|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
|
|
|
|
#4472 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Nic więcej nie wiem w tym temacie
|
||
|
|
|
#4473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sporadycznie fytki na miescie, ale to już muszę by bardzo głodna i miec do domu daleko ![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
w lombardzie zapewne, to najcenniejsze co ma Zjadlam wiegachnhy talerz kapuśniaczku
|
|
#4474 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4475 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() I jak? Cytat:
Też mi powód do radości Cytat:
Cytat:
Skrb, gdzie idziesz/byłaś? ![]() Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4477 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ważę nadal za dużo ![]() Cytat:
![]() moje łamią się i rozdwajają bez pomocy, od zawsze ![]() Cytat:
Może to i dobrze, bo w najbliższych planach Holandii nie przewiduję niestety , więc mnie nie kusi
|
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
No, że same kobiety będą
![]() Cytat:
![]() ![]() O 2 w nocy? ![]() Dobry dz.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4479 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam koło siebie lecznicę ,ale tam się odbywają takie rzeczy, i tyle zwierząt u nich żegna się ze światem i sprawy sądowe mają ciągle, że w dopce mam to że mam dwa kroki ja tam w życiu nie pójdę, to jest Chiron-wet ![]() ale po południu dopiero pojadę bo wcześniej empekiem nie dam rady z dwoma kitami pojechać
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nie wiadomo więc kciuki się przydadzą
![]() Nadrobię później (w pracy ) bo jakaś taka niepozbierana dziś jestem
|
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle śniło mi się, że odkryłam, że jestem w ciąży
Byłam akurat u lekarza rodzinnego i tak mówiłam, żeby mi jakieś skierowanie na badania dała, ale nie wiem na jakie badania ![]() I sprawdziłam sobie z ciekawości co to znaczy ![]() "Gdy przyśniło ci się, że ty sama jesteś w ciąży – to oznacza zapowiedź bardzo pomyślnych wiadomości. Zwłaszcza gdy przyśni ci się, że właśnie to zauważyłaś! Wtedy nadejdą naprawdę zaskakująco dobre nowiny i wiele w twoim życiu może zmienić się na lepsze." No to czekam na te zayyyebyyste nowiny
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
No, ale nie jadlam kapusniaku ze trzy lata, i jak mnie wzieło to musiałam. I znakomicie sie po nim czułam
![]() Zmykam pracusiowac.
|
#4483 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
jechałam wczoraj pociągiem 1,5 godziny dłużej niż normalnie.. coś się stało, albo ktoś zasłabł na torach albo chciał wyskoczyć z pociągu / wskoczyć pod.. wg mnie takie wskakiwanie pod to egoizm troszku, ktoś ma fantazję a cała reszta ma tkwić na dworcu
![]() Cytat:
Cytat:
![]() w sumie to nie mam pojęcia o tym co robi elita Cytat:
Cytat:
uważam że nie ma co przesadzać z potępieniem, wszak żadna z nas nie jest 100% naturalna... średnio ładnie, ale po zmroku każde miasto pięknieje mnie zaskoczył już przedtem, jak po tych deszczach wyszło słońce to w jednym miejscu napadła na mnie jesienna grzybnia
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#4484 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
w lewo patrz ![]() 2. Uuu , spadochroniarz -napoleończyk to rzeczywiście mocna rzecz ![]() Mnie się dziś przyśniło , że trafiłam do chińskiej łaźni publicznej skrzyżowanej z osiedlowym samem spożywczym i że małżon tam kogoś naparzał butelką po coca-coli
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4485 | |
|
BAN stały
|
Dobri den!
Faktycznie, było coś takiego, "paznokcie nie są do jedzenia" U mnie z kolei jest tak, że jak już je "zapuszczę", to i tak prędzej czy później zaczynam przy nich majstrować, co zazwyczaj kończy się źle ![]() Jak na razie mi tu całkiem dobrze Ale ja ich nie jem, ja wypluwam! ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4487 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4489 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4491 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4492 |
|
Nindżopesz
|
Lutownicy co prawda nie umiem porządnie obsłużyć ale przez weekend nie próżnowałam
Wykorzystam Was do badania opinii publicznej, ok?Oto kilka fotek moich po-tworów, wszelkie uwagi i krytyka mile widziane a przy okazji mam kilka pytań: - czy lepiej jak od wisiorka zwisa kuralik-kropla czy lepiej nie - czy skrzydełka są durnowate - czy to nie przeszkadza, że np. tarcze zegarków są zjechane bo używane, niby do tego stylu pasuje ale co na to ludzie - na ostatniej fotce bazy do kolczyków lub pierścionków, co lepsze - dla kogo mogłabym to zadedykować |
|
|
|
#4494 |
|
Nindżopesz
|
Ciong dalszy
|
|
|
|
#4496 |
|
Nindżopesz
|
Dzięki, najlepsze że ta robota daje mi mnóstwo satysfakcji
Cała śmierdzę żywicą, paluchy poranione drutem i umazane klejem ale co tam
|
|
|
|
#4497 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4498 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak technicznie się nie wypowiem bo się kompletnie nie znam ani niczego podobnego nie mam, ale wygląda to wszystko bardzo oryginalnie i mi się podoba i że wisi i że skrzydełka też
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
![]() szukam dobrego kremu do suchych stóp Polecany Pilarix na miętkie piętki najpierw faktycznie zrobił miętkie piętki, a zaraz potem zlazła mi skóra z owych piętek. Płatami ![]() Polećcie coś innego
|
#4500 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
codziennie ![]() Lemony Flutter Lushowy zmiękcza fajnie , o i są takie Bielendy dwuetapowe mazidła, pierwszy peelinguje a drugi namaszcza i po tym som stópki mięciuchne i fajowe
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.

co zem narobiła 

przeczytałam : " Kiedy mydła zastawiasz?"

, bo Flo nie cierpi tej piosenki