|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
zawsze mam racje
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X
Cytat:
![]() i tez wielbie biale samochody, szczegolnie SUVy ![]() ja wlasnie lubie takie auta, takie sportowe ferrari itd nie podobaja mi sie, uwazam ze one to tylko na kryzys wieku sredniego sie nadaja tz niestety nie ma bialego auta, a takie hmm prawie biale, taka biel przelamana odrobina perlowej szarosci ale za to brudu nie widac, tak sie kolor trafil ale i tak najbardziej w nowym aucie ucieszylo mnie to, ze nie czuje sie po nim struta, tak jak to poprzednim Nie wiem co tam sie dzialo, ale cos na pewno sie wydzielalo trujacego i bez otwartych okien ani rusz.i telefon tez chcialabym bialy, biale blackberry bardzo mi sie podobaja np a jakie masz watpliwosci co do pracy i nauki?
|
|
#2792 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie jaśniutko
Hej Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29201557]Treść usunięta[/QUOTE] o ciekawe przydałby mi się
|
|||||
|
|
|
#2793 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
ja mam toshibę i jest ok, tylko mam baterię do kitu , będę musiała wymienić... Cytat:
mi też wiecie co- byłam dziś w miejscowości w której jest największy port n mazurach... dopiero początek wrzesnia a tam już totalnie pusto... doła łapię bo widzę jak jesień idzie... za krótkie to lato dla mnie było...w ogóle - moja mama dziś zauważyła że poprawiła mi się cera- zastanawiam się czy to od drożdzy- piję tydzień, czy może od tego żed wróciłam do tabletek anty...
|
|
|
#2794 |
|
Wtajemniczenie
|
Julianna wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzeń
![]() dawno nie pisałam, co dla siebie zrobiłam w ramach pielęgnacji ![]() twarz: -mycie buzi żelem -maseczka błotna+ sauna -żel pod oczy -kremowanie ust (akurat wszystkie pomadki mi się wykończyły )-regulacja brwi ciało -relaksująca kapiel -masaż szczotko-masażerem z rossa ![]() -sauna -balsamowanie włosy -olejowanie ostatkami amli -mycie babydream'em -odżywka z isany+ sauna -odzywka b/s pantene dłonie -25471366 razy kremowanie rąk ![]() -oliwkowanie pazurków i skórek -mani lakierem catrice
|
#2795 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
i to http://www.google.pl/imgres?q=infini...qy7mQCg&zoom=1 ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- http://www.google.pl/imgres?q=nissan...hzKGeCg&zoom=1
|
|
|
#2796 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
bo to jednak zwraca uwage, no i policja lubi bardziej takie auta zatrzymywaco jeszcze audi q5 jest fajne w ogole co to za cud, ze chociaz 5 aut umiem wymienic ale minus niektorych suvow jest taki, ze maja za maly bagaznik i jak sie lubi zabierac ze soba za wiele rzeczy to sie mozna nie zmiescic nawet w 2 osoby
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się to cudeńko śni po nocach
http://www.google.pl/imgres?q=sciroc...t:429,r:5,s:60a teraz już uciekam dobranoc
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dzisiaj bylo:
kapiel z olejkiem nawilzajacym peeling calego ciala+masaz syrenka peeling buzi+maseczka oczyszczajaca depilacja maselko kawowe na cale cialo serum x3 zmycie mani u rak floslek na twarz benzacne punktowo krem pod oczy krem do rak rycyna mam nadzieje, ze zasne mimo ze Felix robi mi salta na lozku dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
a najczesciej to Brera
|
|
#2799 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
pieknie tam jest no i jak blisko do morza porshe cayenne mielismy okazje jechac jak bylismy w miami- cioci kolezanka miala Cytat:
![]() hehe nie spodziewalam sie, ze tyle kobiet lubi biale gadzety chociaz w sumie ![]() wiecie, kto jak nie kobiety maja sie bujac takimi fajnymi autami
|
||
|
|
|
#2800 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
w każdym razie - mi i tak się mega podobają ![]() nałożyłam amlę na włosy i widzę że zostało mi jej na 1-2 użycia co wiąże sie z tym że jak będę w stolicy pójdę znowu do sklepu deesis i na pewno oprócz amli kupię coś jeszcze... bo tam mają cuda do włosów...
|
|
|
#2801 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2802 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), do tego okulary- nie wpadlam na to, ze oprocz niewielkiego astygmatyzmu mam swiatlowstret czy cos sama nie wiem, w zaleceniach dostalam nakaz ochrony oczu przed sloncem i to pomaga mi najbardziej .stres i bezsennosc na pewno tez dzialaja. jednak ja na Twoim miejscu skierowalabym uwagfe wlasnie na zatoki- bieganie i bol, nachylanie i teraz zbliza sie ta pora chorowania na zatoki- jesli mam racje proponuje zebys na probe lyknela sobie przed snem theraflue zatoki naprawde przynosi ulge (nowy sezon )...mam nadzieje, ze moze troche pomoge ![]() psyche666 zdecydowanie blond kitka tez mam toshibe i tylko z bateria bywaja problemy czekoladowa dziekuje Cytat:
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
||
|
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc.
|
|
#2804 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
#2806 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Alew koncu mialam mozliwosc bycia na filmie na molo- bo wczesniej byly same filmy, ktore widzielismy 31 ubralam sie tak- koszulka na ramiaczkach, koszulka, sweterek, bluza i siedzialam pod kocem jeszcze ![]() ale w Polsce to co z takiego auta- jak tylko korki, korki, swiatla, swiatla, dziury, koleiny ![]() a wlasnie takie auta szersze jak cayenne sa straszne jesli chodzi o koleiny- bo wpadaja raz w jedna raz w druga ![]() A tak w ogole to marze o tym, by zmienic miejsce na takie z lepszym powietrzem i klimatem, jak nie morze to chociaz blizej gor. Ale w sumie gory to nie zawsze lepsze powietrze, bo w zywcu np jest strasznie syfiaste- tak to jest jak ludzie pala w piecach plastikami i bog wie czym jeszcze. I dosc mam blokow Jednak nie ma jak ogrod, drzewa, zielen i hustawka ogrodowa No ale w katowicach za ohydne domy sobie zycza po 2 miliony a i jeszcze ile kasy wlozyc w remont i wyposazenie- albo moze taniej wyburzyc i zbudowac od nowa. A nawet szeregowiec z 10 km od centrum 900 tysiecy w stanie deweloperskim oczywiscie.
|
|
#2807 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też uciekam spać, dobranoc
![]() jutro szkoła teraz pewnie nie będę miała czasu na wizaż, będę tylko Was podczytywać, od czasu do czasu coś skrobnę
|
#2808 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Bo niestety moj organizm zle znosi te hamowania, korki, nagle skrety przez wyrwy w drodze, podrzucanie na nierownosiach, te wszystkie przeciazenia przy hamowaniu ciaglym. A najlepiej jak zerwa asfalt i nic nie oznakuja, ostatnio az nawigacja spadla z zaczepu przez taka niespodzianke Gorzej jestem wymeczona po dlugiej trasie niz kierowca niestety, chociaz malo kto mi wierzy w to ![]() I czasami moj facet chce gdzies sie przejechac, ale mu odmawiam, bo jak mysle o tych wszystkich przyjemnosciach to mi sie odechciewa, no jedynie moge jechac na wroclaw lub krakow. Ale to tez najlepiej w godzinach poznych
|
|
#2809 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() kiedys przegladalam z ciekawosci te mieszkania i ich cena zaczynala sie tak od 1mln w gore ![]() Na osowej w gda mozna bylo kupic dom wolnostojacy za 9,5mln zlotych, no ale to juz z basenem, kilkoma garazami, olbrzymim ogrodem, wielkimi bramami ale juz dawno nie bylo tej oferty, moze sie sprzedal ![]() bardzo podoba mi sie natomiast ten http://otodom.pl/komfortowa-rezydencja-id4227193.htmlok teraz ide juz spac dobranoc
|
|
|
|
|
#2810 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Pazura tez tam ma apartament. Nic tylko czekac na kogos i sprzedac zdjecia gazetom, zeby sie pobyt zwrocil tez ide spac, nie wstane jutro ![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Cytat:
Ciekawe kto w tym kraju ma po pare milionow na dom swoja droga trzeba robic chyba czarne interesy i to na gruba skale ![]() Lub byc prezesem niewiadomo jakiej firmy z pensja sto tysiecy to chyba jedyne opcje.
|
|
#2811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc zaoszczędze na przesyłceCytat:
więc już nie narzekam dobrze, że mało mi zostało![]() Ja mam toschibę kupiłam w marcu i powiem Wam, że mam fobię, że mi zawiasy znowu pójdą.. wcześniej miałam MSI przez 2,5 roku i nie tykałam go stał w domu i zawiasy sie polamały Julianna spełnienia marzeń a pamiętałam przy tamtym poscie by Ci życzenia napisac![]() obejrzałam must be the music, i dobrze, że zaraz pażdziernik to sobie na stancji będę sciagała seriale i wszystko co chcę bo się przyzywyczaiłam przez dwa lata, że sobie naściagam na tyg a potem w wolnej sobocie maraton swoją drogą brakuje mi tego, żeby sobie siąść teraz i kilka odcinkow z rzędu czegoś obejrzec Bo nie zawsze mam czas a w wiekszości jestem poza domem![]() uciekam spac;* Dobrej nocy
|
|
#2812 |
|
Konto usunięte
|
Kiepska ze mnie spamiarka watkowa
![]() ale musze raz w czas wpadac - maseczka perfecta slodkie migdaly ![]() - peeling naturia jagodowy - odzywka bez splukiwania pantene - skrzyp i pokrzywa - bloker z ziaji - teraz pocwicze z Zuzanna wiec balsamy beda potem, a jak juz beda to - do cwiczen posmaruje uda i brzuch fatburnerem z eveline i owine sie pasem neoprenowym - nivea q10 - krem pod oczy kozie mleko - krem do rak kakaowe ziaji - na stopy maslo brzoskwiniowe z the body shop a jutro- czas najwyzszy znowu sie przywitac z depilatorem |
|
|
|
#2813 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
?Co do tematu który był niedawno to sama uwielbiam białe rzeczy, gadżety itp i też różowe:P najlepiej różowy laprop, komórka mp3 i inne gadżety chociaż wszysko oprócz laptopa mam w tych kolorach:P Cytat:
Dosyć blisko mam do morza kolejką z 10 min i ok 10 spacerkiem do morza także dosyć blisko )Cytat:
ja mam egzamin 14 września z jazd już 2 za pierwszym razem zdałąm testy ale nie jazde przez mój głupi błąd, tak sie zraziłam że teraz już wiem że i tak nie zdam, chyba sie nie nadaje na kierowce:PCytat:
|
|
#2814 |
|
Konto usunięte
|
Karolina- tez takie lubie ale akurat jak kupuje telefon to nigdy nie ma kolorowych, sa dopiero poootem potem jak juz model jest przestarzaly. To samo z laptopem. Iw efekcie wszystko mam czarne, pooklejane naklejkami albo pomalowane lakierem do paznokci. Na telefonie namalowalam centki xD
|
|
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29198797]Treść usunięta[/QUOTE] Czemu ma nie płakać? Sama niedawno przechodziłam rozstanie i wiem, że płacz pomaga. Po co oszukiwać samego siebie, że jest dobrze i w ogóle kiedy tak nie jest moja sunia jest the best leżę z laptopem na łożku, ona podeszła , zwalila mi go łebkiem i uwaliła mi sie na brzuchu bo ona musi spać , także żegnam się z 10kg bagażem na brzuchu ech.. Dobranoc
|
|
#2817 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mi sie w ogoel marzy ajfon ale to raz spadnie i nie ma |
|
|
|
|
#2818 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
![]() Ja tylko tak na chwile, zaraz uciekam do pracy... Ale się nie wyspałam dziś ![]() Postaram się Was nadrobić dziś wieczorem, albo jutro z rana ---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ---------- Kilka razy miałam ochotę kupić jakiegoś fryzjerskiego grupona z Lublina, ale gdzieś wcześniej czytałam, że fryzjerzy nawet Ci najlepsi nie przykładają się jak ktoś z kuponem przychodzi i to mnie zniechęciło... Pójdę, wydam kasę (co z tego, że dużo mniej niż normalnie) a później będę płakać |
|
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
ja tam o żadnych ziemniakach nie słyszałam.Wy się niektóre zabieracie za odchudzanie, a ja swoje skończyłam )
|
|
|
|
|
#2820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja muszę zrzucić jeszcze z 9kg-10kg. W sumie przez niecały rok schudłam 10kg.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

ale i tak najbardziej w nowym aucie ucieszylo mnie to, ze nie czuje sie po nim struta, tak jak to poprzednim
Nie wiem co tam sie dzialo, ale cos na pewno sie wydzielalo trujacego

)

), do tego okulary- nie wpadlam na to, ze oprocz niewielkiego astygmatyzmu mam swiatlowstret czy cos
a i jeszcze ile kasy wlozyc w remont i wyposazenie- albo moze taniej wyburzyc i zbudowac od nowa. A nawet szeregowiec z 10 km od centrum 900 tysiecy
w stanie deweloperskim oczywiscie.