|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X
Treść usunięta
|
|
|
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
Talullah zdrówka kochana
Parole trzymaj się Przyszła moja baza lancome! dziewczyny czy wasza ma też całe białe opakowanie? na str zdawało mi się, że miała czarną zakrętkę
|
#3033 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3034 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3035 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja myślałam, że ta sama, ale w zmienionym opakowaniu
|
||
|
|
|
#3036 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
A mnie sie tak nie chce lazic calymi dniami, moze tez dlatego ze nachodzic i najezdzic sie musze przez prace, wiec wole sie polenic dla odmiany grunt, ze powietrze zmienie na lepsze i widoki sobie odmienie. Na wyprawie typowo do zwiedzania raz bylam i w sumie nie do konca mi to pasowalo Co to za sens na urlopie o 7 wstawac dobrze, ze tylko to 3 dni byly. Pytamy sie przewodnika tez gdzie sa fajne centra handlowe a ten z dziwna mina, ze do pragi jedziemy sklepy odwiedzic ![]() Ale w takich miastach to chociaz ang znaja, bo w ostrawie to nawet orange juice bylo w mc donaldzie za trudne do zrozumienia Chociaz w PL to i w Krakowie na pkp babki w kasach ni slowa po angielsku, nieraz za tlumacza robilam. najlepsze jest to jak ktos uprarcie mowi do obcokrajowca po polsku, mimo ze ten obcokrajowiec go nie zna A w ogole to musze sobie ang poprzypominac. Bo tak w sumie prawie 3 lata mialam od niego przerwy i w tym roku jak musialam porozmawiac po ang i to niestety biznesowo tak nagle to mnie pot oblal, ale dalam rade, w stresie to czlowiek odkrywa nieznane zasoby ![]() A w ramach odswiezenia to sobie najlepiej pogadam z jakimis fajnymi obcokrajowcami, bedzie chociaz motywacja
|
|
#3037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przejdz sie do inglota, popros aby pani polozyla Ci eyeliner w zelu czarny z domieszka duraline. u mnie taki duet trzyma sie niezniszczalnie min.6h. moje cudo i dla niego zawsze bede wracac do zelu/duraline z inglota moze i Tobie pomoze, przetestuj i sprawdz ![]() [1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29249892]Treść usunięta[/QUOTE] kolory ladne, ale zdjecia ust zle mi sie kojarza
|
|
#3038 |
|
zawsze mam racje
|
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29250250]Treść usunięta[/QUOTE]
masz vipere w rossmanie? ja chyba u siebie nie widzialam
|
#3039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wpisuje w google to ta xl jest właśnie biało czarna a ta co mi dziś przyszła ma całe białe opakowanie i XL ma napisane jedynie na kartoniku a na samej bazie już nie
|
|
#3040 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
oooo tutaj watek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=436732 mamy ta zwykla, na to wyglada dobra jestem, nie ma co Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-09-06 o 22:49 |
||
|
|
|
#3041 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29249892]Treść usunięta[/QUOTE]
Ale śliczne usta i piękne białe ząbki
|
#3043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze na kartoniku podana jest waga w ml a na samej bazie w gramach a chyba tak nie powinno być, zawsze podają tą samą jednostkę
|
|
#3044 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
no jasne, ze tak nie powinno byc, ja nawet nie zwrocilam na to uwagi. Jak bede przy okazji w Douglasie to wejde, zobacze i zapytam o co chodzi
|
|
|
|
|
#3045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29249892]Treść usunięta[/QUOTE] Piękne masz usta.
|
|
|
#3046 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przepraszam za głupie pytanie, ale w Inglocie można tak przetestować na miejscu kosmetyk jak piszesz? Nie wiedziałam nawet, rzadko tam chodzę dobrze, że mówisz ![]() dziękuję za radę, jak już będę w Krakowie to się wybiorę ![]() Cytat:
![]() "będzie działać" ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
też nie zwróciłam uwagi.
|
|||
|
|
|
#3047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wiem, że zapłaciliśmy jedynie za przesyłkę no ale tak oszukiwać klientów? mój Tż mówi, żebym im maila wysłała, że dostałam takie coś razem z koleżankami które też zamawiały i UOKiK'iem postraszyła ![]() normalnie jawne ściemnianie
|
|
#3048 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Ja też
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3049 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziekuje [1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29249892]Treść usunięta[/QUOTE] Ja bym pewnie napisala Kurcze, jak tak mozna? ![]() Ciekawe co wysylaja jak sie zaplaci jednak pelna cene. W sumie mozecie to reklamowac jako niezgodnosc towaru - co innego kliknalyscie a co innego przyszlo, niewazne ze promocja
|
|
|
|
|
#3050 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tez dzisiaj widzialam zapowiedz o tych pannach, ale szok )mi pani w aptece mowila, ze jantara wycofali , wtf?? [1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29249892]Treść usunięta[/QUOTE] no ja ostatnio ucieklam udajac, ze nie znam angielskiego bo ...... facet wygladal rewelacyjnie, a ja pomyslalam o moim aparacie , masakra , zreszta od czasu jak sie do mnie przyczepil jeden debil z uk na dworcu ze dwa lata temu unikam pogadanek![]() pytalam juz, ale chyba nie uzyskalam odp - co sadzicie o kocich oprawkach
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
|
#3051 |
|
Zadomowienie
|
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29250433]Treść usunięta[/QUOTE]
O! Od pewnego czasu rozważałam zakup. Teraz po takiej prezentacji na pewno się zdecyduję.
|
#3052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak nie to zadzwonię ![]() Cytat:
ja to reklamuję, na frajera nie trafiły, zapłaciłam grosze ale chcę to co zamówiłam przynajmniej próbki mi ładnych perfum wysłali ![]()
|
|
#3053 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3054 |
|
Zadomowienie
|
wstałam, nadrobiłam Was, teraz myć włoski, jeść, jakiś tam makijaż na szybko i do pracy...
do poczytania wieczorkiem |
|
|
|
#3055 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
miała być dziś taaaka brzydka pogoda u mnie a tymczasem słonko świeci w najlepsze
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry ![]() U mnie też piękna pogoda, ale pracy mam co nie miara Dziś muszę maksymalnie dużo zrobić, bo od jutra zaczynam jazdy przed egzaminem, do tego jakieś powtarzanie pytań i dzień rozwalony.
|
|
|
|
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ale chamstwo ze strony douglasa za te bazy też mi coś w niej nie pasowało wyglądowo, ale nie pomyślałam, żeby się lepiej przyjrzeć ![]() Snow, jak dostaniesz odpowiedź, to napisz, co odpisali ![]() Cytat:
wolę 5 wyjazdów niż jeden, zresztą ja nie lubię szastać kasą i 24 tysiące za wyjazd, to jest dla mnie zdrowa przeginka. no może jak kiedyś będę bardzo dużo zarabiać , to sobie na taki wyjazd pozwolę, ale teraz to nawet takich marzeń nie mam ![]() [1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29249892]Treść usunięta[/QUOTE] super ta pomadka z Vipery to Twoje naturalne usta? |
|
|
|
|
#3058 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
Olcia wole zamkniete usta lub w usmiechu, a nie tak rozchylone, to takie moje zboczenie, prezentujesz szminke a nie jezyk i usmiech ![]() Cytat:
![]() Party, na Twoim miejscu wybralam wycieczki co roku i zwiedzanie swiata, jak juz zwiedzicie wszystko i bedziecie mieli stale dochody to wtedy mozna zaszalec
|
|
#3059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tak na pierwszy raz chciałabym pojechać do Bułgarii, Chorwacji albo Grecji w Bułgarii jest taniutko, a w Złotych Piaskach jest ślicznie, no i pogoda tam dopisuje idę zająć się włosami : mycie, kallos latte(uwielbiam go |
|
|
|
|
#3060 |
|
Zakorzenienie
|
kurde ale hamstwo ze strony douglasa to narmalnie oszustwo.... pewnie zobaczyli ze za duzo osob baze zamawia to podmienili czy jak...;/
z moim masełkiem wszystko wporzadku na szczescie
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

dziewczyny czy wasza ma też całe białe opakowanie?
na str zdawało mi się, że miała czarną zakrętkę

ja myślałam, że ta sama, ale w zmienionym opakowaniu 

i jeszcze na kartoniku podana jest waga w ml a na samej bazie w gramach a chyba tak nie powinno być, zawsze podają tą samą jednostkę
no jasne, ze tak nie powinno byc, ja nawet nie zwrocilam na to uwagi. 
ja wiem, że zapłaciliśmy jedynie za przesyłkę no ale tak oszukiwać klientów? mój Tż mówi, żebym im maila wysłała, że dostałam takie coś razem z koleżankami które też zamawiały i UOKiK'iem postraszyła

Trzymaj się jakoś , chociaz wiem że ciężko jest.
miała być dziś taaaka brzydka pogoda u mnie a tymczasem słonko świeci w najlepsze