|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
hm ja to taka chyba mieszana bo w większosci salonów to właśnie było jaka cudna tylko gdyby a w Demi to było takie trochę 'kocham'. Ale też nie do końca bo to a) nie był pierwszy salon b) nie pierwsza suknia c) kupiłam ją dopiero po miesiącu
![]()
#2882 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
dzięki, niestety nie mam jej na co dzień. Ostatnio widziałam ją na świętach Bozego Narodzenia, kiedy przyjechała po prawie 8 latach nieobecności w kraju. Super urządziła się w Stanach - jej mąż jest fotografem, kupili dom w jednej z zielonych dzielnic. myślę że już nigdy nie wróci do Polski na stałe, co bardzo mnie smuci.
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29185768]jeszcze jest- 7 lat później[/QUOTE] ooo dzięki, a na okładce ostatniej książki jest napisane, że w Polsce zostały wydane tylko 4 ![]() Cytat:
![]() Ja z kolei bardzo lubię męską odpowiedź na bloga Kasi Tusk - make life harder na fejsie, są ........w kosmos edit. wiecie co mi się dziś przytrafiło na allegro?? Normalnie znak z niebios. Obserwowałam śliczne butki na jesień. Sprzedawca miał 3 pary, czekałam do ostatniej chwili z ofertą, bo była licytacja i już w momencie, kiedy miałam wciskać "licytuj" zawiesił mi się internet. Neostrada nigdy takich numerów mi nie wycinała. Oczywiście zanim zdążyłam podłączyć blukonekta, to aukcja się skończyła. Najgorsze jest to, że nikt nie zalicytował i one były moje - na wyciagnięcie ręki ![]() Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-09-03 o 20:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Chciałabym dołączyć do wątku dla PM 2012 - sama powiem przysłowiowe "tak" 15.09.2012.... Już niedługo będę mogła zacząć odliczać dni i godziny do tego wieeelkiego dnia i w sumie miło by było znaleźć w gronie oczekujących ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() (kicia) gratuluję odebrania obrączek ![]() ![]() troszkę kiepsko się czułam z rana, ale teraz już jest dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Zakorzenienie
|
megan - witaj serdecznie i opowiedz coś więcej o Was
![]() evoonia - widać, że było fajnie, pogoda dopisała, dobrze się bawiliście? |
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() nena może następnym razem się uda a ja właśnie robię projekt wnętrza zaproszenia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
kicia bardzo ładne i oryginalne zaproszenia - a w jakim kolorze będzie okladka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a papier planuję taki http://allegro.pl/len-tkanina-lniana...763874747.html bo mam kilka arkuszy w domu i bardzo ładnie się na nich drukuje najpierw poszukam jeszcze w jakiś papierniczych w Lublinie może znajdę coś ładniejszego
![]() |
#2890 | |||
Zakorzenienie
|
Jakbym tak zawolala na Mojego TZta Pietruch to by mnie chyba rzucil ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kicia świetne te zaproszenie ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- dobrej nocy laseczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za ciepłe przyjęcie
![]() Ja i mój przyszły Mąż mieszkamy i pracujemy w Warszawie ale ślub i wesele odbędzie się w moich okolicach czyli niedaleko Płońska ![]() W sumie to zaręczyliśmy się w styczniu (dokładnie 18go - imieninki Małgorzaty) i do Walentynek mieliśmy już zaklepaną salę i orkiestrę (okazało się że w lutym 2011 nie było szans na ustalenie terminu na sierpień 2012 ![]() ![]() Mimo że to dopiero za rok, ja żyję już tym wydarzeniem i cały czas śledzę nowinki związane z organizacja przyjęć czy modą ślubną... oczywiście rozpoczęłam już małe przeszpery po salonach sukien ale chętnie dowiem się na kiedy Wy planujecie dokonanie ostatecznego zakupu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aaale jesteś kujon! ![]() ![]() Jeśli chodzi o mierzenie sukien... Wiesz, trudno powiedzieć, czy coś naprawdę straciłaś. Masz przecież swoją wymarzoną suknię, a wiele kobiet nawet w dniu ślubu nie może tego powiedzieć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A odliczać już możesz, nie musisz czekać do magicznego "rok do"... Niektóre z nas już od roku tu odliczają sobie dni na suwaczkach ![]() Cytat:
![]() Bo wiecie, tak sobie ostatnio myślałam, że mój TŻ niby mówi, że nie chce wieczoru kawalerskiego, że najwyżej usiądzie z Przyjaciółmi i się napiją w domu, ale w sumie jak rozmawialiśmy o wieczorze kawalerskim naszego Kumpla, to się trochę rozpędził i zaczął opowiadać, jakby mogli zrobić taki wieczór (bo tu Świadek niby zrobił grę miejską, ale PM jeździł wszędzie sam, nikt nie robił Mu zdjęć, potem była godzina paintballa w dusznych bunkrach, a potem już było tylko chlanie, chlanie i chlanie w domu i klubie...). A TŻ zaczął mówić, że jakby zrobić taki naprawdę fajny wieczór, to można na cały dzień gdzieś właśnie na powietrze, jakieś sprawnościowe zadania itd., a potem to np. zakończyć ogniskiem... I tak sobie myślę, żeby Bratu TŻta, który będzie świadkiem powiedzieć, żeby Mu coś takiego zorganizował (i oczywiście dopilnował, żeby TŻ miał z tego fotki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No, wymodziłam dziś w moich dotychczasowo napisanych rozdziałach 4 dodatkowe strony, jestem z siebie dumna ![]() No a teraz to już idę spać ![]()
![]() |
#2894 |
Rozeznanie
|
Hej laski! Ale masakra - siedzę tu do tej pory bo z uporem maniaka Was nadrabiałam xD Jeśli chodzi o wczorajszy dzień próbny i pracę recepcjonistki to po rozważeniu wszystkich za i przeciw (więcej przeciw, ale nie chce mi się opowiadać) postanowiłam, że nie będę się w to angażować... Ale już dziś do mnie zadzwonili z innej oferty i jutro lecę na rozmowę kwalifikacyjną - no, przynajmniej coś się dzieje
![]() ![]() [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29142166] Powiem tak- na 1 fotce wydaje mi się że bardzo poszerza biodra ![]() Przymierzałam tez biżu. Jak dla mnie to może być naszyjnik, ale w kształcie V, a nie z takim dzyndzelkiem jak mam na fotkach. Najgorsze że z tyłu tak mało materiału tam zostało to ściśnięcia, a to jeszcze jest trochę za mało ściągnięte. Boję się że jak schudnę to będzie kiepsko. Zdjęcie chyba kiepskie bo robione " z dołu" ![]() Co myśliscie? Co tu zmienić? Bo ja tak patrzę na fotki w sukniach co wklejałam Wam kiedyś to mam wrażenie że nie powinnam mieć tego odcięcia między gorsetem a dołem, tylko taką ciągłą (jak ta od Lisy, która ma tez łaniejszy dekolt). I jeszcze wydaje mi się że na 2 ostatnich moja figura wygląda lepiej... Help! Bo mam wątpliwości ![]() Kochana spokojnie ![]() Tak, powiesz, że jestem nieobiektywna, bo mamy podobne kroje sukien ![]() ![]() ![]() Co do szerokości części gorsetowej to hmm... domyślam się, że nie da rady jej zwęzić z uwagi na zdobienia? Ale widzę, że i tak nie masz jej jeszcze na maxa ściśniętej, może nie masz się czym martwić ![]()
#2895 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hihi i ja też mam takie przekonanie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Smutne, bo bywamy tu ze sobą tak często a tymczasem okazuje się, że czyjeś życie niejako odwróci się za chwilę do góry nogami... ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2896 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
hejka laseczki!!!!
trochę Was zaniedbuję, bo mam remont w pokoju, malowanie, male przemeblowanie, to wszystko pod wprowadzke Tż-ta po slubie, dzis jedziemy po telewizor ![]() przez to wszystko umknęło mi, że w piątek stuknelo mi 9 miesięcy do ślubu ![]() ![]() co do imnion to mój Tż-to Marcin ![]() jesli chodzi o pojazd do ślubu, to ostatnio jestesmy przypaleni na kabriolet, oczywiście w razie niepogody (tfu, tfu) zakryjemy dach ![]() chcemy jechać autkiem tylko we dwoje, niepotrzebny nam kierowca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zadomowienie
|
Mój to Darek
![]() Tak wpadliśmy ostatnio na pomysł aby mój kuzyn który ma 6 lat niósł nam obrączki do ołtarza....
#2899 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2900 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też niedawno dołączyłam. trawiłaś w świetne miejsce. ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
Do Szczecina mam 15 min. autem ![]() Ja czytałam opinie o tym Dj i nie znalazłam żadnej negatywnej. Więc jestem pełna nadziei, że będzie to strzał w 10. A u was gra na weselu czy na poprawinach? Ktoś wam go polecał? Bo ja to w necie szperałam i tak na niego trafiłam ![]() Aaaa po weselu na pewno zdam relacje, będziesz spokojniejsza heheh ![]() Jeszcze takie pytanko mam do Ciebie(sztuczka_magiczna) , czy macie już fotografa i kamerzystę? Bo ja jestem na tym etapie, bardziej zależy mi na pięknych zdjęciach ![]() ![]()
05.05.2012 Nasz Ślub ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ania_M_ Czas edycji: 2011-09-04 o 09:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek!!!!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale za to kocham Miasto Aniołów i ryczę zawsze i to coraz bardziej, bo już wiem co będzie. A najlepsze w tym wszystkim jest to, że dobrze wiem, że to fikcja, ale i tak ryczę. Cytat:
![]() Cytat:
No to Chatuś jeszcze trochę i zakończenie będzie widoczne ![]() ![]() A i dzięki za propozycje filmowe dziewczyny!!! Nawet nie miałam czasu by je sobie dokładnie przejrzeć. Ale w piątek akurat na tvn Madagaskar leciał, więc sobie oglądnęliśmy (no ja połowę przespałam, ale to wszystko przez te leki...), a wczoraj najpierw zobaczyliśmy jakąś durną komedię amerykańską (ale taki był plan), a potem rzuciliśmy się na polskie Skrzydlate Świnie. I powiem szczerze film dobry. Może nie jakieś arcydzieło, ale jestem na tak.
![]() |
#2902 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Sztuczko no co ty nic takiego nie powiedziała ![]()
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
Cześć PMki
![]() Może pamiętacie jak miesiąc temu pisałam, że upiekło nam się na naukach bo był wikary na zastępstwie i wszystko trwało 15 min. No to wczoraj probosz nadrobił z nawiązką bo siedzieliśmy godzinę i 10 min ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki, dawno mnie nie było, bo spędzaj pełen romatyzmu weeekend z TŻ (czytaj: leżymy i się obijamy)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | |
Rozeznanie
|
równo 370 dni do ślubu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() To tak jak my ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() goszu, zdrowiej Kochana ![]() ![]()
![]() |
#2909 | ||
Rozeznanie
|
Hej laseczki witam niedzielnie!!!
![]() Oooooj... wczoraj przycisnęłam rekordowo do 3 na wizażu to i słodko mi się spało (TŻcik to mnie prawie że przez sen utulił kiedy do niego dołączyłam - słodziak ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Fotografa mamy wspólnego z paulinka_009 - http://www.smfoto.pl/ - chłopaki są niesamowici ![]() ![]() ![]() Natomiast kamerzysta to http://www.cvs.szczecin.pl/ - i tu muszę się pochwalić, że samodzielnie odkopałam pana Pawła w internecie ![]() ![]() ![]() Aha, tak w ogóle to ja nie jestem żadna "sztuczka_magiczna" tylko sztuczka_magiczka ![]() ![]() Dobra, powoli szykuję się do wyjścia, trzeba wyprasować galowy outfit ![]()
![]() |
#2910 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hehehe fajnie dzięki, że się podzieliłaś informacjami a za tą sztuczkę hehehe przepraszam hehehe ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.