|
|
#4052 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Cytat:
To jak Gucio Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja! Dobrey jest- choć dryndus Cytat:
![]() A Dune mam próbkę
|
|
#4053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja nie ![]() Cytat:
Idę dziś chyba na karaoke, pierwszy i ostatni raz jak byłam, popsuł się sprzęt Może tym razem mi się uda posłuchać jak inni śpiewają
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4054 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mam grube dooopsko
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
nooooooo
spoko jak mi coś zgrzytnie dam znaka Cytat:
no Tresor pisałam ze ładny - bo nie mam - jak się ma podejrzewam sie go odechciewa ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- no to wal z gruubej rury - co jest grane ![]()
|
|
|
|
|
#4057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeśli jakimś cudem nie, to chętnie go z Tobą zwymiankuję ![]() Raczej z grubej doopy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4058 | |
|
Zakorzenienie
|
no tym co np czasem w kolejce czekajom - jak komus odlewka nie przypadnie do gustu - to chętnei przejmują
Ty masz flachę cheba - ale som tacy co ino krople - o nich myślałąm ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
o!a to nie jedno i to samo?
|
|
|
|
|
#4059 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dyć to jam jest sprawczyniom "fazy" na Bal
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
dyć wiem, a ze mi Twoje blogowe recki pytka w pytkę sie pokryły z wrazeniami mymi - to łohohoho, sikam w majtki z niecierpliwosci
a przyznam że czytałam po poznaniu zapachów - przed wolę sie nie jarać bo bym za duzo kciała Winteria mnie skusiła była do RM - i jestem jej wdzieczna po enter Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-02 o 16:38 |
|
|
|
#4061 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja noszę tylko angielskie
![]() Cytat:
Cytat:
Zgadłaś,na pocieszenie zakupiłam Michałki biało-czerwone i je zjem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#4062 | ||
|
Zakorzenienie
|
sikanie to niedopr myśl , zimno można se przeziebić to i owo takim niekontrolowanym i kuopot gotowy, weź pieluszkę
![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Winterko
|
|
#4063 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Skrbitk-rozliczenie proszę za Bal
|
|
|
|
#4064 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale podejrzewam ze to jest zepsute od jakiegoś czasu już, tylko zostało dopiero odkryte, więc myślę że przeżyjemy ten tydzień, enter ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. czasem warto popuscić, pęc - robi się miejsce na nową siłę, człowiek idzie dalej - ale jak mówię czasem i różnie to bywa - nie jesteś sama pomysl o tym 3. to raczej polecam Buławkę lub Trufle na takie chwile ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- nie nie na razie nie ![]() nie mogiem szaleć zakupowo robię castingi na razie ![]() będę rekruterem swych zapachów ![]()
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-02 o 16:55 |
|
|
|
|
#4066 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
taki być może był zamysł autorki, na całe szczęście interpretacja należy do widza
![]() Cytat:
jak takie coś zrobić? wiesz może jak ona działa w tym temacie że jej się udaje? czy to znajomości? a może szczęście? zadziałało ![]() nie daj się kumulacji ![]() Cytat:
miło było Cię znać
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4067 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kto sie zna na pozycjonowaniu stron www?
chodzi mi tylko o określenie jaki to jest koszt w przybliżeniu i przez jaki okres czasu sie go ponosi..czy to jest tak ze jak sie juz raz wypozycjonuje to juz to trwa na wieki wieków czy czeba płacic do konca swych dni bo inaczej sie odpozycjonuje bo podobno śa jkaies 2 rodzaje pozycjonowania
|
|
#4068 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ad 2 Tylko niestety to takie sprawy,których nie mogę zostawić i muszę coś z tym zrobić ![]() ad 3 Oj nie,takich nie lubię
|
|
|
|
#4069 | ||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Moja kochana, wypierdzielista w kosmos Łinterka Cytat:
Bardzo pilnie się uczyłem, opracowywałem literaturę i tematy do obrony ![]() Cytat:
![]() A Ty się nie możesz tak "cenić"? Oczywiście dopiero po transakcji z Red Cytat:
Skrbtk, kcesh prupke? ![]() Prowokatorka! ![]() --- Czekałem dzisiaj w Bdg na busa, i szedł se chodnikiem huopaczek z domalowanymi markerem wąsami (i bardzo dobrze gówniarzowi, był wysoki, chudy i ślicznie opalony ) Tak btw - do przyszłej środy mam dyskretne i wolne lokum
|
||||
|
|
|
#4070 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja żem transakcja wrześniowa ponoć Gryxiu.. bym kciała prupke ale sie chiba nie opłaci słaś Tobie, jednakowoż dziękuję
|
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
o masz, no! a włąśnie te posłałam w przesyłce dziekczynnej
Cytat:
![]() 2. ja tesh - i co z tym zrobimy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-02 o 17:18 |
|
|
|
|
#4072 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ty też czekasz?Czyli jednak Ju zapomniała o moim zamówieniu,a na urodziny chciałam
|
|
|
#4073 | ||
|
Zakorzenienie
|
no , ja miałam być zdaje sie przed Sabbath ale że Ju i Sabb miały się spotkać , to Ju połozyła nacisk, tzn pędzle na Sabb, której obraz się nie spodobał i miała malować kolejny, no i własciwie to nie wiemnic dalej, bo Ju się wojażowała, wiec dopiero pewnie zacznie malowanie....
|
|
#4074 | |
|
BAN stały
|
Ja się nie znam
Ale słyszałem, że co miesiąc trza puacić, a im strona wyżej w wynikach, tym drożej Ale lepiej się spytać kogoś kompetentnego, ja jestem raczej niewiarygodnym źródłem ![]() Nie mogę robić Ju koło pióra, tzn. pędzla ![]() Cytat:
Dla Ciebie szysko Może choć Ty nie rzucisz mi w twarz chłodnym ochłapem obojętności ![]() |
|
|
|
|
#4075 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
To miał być prezent od męża,trzeba więc o czymś innym pomyśleć
|
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4077 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A kto to zrobił?
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4079 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
A na poważnie proszę uprzejmie wymyślić cenę i albo się wycofam po angielsku albo biere za jakiś miesiąc o ile nie potrzebujesz pilnie kasy ![]() Dziękować Cytat:
Skojarzenie z Dune potraktuję jako komplement - ja bym się raczej widziała jako panią walewską ![]() Zacnie, że Ci się podobają. |
|||
|
|
|
#4080 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Bo dopiero teraz zobaczyłam,że Ju ma jakieś inne zamówienia
Myślałam,że jestesmy ugadane i nie będę Jej marudzić i głowy zawracac,bo sklerozy obie nie mamy ![]() Zreszta tuz przed Jej wyjazdem wysłałam Jej esa,ale mam podejrzenie,że nie doszedł.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-09-02 o 17:33 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.

Testuję ostatnio, wąchuję
, ale to już było, choć nigdy tego nie wąchałam
Kce czegoś nowego zapachowego... czego jeszcze nie wymyślono 

wiec się bojam już teraz .... no ale zobaczę, na początku nowego roku mam wiedzieć jaka długa jest ta kolejka przede mną i czy faktycznie aż tyle trza czekać.... No chyba ze szybciej przestanę chodzić to wtedy będzie trza przyspieszyć z myśleniem 

jak ja bez tego bedę żyć
nie daj się kumulacji
miło było Cię znać
Oczywiście dopiero po transakcji z Red