|
|
#4291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Cytat:
![]() Oby szybko wszystko się wyjaśniło i oby kot ozdrowiał ![]() Szczytowanko! Oto jest dzień, oto jest dzień... |
|
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
Skarbku - oby to nie było nic poważnego
![]() Miałam sobie zostawić drugie piwo na wieczór. Ale nie zostawiłam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-09-03 o 18:16 |
|
|
|
#4293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet tak nie mówfogóle ja dida ni mam, ale sama doskonale pamiętam jak byłam takim didem zbuntowanym i histerycznym i zawsze stawiającym na swoim i moja mama się ze mną użerała i nie raz mi w tyłek w ostateczności dała, a później płakała, a ja uważam ja za świetną matkę i za wzór cierpliwości i tak jak wspominam to z perspektywy ponad 20 lat.... więc żadnych tu haseł że jesteście złymi matkami Cytat:
|
||
|
|
|
#4294 | ||
|
Zakorzenienie
|
obawiam się że jest
dziąsła są naprawdę mocno czerwone, a ja kretynka dopiero się zczaiłam że On nie gryzie karmy, tylko połyka... zaniedbałam go, jestem beznadziejna
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Heheh no dzieki
Cytat:
![]() Cytat:
A dla mnie to mięso nie jest słodkie, a wszyscy tak mówią, że słodkie ![]() Co za różnica
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
nie kupiłam, bo dostałam ataku śmiechuCytat:
biedna kicia, ale będzie dobrze, musi, trzymam kciuki i nie obwiniaj się ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- a w sumie żadna , chociaż wogle co za nazwa szynka złocista obrzydlistwo, albo schab z pieca, kiełbasa z komina kto to wymyśla , albo (dla mnie szczyt szczytów) "Cielaczki" - parówki takie ![]() a królika to pod pistoletem bym nie zjadła
|
|
|
#4298 |
|
Nindżopesz
|
Przeleciałam Was szybko i od tylca.
Dziś cały dzień dłubałam wisiurki ale właściwie żaden nie jest skończony bo ciągle czegoś brakuje. Win, nic siem nie martw, ja notorycznie dostawałam w tyłek także pasem, w ucho (już nie pasem) itp. i nie widzę w tym nic zdrożnego. Prawda, że do rękoczynów posuwamy się z bezsilności ale czasami no cóż... A na przyszłość idź do kuchni, iebnij sobie talerzem i dalej gadaj z didem ![]() Skarb, biedny kiciulek Z tym gryzieniem to nie tak łatwo zauważyć, np. mój Behcio pożera wszystko tak szybko, że praktycznie też nie gryzie.A propos kotów, mam nerwa strasznego. Jak wiadomo mieszkam na 9tym piętrze, balkon osiatkowany i owiklinowany więc koty se notorycznie łażą po barierce. Ale jak się okazało sąsiad z przyległym balkonem też ma kota, który wyczuwa nasze i włazi na barierkę (konkretnie to skrzynki na kffiaty) na tamtym nieosiatkowanym balkonie, wychyla się w kirunku naszego i tak na siebie patrzą Jeszcze mu nie przyszło do głowy np. skoczyć i zawisnąć na siatce... Ja nie wiem, czy ci ludzie nie mają wyobraźni? Tak se myślę coby ich namówić na siatkę albo niech wytną dziurę w rozdzielającej nas desce (oddziela nas krata i deska) żeby koty mogły się w siebie wgapiać z poziomu podłogi...Fogle tamten kot to samobójca, sąsiedzi mają ścianki z deski z obu stron balkonu i on po tych skrzynkach zaczął wyłazić za deskę, wylazł do połowy potem się tylcem cofał a ja prawie zawał serca
|
|
|
|
#4299 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
a że nisz się chowa , to się wie cholender , muszę nad technologią pomyśleć , może jakby to ze spirtem trochę rozrobić to by się dało stosować jak perfumy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4300 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Bo królika i zająca to podobno trzeba umieć zrobić, jakieś moczenie w mleku, maślance czy tam inszej marynacie, a ja może trafiłem na jakieś sztuki robione "po zwyczajnemu" ![]() Cytat:
Rejcz prosiła już kiedyś o szynkę Gryszarda, więc loooz ![]() Cytat:
Pokarm gryzie, nawet twardy, no ale coś jest raczej nie tak (już jako mały kociak miał parę zębów wybitych, pisałem tu kiedyś) ![]() A fuaśnie, że jest słodkie, obstaję za tymi wszystkimi Cytat:
Zresztą jakąś godzinę temu, gdy byłem na balkonie u siostry, kot sąsiadów wyszedł na balkonowy "gzyms" za balustradą, a ma on mniej więcej jakieś 10-15 cm szerokości (co prawda to drugie piętro, no ale moim zdaniem takie rzeczy dopuszczalne są tylko na parterze chyba). Kot z naprzeciwka, też z drugiego piętra, uwielbiał wysiadywać na kuchennym parapecie
|
||||
|
|
|
#4301 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
Mistrzyni intelektu: zrobiłam sobie herbatę odchudzającą, po czym posłodziłam 2 łyżeczkami cukru
![]() Nie lubię się uczyć, odwykłam
|
|
|
|
#4303 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ale je Kiciak, bawi się , liże , to może nie jst tak najgorzej... mam nadzieję że to nie nerki ![]() i wiecie co... bedzie się coś ważnego dla nas okazywać w poniedziałek , i proszę trzymajcie kciuki kto może
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-09-03 o 20:10 |
||
|
|
|
#4304 | ||
|
BAN stały
|
Kwiatuszku, nie miałem pojęcia, że pana Łintera nie ma już w domu
![]() Zaraz tam wrócę, bi redi ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
Skrb
![]() Aż do połamania |
|
|
|
#4306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mimo to Cytat:
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4308 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4309 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4310 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
A innych objawów nie ma? nasza już zdrowa, ma swoje głupawki, żre jak szalona, w przyszłym tygodniu wreszcie jedziemy ją zaszczepić Cytat:
wiedziałam! Nie ma czegoś takiego jak koniec kolekcji i nasycenie perfumeryjne a propos kotów, moja uwielbia się turlać i tarzać po ciepłej posadzce na balkonie... niedopieszczona jakaś czy jak
|
|
#4311 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Mam ściszony tel,jest bezpiecznie ![]() Jeny,brzuch mnie mocno boli-albo od @,albo przez obżarcie Dzisiaj byłam niegrzeczna,hmmm
|
|
|
|
#4312 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
--- Dobra, spadam, bo mi sklep z wódką zamkną
|
||
|
|
|
#4313 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Wróciłam z nowego filmu Allena
czuję się po nim tak wspaniale pozytywnie, kocham tu i teraz jak mi do jutra ten stan przejdzie, a zapewne przejdzie, to pójdę obejrzeć jeszcze raz i się napozytywnić ![]() A wracając do domu widziałam przekomiczną scenę, biegnie sobie wesoło malusi jorczek a za nim biegnie dwóch chłopczyków i krzyczą: "Rambo! Rambo!" Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() np. mój szef niedawno zanabył sobie dwa nowe kociaki i jeden z nich zaniedługo potem wypadł im przez balkon już z nim chyba dobrze, ale przez kilka tygodni były nerwy i leczenie, jeżdżenie na kroplówki itp... dobrze chociaż że mój szef kotolubny i się przejął, pierwszego dnia jak go miało w biurze nie być to powiedział że go nie bedzie bo miał wypadek w rodzinie..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#4314 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4315 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ad 2 Trochę lepszy ![]() ad 3 Za dużo pijesz
|
|
|
|
#4316 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miło by było kiedyś w całości ![]() z temi kotami rozumiem Redzię - sama przeżywam podobne - bo sąsiadki mają i on polubił bywac u nas - przeskakuje i ciśnie do domu - w sumie musze go przeganiać i udawać ze nie lubię żeby nie chciał chodzić dla jego dobra - a kafelki u nas mega śliskie gadałysmy juz o siatce ale one czekają an remont ![]() Cytat:
no i za poniedziałek ![]() Cytat:
ad.2. |
|||
|
|
|
#4317 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
tak, czy jakiegoś strasznego pafona popełniłam swym zachwytem?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
ależ nie - po prostu bym się nie spodziewała ze moze być tak nastrajający - spodziewałąm się rom-comu, bajeczki jednak - a tak mnie natchłąś i cieszę sie ze jest cos fajowego w mass kinach
![]() po prostu sie ciesze, bo juz mi sie odechciało isć a tak to chętnie pójdę kto paczy na Walkirię? ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
Pin- dzięksy |
|
|
|
|
#4319 | ||
|
Zakorzenienie
|
TŻ paczy na Valkirie...
ja pczę w przyszłość..... za kciuki na razie nie dziekuję coby nei zapeszyc boze jaki człowiek przesadny jak mu zależy na czymsić
|
|
#4320 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ja poszłam w ciemno, spontanicznie, nic nie wiedząc o filmie poza jednym zasłyszanym kiedyś tam zdaniem że w PL pobił rekordy w pierwszym tygodniu (co mnie nie nastroiło pozytywnie, ale przypomniałam sobie moją niechęć do American Beauty jak był na to szał w kinach i moje mega wielkie pozytywne rozczarowanie po latach) i w sumie to jest bajeczka, ale klimatyczna, no i ja wysnułam z tej bajeczki coś dla siebie, że nie potrzebny Paryż w deszczu żeby się cieszyć tym co wokół, i wracałam spacerem, i był piękny zachód słońca nad blokowiskiem i księżyc świecił nisko nad budynkami szpitala, i tak mi było dobrze z tą ciszą miejską która nie jest nigdy prawdziwą ciszą i wieczornymi światłami miasta wokół... Z zapowiedzi spodobał mi się natomiast nowy film Koterskiego, klimaty cokolwiek odmienne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

obrzydlistwo, albo schab z pieca, kiełbasa z komina

Zresztą jakąś godzinę temu, gdy byłem na balkonie u siostry, kot sąsiadów wyszedł na balkonowy "gzyms" za balustradą, a ma on mniej więcej jakieś 10-15 cm szerokości (co prawda to drugie piętro, no ale moim zdaniem takie rzeczy dopuszczalne są tylko na parterze chyba). Kot z naprzeciwka, też z drugiego piętra, uwielbiał wysiadywać na kuchennym parapecie