|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D
|
|
|
|
#3872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Nie dam rady Was nadrobić, za dużo tego... Wczoraj w końcu mieliśmy naszą sesję plenerową (po 2 miesiącach ). Chyba z 5 godzin nam to zajęło, ale mam nadzieję, że efekty będą ok Jak byliśmy na molo w Orłowie to zaczepiła nas jakaś babka i powiedziała, że akurat kręcą jakieś sceny do serialu "linia życia" i że będzie nas widać w tle![]() Jeszcze się wkurzyłam, bo mama mi zrobiła na szybkiego jakiś bukiet na tą sesję, ale jak go zobaczyłam to aż się wkurzyłam, bo w ogóle mi się nie podobał i był niestaranny (nie wiem, chyba taka nowa pracownica go robiła ), więc jeszcze o 22 rozwalałam wszystkie kwiaty i próbowałam sama coś sensownego skomponować...ale i tak nie byłam zachwycona, więc chyba tylko na 1-2 zdjęciach był ten bukiet![]() Chodzę ostatnio jakaś zamulona, powinnam w poniedziałek-wtorek mieć już całą pracę skończoną a nic nie ruszyłam, nic mi się nie chce robić i czuję się beznadziejnie jakoś...
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
glenisław bedzie sławna gwiazda serialowa :jupi;
;brzydal:czekamy na efekty sesji
|
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
|
Glen jestem pewna, że zdjęcia wyjdą piękne
Ja mam pomysł na nasz plener. Oprócz typowych zdjęć romantycznych zrobimy stylizację na retro housewife Coś takiego http://www.makecookingeasier.pl/na-s...m-soup-recipe/
|
|
|
|
#3876 | |
|
Zakorzenienie
|
Hehe a jak
![]() W ogóle to trochę zła byłam, bo wzięłam kilka śmiesznych gadżetów żeby powygłupiać się i porobić takie śmiechowe bardziej fotki, ale fotograf stwierdził, że jak chcemy to ok, ale on woli bez gadżetów jednak no i w sumie niewiele z tego użyliśmy...ech no nie wiem, jak to wszystko wyjdzie... oczywiście robiliśmy też smieszne pozy i miny, ale nie wiem, jakoś wkurzało mnie to że ciągle chciał buziaczki itp. no ale ogólnie jego poprzednie sesje mi się podobają, więc mam nadzieję, że zawiedziona nie będę...---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
Naszło mnie dziś na tuńczyka i curry. Macie jakiś przepis na pastę z tego albo coś?
Carmi super pomysł. Już czekam na te foty! Glenia będziesz sławna
|
|
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle to wkręciliśmy się w temat budowy domu... nawet już mamy wymarzony projekt wybrany
http://www.dompasja.pl/oregon/opisChcę już się budować
|
#3879 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj na gg mi napisał, że kocha mnie i teskni... I że dobrze, że jeszcze miesiąc i znów zamieszkam w Rz. ... Cytat:
Ogólnie wolimy wyznawać sobie miłość w inny sposób Kciuki za udaną randkę Bawcie się dobrze ![]() Cytat:
![]() Tak poza tym to do 3 w nocy oglądałam Salę samobójców i potem nie mogłam zasnąć z nadmiaru emocji. |
|||
|
|
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- zakochałam się w tym http://www.dompasja.pl/boston/opis |
|
|
|
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
hej. zaczynam sie stresowac.
|
|
|
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a okna nie są aż takie małe, na jakiejś innej stronce widzieliśmy podobny projekt i były pokazane wnętrza, i okna całkiem spoko
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
Cannelloni ze szpinakiem i 4 serami wyszło boskie
![]() Glen a Ty znowu biegasz po mieszkaniu w bieliźnie
|
|
|
|
#3884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3885 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Hej Piękne
![]() Miałam dziś prywatną imprezę pracowniczą dla Exbud-u Bilans? Zgubiona obrączka ślubna, pożar i ewakuacja z terenu imprezy oraz bójka. Ludzie się coraz gorsi robią, klimat jak na kiepskim weselu, duuużo disco-polo, spici jak 15-latkowie (duża część gości). I jaki oni, kwa, dają przykład swoim dzieciom, z którymi przyjechali? Te żony/dziewczyny odpowadzające tych gostków potem do aut, no masakra ![]() I niby tylko 8 h, a jestem padnięta jakbym ze 12 zrobiła :| Cz. się telefon znów rozładował, a chciałam parę kwestii omówić, buuu Kocham Cię, wiadomo od niego nie usłyszałam jeszcze, ale ostatnio słyszę prawie codziennie "lubie Cię (wzrok cwaniaka , ee, nawet baardzo Cię lubię" - no i rozwala mnie to zawsze
|
#3886 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja po pierwszych jazdach to cała mokra wychodziłam zawsze, aż mi głupio było ale takiego miałam stresa że szok a teraz już jest coraz lepiej, po zakupy już jeżdżę sama, i dalej też zaczynam (ostatnio w Sopocie byłamCytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
![]() ja dzisiaj muffiny z ananasem popełniłam, nawet wyszły pyszne jutro mąż wróci to sobie zje ze smakiem - pojechali na turniej piłki nożnej (odziały banku z całej Polski) i zajęli drugie miejsce już ja mu dam imprezki![]() Carmi jak to w bieliźnie?! To chyba Ty mnie tak rozpalasz, bo jak sama jestem to zawsze w ubraniu chodzę w ogóle to simsy są be, bo ciągle przyjmuję od Jusi zmianę statusu związku i ciągle się nie zmienia nie kumam tego...
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
Z moich dzisiejszych planów nic nie wyszło. Miałam rano malować kumpelę na wesele, a wieczorem z J. jechać do Krk na kolację i do kina, ale kumpela się odwołała, a ja odwołałam Krk
przełożyłam na jutro, wybyczyłam się, zdrzemnęłam, jak wstałam, to zrobiłam generalny porządek w sypialni, lubię, jak mi pachnie Prontem no i zrobiłam niebiański sernik, który właśnie dojrzewa w piekarniku mam tylko nadzieję, że nie nabruździłam serem, bo dorzuciłam ok. 200 g takiego średnio świeżego... się okaże.Carmi, nie wiedziałam, że Zosia założyła swojego bloga, ale super! W ogóle uwielbiam jej styl, jej kuchnię i strasznie mi się podobają zdjęcia z procesu gotowania ![]() Zwies nie denerwuj się, na pewno wszystko będzie super
|
|
#3888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Glen gratulacje dla męża Mam nadzieję, że nie poszaleje na imprezie Muffiny ananasowe mam w planach w tym tygodniu, a cannelloni pewnie wyląduje na blogi, chociaż to danie zbyt fotogeniczne nie jest
|
|
|
|
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gienia, gratulacje dla męża sportowca kiedy będziecie mieli zdjęcia z sesji?
|
|
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wszystkie te posty są też na makelifeaesier.
|
|
|
|
#3891 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie!!!!!!!Cytat:
to jest właśnie przykład "szczęścia z cudzego nieszczęścia" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() my też tak mamy.... albo: mąż: Kocham Cię ja: a ja Ciebie bardziej mąż: nie, bo ja Ciebie bardziej ja: a ja Ciebie jeszcze bardziej, niż bardziej ![]() udanego wieczoru lub jeśli już się skończył, to mam nadzieję, że był udany Cytat:
![]() pyszne!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() będzie dobrze!!!!!jestem wykończona!!!!!!!!!!! byliśmy dzisiaj z rodzicami TŻta na łódce na jeziorze Rożnowskim i żeglowaliśmy ze 4 godziny..... co prawda przed wypłynięciem trzeba było umyć łódkę, ale warto było, bo piękna pogoda poza tym widzieliśmy bobra
|
|||||||||
|
|
|
#3892 |
|
Polka Ogarniaczka
|
fajny dzień miałaś frezi
![]() A ja jestem wykończona - jeszcze mam przed oczami ten pożar i wizję spalenia namiotu z ludźmi, sprzętem itd... :|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
Świntuchy!!! I tak wszyscy tego bobra podglądaliście?
![]() Carmi, serio?? ale jestem do tyłu... kilka postów kojarzę z makelifeeasier, ale dosłownie kilka...
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bóbr był duży ?
|
|
|
|
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sobie kiedys wymyslilam, ze chcialabym sesje slubna w ruinach jakichs zamek czy cos - na Chojnik sie nie da niestety dojechac normalnie chyba...ale moze Bolkow czy cos pod warunkiem, ze w ogole kiedys wezme slub ![]() bedzie dobrze laska zjadlam chipsy, wypilam piwo, obejrzalam "Sale samobojcow" strasznie przygnebiajacy film jak dla mnie - bede miala koszmary pewnie popisalam mile smski z D. ... moge isc spac ![]() toska wspolczuje przygod i pozaru
|
|
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę Capri i Ilsie spotkań
![]() Dziękuję w imieniu męża za gratki Podobno na meczu był teść kierownika banku Daniela, no i ten teściu kiedyś był trenerem w jakiejś tam lidze (nie wiem, nie znam się) i właśnie zwrócił uwagę mojemu mężowi, że ma bardzo dobrą sprawność i szybkość reakcji na piłkę, i że szkoda, że nigdy nie grał zawodowo bo by się nadawał także ego podbudowane, jeszcze medale dostali, więc w ogóle cały happy był![]() co do Zosi, to makecookingeasier to jest osobny blog (jak przeglądałam uważnie posty to niektórych nie ma na makelifeeasier wcale) ![]() Frezi ale z was zboczuchy... a czyjego bobra oglądaliście? ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- ahaaa a jeszcze co do zdjęć, to podobno za jakiś tydzień powinny być gotowe, ale kiedy do ręki dostaniemy wszystko to nie wiem - nie ogarniam jakoś
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
frezi wstydzilibyscie sie....tak bobra podgladac
.... swintuchy ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- aaa glenislaw oczywiscie gratki dla hasbenda
|
|
#3898 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Musimy się kiedyś w końcu umówić... ![]() Cytat:
Fajnie by było wiedzieć, kiedy to będzie w tv ![]() Poznaliśmy dziś synka znajomych, który urodził się tydzień przed Mrówką Dobranoc
|
|
#3899 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
![]() A to z pożarem to błyskawiczna akcja była, gaszenie też, od grilla mało się namiot nie zapalił (to był taki amerykański, wielki grill komercyjny, nie wiem jak do tego doszło),ehh
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaale bym zjadła spaghetti...
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

Jak ja kocham makaron
13.03.2008
). Chyba z 5 godzin nam to zajęło, ale mam nadzieję, że efekty będą ok
), więc jeszcze o 22 rozwalałam wszystkie kwiaty i próbowałam sama coś sensownego skomponować...ale i tak nie byłam zachwycona, więc chyba tylko na 1-2 zdjęciach był ten bukiet

Ja mam pomysł na nasz plener. Oprócz typowych zdjęć romantycznych zrobimy stylizację na retro housewife
no ale ogólnie jego poprzednie sesje mi się podobają, więc mam nadzieję, że zawiedziona nie będę...

Bawcie się dobrze 

już ja mu dam imprezki
nie kumam tego...
nie denerwuj się, na pewno wszystko będzie super
Muffiny ananasowe mam w planach w tym tygodniu, a cannelloni pewnie wyląduje na blogi, chociaż to danie zbyt fotogeniczne nie jest
ale jestem do tyłu... kilka postów kojarzę z makelifeeasier, ale dosłownie kilka...

.... swintuchy