|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Cytat:
![]() byłam kiedyś w parku linowym, na wyjeździe integracyjnym z pracy, ale było wtedy zimno i padał deszcz i straaasznie się zmęczyłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ja żałuję trochę że nie robimy jednak zaproszeń samodzielnie, ale w sumie to nie mamy czasu... ja ledwo miałam czas przysiąść na tyle żeby wybrać coś na Allegro ![]() Cytat:
![]() Widzę ze wszystkie PMki korzystają z pogody i weekendu bo coś cichutko tu od wczoraj ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Cytat:
![]()
![]() |
#2913 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za przyjęcie
![]() Ja z moim przyszłym niedoszłym mieszkamy w Warszawie, ale ślub odbędzie się w mojej rodzinnej miejscowości (okolice Płońska - ca. 50 km od Wwy). Znamy się 2 i pół roku i w sumie stanowimy przykład miłości od pierwszego wejrzenia (tak tak 0 ja też się zarzekałam że to tylko takie przysłowie). ![]() Generalnie zaręczyny odbyły się w styczniu (18 go dokładnie - w moje imieniny ![]() * salę (okazało się że w lutym 2011 nie ma absolutnie żadnych wolnych sobót w sierpniu 2012!!! pozostał nam wrzesień - ale w smie jesteśmy zadowoleni bo w tym roku wakacyjna pogoda wcale nie zachęcała). * orkiestrę (swojskie granie ;p) * fotografa i kamerzystę (Panią fotogra wyszukałam w necie, kamerzysta kręcił weselicho mojego brata * wódeczkę (nie wiem jakie są teraz wódkowe trendy, ale my postawiliśy na żubrówkę białą) * obrączki (klasyczne złote krążki z grawerem) teraz zaczęłam wędrówki po salonach mody ślubnej z różnym skutkiem - przeważnie Panie zsyłają nas na drzewo i nie chcą się produkować z pomocą doboru sukni ale zdarzają się miłe wyjątki ![]() pozdrawiam was wszystkie i miłej końcówki weekendu!!! ![]()
#2914 |
Wtajemniczenie
|
Witam się
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Wtajemniczenie
|
no pewnie
![]() ![]() widziałam że sprawiłaś sobie suknie ![]() Kupowałaś nową czy używana? |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() kupiłam nową w salonie, wyszło to trochę drożej, ale nie żałuję. W sumie suknia rozmiarem idealnie na mnie, trzeba tylko skrócić 2-3 cm w zależności od obcasa. Jak na suknie ślubną bardzo wygodna i lekka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
![]() ja właśnie wróciłam od babci jak zywkle z kupą nowych ubrań i się obijam a notatki z mikrobiologii nieubłaganie wołają żeby się pouczyć w końcu jutro egzamin ![]() jagodziu jak tam po ślubie brata
#2919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i jak chciałam odprowadzić kuzynkę z Sebastianem to nas dwóch kolesi zaatakowało pod moim własnym blokiem oczywiście z pekniu(tak blok(składający się z 11 pięter i 11 klatek) po drugiej stronie a mieszkają tam sami menele alkoholicy ćpuny patologia. Mój sebastian dostał 3 razy na szczęście lekko bo stałam przed nim i broniłam go własną piersią. Uratowała nas moja sąsiadka z parteru bo zaczęłam krzyczeć ludzie ratunku. Dzięki bogu że ktoś usłyszał mój zachrypnięty głos. Jak wróciliśmy się do domu i powiedzieliśmy co się stało to mój brat narąbany stwierdził że on ich pozabija. Nie mogliśmy go utrzymać. Chyba z pół godziny tak się szarpał. Oczywiście PAuliny rodzice pretensje że przez nas ich córka trafi do szpitala za stresu itd. (bo jest w ciąży). A ja się pytam jak przez nas??!! To nasza wina że nas dwóch kolesi zaatakowało?? I to moja wina że mój narąbany brat zaczął odwalać?? Ciekawe co oni by zrobili na moim miejscu jak by ktoś ich drugą połówkę atakował?? No i stwierdzili że ja w ciązy nie jestem więc nic o życiu nie wiem itd. W.k.u.r.w.i.ł.a.m się strasznie.... No jak mogą mówić że to moja wina i tżta?? eh.... długa historia więc nie będę się rozpisywać.
![]() |
#2920 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Zakorzenienie
|
no to tak zawsze jest może to jeszcze wasza wina że ich córeczka w ciąży jest
![]()
#2922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A i podczas przyjęcia sypnęła taki tekst: bo wy macie pieniądze czy coś takiego czy że nas stać. I dało się to zrozumieć w taki sposób że my mamy pieniądze i że ona chyba na nie liczy. No powiem tak niech się nie zdziwi.
![]() |
#2923 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jagodziu ale to chyba tak z reguły jest że jak facet zrobi dziecko dziewczynie bez ślubu to jej rodzice podchodzą do sprawy że to jego wina. Tak było trochę z moimi rodzicami ale zmienili śpiewkę. Kasy od niego nie chcieli tylko żeby ślub wziął z moja siostra ale nie wyszło. Dali sobie z nimi spokój. No to niezłą teściowa będzie miał Twój braciszek
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-09-04 o 14:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No to sporo masz już pozałatwiane ![]() Cytat:
![]() ![]() A z tą napaścią to jakaś masakra, mieszkam w Warszawie, zdawałoby się stolicy przestępczości, ale w życiu nie miałam sytuacji, żeby mnie nawet próbował ktoś napaść! Nawet na Pradze, a swego czasu często bywałam... w tym Lublinie to macie jakieś straszne jazdy...
![]() |
#2929 |
Rozeznanie
|
zapomniałam Wam napisać, ze wczoraj na tańcach było super !
![]() grał nasz Zespół weselny, są ekstra ! ![]() mój TŻ ![]() ![]() musimy wprowadzić jakieś trdniejsze "figury" bo poziom podstawowy mamy opanowany do perfekcji ![]() ![]() a co najważniejsze nasza pierwsza piosenka Krawczyk "tylko Ty, tylko ja" nie sprawia nam żadnych trudności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Podróżniczka
|
Dziewczyny witam się na szybko. Nie miałam netu przez dwa dni. Wczoraj byliśmy na imprezie u mamy TZta. Było całkiem sympatycznie, ale zmarzłam i się przeziębiłam. Ale generalnie spędziłam miłe kilka dni w towarzystwie TŻta strasznie się cieszę, że nasze relacje się poprawiły. Teraz mam nadzieję, ze nie tylko chwilowo zapanowała sielanka
![]() A w ogóle taka masa nadrabiania wątku mi została, że szok ![]() Na szybko doczytałam tylko o sytuacji Jagodzi. Szokujące zachowanie na ślubie tej kobiety ![]() Megan713 - witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki! Jakiś czas temu wróciłam
![]() ![]() Na rozmowie o pracę było super - albo tak mi się przynajmniej wydaje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra, lecę porządkować i szykować pozostałe, pozamięskowe składniki obiadku ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Och tak, zapomniałam ![]() Witam serdecznie nowe PMki ![]() Jagodziu - strasznie mi przykro, jestem w szoku po tej relacji z napadem... a teściowa Twojego brata to prawdziwa jędza, niewychowane babsko, masakra :/ Trzymaj się dzielnie ![]() Neniu - miałam Ci pogratulować świetnej ciotki ![]() ![]() ![]() Dobra lecę, bo zarosłam tu kurzem, zjem i na 19 idę sobie do kościółka ![]()
#2932 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
byłam wczoraj na srebrnym weselu, trochę przedsmak naszego wesela.....ale kłócę się dziś cały dzień z TŻetem, dziwnie się zachowuje, najpierw się nie chce ze mną zobaczyć, potem chce....powiedziałam żeby dał sobie spokój, bo teraz już nie wierzę, że naprawdę chce się spotkać, a nie czuje się zmuszony......ech, ciężko to wyjaśnić, nie jest dobrze.......on ma wszystkie ślubne sprawy gdzieś.......myśli, że jak kościół, sala, zespoł i foto jest załatwione to już nic nie musi robić do czerwca ;/ nie pojmuje nawet, jakie znaczenie ma wygląd garnituru i jego dodatków, że musi jakoś pasować do sukni, że trzeba wcześniej zamówić kwiaty, a nie iść tydzień wcześniej do kwiaciarni......i nie przyjmuje argumentów......zaczynam się czuć przy nim samotna...... ![]()
![]() |
#2933 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie przejmuj się tak TŻem ![]() ![]() Za kciuki pokornie dziękuję ![]()
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Tak was czytam, ale dalej skupić się nad niczym nie mogę. TŻta wysłałam z paczką znajomych na jacht. Sama wolałam zrezygnować. Dawno już tak nie chorowałam. Na środę mamy imprezę zaplanowaną, więc muszę być na siłach. No i w końcu moją siostrzenicę malusia muszę wyściskać, bo narazie to z daleka do niej podchodzę.
Sztuczka powodzenia z pracą!!!! Mały_człowieczku dużo spokoju dla TŻta i ocieplenia stosunków Wam życzę! MagdziaS Tobie życzę zdrówka ![]() Jagodziu a Tobie współczuję sąsiadów, takiej okolicy, no i starć z teściówką brata. No i życzę Ci byś kobiety za często nie musiała widywać ![]() ![]() I bardzo się cieszę, że nic więcej Wam się nie stało. Nie lubię takich wiadomości. Bardzo nie lubię!
#2935 | ||||
Zakorzenienie
|
Słoneczne, niedzielne helloooołłłł
![]() Cytat:
![]() A co do aukcji, to chyba internet trzyma pieczę nad Twoim oszczędzaniem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zakorzenienie
|
Witajcie, witajcie
![]() Lecę poczytać co tam naskrobałyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Raczkowanie
|
Tak siedzę, siedzę i załatwiam spotkanie z kamerzystą i fotografem.
Oglądam ich prace w necie i przyszło mi do głowy, że nie zastanawialiśmy się jeszcze do jakiej piosenki chcemy zatańczyć pierwszy taniec ![]() Jedyne co wiemy w tym temacie (tańca) to przede wszystkim to, że na bank potrzebne będą lekcje tańca - bo mój ukochany ma nogi z drewna, ![]() Druga rzecz w tym, że narzeczony chciałby taniec łączony poważny z disco, coś w tym stylu: 1. http://www.youtube.com/watch?v=21F7FP3_54M Co o tym myślicie, wiem, że niektórzy mówią, że to oklepane ale ja nie byłam na weselu gdzie był taki pierwszy taniec moi znajomi i rodzina raczej też nie ![]()
#2939 | |
Zakorzenienie
|
hello
![]() Cytat:
![]() ![]() jagodzia133 dobrze, że spotkanie z tymi gnojkami skończyło się tak jak się skończyło. kurcze, strasznie niebezpieczne osiedle tam macie. co do teściowej brata- brak słów. mam nadzieję, że nie będziesz musiała zbyt często przebywać z nią w 1 pokoju, bo na Twoim miejscu chyba bym jej non stop coś odpyskowywała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki, zeby oddzwonili ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.