Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010 - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-02, 13:54   #2641
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
dziewczyny wstawiac zdjęcia to porówanmy.. bo ja jadam te kurczaki hahaha wy pewnie tez:d .. któa pierwsza P0P??!!
No Ty to masz co pokazać dawaj jako pierwsza.

Mego - późno ale tez dobre

Ja już w drodze w pociagu

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 14:02   #2642
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia
Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

Tiaaa.. nie teraz.. ewent. tylko w staniku bo po roku karmienia to stoja wtedy gdy ja kleczę na czworaka

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 14:05   #2643
anakazar
Zakorzenienie

Megi
to jest tegoroczny hit,te łaty
http://moda.allegro.pl/zakiety-bleze...791642786.html

http://moda.allegro.pl/hit-sweterki-...792325934.html

http://moda.allegro.pl/najlepszy-mod...799034581.html

http://moda.allegro.pl/najlepszy-mod...799034808.html

Ten pierwszy sama mam ,kupiony w sklepie za 89zł-jak zobaczyłam,że na all jest za niecałe 50zł to z oburzenia się zapowietrzyłam
http://moda.allegro.pl/sweterki-z-oz...785026430.html

http://moda.allegro.pl/sweterki-z-oz...785026487.html

http://moda.allegro.pl/modne-sweterk...787502341.html

no mi się strasznie podobają te dwie pierwsze rzeczy,ale cholera jasna wysyłka zagranicy 14 dniwięc nie będę się katowała

http://moda.allegro.pl/sliczny-swete...783679758.html

ten grzybek strasznie mi się podoba

http://moda.allegro.pl/hit-sweter-pl...781544509.html

to też

http://moda.allegro.pl/cudowny-swete...783109414.html

i to wsio co mam,reszta to coroczna powtórka,nudna jak "klan"

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 14:07   #2644
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

To też się pochwale moim tłuścioszkiem .
Jeżeli ma coś na głowie to są sek do zdjęcia

1. 10 sek w kapeluszu
2. z bratem
3. na basenie
4. mała królewna
5. rozpakowuję się
6. gwiazda na besenie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1038.jpg (102,7 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1027.jpg (95,5 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1024.jpg (143,8 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20110829881.jpg (133,5 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20110827879.jpg (114,0 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20110822872.jpg (87,5 KB, 20 załadowań)
Stary 2011-09-02, 14:32   #2645
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

jaka jestem wściekłatyle się napisałam każdemu ładnie na pościk odpisałam i dupa wywaliło mi internet

teraz tak w mega skrócie:
Minka,PoP,Madziwnia,Sara, Izazula,Asiulek dziewczynki przeboskie
Justys Michałek niezły przystojniak Maja urocza

Agnieszka wow-super brzucholek!!!!

Gmyrelka wrzucę foteczki Ci na @ jak tylko odpalę neta w domu
Ale mnei podbudowałaś aż się zawstydziłam a tz nie powiem bo urośnie za bardzo
Marcelek Hania na prawdę uroczo mówi

Lind to pytanie o PW to bylo do mnie bo tak z tego postu mi wyniknęło,ale chyba nie bo ja nic nie miałam od Ciebie.

coś jeszcze chciałam do Evitki ale za Chiny nie mogę sobie przypomnieć o co chodziło

ja dzisiaj jestem mega zrelaksowana wczoraj zafundowałam sobie fitness,jakuzi,saunę,czuj ę się super,zamierzam tak 2 x w tygodniu ale czy się uda
dzisiaj w ramach odchudzania zjadłam kiełbachę pieczoną

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Asiulek - a z tym brzuszkiem to chyba normalne. Bo moja jak zje posiłek to też od razy taki WIELKI brzuch ma. Jakoś brzuch mnie nigdy nie niepokoił. Dzieci zwykle mają takie brzuszki nawet te w afryce. Chudziny takie a brzuszki wystające.
mój tez ma taki brzuch a ja się zaraz na mame denerwuje,że mi dziecko pasie może już jej odpuszczę

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Moja koleżanka jadła na świeta pierogi z grzybami i coś jej konsystencja farszu nie pasowała - patrzy, a tam w grzybie zwitek robali tych z grzybów... Igor nie je grzybów, bo nie mamy kota.

Z małym opóźnieniem, ale niech będzie.
megi bleeeeeeeeeeeeee

Ana nie strasz bo ja kupuję drób na rynku nie mam dostępu do takich zdrowszych kurek a ja uwielbiam udka pieczone itp.

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2011-09-02 o 14:34
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 14:47   #2646
P0P70
Zakorzenienie

Ana - a może trzeba było jeść te kurczaki.

Iza - fajnie wyglada tak brat i siostra razem. Tylko ja podobieństwa nie widzę. Fajne dzieci masz

Stary 2011-09-02, 14:52   #2647
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:

Iza - fajnie wyglada tak brat i siostra razem. Tylko ja podobieństwa nie widzę. Fajne dzieci masz

Bo Wojtek coraz bardziej przybiera rysy mamy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-02, 15:07   #2648
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:

W sensie,że miałabym biust?Czy o wąsy moje się boisz?

Iza zdjęcie z bratem bardzo mi się podoba.Takie słodkie.I Zosia już taka duża jest.

Evitka wyślę Ci na pocztę parę fotek mojej małej to też ją pokaże,bo jej dawno tutaj nie było

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-09-02, 15:14   #2649
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
A taki mega czysty??
Jak dlugo czekałas na powrót wozka??
chyba z 5 dni licząc razem z wekendem, więc 3 dni robocze. Tylko taki nie obłoconyWypisz wszytko co jest nie tak w wózku. Ja wysyłałam bo mi taki folia w daszku pękła, i przy okazji napisałam że drucik wychodzi z boku( co w sumie sama zaszywałam ale ciągle wychodził) zamienili mi na nowiutki daszek
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
niemozliwie i ze uspokoić go nie można (ciekawe?). Ta boroka w środku roboty kilkadziesiąt km dalej ale nie uległa. Powiedziała tylko żeby mu przyprowadzić starszą siostrę i napewno się uspokoi i tak też się stało. Po powrocie zapowiedział że on już do żadnego głupiego przedszkola nie pójdzie i ze chce naniunię (moją mamę). Dzisiaj był ryk od rana taki że dziewczyna zostawiła go pani ryczącego i uciekła. Wymyśliła że tatuś będzie dzieci prowadził do przedszkola bo one dobrze wiedzą kto jest miękki
Dziecku nie można pokazać słabości, bo od razu to wykorzysta. A pewnie mały niechętny po 2h, tak jak mój jak chodził to po 2 dniach mu sie odechciało, bo jak mówił ma dosyć tych płaczących dzieciDziecko nie czuje się bezpiecznie jak dzieciaki wokoło ryczą. To jak na szczepieniu lub u dentysty, zobaczy że poprzednik wychodzi zaplakany to tez nie będzie chciało wejść choćby się zarejestrować
Cytat:
1. 10 sek w kapeluszu
2. z bratem
3. na basenie
4. mała królewna
5. rozpakowuję się
6. gwiazda na besenie
ślicznie pomagała w rozpakowywaniu, choć bardziej jakby upychała spowrotem do walizki to wygląda. A z braciszkiem to mają chyba podobne noski

madziwnia ja mam x-landera ale mi to ewidentnie ten daszek popekał przezemnie, bo w markecie, ten podręczny koszyk na nim opierałamale gwarancja to też uwzględniła

Dziewczyny jak chcecie sobie kupić np strój kąpielowy bardzo dobrej jakości i za naprawde niewielkie pieniądze to polecam sprzedawce z all, ma tylko aukcje, ale jako że stroje mało kto kupuje to ja swój kupiłam za te 9,99+ przesyłka 14zł, no i jest to najlepszy strój kąpielowy jaki w życiu miałamhttp://allegro.onet.pl/listing.php/user?us_id=13740088 radze licytować aukcje takie nie ruszonea strój mam dokładnie ten http://allegro.onet.pl/09f234-nowe-t...785711918.html

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 15:22   #2650
P0P70
Zakorzenienie

Ana- zdecydowanie o biust mi chodziło. Jeszcze Grymci trzeba powiedzieć o kurczakach bo tez pisała o małych. Co prawda wg mnie jest doskonała i piękna. Ty tez oczywiście ale Grymcie widziałam w 3 D

Stary 2011-09-02, 16:25   #2651
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Chwale sie zdobycza z lumpka.. białe ponczo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg w lusterku.jpg (42,7 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zepsuje babci okulary.jpg (38,2 KB, 45 załadowań)

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 17:10   #2652
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Chwale sie zdobycza z lumpka.. białe ponczo
Super podobne sobie upatrzyłam do zrobienia na drutach. Już rozmawiałam z koleżanka mamy i chętnie nam zrobi. Obawiam się tylko ze Zosia nie da sobie berecika na głowę założyć
Stary 2011-09-02, 17:13   #2653
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Super podobne sobie upatrzyłam do zrobienia na drutach. Już rozmawiałam z koleżanka mamy i chętnie nam zrobi. Obawiam się tylko ze Zosia nie da sobie berecika na głowę założyć
Śliczne.Mi się udało wylicytować na all z nexta fioletowena 104 za 26zł

Stary 2011-09-02, 17:30   #2654
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

my mamy takie blekitne
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 19:52   #2655
Darusiaaaa
Zakorzenienie

gdzie wy jestescie
?
?
?
A.Camus
Stary 2011-09-02, 20:08   #2656
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Asiulek jaka Ty kochana To ja przegapiłam że mnie wzywałaś. Marcepan nadal się buja, ale ciut mniej. Mojej szwagierki synek (2 miechy starszy od Marcela) też tak robi i Oni nie widzą tym nic dziwnego. Może faktycznie z tego wyrośnie ... Za to ssie namiętnie kciuka i wiem, że tak jak z Hania będę z Nim dłuuuuuuuuuuuuuugo walczyć Wkurza mnie to!

iza piękny Zosiaczek! Co do depresji to nie mam na pewno, rano mam kryzys bo z wyczerpania ryczeć mi się chce. Ale ciszemy mnie praca, dzieci, dom także psychiatra jeszcze nie dla mnie ale jakaś poradnia bezsenności ... kto wie ... ehhhh, a na to też kasy potrzeba.

Daria
super że z Malutką wsio ok Dbajcie o siebie!

Apropo drugiego dziecka to u nas szału finansoego też nie było jak nam się zachciało. Hania marzyła o rodzeństwie i kiedyś jej mówie "Hania ale nie będę miała na Twoje konie (30zł za pół h) i wiele innych przyjemności" a Ona na to że Jej na koniach nie zależy i że napradę woli mieć rodzeństwo. To i ma a konie mam nadzieje chwilowo zawieszone Jak Marci pójdzie do przedszkola to wrócimy do tematu bo koszt niani nam odejdzie, a i zarabiać mam nadzieję więcej będziemy

ana
fajne te ciuchy! Dzięki za inspiracje Dawaj dalej. A może jakiś płaszcz/kożuszek na zimę polecisz ?? Dobra gatunkowo ta marynarka? Który masz kolor? I dla mnie to s czy m

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 20:25   #2657
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość

minka zapraszam, uwierzzzzzzzz ze nigdzie sie nie wybieram zobaczysz jaka mam sexowna pizamke:P w jakies huje muje kwiaty dzikie i paski- mamusia kupila
Poka

Cytat:
Napisane przez Justys76 Pokaż wiadomość
1-Michal i Maja
2-Michal
3-Michal i ja
4-Michal z tata
5-8 Majka
na ostatnim pierwszy uchwycony usmiech;-)
Piękne masz dzieciaki

Cytat:
kosmetyczka mówiła że najwiecej jest własnie dziewczynek do 2 lat..

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Justys... nono TŻ przystojniak... i dzieciaczki macie prześliczne!! a co to za brodzenie w wodzie?
MOja maluchom w ogóle nie robi .

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Moja koleżanka jadła na świeta pierogi z grzybami i coś jej konsystencja farszu nie pasowała - patrzy, a tam w grzybie zwitek robali tych z grzybów... Igor nie je grzybów, bo nie mamy kota.

Z małym opóźnieniem, ale niech będzie.

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Megi, serio? Moja nie je pieczarek bo mamy chomika
A pierogi to z owocami

A ja dziś z braku grzybów w sklepie jadłam pierogi z białymi michałkami , bo nie wyłaczyłam światła . Kot dał nogę , chomika kupię jutro

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
no co ty takie myślenie nie jest egoistyczne, tylko jak najbardziej myślisz o Werci. Bo nie w sposób dzieci sobie narobić, tylko sposób je wychować na ludzi, którzy byli wychowywani w poczuciu bezpieczeństwa takze finansowego. Dzieci to nie tylko małe bobasy, tylko już szybciej niż myślisz zakupy do szkoły, potem na studia

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Eryka ze szkoły odebrałam, normalnie dziecko szczęśliwe że w szkole było, i lament że już wekend
A propo do pierwszej klasy za książki dałam około 300 złdo tego zeszyty, plecak, piornik, obiady, trampki, więc bez kupowania ciuchów co też muszę około 550 zł wyszło Jeszcze tylko wywiadówka, i składki klasowe, ubezpieczenie itp to jeszcze ze 150 zł będzienienawidze szkoły

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

w Tesco jest przecena artykułów szkolnych o 50 % więc jak chcecie zrobić zapas bloków i kredek, to polecam, za kredki Bambino niecałe 5 zł za te grube drewnianeA to takie promo wekendowe
Ja na szymka przybory i książkę wydałam ok 130 zł , do tego kapcie czy inne dupsy to jakieś 200 razem . jak na trzy latka to całkiem nieźle się zaczyna

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość

No właśnie JAKOŚA nie sztuką jest zrobić sobie kolejne dziecko,bo tak nam się podoba tylko mierzyć siły na zamiary i oceniać sytuację obiektywnie.Nie odmawiać sobie,żeby dziecko miało czy jednemu kupować coś kosztem drugiego np.młodszego bo mniej rozumie.
Jak dla mnie nie patrzycie egoistycznie,tylko bardzo rozsądnie.Dziecko pochłania bardzo dużo pieniędzy(jeśli oczywiście się na nim nie oszczędza)i niestety u nas w Pl trzeba mieć kasę,żeby móc godnie wychowywać dziecko.Dlatego ja np.wolę mieć jedno i móc jej zapewnić wszystko co mieć powinna niż mieć dwoje,troje i tłumaczyć,że nie mam pieniędzy,żeby kupić 2 batony czy 2 bluzki.Nie chcę tu absolutnie nikogo obrazić,bo każdy robi tak jak sam uważa.

z.
też jestem tego zdania , nie wyobrażam sobie np życia bez wakacji nie chcę żyć od 1go do 1go bo mam dzieci

Cytat:
Witajcie dziewczyny

Wczoraj koleżanka oddawała synka pierwszy raz do przedszkola, córcia już chodzi ale nie lubi moja mama wcześniej była z dzieciakami). Mały poszedł z wielką radością, wszedł na salę i nawet nie zauważył że mama poszła. Po2 godz. dostała telefon od pani że Grzesiu się drze niemozliwie i ze uspokoić go nie można (ciekawe?). Ta boroka w środku roboty kilkadziesiąt km dalej ale nie uległa. Powiedziała tylko żeby mu przyprowadzić starszą siostrę i napewno się uspokoi i tak też się stało. Po powrocie zapowiedział że on już do żadnego głupiego przedszkola nie pójdzie i ze chce naniunię (moją mamę). Dzisiaj był ryk od rana taki że dziewczyna zostawiła go pani ryczącego i uciekła. Wymyśliła że tatuś będzie dzieci prowadził do przedszkola bo one dobrze wiedzą kto jest miękki

ś
U mnie dziś było kilku tatusiów
Stary 2011-09-02, 20:33   #2658
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Ale cisza. Chcialam tylko pochwalic mojego synka, Eryk zaczal mowic R po 3 latach cwiczen, i wizyt u logopedy wiec juz na pielgrzymke w tej intencji isc nie musze

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 20:33   #2659
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
Dusiaka - a Ty tam w tym banku siedzisz i nic do nas nie napiszesz??
Jak nie wiesz jak sie wbić to zawsze możesz coś o "landrynkach" napisać
Pop, Tylkooliwka-No jakoś tak wyszło, że i mnie trudno się jakoś wbić.
A siedzę w tym banku, coś tam nawet w pracy robię i codziennie Was czytam. To mi pozwala nabrać dystansu do pewnych spraw i nie zwariować w moim ostatnio pokręconym świecie.

Darusiaa-trzymaj się i niech Cię szybko do Oliwki wypuszczą. Mała pewnie bardzo tęskni

Dzieciaczki na zdjęciach śliczniutkie

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 20:38   #2660
agnieszka09
Wtajemniczenie

ASIULEK Wercia sliczna dziewczynka moja Karinka tez sie urodzila to miala 48 cm ale wazyla 3020g...boziu jakie to maluszki byly

IZAZULA fotki fajne a Zosienka przeurocza

MADZIWNIA hohoho mala modelka Ci rosnie.prawdziwa mala dama.jak nie koralikami to pieknie oglada sie wlustrze.ponczo bardzo fajne...ja bym chciala bardzo sobie kupic

MEGI hmmm dzielic sie nie lubie nooo ale jak POP zostanie moim(ja) kochankiem(ka) to od czasu do czasu z GMYRCIA mozesz sie pospotykac

kurcze a tak ogole jestm zla,wsiekla na siebie
pare dni temu wyszla mi opryszczka na wardze...wyleczylam ja...uwazalam aby Karinka sie nie zarazila...i co i tak sie zarazila
ryczec mi sie chce..bo juz zostala zarazona tym cholernym wirusem...boje sie bardzo.jak na razie smaruje fioletem...na szczescie nie dotyka...a dzis kapala sie w pampersie na basen...oby nie bylo zadnych powiklan

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 20:39   #2661
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ania a specjaly FOR JUUUUUUUUUUU
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pizamka.jpg (127,0 KB, 49 załadowań)
A.Camus
Stary 2011-09-02, 20:42   #2662
agnieszka09
Wtajemniczenie

PL MADZIA gratuluje postepow...

JUSTYS piekny widok i sliczne maluchy napisz jak sobie radzisz z dwojka...kurcze jeszcze nie cale dwa miesiace i ja bede tulila mojego synka

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 20:46   #2663
Darusiaaaa
Zakorzenienie

tobie tez zazdroszcze!!!!!
ja jeszcze caly wrzesien pazdziernik i listopad
A.Camus
Stary 2011-09-02, 21:00   #2664
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Ale cisza. Chcialam tylko pochwalic mojego synka, Eryk zaczal mowic R po 3 latach cwiczen, i wizyt u logopedy wiec juz na pielgrzymke w tej intencji isc nie musze
Super

Cytat:
Piękna A gdzie masz brzuch bo jakaś płaska się w niej wydajesz .

No zaraz wam się dziewczyny zacznie .

A moje dzieciaki juz takie duże .

Ja za to mogę sobie takie maluszki potrzymać na rękach w pracy . dziś też była pani z taką sliczną, miała miesiąc i mała stękała bo wózek nie jechał . To oczywiście po pozwoleniu zgarnęłam dziecie z wózka a pani sobie zakupy robiła . Fajnie tak czyjeś potrzymać . Mamy teraz łóżeczko do sprzedania wsadziłyśmy pościel , przyczepiłyśmy karuzelkę i się śmiejemy że jakieś na godziny na opiekę możemy przygarnąć , jest leżaczek , są ubranka .
Stary 2011-09-02, 21:00   #2665
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Zosia dziękuje za komplementy, bratu przekażemy jak przyjedzie
Darusia - piżamka boska

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
iza piękny Zosiaczek! Co do depresji to nie mam na pewno, rano mam kryzys bo z wyczerpania ryczeć mi się chce. Ale ciszemy mnie praca, dzieci, dom także psychiatra jeszcze nie dla mnie ale jakaś poradnia bezsenności ... kto wie ... ehhhh, a na to też kasy potrzeba.
To brak snu trzeba leczyć bo może doprowadzic do depresji albo jeszcze innego gówna. Ja głupia myślałam że poradnia leczenia zaburzeń snu jest z kasy chorych

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
kurcze a tak ogole jestm zla,wsiekla na siebie
pare dni temu wyszla mi opryszczka na wardze...wyleczylam ja...uwazalam aby Karinka sie nie zarazila...i co i tak sie zarazila
ryczec mi sie chce..bo juz zostala zarazona tym cholernym wirusem...boje sie bardzo.jak na razie smaruje fioletem...na szczescie nie dotyka...a dzis kapala sie w pampersie na basen...oby nie bylo zadnych powiklan
Nie obwiniaj się. Opryszczka bardzo szybko się przenosi i czasem można ją złapać przy naprawdę dużych środkach ostrożności
Stary 2011-09-02, 21:01   #2666
ania p
Zakorzenienie

Agnieszka a już poszałałaś troszkę sklepowo ? Znaczy synek już wystrojony ?
Stary 2011-09-02, 21:02   #2667
P0P70
Zakorzenienie

Madziwina- Michasia cudnie wygląda w tym ponczo.

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
MEGI hmmm dzielic sie nie lubie nooo ale jak POP zostanie moim(ja) kochankiem(ka) to od czasu do czasu z GMYRCIA mozesz sie pospotykac
JA oczywiście z chęcią przystaję na propozycję

A z tą opryszczką to nie zazdroszczę.

Minka - jak tam Amelka -opuchlizna schodzi?
JA dzisiaj witam się z moim dzieckiem a ta całe oko zapuchnięte -komar zaraz pod okiem ją ugryzł. Więc nie wyobrażam sobie co by było jakby to była osa.

Cytat:
Darusia jakoś tak szczupło wyszłaś na tym zdjęciu.

O oto rada dla tych których dzieci mają popękane paznokcie u nóg. Otóż pani doktor zaleciła wsmarowywać w paznokcie rano i wieczorem oliwę z oliwek wraz z paroma kroplami cytryny. TZ jej smaruje od poniedziałku a jak dzisiaj przyjechałam i zobaczyłam to jest różnica na plus.

Grymelka - To Marcyś wraz z Oliwką razem będą sobie te kciuki ssali. My walczymy z tym ssaniem - zawijamy bandażem lub zakładamy rękawiczkę z jednym palcem. tak ze pomału sie odzwyczaja ale jak tylko palec jest wolny to ląduje w buzi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-02, 21:02   #2668
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Madzia brawa dla Eryka widać ćwiczenia przynoszą efekty
Stary 2011-09-02, 21:05   #2669
sara 85
Zakorzenienie

Zosia prześliczna, fajnie zdjęcia

Darusia- własnie wydaje się jakbyś wogóle brzuszka nie miała

Ana- fajne te sweterki, ja mam tego w serduszka. Dawaj jeszcze jakieś linki

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 21:06   #2670
Darusiaaaa
Zakorzenienie

szczuplo?
pop no ja zaczynam wierzyc ze ten twoj wiek ma cos wspolnego ze wzrokiem

I prosze sie nie smiac z mojej jakze BOSKIEJ pizamki:P hahahaha
brzuch zostawilam w domu, po co mi w szpitalu

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

my musimy w koncu jakeis zakupy zrobic bo na razie dziecie nasze najmniejsze prawie NIC nie ma:P
A.Camus
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości