|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Cytat:
Cytat:
![]() O, co za zużycie! ![]() Jak tam pięknie, brak słów. Jutro się uda, na pewno będzie wszystko dobrze. Też jutro idę. ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29202355]Nici z pracy, sąsiadka jednak wraca do pracy od października, więc nie potrzebuje niańki we wrześniu ![]() Jakaś chandra mnie chyba bierze i nawet nie wiem, skąd ona. [/QUOTE] ![]() Szkoda, że z pracą nie wyszło.
|
|
#4772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musze nadrobic jeszcze wsze blogi i klub Robie przerwe w malowaniu paznokci+ nail rescue a jak tam nynka? dobrze pamietam ze powinna juz chodzic zaobraczkowana? |
|
|
|
|
#4773 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nie zostałam na kolejną noc, bo nadal dokańcza zlecenie, a w dodatku przeziębił się w delegacji i po pierwszej nocy tez czułam, że mnie gardło drapie :/. Zrobiłam mu więc obiadek, zaopatrzyłam w Gripexy i przykazałam się porządnie wyspać . Mam nadzieję, że do następnego widzenia się (w niedzielę) wydobrzeje ![]() Wow ![]() Cytat:
A bilans jak zwykle świetny . 0 zakupów Zostałaś Królową Sierpnia ![]() Cytat:
We wrześniu plany odnośnie pilnowania się mamy wszystkie . Trzymam kciuki za pomyślny miesiąc, bo ten faktycznie nie bardzo
|
|||
|
|
|
#4774 |
|
Zadomowienie
|
Zużyłam biedronkowy puder do kąpieli, zawsze coś.
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje carrola
Każde zużycie ma znaczenieFakt ja mam w planie się pilnować we wrześniu Jeśli zakupy to dopuszczam jedynie możliwość nabycia perfum ![]() Limit max 2 flaszki, ewentualnie 4 odlewki po max 20 ml Za wszelkie inne zakupy kosmetyczne lać mnie po łapkach
|
|
|
|
#4776 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
W pielęgnacji już absolutnie niczego nie potrzebuję, za to flaszki. ![]() Nie udało mi się zrobić fotek, bo okazało się, że TŻ zabrał przez pomyłkę kartę do aparatu a potem już mi się nie chciało...---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Zrobiłam dzisiaj 35 minut steppera, jutro ważenie.
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
Ja będę stepperować od jutra. Plan minimum to 1000 kroków dziennie codziennie.
Muszę schudnąć do zimy bo mi TŻ kołki na głowie ciosa o to,że przytyłam Muszę schudnąć bo mam już dość jego narzekań i marudzenia Dziewczyny na forum radzą ćwiczenia Jillian Michaels Zobaczę jutro jak to wygląda i może spróbuję to trenować W sumie nie powinnam się jeszcze forsować ale z drugiej strony jeśli mam schudnąć to coś trzeba ćwiczyć i chciałabym zacząć ćwiczenia jak najwcześniej ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- nosek jakie zapachy polecasz na zimę? Ja póki co z myślą o zimie mam w szafie Cerutti 1881 i Euphorię (zawsze z nią jeżdżę na narty) |
|
|
|
#4778 | |
|
|
Cytat:
Mi najbardziej podobał się program "Banish fat, boost metabolism" ale on trwa prawie godzinę. Fajny jest też 30 Day Shred. Stepper kocham nad życie, swobodnie robię ponad dwa tysiące kroków, a ćwiczenie non stop ponad 20 minut daje gwarancję, że spala się tłuszcz, co mnie niezmiernie cieszy. Widzę już po spodniach, że nogi i pupa trochę smuklejsze i jędrniejsze. A co ten TŻ się tak Ciebie czepia? Co do moich zimowych zapachów to: La Perla Dark Extacy
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ lubi chudzinki to i marudzi
W końcu jak mnie poznał to ważyłam 44 kilo Teraz ważę 58 i wszystko byłoby ok gdyby nie to,że waga poszła mi głównie w brzuch tyłek i uda. Fakt widać że przytyłam i zmieniła mi się nieco figura TŻ pewnie myśli,że marudzeniem mnie zmobilizuje Ale na mnie takie zrzędzenie działa zniechęcająco No cóż mój TŻ nie z tych co myślą,że kochanego ciała nigdy za wiele Oj, nie No ale cóż, wiążąc się z nim wiedziałam jaki ma gust Sam nieźle katuje na rowerze więc nawet dba o siebie choć siłowni unika Więc i ode mnie oczekuje,że będę dbać o siebie |
|
|
|
#4780 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje i oby waga poszła w dół Też mam stepper w domu, kiedyś ćwiczyłam na nim, ale niezbyt regularnie... Może jeszcze do niego wrócę ![]() Cytat:
No niestety zazwyczaj tak jest i to jest ból ![]() To może mu o tym powiedz? Ja sobie nie wyobrażam mówić do ukochanej osoby, że jest gruba ![]() Zużyłam odżywczą mgiełkę do włosów Avonu i w ten sposób mam już tylko jedną odżywkę |
||
|
|
|
#4781 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29151162]O Malinie wiem z innego wątku, że nie ma neta i odpoczywa od Wizażu [/QUOTE]dziękujemy za informację Cytat:
Hosenko co do kwiatów to ja bym szukała ulubionych w odpowiednim kolorze ![]() Cytat:
Cytat:
urazu raczej nie mam albo o nim nie wiem bo nie umiem pływać przez to ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29186302]Dziś się wpieniłam, bo z 45min siedziałam i robiłam make-up do recenzji cieni Kobo, naprawdę fajnie mi wyszedł, dość intensywny, bez żadnych niedociągnięć, no starałam się strrrasznie. Pocykałam foty i okazało się, że prawie nic nie widać na zdjęciach -.-[/QUOTE] ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale muszę użyć minimum 2 płatków do zmycia jednego paznokcia. strasznie nie jest ale rewelacyjnie też nie ale nie wrócę już do tego (chcę go jak najszybciej skończyć) bo odcień mi się przestał podobać
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
nusia, ja mu o tym mówię cały czas ale on i tak swoje, zrzędzi i tyle
Mam 164 wzrostu Do jutra dziewczyny, spadam się przespać |
|
|
|
#4783 | ||||
|
Zadomowienie
|
cuciola piękne zużycia
i jeszcze piękniejsza Chorwacja [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29202355]Nici z pracy, sąsiadka jednak wraca do pracy od października, więc nie potrzebuje niańki we wrześniu ![]() Jakaś chandra mnie chyba bierze i nawet nie wiem, skąd ona. Próbowałam dziś odtworzyć ten make-up co wczoraj tylko w intensywniejszych tonach (malowałam na mokro) i na zdjęciach już go widać, ale, sam make-up wyszedł gorzej niż wczoraj -.-[/QUOTE] oj Cytat:
dokładnie ja choćbym malowała 6 czy 7 godzin przed snem zawsze następnego ranka budzę się z odgnieceniami ot, nowa moda ![]() ![]() Cytat:
![]() masz jak w banku Cytat:
a to trochę nie za mało? ![]() Cytat:
![]() kilka dni nie pisałam ale odwyk idzie pełną parą oddałam mamie: -odlewkę toniku YR Culture Bio na noc 50 ml -resztkę zmywacza do paznokci z Biedronki (ze 20 ml) -krem z YR usuwający oznaki zmęczenia (strasznie mnie zapchał -resztkę podkładu mineralnego GG z Ori (nie wiem dokładnie ile ale niedawno zaczęłam więc liczę jako 25 ml) zużyłam: -sól lawendową do kąpieli z Biedronki -peeling do stóp z YR -żel uniwersalny Babydream (wreszcie )-balsam do paznokci kupiłam: -sól lawendową do kąpieli z Biedronki -żel p/p Fa kompletna zachcianka
|
|
#4784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkich zużyć
![]() Cytat:
Wspomnienia cudowne Moja mama ma to samo z wodą co ja, więc myślę że to dziedziczne ![]() Od małego próbował nauczyć mnie tata (pływa całkiem nieźle) i dziadek (wu-efista, też dobrze pływa). Potem z czasem musiałam chodzić na basen w szkole, ale wuefistka też rady nie dawała. Teraz kilka razy próbował TŻ, który pływa świetnie - był w klasie pływackiej i swego czasu dużo trenował. Nikt nie dał rady Może to nie jacyś profesjonalni instruktorzy, ale najbliższe mi osoby i jeśli przed nimi nie potrafię się odblokować to raczej nikt mi nie pomoże. Jakoś mocno nie rozpaczam z tego powodu, bo mam dużo innych talentów i umiejętności , więc jakoś to pływanie nie jest mi do szczęścia potrzebne.Tylko problem w tym, że nie każdy o tych fobiach wie i już parę razy zdarzały się sytuacje, że jacyś znajomi np. chcieli mnie wrzucić do jeziora, fontanny itd. A ja wtedy reaguję histerią, krzykiem i robię mega aferę Z boku to wygląda jakbym się popisywała albo chciała zwrócić na siebie uwagę I tylko wtedy mi smutno jak ktoś to tak odbiera ![]() Cytat:
Żadnych flaszek ![]() Zużyłam dziś nieoczekiwanie maseczkę z glinką marokańską Yves Rocher
Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-09-05 o 01:06 |
||
|
|
|
#4785 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoretycznie, bo tak jak napisałam dalej, miałam dosyć mało zajęć i to od poniedziałku do czwartku ![]() Cytat:
Może po prostu odwdzięcz mu się czymś podobnym (niekoniecznie dotyczącym wyglądu)? Może wtedy zrozumie, jak to jest.To przy 164 cm 44 kg jest za mało Cytat:
![]() za zużycia. Zakupy malutkie, więc jest ok ![]() Cytat:
A co do drugiej części, to jak z kimś idę nad wodę, to z góry informuję o swoim strachu. Wolę uniknąć tego typu sytuacji, że np. ktoś wrzuca mnie do wody. za zużycie
|
||||
|
|
|
#4786 |
|
Konto usunięte
|
All that jazz, mam wagowo podobnie - mam 169cm wzrostu, kiedy poznałam TŻa ważyłam 45kg, a teraz sporo przytyłam, dobiłam do 53kg. Niestety wizualnie przybyło mi dużo więcej, wyglądam na jakieś 60kg. Przez dłuższy czas bardzo mi to przeszkadzało, jemu wręcz przeciwnie (bo wreszcie "jest za co złapać"), ale nie miałam prawa przy nim marudzić na swój wygląd - zawsze wtedy się wściekał i zarzucał mnie zestawami ćwiczeń na zasadzie "Skoro Ci to przeszkadza, zrób coś z tym". On sam jest wysportowany, trenuje sztuki walk, dużo gra w kosza i w nogę... A ja zwyczajnie nie jestem typem 'ruchowym'. Cała moja anatomia temu nie sprzyja, od skrajnego płaskostopia, przez anemię, aż po wadę serca. On nigdy nie umiał tego zrozumieć.
Na szczęście chociaż ja się ogarnęłam - przestałam się przejmować tym, że jest mnie więcej, on jest zadowolony, więc ja nie mam co narzekać (ani nie muszę już słuchać jego kazań ).Wybacz, ale naprawdę nie rozumiem, jak ukochana osoba może mówić takie rzeczy... On mówi Ci wprost, że masz schudnąć / że jesteś "za gruba" czy tylko jakoś delikatnie daje do zrozumienia? Poszukam zestawu ćwiczeń, który mi na pupę i uda pomógł, podrzucę Ci jak znajdę ![]() ---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:55 ---------- O, znalazłam: http:// wdziek .info/cwiczenia_na_nogi_i_posla dki.html (usuń spację po i przed 'wdziek') Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2011-09-05 o 02:00 |
|
|
|
#4787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie zaczęłaś miesiąc |
|
|
|
|
#4788 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za zużycia![]() Cytat:
![]() o matko dziewczyny jak mi się nie chce uczyc |
|||
|
|
|
#4789 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj pomyślałam o bukiecie tylko z wrzosu, w różnych odcieniach ![]() Cytat:
Mojemu TŻ to wcale nie przeszkadza, chociaż sam jest szczupły i wysportowany (jest wuefistą, do tego gra na meczach 2 razy w tygodniu + 1 raz w tygodniu trening i nieraz po lekcjach z uczniami lub innymi wuefistami gra w piłkę ręczną, koszykówkę, albo w nożną). To przeszkadza mi, wiem, że się roztyłam przez częste wypady na pizzę, buritto czy inne jedzonko na mieście i chcę schudnąć, zebym ja się lepiej czuła a nie TŻ.Moja mama idąc do ślubu ważyła 39 kg, ale jest niższa ode mnie (ma chyba 158). Ja bym chciała schudnąć do 50 albo 49kg ![]() Cytat:
![]() Ja też nie
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba tez dolacze sie do waszego stepperka. Dostalam kiedys od Tz-ta a lezy sobie w kacie bo po kilku dniach steppowania zwykle konczy mi sie zapal.
Chcialabym poprawic troche wyglad ud.. |
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
cuciola, dobry pomysł stepper fajnie ogólnie odchudza i podnosi kondycję
Kurcze mam chcicę na perfumy Chce mi się Delices de Cartier, YSL Paris i Van Cleef&Arpels Feerie Chyba kupię albo YSL albo Feerie |
|
|
|
#4792 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dostałam właśnie moje nagrody z Papilota, ale jestem zawiedziona - paczka składa się z nieco innych produktów niż zapowiadano - miał być peeling, algi i miód do ciała, tymczasem w paczce znalazłam algi i 2 peelingi. Szkoda, bo z miodu cieszyłam się najbardziej
|
|
|
|
|
#4793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mi przeszkadza że tż tak przytył i przyznaje że mu to mówie.no ale z drugiej strony staram sie pomagac w schudnieciu,robie zdrowe jedzenie,motywuje zeby cwiczyl.czasami jestem malo delikatna,ale to dopiero jak widze ze sie nie stara.jak dla mnie to wyglad i waga tez jest istotna, i jak tż sie zaniedbal to tez pomyslalam sobie ze ma wszystko gdzies i poprostu mu sie nie chce. może warto poprostu dla samej siebie schudnąć, jesli jest taka potrzeba, a ty możesz sie poczuć troche lepiej/zdrowiej. tez mam stepper i to super sprawa.wlanczam jakis serial czy coś i mozna pocwiczyc i nawet sie nie widzi kiedy ten czas leci.
![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2011-09-05 o 15:28 |
||
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, ja kocham tulipany, to moje ulubione kwiaty
cuciola, cudne zdjęcia! Toż to raj na ziemi!Ja też zazdroszczę takiego urlopu... My już 2 lata nigdzie nie byliśmy i przez tą budowę nie zapowiada się na wakacje przez najbliższe lata. ![]() i gratuluję świetnego bilansu! 0 zakupów ![]() O nie! Dziś przyszła mi wymianka, a w niej balsam CK Secret Obsession, All_that_jazz jeśli chcesz schudnąć to zrób to dla siebie, a nie przez TŻta zrzędzenie. A jeśli dobrze sie czujesz w swoim ciele to olej to.. ja też ważę 58 w porywach do 59, a jestem tylko 2cm wyższa. I nie uważam, zebym była gruba, mój TŻ też tak nie uważa, choć jak go pytam, to mówi, ze jest ok, ale żebym więcej nie tyła. ja mam niestety duży brzuch, zwłaszcza gdy coś zjem to mi wywala, ale nie chce mi się ćwiczyć. dobrze się czułam jak ważyłam 53-55kg i do tylu chciałabym schudnąć. a TZtowi powiedz, że jak mu sie nie podoba, to niech sobie zmieni na chudzinkę ![]() Ja też zamierzam się we wrześniu trzymać, bo w sierpniu wydałam za dużo kasy, ale w dużej mierze na ciuchy. Tak sobie przejrzałam moje zapiski z 2010r. i odwyk szedł mi lepiej, bo często wydawałam poniżej 100zł na kosmetyki na miesiąc. Może dziś uda mi się obfocić zbiór. dogadałam się z siostrą cioteczną, że oddam jej krem na noc Rejuvenate, bo mnie zapycha, a ona dała mi jakieś 10ml Gucci envy me i połowę Little Black dress
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Tak Orlico, widziałam Twój wywód Zetafon, nie tyle się zaniedbałam co jedząc tyle co zazwyczaj nagle zaczęłam tyć A nigdy wcześniej nie miałam tendencji do tycia więc po prostu przybranie na wadze nastąpiło nagle i kompletnie mnie zaskoczyło Złożył się na to pobyt w szpitalu i mało ruchu w czasie tego pobytu oraz torbiele jajników Nigdy wcześniej nie ważyłam tak dużo więc ok, rozumiem że dla mojego TŻ'ta to był szok Ale i tak uważam,że mógłby być w stosunku do mnie delikatniejszy w tej kwestii No ale ok, mój facet należy do szczerych do bólu i mówiących bez ogródek Ja już tego przywykłam Cenię go za szczerość Schudnąć chcę też dla siebie Bo lubię swoje ciuchy ,które kupiłam gdy byłam o jeden rozmiar szczuplejsza Chciałabym do nich wrócić Co do diety dbam o to, TŻ też stara się o mnie dbać w tej kwestii, grilluje mi itd. Jedyny problem to narazie to,że do miesiąca od zabiegu ( minęły 2 tygodnie) muszę się oszczędzać Także narazie tylko stepper Kupiłam kolejne 10 ml perfum |
|
|
|
#4796 |
|
|
Orlico na pewno nie wyglądasz na żadne 60 kg! Nie ma mowy!
Ja wolę siebie w szczuplejszej wersji, najlepiej czułam się ważąc 55kg.. I do tej wagi dążę. TŻ nigdy mi nie powiedział, że jestem gruba albo że mam schudnąć ale ja oczywiście mam wrażenie, że właśnie tego by oczekiwał. Ale chudnę przede wszystkim dla siebie, jeszcze mam nadzieję, że założę przed trzydziestką krótką kieckę.
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
luskap ale pomysl ze za niedlugo bedziecie mieli wlasne gniazdko a nawet gniazdo
![]() Wrzuce jeszcze fotki do klubu, tyle tego jest ze nawet mi sie przegladac nie chce a co dopiero zmniejszac ![]() Chcialabym wybrac te najladniejsze i wywolac bo odkad mamy cyfrowke to zdjecia zwykle laduja na twardym dysku i potem malo sie do nich wraca Hihi to na dniach bedziemy sobie pisac kto ile steppowal co? Ja na razie to tylko zaliczylam spacery z psem ale to tez ruch
|
|
|
|
#4798 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4799 |
|
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29221242]A widziałaś jakieś aktualne fotki? ^^[/QUOTE]
No te, które masz na fejsie.
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
Tez dobijam do 60 kg
a tez niby nie wygladam bo wszystko idzie mi w uda i brzuszek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

a zeli mam mniej, bo 18szt.

Zostałaś Królową Sierpnia

ale muszę użyć minimum 2 płatków do zmycia jednego paznokcia. strasznie nie jest ale rewelacyjnie też nie

)