![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
WRZESIEŃ to, co zostało + trochę biżuterii SZYBKOWitam i zapraszam do nowego wątku!
Zakładam nowy wątek, bo stary mało czytelny moim zdaniem. Moja wishlista na początek: (rzeczy, które zawsze chętnie przyjmę) - Cetaphil EM - Hydrolat aloesowy - Lacalut Activ - Summer White Avon Proszę o odpisywanie, nawet jeśli nic nie znalazłyście. KOLORÓWKA 1. Próbka SVR 50 ECRAN TEINTE 100% MINERAL, nieotwierana, trochę pogniecione opakowanie ![]() ![]() 2. Essence, Kajal Pencil, kredka do oczu, odcień 08 teddy, użyta kilka razy, bardzo fajna, miękka, ładny kolorek, POLECAM(zostawiłabym ją, ale ja nie umiem się malować ![]() 3. 2 cienie do powiek: vollare SATIN,raczej przeterminowany oraz MY SECRET, trio eye shadow, zużycie niewielkie, kolor 307 4. MIYO kiss me lipgloss crush (zdjęcie z internetu) CIAŁO Ziaja masło kakaowe, mleczko do ciała, niedawno kupione (w lipcu) - użyte raz, pomyliłam się, chciałam kupić żel pod prysznic, a wzięłam mleczko do ciała (kolejne w mojej kolekcji ;/)
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2012-08-16 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: WRZESIEŃ to, co zostało + trochę biżuterii SZYBKO
PIELĘGNACJA TWARZY
1. Cutibaza krem półtłusty, z 30 g zostało na oko 18 g ![]() 2. krem pielęgnacyjny do cery trądzikowej Apollin, KWC -> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...k-apollin.html Kupiony w maju, zużycie niewielkie. 3. krem żeń-szeniowy, wszelkie info widoczne na zdjęciu, otwarty, nieużywany
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2012-08-16 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
WŁOSY
1. Woda Brzozowej Isana, tyle ile na zdjęciu.
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2012-08-16 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
PAZNOKCIE
1. Lakier do paznokci Lovely, Color Mania, kolor ciemny czerwony z brokatem, użyty raz do pomalowania 10 paznokci ![]()
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2012-08-16 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
POZOSTAŁE
1. Nair hair remover, nawilżający krem do depilacji miejsc intymnych, 25 ml, ważny do 8.2013, nieotwierany
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2012-08-16 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
GRATISY = PRODUKTY PRZETERMINOWANE
(dodam do wymianki, jeśli ktoś zechce) 1.NIE MA 2. Meczko w spray'u ze średnim filtrem ochronnym SPF 15,20,25, kupione w jakimś supermarkecie(chyba "Plus"), nie umiem znaleźć daty ważności, zużycie niewielkie 3. NIE MA 4. Marion, mleczko prostujące, ważne do 7.2010, zostało ok połowy 5. paletka cieni, chyba z gazety 6. Lakier Golden Rose z kolekcji "Charming" kolor nr. 50 -> tutaj paleta http://www.goldenrose.pl/art-o_ccc-c..._paznokci.html , określiłabym ten kolor jako bardzo ciemna śliwka ![]() 7. Srebrny eyeliner z Mon Ami w kredce(czarnego brak)
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2012-08-16 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
DODATKI
1.różowa opaska, idealna do "ochrony" włosów w czasie robienia maseczek 2. drewniana klamra do włosów 3. 6 nowych brązowych spinek z Be Beauty
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2011-09-06 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
BIŻUTERIA
1. Kolczyki 2. Brązowe połyskujące korale 3. Czerwone drewniane korale
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2011-09-06 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA 7.09
Perfecta Bronze- balsam do ciała, stopniowo brązujący dla jasnej karnacji, użyty może z 3 razy, data ważności 12/2013 dokładka 19.09 śliczna niebieska ramka dla młodej damy - idealna na prezent czy wystrój pokoju Niestety zdjęcia dość słabe ![]() ramka jest na zdjęcia trochę większe od pocztówki ![]() jak ktoś będzie zainteresowany to mogę zmierzyć ![]()
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2011-09-19 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Zapraszam, można pisać
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Oj, niestety z avonu mam jedynie kredkę do powiek,ale nie na wymiankę ![]() Poza wątkiem mam pędzel do podkładu (podróba MAC 190) , róż mineralny BeYu i... ewentualnie bloker z Ziai raz użyty,ale nie wiem czy jemu akurat drugiej szansy nie dam ![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie ?
![]()
Agatkaa ; ** < 3 Wish ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=29200695 WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30870031 Odpisz u mnie proszę ![]() SZUKAM KSIĄŻEK DO BIOLOGII I CHEMII ORAZ CZASOPISM ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za okulary
błyszczyk essence pędzel? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
hej interesuje mnie bardzo dermacol, ew. podklad MF moze znajdziesz cos z listy ponizej??
Oriflame luminous prismatic powder zuzycie 10%, super recenzje kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zy.html&next=1 Nouba blush on bubble /paletka testerków nr 41,43,44 Essence blossoms /limitowany puder rozswietlajacy do twarzy Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline citre shine miracle anti-frizz serum PODKŁADY: Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural BOURJOIS poudre libre de soleil, sypki puder brazujacy- jak nowka NOUBA –SWEET KISS cielisty błyszczyk ASTOR volume artist czarna mascara Korektory: ESSENCE pure skin cover stick nr01 begie/ prawie nowka OCZY: Malu wilz perfect eye powder stalowy cien Deborah eyebrow mascara – nowy zel utrwalający do brwi Essence multi action- czarna maskara zostało 50%, mokra i swieza Avon professional kohl: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,23581,jilian-dempsey-professional-kohl-eyeliner-precyzyjny-olowek-do-kresek.html&next=1 ASTOR BIG &BEAUTIFUL –czarny tusz , ubytek ok.25% Chanel mat lumiere wklad nr 40 sable USTA: Rouge BAISER PARIS błyszczyk – sliczna zgaszona róza, kryjacy i wygładzajacy usta/ mam foto NOUBA sweet Kiss nowy błyszczyk w kolorze pink nude/foto oraz w kolorze delikatny jasny perłowy róz Barry m touch of magic nr 941/ pomadka Avon – szminka kolor: whisper/ jasna fioletowo-nude Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Kryolan paleta szminek Lip smacker strawberry stars – truskawkowy, delikatny różyk BOURJOIS eau gloss cosmic nr 21 capuccino ice (ok.30% zuzycia) Ylang-Ylang olejek do aromoteriapii – nowy 10ml EDM korektor intensive fair nowy sampel + BIZUTERIA typu hm, orsay, parfois 2nowe klipsy do włosów avon ESSENCE twilight saga / eclipse collection lakier+błyszczyk Jil sander dwustronna z pędzelkiem konturówka do ust Avon planet spa –zel do mycia twarzy z biała herbatą Essence –nail art. Special effect/ lakier z efektem confetti |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
hot_summer, niestety nic z tej listy mi się nie podoba, aktualnie dla mnie priorytetem jest jakiś zapach.
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hej, coś za 1. Podkład Max Factor Smooth Effect, odcień 55 Buff Beige, kupiony w czerwcu, zużycie niewielkie, myślę, że ok.5-10%? mam u siebie podkład w wątku i perfumy pur blanca z avonu i inne zapachy
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
jeszcze masło jojoba, ale najbardziej podkład. tak, to ta gwiazda, jakaś limitowanka
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- nie ma atomizera niestety ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za cokolwiek z teog???
PODKŁAD DERMACOL, ODCIEŃ 212 Błyszczyk essence XXXL nudes, odcień 04 toffee krem Sunsilkk??? Odp u kmnie, prosze ![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
1. Podkład Max Factor Smooth Effect, odcień 55 Buff Beige, kupiony w czerwcu, zużycie niewielkie, myślę, że ok.5-10% ODDAM TYLKO ZA INNY PODKŁAD (to aktualnie mój jedyny "pełnowymiarowy"podkł ad i jak go oddam, to nie będę miała się czym malować za jakiś czas ![]() od razu mowie ze podkladu na wymiane nie mam ale moze... jak napewno za nic innego nie oddasz to nie zagladaj kochana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
dokładka
![]()
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
mam u siebie ok. 50% Incandessence
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=554851 ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- kurcze... dopiero teraz doczytalam ze oddasz podklad jedynie za inny ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- nic więcej nie widzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- hop
![]() |
#27 |
A.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.