|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Dot.: "Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D
Cytat:
pjona ![]() Ja kupię pewnie kolejne 30 ml, ale poluję, żeby kupić sobie mydło w kostce już i jak człowiek kompletować pełne gramatury tych produktów ![]() Net mi padł przed 22 wczoraj, nawet się nie zdążyłam pożegnać http://www.youtube.com/watch?v=XediQ...layer_embedded - made my day Jestem z siebie dumna, już pograłam na pianinie (muszę robić po 2. utwory dziennie, żeby się do października wyrobić), a zaraz siadam go harmonii. Oo, taka wspaniała jestem ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- zirarel cześć
|
|
#4562 |
|
MBZ♥
|
hej
![]() Wasze sny rządzą ![]() mi się śniła CLaris kontekstu nie pamiętam, ale przyjechała do mnie i chyba duzo gadałyśmy bo mam zakwasy na szczęce![]() ![]() Carmi Twoje opowieści o Pani z WOsu to masakra ![]() ![]() Aleks udało się znaleźć datę? ja czekam na swoją@.Kawka i nic zupełnie się nie da zrobić? ![]() Anuszka, Kasia egzaminowe![]() Capri Ilsa widze, że kolejny wieczór udany no i gratuluję wygranej aukcji jeszcze zostaniesz SUPER KUPUJĄCĄ![]() Frezyjko wierzę Dziewczynom na słowo, że wyglądasz bosko a jest gdzieś ta sukienka na necie?![]() Olka gratuluję usidlenia Słodkiego ![]() Gwizdak pierwszy spacer zaliczony a bóle mam nadzieję, że wkrótce przejdą![]() Justyna dziś juz lepszy dzien? ![]() Peach zazdroszczę kwiatka ![]() witam nową Zazdrośnicę Smerfetko wierzę, że zdasz ten egzamin ![]() Glen oby wena na Ciebie spłynęła ![]() ![]() Arrakis cieszę się, że D wyszedł ze szpitala to kiedy spotkanie?Pony był spacer? ![]() za Bisię trzymam kciuki i mam nadzieję, że Jej sprawy szybko się wyprostują ![]() Byłam z koleżanką na pogotowu bo Jej Córka upadła i rozcięła łuk brwiowy na szczęście na strachu się skończyło. Ale ma Ją obserwować.teraz robię farsz do papryk bo przez Arrakis mi się zachciało![]() Mój TŻ się przeziębił i w związku z tym mam popołudniami i wieczorami mały szpital w domu
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-06 o 10:51 |
|
|
|
#4563 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
podejrzewam ze juz wkrotce sie to zmieni ![]() a poza tym to JA TEZ CHCE!!!! ![]() Cytat:
niezla jazda ![]() a mialam kiedys na rozmowie rekrutacyjnej laske z narkolepsja i mi zasnela w trakcie rozmowy - alez sie przerazilam wtedy.... Cytat:
Cytat:
i te chrupki wszedzie Cytat:
alez ja tego dawno nie ogladalam kiedys lubilam a potem mnie tam wszyscy zaczeli wkurzac...Cytat:
![]() zirarel witam
|
|
|
#4564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam na bloga - wstawiłam przepis na peanut brownie
|
|
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mamy sie ugadac jeszcze dzisiaj dokladnie cyz mam przyjechac.... a ja dzis bede robic camrelkowe te Quasi - cos tam - to cos z tortilli ![]() a BYou jestes masterem nadrabiania i odpisywania
|
|
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis , a jak
są parą. On pracuję i wpada na obiadki do Grażynki, a ona maluję paznokietki
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
Byou to ciekawe, że Ci się Claris śniła, bo ostatnio się mało u nas udziela i nawet nie wiesz jak wygląda
|
|
|
|
#4569 |
|
Polka Ogarniaczka
|
aa, prośba, taka na wyrost, ale kciukajcie za Cz. 15. września - ma egzamin na prawo jazdy
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry!
Witam nową zazdrośnicę Carmi, Twoja pani z WOS-u to jakaś nietykalna w tej szkole chyba była, skoro takie akcje odwalała Zaręczyn nie będzie. Wczoraj wieczorem podczas rozmowy (nie na temat zaręczyn ) padło ze strony lubego hasło: "Za dużo oczekujesz od tego wyjazdu. Rozczarujesz się i wrócisz sfrustrowana wcale nie dlatego, że było źle, tylko dlatego że nie było tak, jak sobie wyobrażasz". Czy muszę coś więcej dodawać? ![]() Spadam na cappuccino ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- ja miałam babkę z religii, która nam kazała całować zdjęcia ze swojej pielgrzymki do Rzymu
|
|
|
|
#4571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem ile w tym jest prawdy a ile jakiegoś tam żalu, ale kontakt mamy normalny. Tylko, że spotykać się już nie będziemy. A co do koleżanki w mieszkaniu to też śmiechawa, bo wczoraj jak przyszła do mieszkania, stanęła pod drzwiami pokoju P. i mówi głośno "no no, ja chyba widzę Oli sandałki", a ja "no no i nie przyszłaś się przywitać, taka z ciebie koleżanka". A. weszła do pokoju i z uśmiechem "witam gołąbeczki". Później jak szłam do wc to mnie zgarnęła do siebie i pyta "jaki jest? jak się z nim rozmawia? nie wstydzi się już?". Cytat:
znowu mnie zabiłaś drugi raz w tym tygodniu.A ja myślałam, że nasza pani od geografii jedząca pierogi ze słoika widelcem i wystawiająca nieogolone nogi na stoliki uczniów z hasłem "dzieci...jak mnie bolą nogi", była obrzydliwa. Wygrałaś ![]() Ciii.... nie zapeszaj ![]() Hahhaa na pierścień to chyba jednak będę musiała trochę poczekać. Chociaż wczoraj jak tak sobie leżeliśmy, rozmawiamy o tym, że do października jeszcze kupa czasu a on "jak myślisz, po jakim czasie w związku, mężczyzna powinien się oświadczyć?" ja: nie wiem...zależy od jakości związku, uczuć, od wielu czynników, a co, już planujesz ten dzień? on: a jeśli to co? ja: hmm.... to chyba powinnam uznać, że jesteś psychopatą i uciekać on: no wariatka Nie wiem co to miało znaczyć, ale było fajne i śmiać mi się chciało, że jeszcze nawet nie zaczęłam dobrze "być" z nim a tu już rozmowa zaręczynowa
|
|
#4572 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
witam nową zazdrośnicę
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
:???: byou skad wiesz jak wyglada claris?:P
|
#4574 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
Idę zjeść śniadanie i do książek, heh, miłością i powietrzem żyję, zero apetytu
|
|
#4575 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
odnośnie mycia pach, to mój tż miał w klasie koleżankę, która się pociła i na lekcji wyciągała chusteczkę i zaczęła sobie podcierać pachy, ble Cytat:
|
||||
|
|
|
#4576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najka bo może on nie chce Ci zepsuć niespodzianki? Mój też mi powtarzał, że oświadczy mi się dopero po swojej obronie, więc na wakacje jechałam z myślą, że wrócę bez pierścionka, bo wtedy nawet nie był w połowie pisania magisterki, a tu suprajs
|
|
|
|
|
#4577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a koleżanka dobra, śmiesznie że tak się ułożyło
|
|
#4578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu tak powiedział że za duzo oczekujesz? wspominalas cos o zareczynach?
|
|
#4579 |
|
MBZ♥
|
Capri no chyba, że mnie Mąż zmolestował
ale On się do niczego nie przyznaje![]() ![]() Arrakis będziesz Jego najlepszą Pielęgniarką i nie będzie chciał żebyś odjeżdżała ![]() ![]() Carmi no właśnie wiem czemu ale to była Ona bo mówiłam do Niej:Claris-miała blond włosy i zarąbistą figurę zajmowała naszą sypialnię i malowała tam obrazy![]() Naj myślę, że powinnaś po prostu cieszyć się wyjazdem z Nim, odpoczynkiem, wspólnymi chwilami ja mocno trzymam kciuki żeby ten wyjazd uświadomił Mu jak cudnie jest mieć Taką Kobietę jak Ty przy swoim boku, a jeszcze cudniej móc nazywać Ją Narzeczoną, a w przyszłości Żoną![]() ************************* ******************* Karo no właśnie nie wiem mówiłam do Niej Claris więc to musiałabyć Ona![]() tak jak czasem śni mi się, że rozmawiam z Kimś po niemiecku, a ja niem niecierpię i nie umiem a w śnie się odgaduję i załatwiam interesy
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-06 o 11:22 |
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
aa śniło mi się że lady była w ciąży :P poszła gdzieś w krzaki robić test, ale w miejsce przeznaczone na mocz dała krew i wyszły dwie kreski i pomyślałam, że mnie wkręca i namalowała tą drugą kreskę krwią
później karola powiedziała, że jej koleżanka chyba też jest w ciąży, a następnie madzia zaczeła się udzielać na forum
|
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
Naj kurcze... może chce zrobić niespodziankę i nie chce, żebyś się na to napalała, ale z drugiej strony... przykro coś takiego usłyszeć i mimo wszystko, mógłby sobie darować.
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny potrzebuję rady! Rozmawiałam wczoraj z kuzynką która pracuje dla Clinique i powiedziała że te 3 kroki trzeba stosować całe, w zestawie bo inaczej nie ma sensu i nie działają... chciałam dokupować sobie systematycznie, bo mnie nie stać na cały ( kosztuje ok 100 zl) a teraz znalazlam na allegro cały zestaw (3X30ml) za 45 zl
http://allegro.pl/clinique-zestaw-3-...800730827.html brać? A. mówiła że jest bardzo silny i nie wiadomo jak zareaguje moja skóra, czy mnie nie uczuli więc lepiej najpierw spróbować mniejszy (15-30 ml) i sprawdzić zamiast wydawać kasę na ten duży...
|
#4583 |
|
Polka Ogarniaczka
|
a bierz Kochana
ja od razu okazyjnie w Douglasie kupiłam za 3 dychy taki zestaw, tylko muszę 3 typ na 2 zmienić i wiem, że trzeba regularnie stosować, dlatego czeka mnie odłożenie kasy na cały zestaw
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem co m się śniło. za 30 min jadę na egzamin heh. Jest o 14, a ja muszę wychodzić o 12. Bosko.
|
#4585 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
DZIEŃ DOBRY Właśnie wstałam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak miło... pierwsze przywitanie i już dobre rady opowiedz coś o sobie/Was Cytat:
![]() ![]() spokojnie! na pewno zdasz ![]() Cytat:
a co z ubezpieczeniem?Cytat:
Cytat:
po co on takie pierdoły opowiada
|
|||||||
|
|
|
#4586 |
|
MBZ♥
|
Capri i bym wzięła a spróbowanie
![]() Peach pozamiatałaś mnie snem ![]() Stygmatku może fakt, że to co powiedział TŻ Naj jest szczere do bólu ale z ddrugiej strony na takim etapie związku ja wolałabym usłyszeć takie coś niż bujać w obłokach, każdy miły gest odczytywać jako zaczynek do Tego, w każdym sięgnięciu do kieszeniu--szukania pudełka itp. I gdy to się nie zdarzy wrócić rozżaloną, z pretensjami o sama nie wiem co. Ja się fochałam jak To nie zdarzyło się w pewien dzień-mój wymarzony. I pomimo, że dzień spędziliśmy fantastycznie to miałam dąsy. ************************* ************************ Frezyjko witam dzięki, że szukałaś![]() Osz przykro mi z powodu stłuczki ![]() my jak wracaliśmy z wczasów wjechał w nas starszy Pan i z pozoru niewinne zarysowanie zderzaka skończyło się jego wymianą i czegoś tam jeszcze bo sie skrzywiło. Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-06 o 11:34 |
|
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
Capri weź, jak się okaże dobry ten zestaw to wtedy będziesz mogła zbierać kasę na pełnowymiarowy. A na spróbowanie wydaje mi się, że ok jest kupić taki mały. Tylko zależy, czy się opłaca wliczając w to koszty przesyłki.
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
a ja myślę, ze tż najki dobrze zrobił, ze to powiedział i czy to specjalnie czy nie widocznie wyczuł, ze najka się zbyt nakręca, mój też mi pare razy tak powiedział i to była prawda, że za bardzo się nakręcałam mimo, że ani słówkiem jemu nie pisnęłam, oni sa juz z nami tyle i to czują po prostu, a faceci nie lubią presji, on to zrobi wtedy, kiedy najka będzie się najmniej tego spodziewała, a na wyjeździe to wiadomo spodziewa się najbardziej, to oni muszą czuć przewagę, zero presji i muszą MYŚLEC, ze to ich inicjatywa, a nie wymuszanie, przynajmniej mi tak kiedyś powiedział, tż przy jakieś tam rozmowie
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczynki ogarniam się i spadam
(nie)dziękuję za wasze kciuki będą na wagę złota. Będę wieczorkiem ![]() 14.00 godzina ZERO ehhh
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
Nie znalazłam. Za to zrobiłam rano test i teraz w spokoju czekam na następną
Czekam na weekend. Taki wolny weekend, żebym mogła odpocząć. Dlaczego tak daleko do niego? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

pjona 

egzaminowe
no i gratuluję wygranej aukcji
na szczęście na strachu się skończyło. Ale ma Ją obserwować.

super było. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)