|
|
#871 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Z iloma ludźmi...
Cytat:
Zmykam z tego wątku, bo się zaraz nasłucham uwag pod moim adresem.
|
|
|
|
|
|
#872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
zapraszamy na wizaż,tu ubierzesz się w grubą skórę i nauczysz śmiac się ze swoich wad i wad innych |
||
|
|
|
|
#873 |
|
Zadomowienie
|
E? Jakie kompleksy?
Wy to macie niesamowitą wyobraźnię i polot w dopowiadaniu... A żart, rzeczywiście górnolotny, uśmiałam się do łez |
|
|
|
|
#874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda mi ciebie i odpowiem o co mi chodziło. uważam,że osoby mające więcej partnerów sexualnych (tu wpisz sobie liczbe adekwatną do wieku) mają wyzszą samoocenę(pomijam kwestie relijne) chciałam swoją wypowiedzią zmusić LILĘ do odpowiedzui i wpisu-JESTEM LADNA,jestem śliczna,bo przecież to nie grzech znac swoją wartość.nie załapała,ok-jest jeszcze młoda.ma czas Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-09-03 o 20:10 |
|
|
|
|
|
#875 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
.Lila, mam podobne podejście do Twojego. A to co robią inni to ich sprawa, mi nie przeszkadzają ![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
|
#876 |
|
Zadomowienie
|
Oh żałuję niezmiernie, zaraz pójdę się poskarżyć mamie, że spartoliła sprawę jeśli chodzi o moją wątpliwą błyskotliwość.
*tnie się* A ja uważam, że samoocena nie zależy od ilości partnerów seksualnych. A do odpowiedzi nikogo nie zmusisz i to jeszcze takiej, której byś oczekiwała... I wszechobecna kultura... O której niektóre tutaj forumowiczki pisały wymaga, by zwracać się do kogoś z dużej litery ;] proszę ja Ciebie. |
|
|
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
nie, mazowsze wita
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do nikogo tak nie piszę,tym bardziej do ciebie ![]() jeszcze chwila,a poprosze ciebie,abys pisała mi na PANI Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-09-03 o 20:50 |
|
|
|
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#880 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#881 |
|
jestę wieszczę
|
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, moim zdaniem to Wam jest potrzebny kisiel. duuuużo kisielu. i basen. i zapętlona piosenka "Eye of the tiger"
bo w niektórych widzę zbyt wiele agresji się już skumulowało a wątek traktuje o tak prywatnych i nikomu-nic-do-tego sprawach, że nie warto się przepychać słownie.
|
|
|
|
|
#883 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
kiiisieeeeel! Masz pomysły, nie powiem
|
|
|
|
|
|
#884 | |||||
|
po drugiej stronie szafy
|
No wyszło Ci prawie wejście smoka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak to jednak życie weryfikuje poglądy... ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Nie zgodzę się. Moim zdaniem samoocena zależy od partnerów, owszem, ale od ich jakości a nie od ilości.
|
|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#886 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ja polecam:
http://www.youtube.com/watch?v=5X8Lpx4hwYE
|
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś kiedyś o puszczalskich powiedzial blachary(różne sa motywacje)
nie ma to,jak demot 1255029212_by_Balzack_500.jpg |
|
|
|
|
#888 | |
|
zuy mod
|
Cytat:
napiszę pogrubionym, może teraz dotrze: Dlaczego Twoim zdaniem seks z przygodnym partnerem jest puszczalstwem a petting już nie?
|
|
|
|
#889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
pomysł taki, a nie inny, bom głodna i mam ochotę na kisiel
![]() no ale makaron jest świętym przedmiotem dla wyznawców pewnej bardzo fajnej religii, nie sądzisz, że poczuliby się urażeni? Cytat:
bo teraz Dopcio nie ma co przeinaczać
|
|
|
|
|
|
#891 | |
|
zuy mod
|
Cytat:
aaaa, to tu go boli nie umiem inaczej, kurczę.
|
|
|
|
#892 | |||||||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przy okazji - gdyby wszystkie kobiety były dziewicami, to faceci do czasu znalezienia sobie partnerki na całe życie, musieliby albo nie uprawiać seksu, albo uprawiać go między sobą Albo oczywiście masturbować się.Nie wiem czy wielu facetom by to pasowało ![]() Cytat:
Cytat:
Co innego jak facet zostawi kobietę, z którą był od niedawna, a co innego jak zostawi żonę, z którą ma troje dzieci, kredyt itd. Czasami odejście faceta potrafi bardzo w życiu namieszać.Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#893 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
.Taaa . Też mu to napisałam.Tyż racja. Chociaż też niewykluczone.
|
|
|
|
|
|
#894 |
|
ma zielone pojęcie
|
Ja wiem, że niewykluczone. Ludzie się czasem zmieniają po wielu latach. Ale mimo wszystko - można kogoś dość dobrze poznać
![]() Ale to moje zdanie. Sama wolę człowieka najpierw poznać, a dopiero potem dać mu kredyt zaufania. Swoją drogą, "kredyt zaufania" to piękne sformułowanie, które idealnie oddaje to jak jest naprawdę z zaufaniem - dajemy je na kredyt. I tak samo jak bank najpierw sprawdzamy zdolność kredytową danej osoby. Na podstawie obserwacji jego zachowania itd. oceniamy czy istnieje duża szansa, że dana osoba nie zawiedzie naszego zaufania.
|
|
#895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#896 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ooj, z tym to możnaby polemizować może szansa i mniejsza, ale pewnym drugiego człowieka być nie można, nigdy, nawet jak miał tysiąc partnerek i żadnej nie zdradził.Cytat:
jeszcze w kwestii poznania muszę dodać, że im jestem starsza tym łatwiej i szybciej poznaję drugą osobę. a jak spotkam jakąś mendę, to szybciej zapala mi się czerwona lampka. |
|||||
|
|
|
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właściwie, gdyby nie te motyle, idealizowanie, to od razu widziałybyśmy wady partnera, także takie, które w naszym odczuciu dyskwalifikują Go jako potencjalnego partnera. Jednak ta idealizacja występuję i dlatego często twierdzimy, że jest bajkowo, a często po prostu coś nam umyka. |
|
|
|
|
|
#898 | |||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
Trzeba po prostu kogoś dość dobrze poznać. Po kilku miesiącach związku już wiemy jak dana osoba zachowuje się w wielu sytuacjach. Wiemy jakie ma relacje z innymi. Wiemy jak rozmawia z nami, z innymi... Czy jest skłonna do ustępstw czy nie. Początek związku jest niesamowicie istotny, bo to podczas tego początku najbardziej poznajemy partnera/partnerkę. I na podstawie tego, co przez te pierwsze miesiące zaobserwujemy, wyrabiamy sobie opinię o danej osobie (jednocześnie pamiętając, że jest pewien margines błędu i że nigdy nie znamy drugiej osoby w 100%). Cytat:
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie jakby ta faza nie występowała do chyba z żadną kobieta nie byłbym.. Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-09-03 o 23:37 |
|
|
|
|
|
#900 | ||
|
Zakorzenienie
|
a i owszem
tak jak pisala bananalama :jak nowa ![]() Cytat:
Cytat:
no tak, ale jeśli zostawi żonę z 3 dzieci tzn,że byli ze sobą +/_3 lata czyli nie miesiąc, więc teori dopamine pada
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

Zmykam z tego wątku, bo się zaraz nasłucham uwag pod moim adresem.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Masz pomysły, nie powiem