"Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-06, 10:43   #4561
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Dot.: "Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!!! Jestem emowsiurem i dziś pierwszy raz w życiu zalicytowałam na allegro i wygrałam!!!

http://allegro.pl/show_item.php?item=1795199600

Zobaczcie jaka cena

Odtańczyłam właśnie taniec radości i Ilsa się ze mnie smieje
Graty, Ty też widzę używasz tego, co ja pjona
Ja kupię pewnie kolejne 30 ml, ale poluję, żeby kupić sobie mydło w kostce już i jak człowiek kompletować pełne gramatury tych produktów

Net mi padł przed 22 wczoraj, nawet się nie zdążyłam pożegnać
http://www.youtube.com/watch?v=XediQ...layer_embedded - made my day

Jestem z siebie dumna, już pograłam na pianinie (muszę robić po 2. utwory dziennie, żeby się do października wyrobić), a zaraz siadam go harmonii. Oo, taka wspaniała jestem

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

zirarel cześć

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 10:50   #4562
BYou
MBZ♥

hej

Wasze sny rządzą
mi się śniła CLariskontekstu nie pamiętam, ale przyjechała do mnie i chyba duzo gadałyśmy bo mam zakwasy na szczęce

Carmi Twoje opowieści o Pani z WOsu to masakra

Aleks udało się znaleźć datę?ja czekam na swoją@.

Kawka i nic zupełnie się nie da zrobić?

Anuszka, Kasia egzaminowe

Capri Ilsa widze, że kolejny wieczór udany no i gratuluję wygranej aukcjijeszcze zostaniesz SUPER KUPUJĄCĄ

Frezyjko wierzę Dziewczynom na słowo, że wyglądasz boskoa jest gdzieś ta sukienka na necie?

Olka gratuluję usidlenia Słodkiego

Gwizdak pierwszy spacer zaliczonya bóle mam nadzieję, że wkrótce przejdą

Justyna dziś juz lepszy dzien?

Peach zazdroszczę kwiatka

witam nową Zazdrośnicę

Smerfetko wierzę, że zdasz ten egzamin

Glen oby wena na Ciebie spłynęła

Arrakis cieszę się, że D wyszedł ze szpitalato kiedy spotkanie?

Pony był spacer?

za Bisię trzymam kciuki i mam nadzieję, że Jej sprawy szybko się wyprostują

Byłam z koleżanką na pogotowu bo Jej Córka upadła i rozcięła łuk brwiowyna szczęście na strachu się skończyło. Ale ma Ją obserwować.

teraz robię farsz do papryk bo przez Arrakis mi się zachciało

Mój TŻ się przeziębił i w związku z tym mam popołudniami i wieczorami mały szpital w domu

Edytowane przez BYou
Czas edycji: 2011-09-06 o 10:51
BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 10:54   #4563
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Justyna super było.
Cóż... może jestem dziwna, tzn. oboje w takim razie jesteśmy, ale... wychodzi na to, że... chyba mam chłopaka....

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość

A ja mam totalny spadek formy i wpadłam w dołek. Do duszy... Boże, jak to strasznie debilnie brzmi w wieku 24 lat, ale chcę mieć chłopakaaaaa

podejrzewam ze juz wkrotce sie to zmieni tylko ten twoj jakis taki powolniejszy niz ten Olki ale wietrze love story

a poza tym to JA TEZ CHCE!!!!

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Kawuś:
1. Ta Pani na przykład ściągała antygwałty i myła nogi w zlewie na przerwach.
2. Miała też narkolepsję, a że uczyła Wosu i historii, to prowadząc Wos zasypiała, a kiedy się ocknęła za kilka sekund zaczynała prowadzić historię
3. Najlepsze było to, że była właścicielką sklepiku spożywczego dla żuli, w którym sprzedawała tanie wino..na kubki i fajki na sztuki
4. Jako że żule płacą klepakami, to zawsze wysyłała jakiegoś ucznia na lekcji z woreczniem miedziaków, żeby poszedł np. do najbliższej apteki rozmienić jej to na grubsze.
5. Zawsze w biurku miała kilka słoików z kiszonymi ogórkami, które namietnie spożywała na lekcjach
niezla jazda

a mialam kiedys na rozmowie rekrutacyjnej laske z narkolepsja i mi zasnela w trakcie rozmowy - alez sie przerazilam wtedy....

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość

wczoraj jak jechaliśmy do Gdyni mieliśmy stłuczkę z winy Tż-ta... Właśnie dzwonił koleś i koszt naprawy 700 zł... a tak naprawdę nie było to nic poważnego - kurczę chyba nici z wakacji...
ehhh dobrze,ze wam sie nic nie stalo

Cytat:
Ale miałam sen

Śniło mi się że pojechałam z tatą na ślub Gleniusi który był w Inowrocławiu, w jakimś małym drewnianym kościółku, weszliśmy, usiedliśmy w pierwszej ławce i okazało się że ksiądz który odprawiał msze to mój wujek (jest księdzem) i jak nas zobaczył to się zaczął śmiać i przez całą mszę wpierdzielał chrupki na ołtarzu Tata się pyta "M., co ty robisz?" a on w śmiech, że on tak zawsze bo nigdy nie zdąży zjeść śniadania i ludzie są przyzwyczajeni W połowie mszy wyszliśmy z tatą i jak wychodziliśmy to się rozglądałam po ludziach, w ławkach same stare dziadki, i wszyscy podjadali te same chrupki co M.!

The End
skad sie biora takie sny sfazowane? i te chrupki wszedzie

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Karola wczoraj w sumie nic ciekawego nie było. Maja wróciła i :chcę powiedzieć o córce: Paweł z Anką pojechali na skałki, a Król wymyślił wyjazd rodzinny na biwak, a jego syn chciał Grażynkę zabrać na Teneryfę, a ona woli Biwak
to Blazej dalej z Grazynka? alez ja tego dawno nie ogladalam kiedys lubilam a potem mnie tam wszyscy zaczeli wkurzac...

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Jestem z siebie dumna, już pograłam na pianinie (muszę robić po 2. utwory dziennie, żeby się do października wyrobić), a zaraz siadam go harmonii. Oo, taka wspaniała jestem

zirarel
witam
Stary 2011-09-06, 10:55   #4564
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość

Wasze sny rządzą
mi się śniła CLariskontekstu nie pamiętam, ale przyjechała do mnie i chyba duzo gadałyśmy bo mam zakwasy na szczęce
Stary 2011-09-06, 10:55   #4565
carmelova
Zakorzenienie

Zapraszam na bloga - wstawiłam przepis na peanut brownie
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 10:57   #4566
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:

Arrakis cieszę się, że D wyszedł ze szpitalato kiedy spotkanie?

teraz robię farsz do papryk bo przez Arrakis mi się zachciało
mysle ze w przyszlym tygodniu - najwczesniej moge pojechac w sobote bo w piatek mam klientke wiec nie oplaca mi sie jechac na 2 dni a potem mam caly tydzien wolny bo dopiero mam klientki na sobote

Ale mamy sie ugadac jeszcze dzisiaj dokladnie cyz mam przyjechac....

a ja dzis bede robic camrelkowe te Quasi - cos tam - to cos z tortilli

a BYou jestes masterem nadrabiania i odpisywania
Stary 2011-09-06, 10:57   #4567
kasia0912
Zakorzenienie

Arrakis , a jak są parą. On pracuję i wpada na obiadki do Grażynki, a ona maluję paznokietki

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 10:58   #4568
carmelova
Zakorzenienie

Byou to ciekawe, że Ci się Claris śniła, bo ostatnio się mało u nas udziela i nawet nie wiesz jak wygląda
Stary 2011-09-06, 10:58   #4569
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

aa, prośba, taka na wyrost, ale kciukajcie za Cz. 15. września - ma egzamin na prawo jazdy

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
Stary 2011-09-06, 11:09   #4570
najfajniejsza
Zakorzenienie

Dobry!

Witam nową zazdrośnicę

Carmi, Twoja pani z WOS-u to jakaś nietykalna w tej szkole chyba była, skoro takie akcje odwalała

Zaręczyn nie będzie. Wczoraj wieczorem podczas rozmowy (nie na temat zaręczyn ) padło ze strony lubego hasło: "Za dużo oczekujesz od tego wyjazdu. Rozczarujesz się i wrócisz sfrustrowana wcale nie dlatego, że było źle, tylko dlatego że nie było tak, jak sobie wyobrażasz".
Czy muszę coś więcej dodawać?

Spadam na cappuccino

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

ja miałam babkę z religii, która nam kazała całować zdjęcia ze swojej pielgrzymki do Rzymu
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 11:11   #4571
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
Olka fajnie, że Twój chłopak mieszka z Twoją koleżanką, będziesz miała na niego oko podczas pobytu w domu A co z R.? Zero kontaktu ?
Nie, z R. normalnie się odzywamy. Tzn. piszemy do siebie SMSy, rozmawiamy na skype. Ja mu powiedziałam o tej pierwszej niedzielnej randce i o tym, że mam jakieś tam większe oczekiwania. On stwierdził, że się z tego cieszy, że się za kogoś normalnego wzięłam.
Nie wiem ile w tym jest prawdy a ile jakiegoś tam żalu, ale kontakt mamy normalny. Tylko, że spotykać się już nie będziemy.

A co do koleżanki w mieszkaniu to też śmiechawa, bo wczoraj jak przyszła do mieszkania, stanęła pod drzwiami pokoju P. i mówi głośno "no no, ja chyba widzę Oli sandałki", a ja "no no i nie przyszłaś się przywitać, taka z ciebie koleżanka". A. weszła do pokoju i z uśmiechem "witam gołąbeczki".
Później jak szłam do wc to mnie zgarnęła do siebie i pyta "jaki jest? jak się z nim rozmawia? nie wstydzi się już?".
Cytat:
Kawuś:
2. Miała też narkolepsję, a że uczyła Wosu i historii, to prowadząc Wos zasypiała, a kiedy się ocknęła za kilka sekund zaczynała prowadzić historię
3. Najlepsze było to, że była właścicielką sklepiku spożywczego dla żuli, w którym sprzedawała tanie wino..na kubki i fajki na sztuki
4. Jako że żule płacą klepakami, to zawsze wysyłała jakiegoś ucznia na lekcji z woreczniem miedziaków, żeby poszedł np. do najbliższej apteki rozmienić jej to na grubsze.
5. Zawsze w biurku miała kilka słoików z kiszonymi ogórkami, które namietnie spożywała na lekcjach
znowu mnie zabiłaś drugi raz w tym tygodniu.
A ja myślałam, że nasza pani od geografii jedząca pierogi ze słoika widelcem i wystawiająca nieogolone nogi na stoliki uczniów z hasłem "dzieci...jak mnie bolą nogi", była obrzydliwa.
Wygrałaś
Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Ola ma chłopaka, Ola ma chłopakaaaa...
Ciii.... nie zapeszaj
Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
Stygmatku gratuluje faceta ;] czekam na pierscien ^^
Hahhaa na pierścień to chyba jednak będę musiała trochę poczekać. Chociaż wczoraj jak tak sobie leżeliśmy, rozmawiamy o tym, że do października jeszcze kupa czasu a on "jak myślisz, po jakim czasie w związku, mężczyzna powinien się oświadczyć?"
ja: nie wiem...zależy od jakości związku, uczuć, od wielu czynników, a co, już planujesz ten dzień?
on: a jeśli to co?
ja: hmm.... to chyba powinnam uznać, że jesteś psychopatą i uciekać
on: no wariatka
Nie wiem co to miało znaczyć, ale było fajne i śmiać mi się chciało, że jeszcze nawet nie zaczęłam dobrze "być" z nim a tu już rozmowa zaręczynowa

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 11:12   #4572
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Ale miałam sen

Śniło mi się że pojechałam z tatą na ślub Gleniusi który był w Inowrocławiu, w jakimś małym drewnianym kościółku, weszliśmy, usiedliśmy w pierwszej ławce i okazało się że ksiądz który odprawiał msze to mój wujek (jest księdzem) i jak nas zobaczył to się zaczął śmiać i przez całą mszę wpierdzielał chrupki na ołtarzu Tata się pyta "M., co ty robisz?" a on w śmiech, że on tak zawsze bo nigdy nie zdąży zjeść śniadania i ludzie są przyzwyczajeni W połowie mszy wyszliśmy z tatą i jak wychodziliśmy to się rozglądałam po ludziach, w ławkach same stare dziadki, i wszyscy podjadali te same chrupki co M.!

The End
hehe dobre

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
Kasia aaa dzieki a to król juz zaakceptowal ze on jest z grazyną
Carmi twoje sny przebijają moje a ja cale zycie myslałam, że to ja jestem nienormalna

Bo dzisiaj mi sie snilo ze jakis spadochroniarz wleciał na spadochronie do zabki i okazalo się ze on ejst martwy a ja go położyłam na ziemi zrobiłam mu resuscytacje i ożył i przez caly sen go przeklinałam ze mi nie powiedział "dzięki ze uratowałaś mi życie" tylko wstał zaczął się cieszyć ze zyje i poszedł :medleje: i powiedziałam nastopnym razem innego spadochroniarza nie uratuje zero wdzięczności z ich strony

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość

Net mi padł przed 22 wczoraj, nawet się nie zdążyłam pożegnać
http://www.youtube.com/watch?v=XediQ...layer_embedded - made my day
dobre

witam nową zazdrośnicę
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 11:13   #4573
karola991
Zakorzenienie

:???: byou skad wiesz jak wyglada claris?:P
Stary 2011-09-06, 11:14   #4574
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

Zaręczyn nie będzie. Wczoraj wieczorem podczas rozmowy (nie na temat zaręczyn ) padło ze strony lubego hasło: "Za dużo oczekujesz od tego wyjazdu. Rozczarujesz się i wrócisz sfrustrowana wcale nie dlatego, że było źle, tylko dlatego że nie było tak, jak sobie wyobrażasz".
Ale bym się wkurzyła na Twoim miejscu, milutko, niby dobrze być uprzedzoną, no ale bez jaj

Idę zjeść śniadanie i do książek, heh, miłością i powietrzem żyję, zero apetytu

Stary 2011-09-06, 11:15   #4575
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Justyna super było.
Cóż... może jestem dziwna, tzn. oboje w takim razie jesteśmy, ale... wychodzi na to, że... chyba mam chłopaka....
łaaa
Cytat:

A ja mam totalny spadek formy i wpadłam w dołek. Do duszy... Boże, jak to strasznie debilnie brzmi w wieku 24 lat, ale chcę mieć chłopakaaaaa
a ja chyba wolałabym być sama i mieć spokój, robić co chcę i nikomu się nie tłumaczyć, także w piewien sposób masz fajnie
Cytat:
Kawuś:
yyyyyyyy
odnośnie mycia pach, to mój tż miał w klasie koleżankę, która się pociła i na lekcji wyciągała chusteczkę i zaczęła sobie podcierać pachy, ble
Cytat:
Dobry!

Witam nową zazdrośnicę

Carmi, Twoja pani z WOS-u to jakaś nietykalna w tej szkole chyba była, skoro takie akcje odwalała

Spadam na cappuccino

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

ja miałam babkę z religii, która nam kazała całować zdjęcia ze swojej pielgrzymki do Rzymu
najpierw pomyślałam "ech", później "wkręt", a na końcu, że po prostu nie mogę rozgryźć Twojego faceta i już nie wiem jak interpretować jego słowa
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 11:15   #4576
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry!

Witam nową zazdrośnicę

Spadam na cappuccino
Fakt, nauczycielka miała układy.

Najka bo może on nie chce Ci zepsuć niespodzianki? Mój też mi powtarzał, że oświadczy mi się dopero po swojej obronie, więc na wakacje jechałam z myślą, że wrócę bez pierścionka, bo wtedy nawet nie był w połowie pisania magisterki, a tu suprajs
Stary 2011-09-06, 11:16   #4577
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Nie, z R. normalnie się odzywamy. Tzn. piszemy do siebie SMSy, rozmawiamy na skype. Ja mu powiedziałam o tej pierwszej niedzielnej randce i o tym, że mam jakieś tam większe oczekiwania. On stwierdził, że się z tego cieszy, że się za kogoś normalnego wzięłam.
Nie wiem ile w tym jest prawdy a ile jakiegoś tam żalu, ale kontakt mamy normalny. Tylko, że spotykać się już nie będziemy.

A co do koleżanki w mieszkaniu to też śmiechawa, bo wczoraj jak przyszła do mieszkania, stanęła pod drzwiami pokoju P. i mówi głośno "no no, ja chyba widzę Oli sandałki", a ja "no no i nie przyszłaś się przywitać, taka z ciebie koleżanka". A. weszła do pokoju i z uśmiechem "witam gołąbeczki".
Później jak szłam do wc to mnie zgarnęła do siebie i pyta "jaki jest? jak się z nim rozmawia? nie wstydzi się już?".

znowu mnie zabiłaś drugi raz w tym tygodniu.
A ja myślałam, że nasza pani od geografii jedząca pierogi ze słoika widelcem i wystawiająca nieogolone nogi na stoliki uczniów z hasłem "dzieci...jak mnie bolą nogi", była obrzydliwa.
Wygrałaś

Ciii.... nie zapeszaj

Hahhaa na pierścień to chyba jednak będę musiała trochę poczekać. Chociaż wczoraj jak tak sobie leżeliśmy, rozmawiamy o tym, że do października jeszcze kupa czasu a on "jak myślisz, po jakim czasie w związku, mężczyzna powinien się oświadczyć?"
ja: nie wiem...zależy od jakości związku, uczuć, od wielu czynników, a co, już planujesz ten dzień?
on: a jeśli to co?
ja: hmm.... to chyba powinnam uznać, że jesteś psychopatą i uciekać
on: no wariatka
Nie wiem co to miało znaczyć, ale było fajne i śmiać mi się chciało, że jeszcze nawet nie zaczęłam dobrze "być" z nim a tu już rozmowa zaręczynowa
oł je, i to jest prawdziwa zazdrośnica! ani się obejrzysz, a zmiękną mu kolana

a koleżanka dobra, śmiesznie że tak się ułożyło
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 11:17   #4578
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:

Naj, przykro mi a czemu tak powiedział że za duzo oczekujesz? wspominalas cos o zareczynach?
Stary 2011-09-06, 11:19   #4579
BYou
MBZ♥

Capri no chyba, że mnie Mąż zmolestowałale On się do niczego nie przyznaje

Arrakis będziesz Jego najlepszą Pielęgniarką i nie będzie chciał żebyś odjeżdżała

Carmi no właśnie wiem czemuale to była Ona bo mówiłam do Niej:Claris-miała blond włosy i zarąbistą figuręzajmowała naszą sypialnię i malowała tam obrazy

Naj myślę, że powinnaś po prostu cieszyć się wyjazdem z Nim, odpoczynkiem, wspólnymi chwilami ja mocno trzymam kciuki żeby ten wyjazd uświadomił Mu jak cudnie jest mieć Taką Kobietę jak Ty przy swoim boku, a jeszcze cudniej móc nazywać Ją Narzeczoną, a w przyszłości Żoną

Karo no właśnie nie wiemmówiłam do Niej Claris więc to musiałabyć Ona

tak jak czasem śni mi się, że rozmawiam z Kimś po niemiecku, a ja niem niecierpię i nie umiema w śnie się odgaduję i załatwiam interesy

Edytowane przez BYou
Czas edycji: 2011-09-06 o 11:22
Stary 2011-09-06, 11:19   #4580
peach_passion
Zakorzenienie

aa śniło mi się że lady była w ciąży :P poszła gdzieś w krzaki robić test, ale w miejsce przeznaczone na mocz dała krew i wyszły dwie kreski i pomyślałam, że mnie wkręca i namalowała tą drugą kreskę krwią później karola powiedziała, że jej koleżanka chyba też jest w ciąży, a następnie madzia zaczeła się udzielać na forum
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 11:20   #4581
stygmatek
Zakorzenienie

Naj kurcze... może chce zrobić niespodziankę i nie chce, żebyś się na to napalała, ale z drugiej strony... przykro coś takiego usłyszeć i mimo wszystko, mógłby sobie darować.

Stary 2011-09-06, 11:21   #4582
capriola_87
Zakorzenienie

Dziewczyny potrzebuję rady! Rozmawiałam wczoraj z kuzynką która pracuje dla Clinique i powiedziała że te 3 kroki trzeba stosować całe, w zestawie bo inaczej nie ma sensu i nie działają... chciałam dokupować sobie systematycznie, bo mnie nie stać na cały ( kosztuje ok 100 zl) a teraz znalazlam na allegro cały zestaw (3X30ml) za 45 zl

http://allegro.pl/clinique-zestaw-3-...800730827.html

brać?

A. mówiła że jest bardzo silny i nie wiadomo jak zareaguje moja skóra, czy mnie nie uczuli więc lepiej najpierw spróbować mniejszy (15-30 ml) i sprawdzić zamiast wydawać kasę na ten duży...
Stary 2011-09-06, 11:28   #4583
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

a bierz Kochana ja od razu okazyjnie w Douglasie kupiłam za 3 dychy taki zestaw, tylko muszę 3 typ na 2 zmienić i wiem, że trzeba regularnie stosować, dlatego czeka mnie odłożenie kasy na cały zestaw

Stary 2011-09-06, 11:29   #4584
kasia0912
Zakorzenienie

A ja nie wiem co m się śniło. za 30 min jadę na egzamin heh. Jest o 14, a ja muszę wychodzić o 12. Bosko.

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2011-09-06, 11:30   #4585
frezyjka85
Zakorzenienie

DZIEŃ DOBRY Właśnie wstałam

Cytat:

Siedzieliśmy u niego, słuchaliśmy sobie muzyczki, leżeliśmy na łóżku, bez żadnych tam akcji, po prostu sobie leżeliśmy, od czasu do czasu jakiś buziak. No, później się rozkręcił i mnie po szyi całował, tak, że mnie w to jego łóżko wciskało z wrażenia, ale jak powiedziałam, żeby przestał, to przestał.
I ogólnie było fajnie. Nie robiliśmy nic konkretnego, bo jak zaczęliśmy oglądać "Młodych gniewnych" to po 10 min włączyło nam się gadanie.
Tak sobie gniliśmy w łóżku.
bardzo cieszę się Twoim szczęściem

Cytat:
nie brzmi to debilnie... jesteś jeszcze młoda i nic się nie bój

Cytat:
Napisane przez zirarel Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jesteście świetne aż się dziwię że dopiero dzisiaj trafiłam na ten wątek. W zasadzie też tu się kwalifikuję- stan pomiędzy oświadczynami a wyznaczeniem (w ogóle) jakiegokolwiek bliższego bądź dalszego terminu...

@Gwizdak moja córa skończyła dzisiaj(eeeeee... ups, juz wczoraj) rok i kolek nie miala. Do każdej butli z mlekiem Bobotic- taki espumisan w kropelkach dla dzieci. Kolka zdarzyla sie może raz, i to zanim dostawala kropelki. Działają one na napięcie powierzchniowe pęcherzykow gazu, nie wchłaniaja się w ukl pokarmowym, ciężko przedawkować. Córa dalej je dostaje. Szczerze polecam
oooo

jak miło... pierwsze przywitanie i już dobre rady

opowiedz coś o sobie/Was

Cytat:
Kawuś:
zarąbista babka...

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
cześć

dziś mam rocznicę zaręczyn ale to przeleciało

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Hej to już dziś!!! boję się tego egzaminu.
spokojnie! na pewno zdasz

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
wczoraj jak jechaliśmy do Gdyni mieliśmy stłuczkę z winy Tż-ta... Właśnie dzwonił koleś i koszt naprawy 700 zł... a tak naprawdę nie było to nic poważnego - kurczę chyba nici z wakacji...
a co z ubezpieczeniem?

Cytat:
Frezyjko wierzę Dziewczynom na słowo, że wyglądasz boskoa jest gdzieś ta sukienka na necie?
szukałam, ale niestety nie znalazłam

Cytat:

po co on takie pierdoły opowiada
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 11:31   #4586
BYou
MBZ♥

Capri i bym wzięła a spróbowanie

Peach pozamiatałaś mnie snem

Stygmatku może fakt, że to co powiedział TŻ Naj jest szczere do bólu ale z ddrugiej strony na takim etapie związku ja wolałabym usłyszeć takie coś niż bujać w obłokach, każdy miły gest odczytywać jako zaczynek do Tego, w każdym sięgnięciu do kieszeniu--szukania pudełka itp. I gdy to się nie zdarzy wrócić rozżaloną, z pretensjami o sama nie wiem co.
Ja się fochałam jak To nie zdarzyło się w pewien dzień-mój wymarzony. I pomimo, że dzień spędziliśmy fantastycznie to miałam dąsy.

Frezyjko witamdzięki, że szukałaś

Osz przykro mi z powodu stłuczki
my jak wracaliśmy z wczasów wjechał w nas starszy Pan i z pozoru niewinne zarysowanie zderzaka skończyło się jego wymianą i czegoś tam jeszcze bo sie skrzywiło.

Edytowane przez BYou
Czas edycji: 2011-09-06 o 11:34
Stary 2011-09-06, 11:32   #4587
stygmatek
Zakorzenienie

Capri weź, jak się okaże dobry ten zestaw to wtedy będziesz mogła zbierać kasę na pełnowymiarowy. A na spróbowanie wydaje mi się, że ok jest kupić taki mały. Tylko zależy, czy się opłaca wliczając w to koszty przesyłki.

Stary 2011-09-06, 11:33   #4588
karola991
Zakorzenienie

a ja myślę, ze tż najki dobrze zrobił, ze to powiedział i czy to specjalnie czy nie widocznie wyczuł, ze najka się zbyt nakręca, mój też mi pare razy tak powiedział i to była prawda, że za bardzo się nakręcałam mimo, że ani słówkiem jemu nie pisnęłam, oni sa juz z nami tyle i to czują po prostu, a faceci nie lubią presji, on to zrobi wtedy, kiedy najka będzie się najmniej tego spodziewała, a na wyjeździe to wiadomo spodziewa się najbardziej, to oni muszą czuć przewagę, zero presji i muszą MYŚLEC, ze to ich inicjatywa, a nie wymuszanie, przynajmniej mi tak kiedyś powiedział, tż przy jakieś tam rozmowie
Stary 2011-09-06, 11:35   #4589
kasia0912
Zakorzenienie

Dobra dziewczynki ogarniam się i spadam (nie)dziękuję za wasze kciuki będą na wagę złota. Będę wieczorkiem

14.00 godzina ZERO ehhh

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2011-09-06, 11:36   #4590
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aleks udało się znaleźć datę?ja czekam na swoją@.
Nie znalazłam. Za to zrobiłam rano test i teraz w spokoju czekam na następną

Czekam na weekend. Taki wolny weekend, żebym mogła odpocząć. Dlaczego tak daleko do niego?

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości