|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
WRZESIEŃ to, co zostało + trochę biżuterii SZYBKOWitam i zapraszam do nowego wątku!
Zakładam nowy wątek, bo stary mało czytelny moim zdaniem. Moja wishlista na początek: (rzeczy, które zawsze chętnie przyjmę) - Cetaphil EM - Hydrolat aloesowy - Lacalut Activ - Summer White Avon Proszę o odpisywanie, nawet jeśli nic nie znalazłyście. KOLORÓWKA 1. Próbka SVR 50 ECRAN TEINTE 100% MINERAL, nieotwierana, trochę pogniecione opakowanie ważny do 6.12, kolor na początku "świnkowy", ale wystarczy przypudrować i się dostosowuje bardzo wydajny, kupiłam 2. próbki, ale myślę, że jedna mi wystarczy2. Essence, Kajal Pencil, kredka do oczu, odcień 08 teddy, użyta kilka razy, bardzo fajna, miękka, ładny kolorek, POLECAM(zostawiłabym ją, ale ja nie umiem się malować )->KWC3. 2 cienie do powiek: vollare SATIN,raczej przeterminowany oraz MY SECRET, trio eye shadow, zużycie niewielkie, kolor 307 4. MIYO kiss me lipgloss crush (zdjęcie z internetu) CIAŁO Ziaja masło kakaowe, mleczko do ciała, niedawno kupione (w lipcu) - użyte raz, pomyliłam się, chciałam kupić żel pod prysznic, a wzięłam mleczko do ciała (kolejne w mojej kolekcji ;/)
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2012-08-16 o 15:47 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: WRZESIEŃ to, co zostało + trochę biżuterii SZYBKO
PIELĘGNACJA TWARZY
1. Cutibaza krem półtłusty, z 30 g zostało na oko 18 g ![]() 2. krem pielęgnacyjny do cery trądzikowej Apollin, KWC -> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...k-apollin.html Kupiony w maju, zużycie niewielkie. 3. krem żeń-szeniowy, wszelkie info widoczne na zdjęciu, otwarty, nieużywany
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2012-08-16 o 15:31 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
WŁOSY
1. Woda Brzozowej Isana, tyle ile na zdjęciu.
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2012-08-16 o 15:18 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
PAZNOKCIE
1. Lakier do paznokci Lovely, Color Mania, kolor ciemny czerwony z brokatem, użyty raz do pomalowania 10 paznokci ![]()
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2012-08-16 o 15:45 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
POZOSTAŁE
1. Nair hair remover, nawilżający krem do depilacji miejsc intymnych, 25 ml, ważny do 8.2013, nieotwierany
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2012-08-16 o 15:32 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
GRATISY = PRODUKTY PRZETERMINOWANE
(dodam do wymianki, jeśli ktoś zechce) 1.NIE MA 2. Meczko w spray'u ze średnim filtrem ochronnym SPF 15,20,25, kupione w jakimś supermarkecie(chyba "Plus"), nie umiem znaleźć daty ważności, zużycie niewielkie 3. NIE MA 4. Marion, mleczko prostujące, ważne do 7.2010, zostało ok połowy 5. paletka cieni, chyba z gazety 6. Lakier Golden Rose z kolekcji "Charming" kolor nr. 50 -> tutaj paleta http://www.goldenrose.pl/art-o_ccc-c..._paznokci.html , określiłabym ten kolor jako bardzo ciemna śliwka ![]() 7. Srebrny eyeliner z Mon Ami w kredce(czarnego brak)
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2012-08-16 o 14:29 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
DODATKI
1.różowa opaska, idealna do "ochrony" włosów w czasie robienia maseczek 2. drewniana klamra do włosów 3. 6 nowych brązowych spinek z Be Beauty
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2011-09-06 o 15:10 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
BIŻUTERIA
1. Kolczyki 2. Brązowe połyskujące korale 3. Czerwone drewniane korale
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2011-09-06 o 15:12 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
DOKŁADKA 7.09
Perfecta Bronze- balsam do ciała, stopniowo brązujący dla jasnej karnacji, użyty może z 3 razy, data ważności 12/2013 dokładka 19.09 śliczna niebieska ramka dla młodej damy - idealna na prezent czy wystrój pokoju Niestety zdjęcia dość słabe ![]() ramka jest na zdjęcia trochę większe od pocztówki jak ktoś będzie zainteresowany to mogę zmierzyć ![]()
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2011-09-19 o 16:03 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Zapraszam, można pisać
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Witaj
) Coś u mnie za dermacol, masło jojoba i błyszczyk Essence? )---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Oj, niestety z avonu mam jedynie kredkę do powiek,ale nie na wymiankę ) Poza wątkiem mam pędzel do podkładu (podróba MAC 190) , róż mineralny BeYu i... ewentualnie bloker z Ziai raz użyty,ale nie wiem czy jemu akurat drugiej szansy nie dam
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie ?
Agatkaa ; ** < 3 Wish ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=29200695 WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30870031 Odpisz u mnie proszę ![]() SZUKAM KSIĄŻEK DO BIOLOGII I CHEMII ORAZ CZASOPISM ! |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za okulary
błyszczyk essence pędzel? |
|
|
|
|
#15 |
|
BAN stały
|
hej interesuje mnie bardzo dermacol, ew. podklad MF moze znajdziesz cos z listy ponizej??
Oriflame luminous prismatic powder zuzycie 10%, super recenzje kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zy.html&next=1 Nouba blush on bubble /paletka testerków nr 41,43,44 Essence blossoms /limitowany puder rozswietlajacy do twarzy Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline citre shine miracle anti-frizz serum PODKŁADY: Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural BOURJOIS poudre libre de soleil, sypki puder brazujacy- jak nowka NOUBA –SWEET KISS cielisty błyszczyk ASTOR volume artist czarna mascara Korektory: ESSENCE pure skin cover stick nr01 begie/ prawie nowka OCZY: Malu wilz perfect eye powder stalowy cien Deborah eyebrow mascara – nowy zel utrwalający do brwi Essence multi action- czarna maskara zostało 50%, mokra i swieza Avon professional kohl: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,23581,jilian-dempsey-professional-kohl-eyeliner-precyzyjny-olowek-do-kresek.html&next=1 ASTOR BIG &BEAUTIFUL –czarny tusz , ubytek ok.25% Chanel mat lumiere wklad nr 40 sable USTA: Rouge BAISER PARIS błyszczyk – sliczna zgaszona róza, kryjacy i wygładzajacy usta/ mam foto NOUBA sweet Kiss nowy błyszczyk w kolorze pink nude/foto oraz w kolorze delikatny jasny perłowy róz Barry m touch of magic nr 941/ pomadka Avon – szminka kolor: whisper/ jasna fioletowo-nude Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Kryolan paleta szminek Lip smacker strawberry stars – truskawkowy, delikatny różyk BOURJOIS eau gloss cosmic nr 21 capuccino ice (ok.30% zuzycia) Ylang-Ylang olejek do aromoteriapii – nowy 10ml EDM korektor intensive fair nowy sampel + BIZUTERIA typu hm, orsay, parfois 2nowe klipsy do włosów avon ESSENCE twilight saga / eclipse collection lakier+błyszczyk Jil sander dwustronna z pędzelkiem konturówka do ust Avon planet spa –zel do mycia twarzy z biała herbatą Essence –nail art. Special effect/ lakier z efektem confetti |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
hot_summer, niestety nic z tej listy mi się nie podoba, aktualnie dla mnie priorytetem jest jakiś zapach.
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś za 1. Podkład Max Factor Smooth Effect, odcień 55 Buff Beige, kupiony w czerwcu, zużycie niewielkie, myślę, że ok.5-10%? mam u siebie podkład w wątku i perfumy pur blanca z avonu i inne zapachy
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze masło jojoba, ale najbardziej podkład. tak, to ta gwiazda, jakaś limitowanka
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- nie ma atomizera niestety
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Cos u mnie za cokolwiek z teog???
PODKŁAD DERMACOL, ODCIEŃ 212 Błyszczyk essence XXXL nudes, odcień 04 toffee krem Sunsilkk??? Odp u kmnie, prosze
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
1. Podkład Max Factor Smooth Effect, odcień 55 Buff Beige, kupiony w czerwcu, zużycie niewielkie, myślę, że ok.5-10% ODDAM TYLKO ZA INNY PODKŁAD (to aktualnie mój jedyny "pełnowymiarowy"podkł ad i jak go oddam, to nie będę miała się czym malować za jakiś czas )od razu mowie ze podkladu na wymiane nie mam ale moze... jak napewno za nic innego nie oddasz to nie zagladaj kochana pozdrawiam |
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
dokładka
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
mam u siebie ok. 50% Incandessence
zajrzyj do mnie, może coś Ci się spodoba...![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=554851 ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- kurcze... dopiero teraz doczytalam ze oddasz podklad jedynie za inny bo wlasnie podkladem bylam zainteresowana...---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- nic więcej nie widzę chyba że masz coś poza wątkiem... nawet jakieś żele pod prysznic/ do kąpieli... coś co by mi się przydało
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- hop
|
|
#27 |
|
A.
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

ważny do 6.12, kolor na początku "świnkowy", ale wystarczy przypudrować i się dostosowuje