tam gdzie się sznuruje już niewiele materiału zostało
tak myślę czy nie lepsza byłaby rozmiar mniejsza-z tyłu byłaby większa przerwa a nie mocno ściśnięte i czy wtedy na bioderkach lepiej by się nie układałaTak to ta sukienka, gorset faktycznie na żywo piękniejszy ![]() a tiul na ramionka to wiadomo że do kościoła, bo rękoma nie da rady ruszać [/QUOTE]słuchaj jak mnie kobieta w salonie w niej związała na maksa to uwierz mi po 10 minutach zaczał mnie boleć brzuch. te fiszbiny są tak mocne i tak opinają. i w tej sukience pierwszy raz uwierzyłam,że można miec suknie mocno wyciętą , ale jednocześnie nie bać się , że mi spadnie z biustu. Krój ma świetny. Jeśli chodzi o Twój tył to ja uwierz mi naprawde nie widze tam nic złego pamiętaj tylko, że w gorsecie tak samo dobrze musisz ściągać wiązanie w biuście jak i w talii =równomierni - ale to pewnie już wiesz ![]() moja koleżanka miała efekt gorsetu "złamanego " w połowie właśnie przez to że osoba ubierająca skupiła się na talii, a zapomniała o gorze. i nie zastanawiaj się nad tymi dwoma ostatnimi zdjeciami - Twoja Sincerity jest piękna !! Edytowane przez M_ilkaa Czas edycji: 2011-09-01 o 18:44 |
|
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2385 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak narazie nie moge przestac myslec o moim braku@.. moze przez to sie spoznia
|
|
|
|
|
#2387 |
|
Rozeznanie
|
ale z drugiej strony my mozemy w sukienkach "powiększyć " sobie piersi, ukryć krzywe nogi
, za duży brzuszek a facet z garniturem już tak nie pokombinuje
|
|
|
|
#2388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam tylko raz taką sytuację ale wtedy o mało co na zawał nie zeszłam bo to było w maturalnej klasie![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to na bank nie pójdę
|
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak jak Twoj - zawsze jest rozczarowany jak dostane@ jak narazie nie powiedzialam mu, ze mi sie spoznia , bo to dopiero 2 dni, bo On to od razu by juz wymyslal imie dla dziecka, wiec powiem mu np za tydzien, ze cos jest nie tak (choc mam nadzieje, ze wtedy bedzie juz PO) albo sam sie skuma:P---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- noo tak "na pieska"
|
|
|
|
|
#2393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ślub 27. X. 2012Laura http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png Edytowane przez justyna_g4 Czas edycji: 2011-09-01 o 19:03 |
|
|
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2395 |
|
Raczkowanie
|
Jestem !!! Z lekkim opóźnieniem, ale jestem już w Polsce !!! Postaram się chociaż troszkę nadrobić tego co napisałyście, bo całości po prostu nie dam rady !!! Nie ma mowy ! Za dużo napisałyście
Próbuję się zaklimatyzować w domu po 5 tygodniach nieobecności ! Trochę z TŻ się dzisiaj posprzeczałam i taki kwas wisi w powietrzu w naszym mieszkaniu... |
|
|
|
#2396 | ||||
|
Rozeznanie
|
Helloł helloł! Nadrabiam coście nakombinowały, przejrzałam trochę, ale zaraz muszę lecieć bo TŻ się niecierpliwi
![]() Neniu - współczuję Tobie Kochana Faktycznie - 60lat to jeszcze nie czas, nie ta pora... Przykro mi, trzymaj się dzielnie ![]() Cytat:
No, powiem Ci, że kobieta zna się na swojej pracy I jak tak wczoraj trochę jęczałam, że może zbyt ekstrawagancko wyglądam z taką "Sabriną" (w ten sposób pani nazywa sprytnie zrobiony biust :p) to mi opowiedziała jak to wczoraj rano była laska, której uszyli suknię krótką z przodu i długą z tyłu. No i okey, nie byłoby w tym może nic tak nieodpowiedniego, gdyby nie to że z przodu jest ponoć długości tych ciemnych "wzmocnień" w rajstopach (jestem pewna, że domyślacie się o co chodzi) hehe i babeczka mówi, że pół biedy... Jak spytałam: "a panna młoda ma chociaż zgrabne nogi?" to zrobiła tak wymowną minę, że już wszystko sobie wyobraziłam No! W każdym razie mam nadzieję, że mój szał (obfity dół, konkretny dekolt i wariacki welon) jest taki pozytywny, ze smakiem ![]() Cytat:
No, z talią to mi się udało - nie ma to jak wiązanie gorsetowe ![]() Cytat:
No właśnie o to mi najbardziej chodziło, żeby zachwycić nawet tych, którzy nie lubią tego kroju Więc niech sobie mówią: "ale beeezaaa :/" ale dobrze wiem, że pomyślą: "beza, ale skubana za.je.biś.cie w niej wygląda " hyhyhyhy ja to jestem wredota ![]() Cytat:
Oj mnie też to dopasowanie rozczuliło Jestem pewna, że Ty po swoich poprawkach też będziesz zachwycona No a jak - ja też się u Ciebie pojawię co by popatrzeć jak gościom "gul strzela"
|
|
#2397 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No jak mu tu przeczytałam parę Waszych pochlebnych opinii to stwierdził: "eeej? to może lepiej pokaż mi te zdjęcia, bo co będzie jak w kościele mi stanie ?" Hahaha w sensie, że chce się przyzwyczaić do tego widoku Super! Cieszę się, że welon wkupił się w Wasze łaski, bo jak pokazywałam go przed zakupem to wiele z Was miało wątpliwości ![]() Cytat:
) to już w ogóle się nie boję Nie to, że nie liczę się z opinią reszty kochanych dziewczynek, ale wiadomo, że Nena to nasze stylowe guru ^^ Cytat:
Oooj jeszcze wpadniesz na jakiś pomysł z welonem ![]() Cytat:
Hehe pocztą nie wyślę - już i tak się stresu najem jak będzie do mnie jechała, czy przypadkiem nie zrypie się gdzieś tam podczas przesyłki :p Spoko loko - na pewno będziecie pierwszymi które zobaczą halkę (nawet na początku jeszcze bez sukni :p) O wszystkim będę na bieżąco informowała ![]() Dziękuuuujęęę ![]() Dzięki ![]() Tobie życzę powodzenia w życiu osobisto-uczuciowym ![]() Przesadziłam z cytowaniem, ale pamiętam, że na pewno jeszcze maruda_80 mnie pochwaliła - dziękuję ślicznie Hihi no nie wiem, czy taka skromna ta moja suknia Ale cieszę się, że też masz takie odczucie, że dodaje mi wdzięku i gracji ![]() Pozostałym dziewczynkom również bardzo dziękuję za miłe słowa - teraz to już w ogóle jestem przekonana do swojego ślubnego imidżu
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
ahankara moim zdaniem wyglądasz przecudownie w tej sukni na prawdę wiadomo bez halki wygląda ona gorzej jak każda suknia która jest tak uszyta że wymaga jej użycia( nie wiele sukien które są prezentowane z halkami wygląda ładnie bez) patrz przykład w załączniku przepiękna suknia fulara i żywczyk bez halki totalne dno (moim zdaniem )
ale mnie dziś TŻcik zaskoczył tak sobie leżymy przytulamy się a on do mnie że chciałby być już tatą chciałby zobaczyć jak to jest chciałby mieć takie maleństwo w domu jeju takie to było słodkie. Zaskoczył mnie totalnie bo wiedziałam że chce mieć dzieci ale takich rzeczy nigdy nie mówił ah się rozmarzyłam
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
oo dziewczynki czy któraś z was mogła by mi polecić jakis dobry puder w kamieniu?? oczywiście w rozsądnej cenie bo chwilowo przez sprawy związane z moim ślubem i weselem kuzyna jestem spłukana totalnie a mój puder którego używam od około 2 lat przestał mnie zadowalać
|
#2400 |
|
Rozeznanie
|
affinitone maybelline, ale kolorystyka raczej jasna jest
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

hihi :P
18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub

które w sumie mam wielkości biustu. Ale patrząc na inne fotki to chyba tylko tiul się tak ułożył.

" hyhyhyhy ja to jestem wredota
?" Hahaha w sensie, że chce się przyzwyczaić do tego widoku