Mam nowinę niesłychaną już niedługo będę mamą! WIOSENNE MAMY 2012 :) - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-02, 09:12   #4561
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Dot.: Mam nowinę niesłychaną już niedługo będę mamą! WIOSENNE MAMY 2012 :)

Witam
Dzis mi sie snilo, ze przystawilam dzidzie do piersi i bez problemu pociagnelo i sie cieszylam jak glupia ze tak pieknie pije mleczko

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Czy czymś jeszcze można podratować zdrowie?
ja i w pierwszej ciazy i w tej jem taki miodek na kaszel, przeziebienie i bol gardla. Jest cudowny, bo pomaga a jest w pelni naturalny. Nie wiem czy w aptece mozna go dostac. Ale mysle ze mozna zamowic.
tu sobie zobacz: http://www.bonimed.pl/sklep/bonimel-...rowy-p-46.html
Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Aguśka jak czytam o piszesz o swoim mężu
najlepsze jest to ze ja zawsze bylam spokojna osoba a przy nim stalam sie nerwowa.
Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Idę dziś rano na wizytę do gina
trzymam kciuki.
Cytat:
Napisane przez tuesdaysky Pokaż wiadomość
Ja jestem juz po badaniu przezierności i wszystko jest ok
super ze wszystko ok.
Cytat:
Napisane przez Madziara 26 Pokaż wiadomość
Ja bylam wczoraj u gina z dzidzia wszystko super ale ja mam jakies slabe krązenie w macicy i kazal nie cieszyc sie na zapas ( idiota) czy któras z was slyszala o tym??
nie slyszalam o tym
a doktor bezczelny!
Cytat:
Napisane przez Gizmiatko Pokaż wiadomość
Wiecie nad czym sie zastanawiam ?? kiedys na stronie internetowej czytalam ze imbiru w ciazy nie mozna - jednak duzo lekow i herbat dla kobiet w ciazy zawiera wlasnie imbir -moze mi ktos to wytlumaczyc ??
korzen imbiru mozna na pewno ja pilamw poprzedniej ciazy i w tej tez bardzo duzo wypilam naparu z korzenia.
Nie mozna kłącza imbiru w ciazy.
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 09:19   #4562
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Nie mozna kłącza imbiru w ciazy.
tego slowa mi brakowalo
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 09:32   #4563
Mravka
Zadomowienie

Normalnie moge zdjecia z USG ogladac non stop i cały czas mnie wzruszaja taki miniaturkowy człowiek..az by sie chciało przytulić

karolca noo remont to fajna sprawa wszystko bedzie nowiutkie,ze az milo.. Przyznam,ze jestem przed wykanczaniem mieszkania i rozwazam opcje kolorostyczne. Tez mi limonka przeszla przez glowe
Storczyki tez chce heh

Aguskaa83
sen z gatunku miłych Mi sie ostatnio śniło, ze kolezanka mnie namawiała abym sprzedała swoje dziecko Hindusom, gdyż muszą mieć 91 córek, a brakuje im 3 . Oferte maja dobra i na pewno dużo zapłaca. Dodam,że cała akcja rozgrywała się na jakimś peronie PKP i chodziłam jakimis tylnymi wyjściami wspinając sie na jakies wykopy

ps.jem sniadanie, oczywiscie bułka z pasztetem coby tradycji forumowej stało sie zadosc)))
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski

Edytowane przez Mravka
Czas edycji: 2011-09-02 o 09:34
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 09:38   #4564
Aguśkaa83
Zakorzenienie

emigra
Mravka to tez mialas sen hihi
SZYMONEK

Stary 2011-09-02, 09:47   #4565
tikki85
Zakorzenienie

Mravka niezły sen

A ja mam pytanie: czym różni się korzeń od kłącza bo dla mnie to jedno i to samo

Mój mąż na początku też nie umiał mnie zrozumieć, że czuję się słabo, że mam humorki itp. ale podsunęłam mu kilka artykułów napisanych przez facetów, że oni też tak mają i dali sobie radę, że muszą przetrzymać itp. i mój mąż teraz chodzi koło mnie jak koło jajka i łagodzi każdą napiętą sytuację
Stary 2011-09-02, 09:57   #4566
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie: czym różni się korzeń od kłącza bo dla mnie to jedno i to samo
korzen to to co pod ziemia: http://www.poradnikzdrowie.pl/zywien...bir_33621.html
a kłącze to to co wyrasta nad, czyli zielenina:
http://www.czytelniamedyczna.pl/2541...ki-czynne.html
SZYMONEK

Edytowane przez Aguśkaa83
Czas edycji: 2011-09-02 o 09:58
Stary 2011-09-02, 10:09   #4567
tikki85
Zakorzenienie

Aaaaa takie buty . Dzięki . Bo mi wyświetlało korzeń w grafice w obu przypadkach
Stary 2011-09-02, 10:11   #4568
Karo89
Zakorzenienie

Dzień dobry. coś się dzisiaj z rana nie czułam za dobrze, ledwo zjadłam śniadanie, z rana mnie coś mdliło... :/
Teraz czeka mnie trochę pracy, muszę poprać, poprasować i ogólnie wysprzątać, żeby jutro mieć mniej do roboty. ale jakoś mnie leń łapie...

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 10:17   #4569
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Hej
Ja wczoraj w łóżku już po 21, a i tak śpiąca jestem. Ma-sak-ra
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 10:19   #4570
Mravka
Zadomowienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;29154481]Hej
Ja wczoraj w łóżku już po 21, a i tak śpiąca jestem. Ma-sak-ra [/QUOTE]

to Cie przebije,ponoc o 20 30 juz odpadłam z reka przyklejona do czoła w pozycji pół siedzącej .Dobrze ,ze jedzac zupe ze zmeczenia nie wylądowałam głowa w talerzu)
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 10:26   #4571
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Mravka niezły sen

Mój mąż na początku też nie umiał mnie zrozumieć, że czuję się słabo, że mam humorki itp. ale podsunęłam mu kilka artykułów napisanych przez facetów, że oni też tak mają i dali sobie radę, że muszą przetrzymać itp. i mój mąż teraz chodzi koło mnie jak koło jajka i łagodzi każdą napiętą sytuację
Moj maz na poczatku tez byl zdziwiony jak to mozna czuc sie ciagle zmeczonym i spiacym jak to dopiero poczatek i jeszcze nie trzeba brzuszka dzwigac, ale ma w pracy fajne kolezanki i kolege obcykanych w tematach dzieciowo- ciazowych i z nimi sobie zawsze pogada, podpyta i od dluzszego czasu nie marudzi ze cos nie sprzatniete, czy ze leze w ciagu dni bo cos tam. Zdarza mi sie to rzadko ale jednak a w ciazy mi sie taaaaki len wlaczyl ze szok ...
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;29154481]Hej
Ja wczoraj w łóżku już po 21, a i tak śpiąca jestem. Ma-sak-ra [/QUOTE]
Ja w lozku bylam juz o 20 i padlam po 10 minutach meczu koszykowki
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 10:35   #4572
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
trzymam kciuki za twoja i Joli wizyte dajcie znac co i ajk !!!!
byłam u lekarza, a lekarza dzisiaj nie ma więc pozostała mi tylko położna wyniki badań są ok, co do plamień kazała mi leżeć i przyjść w poniedziałek będziemy zakładać kartę ciąży i pójdę do lekarza, i mam też być na czczo bo cukier mi sprawdzi.

ogólnie czuję się kiepsko...

w dodatku TŻta nie ma dopiero jutro wieczorem będzie...

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 10:41   #4573
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Moj maz na poczatku tez byl zdziwiony jak to mozna czuc sie ciagle zmeczonym i spiacym jak to dopiero poczatek i jeszcze nie trzeba brzuszka dzwigac, ale ma w pracy fajne kolezanki i kolege obcykanych w tematach dzieciowo- ciazowych i z nimi sobie zawsze pogada, podpyta i od dluzszego czasu nie marudzi ze cos nie sprzatniete, czy ze leze w ciagu dni bo cos tam. Zdarza mi sie to rzadko ale jednak a w ciazy mi sie taaaaki len wlaczyl ze szok ...

emigra.. niestety muszę przyznać, ze mój mąż wczoraj w sklepie mi to samo odstawił..musiałąm biegać za nim z proszkiem do prania na rękach
nie był jakiś wybitnie ciężki .. jakieś 3,5 kg ale i tak swoje odczułam
.. jak go opeirdzieliłam, że nie moge nosic ciezkiego to uslyszalam: nie przesadzaj .. gdybys sie w 4 miesiacu dowiedziala to ciekawe .. przeciez przez pierwsze 4 bys sie normalnie zachowywala jakbys w ciazy nie byla
wiecie co poryczalam sie przez durnia
nie dowiedzialam sie za 4 miesiace tylko teraz i to teraz czuje ze nie powinnam nosic
a jka mu powiedzialam ze no moze bys poodkurzal .. a j zmyje podloge to uslyszalam, ze nie jestem jeszcze az tak bardoz w ciazy zbeym nei mogla sama poodkurzac
noz wiecie co .. ryczec sie chce
jemu sie wydaje ze jak ja siedze w domu to na pewno tak sromotnie mi sie nudzi ze z wielkim spokojem moge poodkurzac zmyc podlogi uprac powiesic i jeszcze obaid ugotowac
a czesot bywa tak ze przy samym robeiniu sniadania dla siebie mam problem i od razu mnie ruzca na rzyganie
a nie powiem po rzyganiu czlowiek raczje nie jest rzeski i skoro do pracy :/
jaka wielka szkoda ze moj facet nei rozumie ze w ciazy to wciazy a nie bardzij lub mniej w ciazy
oczywiscie staram sie nie przemeczac ale czasem to juz tak bezwiednie biore na rece 5 kg... ale na pewno nie bede odkurzac
ja nawet sie ostro trzymam .. czasme do 21:30 .. ale ot przez was .. bo za duzo gadacie :P
Stary 2011-09-02, 10:42   #4574
Gizmiatko
Zakorzenienie

GG do Gizmiatko

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
korzen to to co pod ziemia: http://www.poradnikzdrowie.pl/zywien...bir_33621.html
a kłącze to to co wyrasta nad, czyli zielenina:
http://www.czytelniamedyczna.pl/2541...ki-czynne.html
Cytat:
no to juz wiem co jest co ;] korzen zawsze kupuje ufff ;]

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość

byłam u lekarza, a lekarza dzisiaj nie ma więc pozostała mi tylko położna wyniki badań są ok, co do plamień kazała mi leżeć i przyjść w poniedziałek będziemy zakładać kartę ciąży i pójdę do lekarza, i mam też być na czczo bo cukier mi sprawdzi.

ogólnie czuję się kiepsko...

w dodatku TŻta nie ma dopiero jutro wieczorem będzie...
dziewczyno czmeu do spzitala nie jedziesz? przeciez to masakra jakas jest ! dziwie sie poloznej ze nie kazala do spzitala jechac przeciez niby plamienie nie jest grozne ale trzeba to sprawdzic a przepraszam za to co powie - do poniedzialku sie wsyztsko zdarzyc moze !!!!!

24,07 - nasza data ;]
Szczęśliwa mama dwóch szkrabów

Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm
Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm

udało sie -moj wykres
Gizmiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 10:44   #4575
kolanka
Zadomowienie

Jolka, oszczędzaj się teraz , leżakuj dużo i tylko na jedzenie i siusiu wstawaj. Podobno nie można leżeć na plecach, tylko na boku. A czy to plamienie jest w terminie spodziewanej miesiączki?

Ja też ostatnio zauważyłam, że najlepszą godziną na spanie jest dla mnie już 21. Na razie przeciągam do 22, ale chyba będę się musiała na dobre przestawić.

Kubusewa - mąż sobie na za dużo pozwala, jeśli on nie odkurzy, to ty nie pozmywasz podłóg, przeciągnij go z tym odkurzanie, najwyżej pomieszkacie trochę z kotkami .

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2011-09-02 o 10:49
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 10:45   #4576
Zariah
Rozeznanie

dzien dobry

siedze sobie w pracy i mam mnostwo roboty bo w pn wyjezdzam na spotkanie budzetowe i musze skonczyc mnostwo glupot i zabrac ze soba w pn. Jak nie skoncze to bedzie bice
Ale mam lenia okropnego i ogolnie takie straszne gluptoy musze przyszykowac ze az mi sie wywraca na druga strone. Wiec chwilowo podczytuje sobie Was

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
a moja dzidzia na tym badaniu chyba spała i mało ruchliwa była szkoda bo myślałam że też zobacze jak tam sobie wywija rączkami
moja chyba tez albo po prostu nie widzialam jak sie rusza bo baba machala glowica i machala w tempie rajdowym po moim brzuchu i nie moglam sobie dobrze popatrzec. Ale wydawalo mi sie ze slabo sie ruszala Chociaz na jednej fotce ma raczke przy buzi a na drugiej juz nie wiec jakas tam aktywnosc byla moze spalo dziecko a moze po prostu leniucha choduje zobaczymy

Cytat:
Napisane przez Madziara 26 Pokaż wiadomość
sweet jelly kciuki za wizytę

Ja bylam wczoraj u gina z dzidzia wszystko super ale ja mam jakies slabe krązenie w macicy i kazal nie cieszyc sie na zapas ( idiota) czy któras z was slyszala o tym??
tez nigdy nie slyszalam o czyms takim nic Ci bubek jeden nie wytlumczyl? Co to oznacza i co mozna z tym zrobic? Zapisal Ci jakies leki?

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Idę dziś rano na wizytę do gina(wreszcie!) mam na 10:00 choć i tak muszę yć wcześniej przynajmniej o 9:00 by mi doktorek nie zwiał
On lubi zwiewać...widzi że nie ma kolejki przed drzwiami to nie czeka do końca godziny pracy tylko pomyka ....
Strasznie się denerwuje..Choć właściwie nie ma powodu..Wiem że i tak potwierdzi ciążę, da pewno skierowanie na usg

Cytat:
Napisane przez tuesdaysky Pokaż wiadomość
Ja jestem juz po badaniu przezierności i wszystko jest ok Maluch strasznie się wiercił i nie dał sobie zmierzyć karczku na początku. Serduszko mu pięknie bije a dzidziuś ma prawie 7 cm długości wow! Macha rękami i nogami. Jest to niesamowite i nie mogę uwierzyć, że taki ludzik siedzi mi w brzuchu
super wiadomosci

Cytat:
obiecane foty
ale fajny maluch

no uwilebiam zdjecia z USG moglabym patrzec i patrzec

Zariah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 10:45   #4577
mag_99
Rozeznanie

co do mężów to chyba każda ma z nimi jakiś kryzys mniejszy bądź większy,

mój też nie potrafił zrozumieć, że przejście dla mnie 2 km to czasami wyczyn, albo że nie mogę podnosić ciężkich rzeczy p. wymyślił żebym podała mu kosiarkę przez płot 1,80 - więc musiałabym ją podnieść powyżej głowy, no ale dla niego to było niezrozumiałe bo skoro zawsze dawałam radę to czemu teraz nie, "przecież kobiety mają duże brzuchy i jakoś dają radę, a Ty jeszcze nic nie masz a się bawisz ze sobą, jesteś przewrażliwiona na tym punkcie i co to będzie jak będziesz miała duży brzuch"

trochę zrozumiał po 1 poronieniu, że tak naprawdę to pierwszy trymestr jest najważniejszy dla przetrwania ciąży, bo wtedy może się wszystko wydarzyć bo dzidzia jeszcze malutka, chyba najwięcej dało mu do myślenia jak słyszał moją rozmowę z ginekologiem przez drzwi na temat tego czy możemy jechać na wczasy do Egiptu w 8-9 tygodniu i lekarz stwierdził, że nie bardzo, że ok ale po 12 tygodniu bo wtedy już maluchowi nie zagrażają tak wirusy i zmiany temperatur

także dziewczyny głowa do góry pewnie wynika to wszystko głównie z tego, że oni nie rozumieją co się dzieje w naszym ciele, jest dla nich to takie trochę obce i tatusiem stają się dopiero jak mają namacalnego bobasa, wydaje im się, że mama to może być zmęczona jak ma duży brzuch bo wtedy to chociaż widać dlaczego - ma te dodatkowe kilka kilogramów do przeniesienia

a ja rosnę i rosnę
mag_99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 10:47   #4578
tikki85
Zakorzenienie

Kubusewa . Twojemu TZowi należy się lanie . Koniecznie musiałby poczytać o tym jak czuje się kobieta w ciąży. Moja mama niedawno powiedziała, że "ciąża to nie choroba" i mój M. się tego długo trzymał, ale udało mi się wytłumaczyć mu, że nie każda kobieta czuje się w ciąży tak samo. Tym bardziej moja mama miała o wiele łatwiej, bo nie brało ją na haftowanie.
Stary 2011-09-02, 10:48   #4579
Gizmiatko
Zakorzenienie

GG do Gizmiatko

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
emigra.. niestety muszę przyznać, ze mój mąż wczoraj w sklepie mi to samo odstawił..musiałąm biegać za nim z proszkiem do prania na rękach
.. jak go opeirdzieliłam, że nie moge nosic ciezkiego to uslyszalam: nie przesadzaj .. gdybys sie w 4 miesiacu dowiedziala to ciekawe .. przeciez przez pierwsze 4 bys sie normalnie zachowywala jakbys w ciazy nie byla
nie dowiedzialam sie za 4 miesiace tylko teraz i to teraz czuje ze nie powinnam nosic
a jka mu powiedzialam ze no moze bys poodkurzal .. a j zmyje podloge to uslyszalam, ze nie jestem jeszcze az tak bardoz w ciazy zbeym nei mogla sama poodkurzac
jemu sie wydaje ze jak ja siedze w domu to na pewno tak sromotnie mi sie nudzi ze z wielkim spokojem moge poodkurzac zmyc podlogi uprac powiesic i jeszcze obaid ugotowac
a czesot bywa tak ze przy samym robeiniu sniadania dla siebie mam problem i od razu mnie ruzca na rzyganie
jaka wielka szkoda ze moj facet nei rozumie ze w ciazy to wciazy a nie bardzij lub mniej w ciazy
oczywiscie staram sie nie przemeczac ale czasem to juz tak bezwiednie biore na rece 5 kg... ale na pewno nie bede odkurzac
ja nawet sie ostro trzymam .. czasme do 21:30 .. ale ot przez was .. bo za duzo gadacie :P
i znow przepraszam za slowa - ale co za prostak no ! przepraszam ale mnie az z kapcy wyrywa jak cos takiego slysze,czytam - powiedz mu ze nawte w zakladzie pracy w kodeksie jest napisane z ekobieta moze podniesc max 3 kilo -kiedys bylo 5 a przesowac moze 5 a bylo 7 . Dajcie spokoj panie Zielonka no !!!! przeciez ksieciowy korona nie spadnie z glowy jak poodkurza .

Ja proponuje zorbic podzial obowiaakow :

ty gotujesz -on sprzta jeden tydzien a w drugim na owdrot i gwarantuje ze po 2 dniach sprztania odkurzania zmywania mycia podlog bedzie mial dosc to wtedy z usmiechem mozesz powiedziec widzisz ty jestes zdrowy nie rzygasz a ci ciezko a co ja mam powiedziec?

wiesz co - jak on teraz jest taki to co on przy dziecu zorbi jak sie dzidzia urodzi ?? jak bedies zmiala cc albo komplikacje i bedzie musial dziekco kąpielic karmic itd ?

24,07 - nasza data ;]

udało sie -moj wykres
Stary 2011-09-02, 10:49   #4580
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:

Też bym padła nienawidzę sportu oglądać.

Cytat:

dziewczyno czmeu do spzitala nie jedziesz? przeciez to masakra jakas jest ! dziwie sie poloznej ze nie kazala do spzitala jechac przeciez niby plamienie nie jest grozne ale trzeba to sprawdzic a przepraszam za to co powie - do poniedzialku sie wsyztsko zdarzyc moze !!!!!
Drugi raz taka sytuacja. Nie zrozumiem nigdy.

Dziewczyny po 30, czytajcie (ale kilka już chyba czytało ) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=553793&page=2
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 10:50   #4581
Gizmiatko
Zakorzenienie

GG do Gizmiatko

uciekam troche ogranac dom bo mam wizytacje dzis hahaha mam przyjezdza;p

24,07 - nasza data ;]

udało sie -moj wykres
Stary 2011-09-02, 10:52   #4582
tikki85
Zakorzenienie

Gizmiatko inspekcja? . Nie przemęczaj się za bardzo!
Stary 2011-09-02, 10:54   #4583
Gizmiatko
Zakorzenienie

GG do Gizmiatko

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;29155160]Też bym padła nienawidzę sportu oglądać.

Dziewczyny po 30, czytajcie (ale kilka już chyba czytało ) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=553793&page=2[/QUOTE]

no wlasnie, ja w pierwszje ciazy mialam wieksze plamienia, teraz mam jeden skrzep ale nauczona poprzednia sytuacja pojechalam od razu do spzitala - bo tu nie o nas a o dzidziolka chodzi w nas ;] i nic nie nalezy bagatelizowac !

a co tam takiego ciekawego w tym watku po 30 ?

24,07 - nasza data ;]

udało sie -moj wykres
Stary 2011-09-02, 10:57   #4584
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:

jak tak kazała to tak robię, nie pojadę do szpitala bo nie mam jak i czym.

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-09-02, 10:57   #4585
Gizmiatko
Zakorzenienie

GG do Gizmiatko

Cytat:
Gizmiatko inspekcja? . Nie przemęczaj się za bardzo!
wiesz raz na pol roku mama przyjezdza z wiztacja nie wizyta ;] haha spoko oko syn zamiata ;] a co musze go wychowac dla innej kobiety ;]

24,07 - nasza data ;]

udało sie -moj wykres
Stary 2011-09-02, 10:59   #4586
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Jolka, oszczędzaj się teraz , leżakuj dużo i tylko na jedzenie i siusiu wstawaj. Podobno nie można leżeć na plecach, tylko na boku. A czy to plamienie jest w terminie spodziewanej miesiączki?

właśnie leże z tym, że na plecach a czemu na plecach nie wolno??
tak plamienie jest w terminie spodziewanej miesiączki.

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;29155160]

[/QUOTE]

jak drugi raz przecież wtedy byłam u lekarza !

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-09-02, 11:01   #4587
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
obiecane foty
sliczny dzidzol obstawiam chłopaka ;p zapisz sobie ze ja tak powiedzialam zobaczymy czy sie sprawdzi ;p
Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
co za cham!!!
spytaj sie go kiedy jest sie bardziej w ciazy a kiedy mniej? nie no masakra nic tylko pałą go lać

a ja wrocilam od lekarza wlasnie, i bylam odrazu na pobraniu krwi ale grupy krwi bo reszta musi byc na czczo. lekarka mnie zbadala ale paluchami nie usg i tak jak sie spodziewalam zeby sie czegos dowiedziec trzeba isc do prywatanej, dobrze ze mam swoja fajna wybrana. bo ta to za jezyk trzeba bylo ciagnac a i tak odpowiadala byle jak.tyle ze wszystkie badania bede miala na nfz zalozyli mi karte ciazy nestepna wizyta 16 z wynikami wszystkimi juz usg 20 wrzesnia ale ja sobie zrobie wczesniej prywatnie u mojej ginki. samolotem leciec nie zabronila, lekow oprocz kwasu brac nie kazala.

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 11:02   #4588
gosica502
Wtajemniczenie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;29155160]

Dziewczyny po 30, czytajcie (ale kilka już chyba czytało ) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=553793&page=2[/QUOTE]

O looosie Co za laska Mi tam dużo do 30 brakuje ale tez się ubawiłam po pachy Jakie mądrości życiowe ta dziewczyna prezentuje to strach się bać
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 11:04   #4589
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz raz na pol roku mama przyjezdza z wiztacja nie wizyta ;] haha spoko oko syn zamiata ;] a co musze go wychowac dla innej kobiety ;]
No dokładnie . Ja mówiłam mężowi, że jak będziemy mieć synka to będzie mi we wszystkim pomagał to mi odpowiedział "co ty geja chcesz wychować" .
Stary 2011-09-02, 11:04   #4590
Dragusia88
Zakorzenienie

ej ktora juz wie ze bedzie miala dziewczynke bo nie pamietam? moze zariah wpisz to na pierwsza strone?

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości