Scent Bar XXXII - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-01, 14:46   #3901
Sabbath
Wiedźma

Dot.: Scent Bar XXXII

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

ostatnie- to nie ma nic do rzeczy
Ma. Się tak kreatywnie i zgrabnie tłumaczysz.
Cytat:
A ja się trzeci dzień już odchudzam!
Ty się stuknij, nie odchudzaj.
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
no trocheu też ale mniej - tak czy owak juz mi głowy nie zaprzątają
Mnie też nie.
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
tu moze pomóc prosty zabieg
-ale dlaczego mamy tak robić jesli to nam obojgu nie odpowiada?

to czesto uswiadamia napierającemu ze jednym powodem byłoby to ze ona tak chce...a to bezsensowny powód
Akurat niekoniecznie. BO przewidywana przeze mnie odpowiedź brzmi:
- Bo tak jest najlepiej.
I co więcej, jestem pewna, że to ten typ człowieka, który naprawdę uważa, że to, co on uważa jest obiektywnie najlepsze.

Ja odradzam zachęcanie do dyskusji.
Bo po scenariuszu zaczętym od pytania "dlaczego mamy tak robić..." okaże się, że nie tylko nie posłuchaliście, ale też "doskonale wiedzieliście, jak jest najlepiej, ale specjalnie na złosć nie zrobiliście tego".

Cytat:
lub ostrzej:
-nie widze powodu dla którego mielibyśmy realizowac mamusiową wizję idealnego małżeństwa
A to już jest bezczelne i nie polecam.

Cytat:
i pamietaj-nie okazuj emocji
Najlepiej. Choć to trudne.

Ja Ci Red radzę: słowo klucz to "dziękuję". Jesli nie przychodzi Ci do głowy nic innego - poprzestań na nim. Tonem możliwie obojętnym.
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Z nietopszem dzisiaj było tak. O szarlotce już zapomniał. Dzisiaj oberwało się mojej matce - czemu od rana nie jest z N. na spacerze skoro przyjechała i czemu nie ma zamiaru się nią codziennie opiekować kiedy wrócę do pracy. Że jaki to problem wpaść codziennie na 7 rano i posiedzieć do 17. Że niby czasem jej coś wypadnie, np. lekarz? To do lekarza może pójść na 5 rano, w czym problem. Powinna codziennie przyjeżdżać i koniec.
Więc ja ze swoją nowo nabytą a niewytrenowaną asertywnością wcięłam się w dyskusję dziękując za opinię i mówiąc, że zrobimy jak uważamy a moja matka pomaga mi z uprzejmości i nie ma obowiązku bawić wnuków.
Niestety mój ton musiał być aż nadto asertywny bo to tylko teściową nakręciło, że przecież ona niczego nie rozkazuje tylko wyraża swoją opinię więc skąd takie antynastawienie. I tak jakoś od słowa do słowa się pokłóciłyśmy, wygarnęłam jej, że przychodzi, panoszy się, rozstawia ludzi po kątach i jeśli to jest jej sposób na wyrażanie swojego zdanie to niech się lepiej nie odzywa
Tak więc teściowa obrażona, my jesteśmy te złe, dzwoniła do TŻta na skargę i podobno ma więcej nie przychodzić - w co akurat nie wierzę bo to stara śpiewka
Normalka, nie?
To mi przypomina żartownisiów, którzy szydzą, poniżają, krzywdzą ludzi i terroryzują ich swoimi złośliwościami, al w chwili gdy ktoś zapyta, jak mogą być tacy podli odpowiadają "tylko żartowałem przecież".
Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
wczoraj polałam tż rozrobionym Iso, boszsz....... jakie na nim piękne kadzidło wylazło a na mnie leciutko ćmi drewienkiem ... na razie...
Dziś będę polewać chuopa.
Albo nie...
POleję sobie kumpla. Kumple sa chętniejsi... Do współpracy.
Cytat:
i własnie chłód paraliżuje - bo nekająca osoba sie tylko poci ze złośći a mnie nie rusza - zawsze jest sie górą - jeszcze spojrzenie z zimnym uśmiechem
Chłodna uprzejmośc to metoda najlepsza, najprostsza i... Najtrudniejsza zarazem.

Red, uważaj przy tych starciach, bardzo się pilnuj, żeby nie być bezczelną. To jest jednak mama Twojego chuopa. On ją kocha - wszystkie dzieci kochają swoje matki. Jesli będziesz dla niej chamska, jego to zaboli. Nawet jeśli jest po Twojej stronie.
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Czymam za syna
Dzięki, przyda się.
Cytat:
A gimnazjum to dla mnie porażka, chyba najgorsza zmiana, jaką dotychczas wprowadzono w polskiej edukacji Już nawet te (prawie ) coroczne zmiany w egzaminie maturlanym nie są taka porażką
Dotychczas nie miałam zdania, ale obawiam się, ze możesz mieć rację.
Cytat:
I co do młodziana, to rozumiem, że uczeń gimnazjum?
A może to bardzoooo młody tata

Raczej nie. Stała tam ekipa takich młodych chamideł i czekali na pierwszaków, żeby "kocić".
Młody raportował, ze malowali penisy na twarzach markerem. Wykazał się refleksem i wrócił tylko z jednym penisem. Tym właściwym. Żadnych dodatkowych.

Cytat:
No widzisz właśnie nie, to zależy czy miała fachowców czy fahoffcuff
I czy przyszli naprawiać, czy "naprawiać".
Cytat:
W przedszkolu ok Dziecko chciało jeszcze zostać wprawdzie polała se ubranie kompotem przy obiedzie i nie wytarła tego i owego zbyt dobrze ale ok I mam nadzieję, że nadal będzie ok

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
I jeszcze Sabb za syna
Dzięki!
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
2. może jest Twoim fanem
Gdyby mnie znał to z pewnością by był , ale obawiam się, że nie był to żaden z moich kolegów.

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2011-09-01 o 14:51
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 14:51   #3902
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Za mną nie wiem czy się oglądają bo nie mam oczu z tyłu głowy
Ale zdarzają mi się druzgoczące sytuacje kiedy facet mnie mija od tylca patrzy się natrętnie przechodząc bokiem i odwraca zaglądając w facjatę kiedy już mnie minie a po sekundzie już patrzy niezainteresowany do przodu I ja se tak myślę, że mam brzydką tą facjatę, o. A od tylca mogą liczyć na cuda wianki bo i figura spoko ( ) i włosię całkiem sensowne.
Ale pacz jakby kiedyś coś tego z kimś, to w sumie nie musiałby na Ciebie patrzeć no ..

Cytat:
Chyba jedyna metoda żeby ją zatkać to wetknąć jedno kółeczko montażowe w górną wargę, drugie w dolną i zalutować pośrodku. Mam kółeczka i lutownicę
Widzę to

Cytat:
Napisane przez skarbiatko;29134487

Barrrrrdzo śmieszne :brzydal: Jemu nie może,[B
bo Un jest zajęty[/B]
Czym? Kim?

Cytat:
Kamena dziś rządzi
No tak, tak, ale kameno poważnie, to pytaj, zawsze tu znajdziesz zrozumienie i odpowiedzi jak czegoś nie wiesz

Cytat:

Cytat:

Tak więc teściowa obrażona, my jesteśmy te złe, dzwoniła do TŻta na skargę i podobno ma więcej nie przychodzić - w co akurat nie wierzę bo to stara śpiewka
Też w to nie wierzę

Cytat:

-to po ch...oni wydają te skierowania?

Po to, żebyś se prywatnie poszła, bo na prywatne też musisz mieć skierowanie chyba na masaże specjalne, prądy i inne
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 14:56   #3903
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Dziś będę polewać chuopa.
Albo nie...
POleję sobie kumpla. Kumple sa chętniejsi... Do współpracy.

Cytat:

Czym? Kim?
Bardzo ważnemi prawami, mądry jezd ten nasz Gryniek

kupiłam se 3 rurki żelków haribo i schowałam głęboko do szafki

i zapomniałam kupic czerwonych michałków

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 15:12   #3904
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Spoo, Ju - cieszę sie ze dzieckom sie spodobł ich swiat, ze ich wciagł był - wierzyłąm w to, w zdolność błyskawicznej asymilacji ale wiadomo ze bywa różnie - cieszę sie ze okazały sie być takimi dzieckami co to szybko przyzwyczają sie do sytuacji

I miłej "wizyty" u fryzjerki

Cytat:

Raczej nie. Stała tam ekipa takich młodych chamideł i czekali na pierwszaków, żeby "kocić".
Młody raportował, ze malowali penisy na twarzach markerem. Wykazał się refleksem i wrócił tylko z jednym penisem. Tym właściwym. Żadnych dodatkowych.
Niby takie żarty, ale jak się później na kogoś uwezmą
Ten "zwyczaj" to też kolejna głupota (głównie dlatego, że Ci starsi posuwają się do naprawdę mocnych czynów ), od dawien dawna, choć właściwie to myślałam, że to już zanikło Ja jak byłam w liceum to słyszałam, że coś takiego się działo (szczególnie w jakichś szkołach zawodowych i technikum, gdzie więcej chłopaków było, choć teraz to dziewczyny gorsze od chłopaków ). Osobiście nigdy nie miałam (na szczęście) z tym do czynienia i wolę nie mieć

Cytat:

Cytat:

W Biedro byłaś? Bo słyszałam, że tam jakieś czerwone Michały są

Stary 2011-09-01, 15:16   #3905
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

no ale może to nie jest smieszne tak na prawdę?

ale Ci fajnie - zdjenciaaaaaaaaa
sciski dla agnes i fogle jak miło czekac na spotkania
Tak, tak!
Smieszne czy nie- okaże się, kiedy zmienię zdanie

Cytat:
no to teraz jadeu an fotel - odwidziało mi sie farbowanie - som tak zniszczone że nic nie dam se chyba na nie położyc - ino odrost i do dom

jedna zima w żółci wiecej jakoś dam radę - i nie bede narzekać - chyba
To nie żółć- nie narzekaj

Cytat:

Ty się stuknij, nie odchudzaj.
Na wadze dziś 57,4
Ma być 3kg mniej- czyli, jak zwykle
nic strasznego

poza tym głównie polega to na zaprzestaniu słodyczy i włączeniu owoców

Cytat:

To leć po białe- lepsze!

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 15:26   #3906
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Wróciłam z rozmowy - poracha, z mojej strony. aż trudno mi uwierzyć, że tak beznadziejnie odpowiadałam... nie przygotowałam się i do tego spałam dziś 2 godziny i g-no z tego będzie, a nie praca... kufffa.

może nie będzie tak źle
Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

ano leci jak szalony

trzymam kciuki za przedłużenie umowy

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość

Ewusia
- trzymam kciuki za przedłużenie umowy

Cytat:
a przeca chuda jesteś
Cytat:
ad.1
dzięks - no widzisz to masz fajosko - bo efekt totalnie naturalny a ja ajk nim zrobie to mam ciasto an twarzy po godzinie - mokre i tóste - ale dzieks za odp moze kiedyś coś mi spasuje totalnie

ad.2 trzymam bo chyba jest dobrze? i chyba będzie - mówiłaś kiedyś że Cię chcom
ad 1.
no w sumie takiej bardzo tłustej cery nie mam, suchą wręcz, a właściwie dziwną no w każdym razie nie spływa

ad 2 no mówią że chcą, ale "trwają konsultacje" dziś nadal nic, a ja już bym wolała wiedzieć
Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Przede wszystkim zdjęcia
Ju, Rozterko, Rachell, Ewuś i Flo - godnie się prezentujecie
I nie kokietować mi rzekomą brzydotą
Pinia
Cytat:
Z nietopszem dzisiaj było tak. O szarlotce już zapomniał. Dzisiaj oberwało się mojej matce - czemu od rana nie jest z N. na spacerze skoro przyjechała i czemu nie ma zamiaru się nią codziennie opiekować kiedy wrócę do pracy. Że jaki to problem wpaść codziennie na 7 rano i posiedzieć do 17. Że niby czasem jej coś wypadnie, np. lekarz? To do lekarza może pójść na 5 rano, w czym problem. Powinna codziennie przyjeżdżać i koniec.
Więc ja ze swoją nowo nabytą a niewytrenowaną asertywnością wcięłam się w dyskusję dziękując za opinię i mówiąc, że zrobimy jak uważamy a moja matka pomaga mi z uprzejmości i nie ma obowiązku bawić wnuków.
Niestety mój ton musiał być aż nadto asertywny bo to tylko teściową nakręciło, że przecież ona niczego nie rozkazuje tylko wyraża swoją opinię więc skąd takie antynastawienie. I tak jakoś od słowa do słowa się pokłóciłyśmy, wygarnęłam jej, że przychodzi, panoszy się, rozstawia ludzi po kątach i jeśli to jest jej sposób na wyrażanie swojego zdanie to niech się lepiej nie odzywa
bosz
Cytat:
kolejne absurdy polskiej słuzby zdrowia

Skerowanie na rehabilitacje musi byc zarejestrowane w ciągu 30 dni od wydania, niewazne kiedy zaczną sie zabiegi, ale trzeba sie zarejestrowa gdzie i klepnac termin no ok.....

więc dzwonie........
-dzien dobry..mam skierowanie na rehabilitacje.....
-nie ma terminów do konca roku!
-no dopsz....to moze zarejestruje sie na przyszły rok (spoko-kregosłup napierdala mi teraz, a prody znieczulajace dostane za 4 miesionce )
-ale nie rejestrujemy na przyszły rok bo nie wiemy czy bedziemy miec kontrakt

-dzwonie w 2 miejsce....to samo
-w trezcie to samo.....

wniosek- jesli juz koniecznie musisz chorować choruj w pierwszym kwartale roku-ale nie w styczniu-bo w tedy jeszcze nie wiadomo
no raczej że po połowie roku już kontraktów nie ma fogóle ja nie wiem jak chorować w takich warunkach, trza mieć górę kasy na prywatne i tyle... dobrze że coś Ci się udało jednak upolować, listopad to nie taki tragiczny termin, z doświadczenia (kiedyś jak jeszcze nie wymagałam "pilnych" interwencji dostałam w sierpniu na grudzień )
Cytat:

idę się opalać- a potem spotk z Agnes
super, bawcie się dobrze
Cytat:
W przedszkolu ok Dziecko chciało jeszcze zostać wprawdzie polała se ubranie kompotem przy obiedzie i nie wytarła tego i owego zbyt dobrze ale ok I mam nadzieję, że nadal będzie ok
dzielna

Jak kogoś nie zacytowałam to za kciuki.
Jak już pisałam, nie wiadomo jeszcze nic, no ale koleżanka która trzyma rękę na pulsie przy kontaktach z szefową zapewnia że będzie dobrze, no zobaczymy

Idę robić obiad

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 15:31   #3907
justynaneyman
Zakorzenienie

Ewusiu, trzymam kciuki!!!

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 15:41   #3908
Polly_
grozi wypollizowaniem

no ale jak w połowie roku nie ma kontraktow to wszystko mozna o kant dupy rozbic, bo wychodzi ze w ciagu 1 roku mozna załatwic tylko 1 specjaliste...jak juz sie do niego dostanniemy i on nas pokieruje dalej to do tego drugiego juz nie ma limitów.......

zreszta-mi neurolog w sierpniu zalecił rtg i z ynikiem jak najszybciej do niego zeby zdiagnozowac do konca.....rtg zrobiłam...a termin kontroli mi wyznaczyli na 22 grudnia
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 15:50   #3909
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
i super- tu raczej bezkrwawej wojny byc nie moze
Ano, cel osiągnięty ale mogłam to załatwić bezkrwawymi metodami. Ale co tam.

Cytat:
mufiłam-bez emocjuf musi byc
pollydiagnoza- masz problem z opanowaniem postawy asertywnej, od postawy uległej przeszłas od razu do agresywnej

a co twoja mam na to? bosz...ten nietopsz to jest po prostu chamidło ...
1. ja się zmienię
2. troszku ją zatkło a potem zaczęła się tłumaczyć, że dzień w dzień nie może a poza tym nie jest zainteresowana bawieniem wnuków. Ha, mała asertywność.

Cytat:
Red- chcę poznać nietopsza Serio!
Oesu, po co??
Gratuluję ukończenia kolekcji To stan tymczasowy czy długoterminowy?

Cytat:
nie potrafię tego opanować, wszystko wymalowane na twarzy
Nom, może powinnyśmy w emocjonującej chwili skoczyć do kuchni, iebnąć talerzem i wrócić do rozmowy.

Cytat:
zreszta wiecie co...to wszystko jest strasznie wkurfiajonce.....gosc rehabilitan pyta sie mnie -dlaczego przez 2 lata nie miałam zadnej rehabilitacji ...moge tu opisac dlaczego:
-wakacje 2009-zaczyna napierdzielac mnie kark i to ostro
-kark boli i boli pół roku ide do ogolnego zeby dał jakies skierowanie-ten mnie olewa krzywym sikiem mowiac ze czego ja sie spodziewam w tym wieku! przeciez młodsza sie nie robie!
- po pół roku ide znowu- daje mi z łaska skierowanie na rtg
-cos tam wychodzi ale nic strasznego-jest pani zdrowa dowidzenia
-po kilku miesiacach ide znow , wymyslam tysiac dodatkowych objawów i mowie ze ma mi wypisac skier do ortopedy i neurologa (
-jest juz marzec 2011 r-dzwonie do ortopedów-NIE MA JUZ LIMITÓW
-dzwonie do neurologa-termin-początek sierpnia (hohoh ale fart! )
- neurolog daje skierowanie do lekarza rehabilitacji
-dzwonie do rehabilitacji-KONIEC LIMITÓW
-ale uwaga mam fart nie z tej ziemi- w pewnej przychodni jest 1 dzień w ktorym pana doktora miało nie byc (wiec nie rejestrowali na ten dzien) ale byc moze będzie, mam zadzwonic za 2 tyg
- dzwonie i bingo! termin na 31 sierpnia-no cud!
-dostaje skierowanie na rehabilitacje
-dzwonie do zabiegowni- NIE MA LIMITÓW
- no ✂✂✂✂a czymcie mnie
- powinnam czekac do stycznia albo i lutego gdy beda juz nowe kontrakty,ale wtedy moje skierowanie bedzie niewazne,powinnam wrócic wiec do lekarzea rehabilit. ale wyznaczą mi termin za pół roku.....wiec znowu na rehabilitacje limity bedom wyczerpane

ale ze jestem młoda i sprytma leze na strone nfz-na liste kontraktow ,znajduje rehabolitacjai dzwonie dzwonie az znajduje cos na koniec listopada...

a gdybym była babcią bez sieciuni to co? gowno bym załatwiła
To jakiś obłęd
Jest jedno słowo klucz "ciąża", wtedy znajdują się terminy, może coś ściemnij

Cytat:
Ja odradzam zachęcanie do dyskusji.
Bo po scenariuszu zaczętym od pytania "dlaczego mamy tak robić..." okaże się, że nie tylko nie posłuchaliście, ale też "doskonale wiedzieliście, jak jest najlepiej, ale specjalnie na złosć nie zrobiliście tego".

Ja Ci Red radzę: słowo klucz to "dziękuję". Jesli nie przychodzi Ci do głowy nic innego - poprzestań na nim. Tonem możliwie obojętnym.

Normalka, nie?
To mi przypomina żartownisiów, którzy szydzą, poniżają, krzywdzą ludzi i terroryzują ich swoimi złośliwościami, al w chwili gdy ktoś zapyta, jak mogą być tacy podli odpowiadają "tylko żartowałem przecież".

Red, uważaj przy tych starciach, bardzo się pilnuj, żeby nie być bezczelną. To jest jednak mama Twojego chuopa. On ją kocha - wszystkie dzieci kochają swoje matki. Jesli będziesz dla niej chamska, jego to zaboli. Nawet jeśli jest po Twojej stronie.

1. to prawda, dodatkowo nietopesz ma argument/radę na każde pytanie.
2. spróbuję, choć oczywiście wywoła lawinę pytań jak w przypadku Twojej babki od czerni. Swoją drogą dziwne, że TŻ z nią nie zwariował. Może ktoregoś dnia wyciągnie z piwnicy siekierę...
3. tak, albo doprowadzają ludzi do pasji a później niewinne "czemu się denerwujesz, ja tylko wyrażam swoją opinię, powinnaś się leczyć na te nerwy"
4. ech, niestety czasami właśnie widzę, że jest mu przykro jak się na siebie wściekamy (znaczy ja wściekam a nietopesz nagle taki biedny i pokrzywdzony bo przecież chce dobrze a tu zero zrozumienia) i próbuje nas pogodzić. Podłe manipulacje
5.

Cytat:
Ale pacz jakby kiedyś coś tego z kimś, to w sumie nie musiałby na Ciebie patrzeć no ..

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Z zupełnie innej beczki - jak się sprawdzają maty edukacyjne dla didów? Takie rozkładane na podłodze (jak to mata ) i z pałąkami z zabawkami?

I coś jeszcze chciałam... Nie pamiętam.

Fogle to kupiłam se ten lakier polecany przez Melk i jest świetny kolorystycznie.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 15:53   #3910
skarbiatko
Zakorzenienie

Red..... ogópłaś będziesz malować paznoki
a ten elaborat nt bezsęsowności malowania

czerwone Michały róznio sie od białych jeno kolorem

Stary 2011-09-01, 16:01   #3911
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

dzielna

Cytat:

Z zupełnie innej beczki - jak się sprawdzają maty edukacyjne dla didów? Takie rozkładane na podłodze (jak to mata ) i z pałąkami z zabawkami?
Maty nie miałam, ale ludzie kupują Miałam natomiast pałąk z zabawkami, mała się bawiła, polecam (można go np na fotelik samochodowy zamontować albo do łóżeczka czy do wózka).

O taki miałam : (no znaczy dziecię miało, jedna zabawka szeleściła, z drugiej jakaś tam muzyczka leciała, a trzecia miała lusterko ).

http://allegro.pl/luk-tropikalny-pal...790133744.html

Stary 2011-09-01, 16:38   #3912
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
o matko

Cytat:
Nom, może powinnyśmy w emocjonującej chwili skoczyć do kuchni, iebnąć talerzem i wrócić do rozmowy.
już widzę minę nietupsza, a sama chyba bym umarła ze śmiechu

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 17:00   #3913
skarbiatko
Zakorzenienie

szukam drucianych czy jakichś takich koszyków , takich coby umieścić w nim akcesoria do ablucji, pomóżta

Polly może Ty wiesz...

wiklinę też bierę pod uwagę, do innych szpargałów, ale do mokrej butelki z szamponem czy żelem musi być druciany.. czy jakiś takiś......

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Osez Moi testujem

Stary 2011-09-01, 17:03   #3914
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
no ale jak w połowie roku nie ma kontraktow to wszystko mozna o kant dupy rozbic, bo wychodzi ze w ciagu 1 roku mozna załatwic tylko 1 specjaliste...jak juz sie do niego dostanniemy i on nas pokieruje dalej to do tego drugiego juz nie ma limitów.......

zreszta-mi neurolog w sierpniu zalecił rtg i z ynikiem jak najszybciej do niego zeby zdiagnozowac do konca.....rtg zrobiłam...a termin kontroli mi wyznaczyli na 22 grudnia
Ja żeby oszczędzac czas, częśc badań robię prywatnie, nawet bez zlecenia, na włsny rozum i intuicję , tak wyłapałam deficyt Vit D i skaczące transminazy

Wybieram się zrobc antyHBS i anty HCV czy coś takiego , oraz AFP , jak będa OK, to zrobię jeszcze przeciwciała związane z wątrobą

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2011-09-01 o 17:05
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 17:04   #3915
skarbiatko
Zakorzenienie

Rozterko a jakieś niedomogi miałaś w zwiazku z brakiem vit D? czy robiłaś profilaktycznie i wówczas wyszło że braknie jej?

Stary 2011-09-01, 17:31   #3916
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Dzisiaj tego próbowałam... wyszło jak wyszło, teściowa obrażona

Za mną nie wiem czy się oglądają bo nie mam oczu z tyłu głowy
Ale zdarzają mi się druzgoczące sytuacje kiedy facet mnie mija od tylca patrzy się natrętnie przechodząc bokiem i odwraca zaglądając w facjatę kiedy już mnie minie a po sekundzie już patrzy niezainteresowany do przodu I ja se tak myślę, że mam brzydką tą facjatę, o. A od tylca mogą liczyć na cuda wianki bo i figura spoko ( ) i włosię całkiem sensowne.
1. I to jest jej problem
2. mnie się zdarzyło , że od tyłu zaczepił , ale jak na paszczę popatrzał , to powiedział o , przepraszam panią i zwiał , a miałam wtedy niecałe 30 lat
Cytat:
A może tym razem dotrzyma słowa być tym złym wcale nie jest tak źle

Cytat:
kolejne absurdy polskiej słuzby zdrowia

Skerowanie na rehabilitacje musi byc zarejestrowane w ciągu 30 dni od wydania, niewazne kiedy zaczną sie zabiegi, ale trzeba sie zarejestrowa gdzie i klepnac termin no ok.....

więc dzwonie........
-dzien dobry..mam skierowanie na rehabilitacje.....
-nie ma terminów do konca roku!
-no dopsz....to moze zarejestruje sie na przyszły rok (spoko-kregosłup napierdala mi teraz, a prody znieczulajace dostane za 4 miesionce )
-ale nie rejestrujemy na przyszły rok bo nie wiemy czy bedziemy miec kontrakt

-dzwonie w 2 miejsce....to samo
-w trezcie to samo.....

A skąd mają wiedzieć , że się limity wyczerpały ?

Cytat:
Oesu, jaka porażka Możesz to skierowanie użyć na wizytę prywatną?
Na prywatną nie .

Cytat:
A jeszcze a propos służby zdrowia itp.
Do szkoły rodzenia chodziłam jakoś w lutym i powiedzieli nam, że też mają kontrakt na ileś tam osób i w tym roku dadzą radę "obsłużyć" jeszcze ze 30. A był jak pisałam luty
To samo znieczulenia porodowe - nie wiedzą czy będą. I weź to wybieraj szpital.
No ale siła wyższa jak widzę i niczyja wina.
Nasz ukochany Narodowy Fundusz Zagłady za tym stoi

Cytat:
Jest jedno słowo klucz "ciąża", wtedy znajdują się terminy, może coś ściemnij
Lepiej nie , ciąża absolutnie wyklucza niektóre zabiegi .

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 18:03   #3917
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Red..... ogópłaś będziesz malować paznoki
a ten elaborat nt bezsęsowności malowania
Nie! Biżuterię będę malować

Cytat:
Maty nie miałam, ale ludzie kupują Miałam natomiast pałąk z zabawkami, mała się bawiła, polecam (można go np na fotelik samochodowy zamontować albo do łóżeczka czy do wózka).

O taki miałam : (no znaczy dziecię miało, jedna zabawka szeleściła, z drugiej jakaś tam muzyczka leciała, a trzecia miała lusterko ).

http://allegro.pl/luk-tropikalny-pal...790133744.html
Fajny, mata ma cuś podobnego to powinno się podobać. Chcemy ją motywować do przewracania się na brzuch stąd konieczna pozycja horyzontalna.

Cytat:
już widzę minę nietupsza, a sama chyba bym umarła ze śmiechu
Ja też

Cytat:
szukam drucianych czy jakichś takich koszyków , takich coby umieścić w nim akcesoria do ablucji, pomóżta

Polly może Ty wiesz...

wiklinę też bierę pod uwagę, do innych szpargałów, ale do mokrej butelki z szamponem czy żelem musi być druciany.. czy jakiś takiś.....
A wiklinowy z materiałem? W Jysku som często niedrogie.

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
mnie się zdarzyło , że od tyłu zaczepił , ale jak na paszczę popatrzał , to powiedział o , przepraszam panią i zwiał , a miałam wtedy niecałe 30 lat

Nasz ukochany Narodowy Fundusz Zagłady za tym stoi
1. po tym można mieć traumę.
2.
A propos widoku od tylca, wspominałam jak kiedyś piłam z kolegą wino w starej hali? On proste jasne włosy prawie po pas, ja kręcone dość długie też blond, siedzimy tyłem do wejścia i chlejem. A znienacka wpada ochroniarz i woła: "co panowie tu robią?"
Musi jakiś specjalista od metalistów.

Stary 2011-09-01, 18:09   #3918
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Polly może Ty wiesz...

wiklinę też bierę pod uwagę, do innych szpargałów, ale do mokrej butelki z szamponem czy żelem musi być druciany.. czy jakiś takiś......

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Osez Moi testujem
nie lubieu drucianych akcesoriumow

Cytat:

A skąd mają wiedzieć , że się limity wyczerpały ?

zapytac pani w okienku obok?
przeciez ci lekarze siedzo zara obok rejestracji na zabiegi to chyba wiedzo...
zreszta nie o to mi chodziło...
to miało byc pytanie retoryczne jaki sens ma posiadanie skierowania jak nijak nie da sie z niego skorzystac

ale ze jestem za✂✂✂iscie sprytna i jednak mam troche kasy to zaczynam sie rehabilitowac 13 wrzesnia

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

pozatym-mial ktos taie zabiegi jak kopanie prądem?
bo mi pani kazała przyniesc ze soną 2 gazy i natychmiast mialam wizje ze jak mnie pokopio to przestane kontaktowac, lep mi opadnie i zaczneu piane toczyc z pyska (i po to ta gaza)
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 18:13   #3919
Parabelka
Panaroja

Cytat:
1. po tym można mieć traumę.
2.
A propos widoku od tylca, wspominałam jak kiedyś piłam z kolegą wino w starej hali? On proste jasne włosy prawie po pas, ja kręcone dość długie też blond, siedzimy tyłem do wejścia i chlejem. A znienacka wpada ochroniarz i woła: "co panowie tu robią?"
1.Ale kogo masz na myśli , faceta czy mnie ? Ja tam wiem jak wyglądam , więc jeżeli ktoś miał doznać , to on
2. najwyraźniej
Mnie jeszcze w zeszłym roku w autobusie zimą starsze panie pytały "czy pan teraz wysiada" ciekawe , jak będzie w tym roku , kurteczki ani czapeczki nie zmieniam , glanów takoż

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:

zapytac pani w okienku obok?
przeciez ci lekarze siedzo zara obok rejestracji na zabiegi to chyba wiedzo...
zreszta nie o to mi chodziło...
to miało byc pytanie retoryczne jaki sens ma posiadanie skierowania jak nijak nie da sie z niego skorzystac

ale ze jestem za✂✂✂iscie sprytna i jednak mam troche kasy to zaczynam sie rehabilitowac 13 wrzesnia

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

bo mi pani kazała przyniesc ze soną 2 gazy i natychmiast mialam wizje ze jak mnie pokopio to przestane kontaktowac, lep mi opadnie i zaczneu piane toczyc z pyska (i po to ta gaza)
1.Mają trochę co innego na głowie , niż pamiętać , ile limitów na jakie zabiegi kto ma
A skierowanie dać muszą , bo taka jest procedura , a jakby nie dali , to kto inny złożył by donos do NFZ i mieli by przechlapane .
2. wizja bardzo ciekawa , ale nic z tego , nie będziesz się pienić

Mnie prąd kopnął parę dni temu jak myłam ścianę , aż mnie telepnęło i wydałam okrzyk bojowy mimowolny od skurczu mięśni krtani i oddechowych , ale się nie spieniłam

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 18:15   #3920
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:

Osez Moi testujem
I jak się widzi?
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 18:30   #3921
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
1.Ale kogo masz na myśli , faceta czy mnie ? Ja tam wiem jak wyglądam , więc jeżeli ktoś miał doznać , to on
To zależy od pewności siebie stron, ja bym se wkręciła, że coś ze mną nie teges

Wrzucam pierwsze lajtowe bizuteryjne podrygi - svarovsky stajl bez lutownicy i kolczyki bez bigli bo nie mam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (48,2 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (38,0 KB, 30 załadowań)

Stary 2011-09-01, 18:46   #3922
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
znacie dowcip wyjasniający czym jezd parnoja
ni

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Cytat:
Rozterko a jakieś niedomogi miałaś w zwiazku z brakiem vit D? czy robiłaś profilaktycznie i wówczas wyszło że braknie jej?
mam osteoporozę i zaburzenia immunologiczne nie zdiagnozowane , tzn. rzs, coś tam i toczeń się nie potwierdziły, to reumatolog już nie szuka,
sama se szukam

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2011-09-01 o 18:42
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 18:56   #3923
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Wrzucam pierwsze lajtowe bizuteryjne podrygi - svarovsky stajl bez lutownicy i kolczyki bez bigli bo nie mam.
sprzeda sie ino hyżo

totalnie nie maj stajl ale sprzedajne jak ój

a propo gimnazjalistów i kocenia nie zacytowałą mi sie Spoora i szoknięta Flo

ja zbyt wiele widziałąm, serio zbyt

i czasem mam wrażenie ze rodzice zyją an innej planecie niż nauczyciele - że oni nigdy nie będa mieli świadomości co jest grane do końca - wszyscy of kors sie zarzekają że ONI swoje dzieci znają

słów mi brak - ale realia sa takie Spo - że by Ci włosy wyszły w jeden dzień ze głwoy a wiem ze masz spooro

nie wiem no - taki swiat tak sie kręci - nie mogę nie chcieć być matką bo ludzie som złe i swiat zły - bessensu by to było, ale ta swiadomosć tego co wiem, co widziałąm, z czego zdaję sobie sprawe znacznei utrudnia mi sprowadzenie własnego człowieka na ten swiat i pchniecie go miedzy hieny

penisy na twarzach to jest ze tak powiem pierdnięcie
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 19:10   #3924
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
A wiklinowy z materiałem? W Jysku som często niedrogie.

.

Wiklinowe tak, ale nie na wszystko

no jak biżu malować to ok

Cytat:
nie lubieu drucianych akcesoriumow

też nie przepadam i nic takiego jak dotą nie mam, i nie mam pomysłu w czym trzymać to wszystko żeby nie stało tak.. na wannie praktycznie
Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość

mam osteoporozę i zaburzenia immunologiczne nie zdiagnozowane , tzn. rzs, coś tam i toczeń się nie potwierdziły, to reumatolog już nie szuka,
sama se szukam
brzmi to wszystko bardzo poważnie...
a z osteoporozą to nie jest tak że jak za młodu się kości mocne nie zrobio to później ona się pojawia? czy to jakieś czem innem spowodowane rzadnięcie kości
Cytat:

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

aaa Piniu... Osez Moi -pudrowe słodkie , z początku zapachniały mi jak lajtowa rozwodniona wersja Ange ou Demon, przyjemne...

Stary 2011-09-01, 19:14   #3925
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Mnie prąd kopnął parę dni temu jak myłam ścianę , aż mnie telepnęło i wydałam okrzyk bojowy mimowolny od skurczu mięśni krtani i oddechowych , ale się nie spieniłam

przepraszam

Cytat:
mnie się podoba

Cytat:
a propo gimnazjalistów i kocenia nie zacytowałą mi sie Spoora i szoknięta Flo

ja zbyt wiele widziałąm, serio zbyt

i czasem mam wrażenie ze rodzice zyją an innej planecie niż nauczyciele - że oni nigdy nie będa mieli świadomości co jest grane do końca - wszyscy of kors sie zarzekają że ONI swoje dzieci znają

słów mi brak - ale realia sa takie Spo - że by Ci włosy wyszły w jeden dzień ze głwoy a wiem ze masz spooro

nie wiem no - taki swiat tak sie kręci - nie mogę nie chcieć być matką bo ludzie som złe i swiat zły - bessensu by to było, ale ta swiadomosć tego co wiem, co widziałąm, z czego zdaję sobie sprawe znacznei utrudnia mi sprowadzenie własnego człowieka na ten swiat i pchniecie go miedzy hieny

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 19:14   #3926
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Skarbek - ładnie prosimy o dowcip o paranoi

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 19:17   #3927
skarbiatko
Zakorzenienie

woooow Red śliczności lutujesz

kawał:
Syn pyta ojca:
-tato co to jest paranoja?
-zaraz Ci to synu wytłumaczę, idź do babci , mamy i siostry i zapytaj się czy oddałyby się obcemu chuopu za 1000 dolarów.
Synio poszedł i pyta babci:
- babciu oddałabyś się za 1000$?
-za tysiąc to bym się oddała.Potem poszedł do mamy:
mamo oddałabyś się obcemu chuopu za 1000$?
- uuu za tysiac bym się oddała
Poszedł do siostry i usłyszał to samo. Wrócił do ojca i mówi:
-wszystkie odpowiedziały że tak,

NO widzisz synu, i to jest właśnie paranoja, trzy kur** w domu i ani dolara

Edytowane przez skarbiatko
Czas edycji: 2011-09-01 o 19:24
Stary 2011-09-01, 19:20   #3928
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Na wadze dziś 57,4
Ma być 3kg mniej- czyli, jak zwykle
nic strasznego
Kosmos. Ja tylko wiem, że mam za dużo, ale nie ma szczegółowych danych. Kupie se wage.
Cytat:

Cytat:
1. to prawda, dodatkowo nietopesz ma argument/radę na każde pytanie.
2. spróbuję, choć oczywiście wywoła lawinę pytań jak w przypadku Twojej babki od czerni. Swoją drogą dziwne, że TŻ z nią nie zwariował. Może ktoregoś dnia wyciągnie z piwnicy siekierę...
3. tak, albo doprowadzają ludzi do pasji a później niewinne "czemu się denerwujesz, ja tylko wyrażam swoją opinię, powinnaś się leczyć na te nerwy"
4. ech, niestety czasami właśnie widzę, że jest mu przykro jak się na siebie wściekamy (znaczy ja wściekam a nietopesz nagle taki biedny i pokrzywdzony bo przecież chce dobrze a tu zero zrozumienia) i próbuje nas pogodzić. Podłe manipulacje
5.
1. Wiadomo! Zdziwiłabym się, gdyby nie.
2. Może zwariował. W końcu zamiast związać się z normalną miło panienką niezainfekowaną osobowością - wybrał Ciebie
3. Najlepiej przez odstawianie alergenu.
4. Bidny on.
Cytat:
Piękną miał wizję świata.
Cytat:
Bardzo ładne!
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 19:34   #3929
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ewusiu, trzymam kciuki!!!

Cytat:

no ja nie twierdze ze to m jakikolwiek sens... tylko prywatnie bo inaczej dramat
Cytat:

ja miałam (ja wszystko miałam chyba, więc jak coś to pytać ) To polega na tym ze się przykłada mokre gazy po dwóch stronach rehabilitowanego obiektu i do nich kabelki z prądem, obwiązuje się i tak siedzi a prąd Cię łaskocze nawet przyjemnie jest pani ustala moc prądu tak żeby nie było dyskomfortu. Czasem jedną gazę sie smaruje jeszcze żelem typu naproxen albo fastum (ale skoro nie kazali Ci przynieść ze sobą to pewnie u Ciebie to niekonieczne)
Cytat:

wow, superowe

Wróciłam ze spaceru i ideu sprzątać Szkoda ze właśnie jak wstawałam z łóżka tak mi szczeliło kolano że się poryczałam, ciekawe jak wytrzymam jeszcze 1,5 roku do operacji to tak a propos nfz

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2011-09-01 o 19:36
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 19:36   #3930
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
sama se szukam
To zabrzmiało jakbyś sobie sama na siłę chorób szukała

Cytat:

Nie ja właśnie wiem, że można się spodziewać różności - słucham, rozmawiam, widzę, czytam...

Cytat:
Nie, nie jest pierdnięcie - od tego się zaczyna, a potem są depresje, myśli samobójcze, w ogóle to nie jest zabawne Wystarczy trochę poczytać, posłuchać

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości