|
|
#511 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
![]() Dzięki za odpowiedź. W sumie mogłabym się zapisać na ten newsletter, skoro już mam tam konto ![]() Oni codziennie przysyłają maila?
|
|
|
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Codziennie dostaję jakieś oferty Zawsze możesz wejść raz dziennie na stronę grupona, wybrać miasto i wtedy pojawią się wszystkie oferty z danego dnia. |
|
|
|
|
|
#513 | |
|
|
Cytat:
, co by mi skrzynki nie zaśmiecali.Muszę wykorzystać mój kupon na lekcję makijażu wreszcie, tylko oczywiście nie mam kiedy ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- A przeglądając historię ofert zobaczyłam, że niedawno był 6tygodniowy kurs makijażu za jakieś banalne pieniądze. Szkoda, że przegapiłam, bo byłabym autentycznie zainteresowana.
|
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Ja żałuję, że nie ma ofert z mojego miasta, najbliżej w Łodzi
|
|
|
|
|
#515 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Ja miałam na myśli - studiowanie {bo na to też jest fakultet } .Cytat:
![]() "Polowanie na czarownice" i "Zbaw mnie ode złego" . Nie mogę znaleźć całego programu w internecie, bom jest niekumata. Poszukajcie same. Cytat:
Jedyna zaleta to to, że dziewczyna nie odzywa się i nie trzeba wysłuchiwać : "eeeee", "yyyy" . ![]() Obejrzałam kawałek i przełączyłam. Wyjątkowo irytujące popisy jury . Cytat:
No ten już ździebko lepszy. Aga, sorry ! Perłowa ??? Cytat:
Uważaj - one teraz, dla szybkości, woskiem depilują. Jeszcze nie trafiłam, żeby któraś zrobiła tą metodą obie brwi takie same. Od razu mówię : pęsetą proszę. Dłużej i trochę bardziej boli, ale za to efekt znośny. Ciekawa jestem jak tam NK po pierwszym dniu w szkole . Chyba na wagary nie poszła ?! Ja pierdziu, ale zimnica ! Wczoraj doprowadzałam dom do stanu używalności, bo mi koty dwa ptaki w mieszkaniu ukatrupiły. Pełno piór, plamy krwi i dwa truchełka. Dzisiaj nie mogę robić nic = niedziela . Mieszkam w cholernej kościelnej wsi. Ma być ładna pogoda i można byłoby trawę kosić. Mam nadzieję i tak zapowiadają, że w poniedziałek będzie jeszcze ładnie. Tak jak przypuszczałam - zima tego roku szybko nas dopadnie. Obawiam się, czy już w październiku nie będzie śniegu . Bociany bardzo szybko odleciały i jaskółki miały tylko jeden miot {normalnie - dwa}. Miłej niedzieli |
||||
|
|
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[QUOTE=Heroldin;29190929] Ja miałam na myśli - studiowanie {bo na to też jest fakultet } .[QUOTE]A ja już o przyszłości gadam ![]() Zdenerwowałam się;/ Jedna koleżanka nas opuściła i teraz szukamy kawalerki (dwa dni w plecy...)
|
|
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Też mi się za bardzo nie podobało, chcą na siłę pokazać, że nawet bez Wojewódzkiego będzie szoł
![]() Oglądałam za to The Voice of Poland i przyznam, że podoba mi się formuła programu - coś innego niż wszystko ![]() A pamiętacie takiego chłoptasia, który nazywa się Gabriel Fleszar? Wziął udział w programie i przeszedł ![]() Aha, jeszcze jedno - stwierdziłam, że Nergal jest całkiem całkiem Oczywiście kiedy nie ma na sobie behemotowego makijażu ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fleszara nie słyszałam,ale nie wiem,po co on tam polazł. Jak ta dziewczyna,co zna Piaska. Nergal mnie zaskoczył,że wydaje się taki uroczy?!
|
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fleszar dorósł, troszkę przytył i ma długie włosy a głos zmienił mu się plus, chyba, że to kwestia piosenki, którą wybrał. Nergal nie miał pojęcia kto to jest, dopóki Piasek mu nie uświadomił podśpiewując "Kroplą deszczu" Dobre było jak Piasek się odwrócił, zobaczył, że to Fleszar i tak "O w morde" Mnie też zaskoczył, jest bardzo uroczy ![]() |
|
|
|
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piasek ogólnie jakiś kumaty w tych ludziach Mnie się podobał Mam talent, chociaż szkoda,że nie dali ludzi, którzy zrobili z siebie totalnych idiotów ![]() Poza tym jestem chyba zbyt nerwowa jak na szukanie tego mieszkania;/ Nie ma już nic
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
NK i wagary? never
![]() ![]() ja nie trafiłam na kosmetyczke co by woskiem depilowała, nie dałabym
|
|
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama tez sobie wyrywam pojedyncze włoski ale kształtu nie umiem zbytnio nadać nie wyobrazam sobie zarośnietych brwi miec, mam fetysz i zawsze ludziom brwi oglądam
|
|
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzałam PLL, 12 to ostatni odcinek tej serii?
|
|
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
pytam czy to ostatni odcinek tego sezonu?
nie bd 13 tylko juz S03E01?
|
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja Ci odpowiedziałam, że nie (czyli nie ostatni odcinek sezonu) tylko ostatni przed przerwą
![]() Sezon drugi ma 25 odcinków. 13 października będzie jakiś odcinek specjalny. Mówiłam Ci już kiedyś - filmweb wszystko Ci powie
|
|
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie kumam tego teraz na filmwebie xD
czyli ogólnie suma sumarum jest przerwa
|
|
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
W USA zawsze robią przerwę, nie masz serialu, który zostałby wyemitowany od początku do końca.
Tu masz spis odcinków http://www.filmweb.pl/serial/S%C5%82...pisodes#sezon2 Pomyliłam się - odcinek specjalny jest 19go października. |
|
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa, ja patrzyłam tylko na główną gdzie sie wyswietlało za ile bd kolejny odcinek
|
|
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
O dziwo podobał mi się ten ostatni odcinek PLL
|
|
#533 | ||||
|
|
Cytat:
bo na dzień to faktycznie za bardzo.Co do "eee" i "yyy" to moja nauczycielka od historii w LO była na to bardzo uczulona. Polecała robić nagrania wypowiedzi ustnych i posłuchać siebie. Straszyła nawet, że oceny za takie 'poprzetykane' wypowiedzi poobniża ![]() Paletka niby miała dawać efekt metaliczny, ale naprawdę to tam tylko jeden cień jest taki, a reszta nie-wiadomo-jaka, ni perłowa, ni matowa, ni z drobinkami, a już najmniej metaliczna. Moja kosmetyczka robiła pęsetą i nawet kilka razy u niej skubałam, ale kształtu jako takiego fajnego mi nie zrobiła. Wyglądały tak samo, jak ja robiłam [czyli wniosek, że chyba sama dobrze wykminiłam co do wyglądy właściwego ]. Ale teraz pracuje w gabinecie na drugim końcu miasta a ja nie mam czasu na dojazdy i nie bardzo wiem, gdzie się udać do nowej kosmetyczki, więc nie chodzę.Cytat:
Cytat:
. Pudel chyba swego czasu go przyuważył, jak gra na ulicy 'za drobne'.Program jest okazją na powrót z niebytu. Cytat:
A ja się pochwalę - z okazji 6 rocznicy ślubu TŻ zabrał mnie na obiadek do Czarciej Łapy [bardzo znany lokal, długo by pisać,z historii najnowszej - to ten z Kuchennych Rewolucji ]. Dziewczyny poszły z moimi rodzicami na spacer, a my mieliśmy chwilę dla siebie
|
|
|
|
#534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Czy my mijaliśmy tą Czarcią Łapę podczas wycieczki po starym mieście czy to inna knajpa była? Zrobię jutro napad na Douglasa, może u mnie też już będą nowości
|
||
|
|
|
|
#535 | |
|
|
Cytat:
, koło mojej roboty Ja na razie nie mam gdzie iść , ale we wtorek chyba pójdę do Natury się porozglądać
|
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#537 | |
|
|
Cytat:
![]() Bo Urban i Natur-cośtam mnie nie powaliły , więc mi ich nie szkoda
|
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#539 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja jeszcze nigdy nie widziałam brwi samym woskiem dobrze zrobionych . Tylko ja z tych, co bazyliszkowe oczy mają - wszystko zauważę. Ja mam prawie zrośnięte i dlatego depiluję, bo jak mędrcy powiadają : brwi to musi być dwie, a nie jedna. Co się zarówno kobiet, jak i mężczyzn tyczy. Cytat:
Cytat:
Sama to ja sobie jeden lub dwa włoski wyrwę. Nie umiem sama sobie bólu zadawać. Cytat:
Jezusiczku, jakie wygwieżdżone niebo ! Pogodny dzień będzie. Dopiero teraz zauważyłam, która godzina. Wracam w łoża mego pielesze. Może jeszcze pośpię. Miłego dnia |
||||||
|
|
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co zostało niepotrzebne to pęsetą. U nas zawsze biorą pęsetę najpierw
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.

, co by mi skrzynki nie zaśmiecali.

TŻ nawet wybiegł z mieszkania z drewnianym kijem ale nikogo nie było. A zaraz za naszym blokiem podpalili kosz na śmieci.