|
|
#4771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Cytat:
Ale nie daj się, powiedz "Ja Wam jeszcze pokażę!" .Cytat:
A kuriera jak przyjdzie, to na dzień dobry ![]() Nie To zwykłe grzejniki, tylko nie te takie żeberkowe, tylko panelowe, o :http://www.skapiec.pl/site/cat/709/f..._0_0_0_0_0_0_0
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4772 | |
|
Mother of Cats
|
Nie sprzedaję, gdzieżbym śmiała, ten dywan dostaliśmy od teścia
Pojedzie się prać, bo się kiedyś skusiłam na super chruper ofertę praniową na mydealu. Cytat:
![]() Dzięki - człowiek na barze się edukuje w wielu dziedzinach
|
|
|
|
|
#4773 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. ano. Tylko ta przyjemność paradoksalnie obraca się przeciwko mnie bo patrzą na to pod kątem "dłubie se zadowolona, robi zdjęcia też wielce zadowolona a potem siedzi przed kompem a ja przez ten czas muszę dziecko bujać". Gdybym przez ten czas umartwiała się myjąc podłogi byłoby spoko, pfff. Cytat:
Sama będę nosić, wszystkie naraz, o! I znajomym będę na święta dawać w prezencie!
|
||
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwilę, pisze od siostry Awarię neta mam ![]() jestem pod tel, od czasu do czasu zaglądam z komórki na fejsa Dziękuję za dobre słowo na urodziny
|
#4775 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
i dlatego się wielce zdziwiłam jak sie okazało że nie zna tego gościa od pollystycznej biżu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
po raz drugirozpuszczalna ponoć mniej zdrowa ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#4776 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
jakos mnie zniecheciłyscie do niego ![]() Cytat:
|
|
|
#4777 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
Cytat:
![]() Szur. Bom ja łalfa i łomega. ![]() Cytat:
Cytat:
À propos włosów: http://youtu.be/i9LCHgpzfxQ
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|||
|
|
|
#4778 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Czy tylko mi się wydaje że zdanie "potwierdzam zainteresowanie posiadaniem przedmiotowego pisma" jest , ekhem, dziwne?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4779 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedna mama, biedna Ty ![]() Cytat:
przeczywałam majonezu Cytat:
i ze względu na ciężar i gabaryty nie mam gdzie tego postawić i musiałabym z nim biegać po chałupie, bez sensu, pomyślę później, po remoncie ![]() Cytat:
![]() nie daj się oszalałaś tyle chemii w siebie wlewać? Cytat:
klontfa zaraźliwa, mam to samo
|
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
niestety rozpuszczalne.
nie mogę oczu otwartych utrzymać ![]() chyba zaraz się zwinę gdzieś pod biurkiem
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-09-07 o 13:31 |
|
|
|
#4781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzień dobry śnił mi się armagedon byłam z siostrą i szwagrem w Egipcie, zgubiliśmy walizkę i mieliśmy tylko to co na sobie i to brudne oraz żadnych kosmetyków , nie było też P. nie wiem dlaczego, ale b. za nim tęskniłam. Poszliśmy na kolejkę wąskotorową aby pojechać na cypel, w pierwszym wagoniku kolejki siedziało dwóch facetów jeden z długą brodą, drugi z szopom na głowie i cały czas naśladowali owce, krzycząc beee beee. Gdy dojeżdzaliśmy do cypla zobaczyłam wielkie słońce, miało falujące promienie i widać było na mnim płomienie i wybuchy lawy, zaczeło się przybliżać, ucielkiśmy z kolejki i zaczeliśmy w panice się chować, za drzewami, samochodami. Krzyknęłam do siostry, że biegniemy do wody, zgubiłyśmy szwagra, a słońce było coraz bliżej i paliło wszystko naokoło, wskoczyłyśmy do wody i za wydmy patrzyłyśmy jak wszystko płonie. Słońce się zbliżało, chciałam odpłynąć, ale zdążyłam tylko pomyśleć że kocham P., i rodziców i wtedy uderzył ogień, poczułam podmuch, a później przez chwilę czułam, że jestem tylko samą świadomością (bez ciała) i się obudziłam
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-09-07 o 13:49 |
||
|
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
Karkki, zdrowam
Flo, jaki sen A mi się wczoraj CP śniło. Że się wybrałam z jakimś blond długopiórem na cemntarz, a tam wszędzie pełno gotów i zaczęło w końcu świtać, więc lipa z przytulasów w ciemnyhm zakątku A dziś mi się Heidenfest śnił i gościnnie przed Trollami wystapiła Negura Bunget Eesuuuu, genialni są ![]() Mroczny folk, mroczny jak Transylwania http://www.youtube.com/watch?v=tTbfekqfEI0
|
#4783 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Chyba ciśnienie szaleje. Chyba sobie odpuszczę prace wymagające myślenia i zajmę czymś mało skomplikowanym ![]() ![]() Cytat:
A teraz będzie wstydliwe wyznanie. Jeno się nie śmiać Znów chodzę po stoiskach papierniczych i namiętnie kupuję co ładniejsze zeszyty Po czym je składam pomiędzy książkami, gdzie nie rzucają się w oczy TŻ-ta, który dziwną minę zrobił już po prezentacji zjawiskowej okładki drugiego nabytku... Cokolwiek pocieszające jest to, że nie przekroczyłam jeszcze magicznej liczby 10. I że zeszyty są jednak tańsze niż perfumy
|
||
|
|
|
#4784 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() O matko! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I szybkiego powrotu do zdrowia dla Mamy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
--- Ale pogoda w kratkę! Ojciec na lotnisko pojechał, a ja lecę się ogarnąć. Wczorajsze urodziny raczej "na smutno", no ale nigdy nie przepadałem za tym dniem ![]() Si ja! |
|||||||
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ju, nie bierz tej używki, za droga jest Rachell, współczuję włosowej przygody. Ty to masz do tego specjalnie wygenerowanego pecha chyba, bez limitu... ![]() Ja do włosów mam wodę brzozową, odżywkę Nivea do długich włosów Long repair, wosk z henną (odstawiam, po podrażnił mi skórę po 2 opakowaniu, parabeny działają) i olejek Vatika - tu różne, żeby nie przyzwyczajać włosów. Dobrze działają. Flo ![]() Gryx co to za reakcja? ![]() Fajne są te lalki z Lancome
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-09-07 o 14:41 |
|
|
|
#4786 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4787 | |
|
Zakorzenienie
|
A obca baba to nie ma nic do powiedzenia?
![]() W skrócie to sobie chyba napieprzyłam, a calości nie ogarniam więc nawet gdbym kciala to nie dam rady opisać ![]() Ło jessuu ![]() Zboczeniec ![]() Ooooo to to, bo ja muszę se talię zrobić tylko nie wiem czy się da ![]() Cytat:
![]() Ke? ![]() Win i Rejcz - wspólczuję |
|
|
|
|
#4788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Długa ta awaria
Czemu? Zwykła podnosi ciśnienie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poka kolekcję
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaż perełki ![]() chyba się da ja dla ruchu ogólnego chcę kupić, bo niby dużo mięśni pracujeserio nie mam gdzie kosze ze słoikami oraz wory z popakowanymi ciuchami i butami
|
|
|
#4790 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
. I nie daj sobie zabrać przyjemności tworzenia ![]() Nooo , jakby tak zjeść dostatecznie dużo , żeby powieki się zrobiły takie ściśnięte z otłuszczenia , to by na pewno pomogło , albo ewentualnie sobie zasmarować obficie oczęta aż do sklejenia to pewnie też
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4793 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a co takiego mówiłyśmy?
![]() i nie wygupiaj się tylko omotaj, obejrz się i sfoć i dopiero potem możesz przemyśleć użycie na firanki do salonu nieodmiennie mnie język prawniczy cieszy Cytat:
używasz ich czy tylko zbierasz? i poka co fajniejsze ![]() nie wiem dokładnie czemu, tak coś mi się obiło, a ciśnienie czy tam tętno podnosi chyba każda kofeinowa, czy to mielona czy rozpuszczalna.. Cytat:
co to karcher i niwelator?
|
||
|
|
|
#4794 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rok temu miałam to samo, absolutnie , nawet w kwestii "przeszkód" ![]() u mnie było plus maszyna do cięcia płytek dedra czy tam żyrafa, profile aluminowe kaleczące mocno i krwiście, z 10 worków gładzi cementu parę litrów impregnatów , i pół tony kurzu..... ![]() o ile dobrze kojarzę niwelator to takie laserowe coś do ustalania wysokości, nooo do mierzenia w każdym razie
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-09-07 o 16:38 |
|||
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
jutro mają przyjecha c technicy
![]() A się jeszcze sterowniki ziebały i nawet jak mi się raz na kilka dni internet zsynchronizuje, to sterowniki nie działają No fsyftko naraz się uwaliło Gryksiu sto lat! Spadam na chatę Negura Bunget w Polce!!!! http://progresja.com/wydarzenia.php?id=314 7 piździernika, tuż po Heidenfeście nie dam rady (bo ani kasy ani mnie nie puszczą
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-07 o 17:30 |
|
|
|
#4796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam tylko nadzieję, że jak się remont skończy to jeszcze będę miała siły na orbiku poginać ![]() karcher to myjka ciśnieniowa duuuża, a niwelator to już Skarb napisała, też duuuży jest ![]() Cytat:
i jeszcze papę w rolkach i lepik bitumiczny we wiadrach, zwoje kabli elektrycznych, rury wszelakie, rusztowania, szalunki, styropian w balach, wełnę do ociepleń itp. itd. ale maszyna do płytek to jeszcze przede mną
|
|
|
#4797 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tu tłok Jeden post na pół godziny- godzinę ![]() Kaloryfery zainstalowane, uff ![]() A mój Tż teraz chory, z jakieś pół godziny temu miał 39,5 stopni I moja Mama również chora Ja i Dziecię, jeszcze tylko smarkamy ( i ucho mi się zatyka ), ale już się dość dobrze czuję
|
|
|
|
#4799 |
|
Panaroja
|
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrówka życzę wszystkim, potencjalnym ofiarom też, nie wiadomo na kogo padnie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.

Ale nie daj się, powiedz "Ja Wam jeszcze pokażę!" .
A kuriera jak przyjdzie, to na dzień dobry 

Pojedzie się prać, bo się kiedyś skusiłam na super chruper ofertę praniową na mydealu. 

, ale jak taka okrągła , to może łatwo się portretuje 

, ale... na allegro można kupić sprzęt z wystawy/wystawki, nowy ale stał na wystawie i o wiele taniej można go zanabyć
, my daliśmy chyba z 600 zł na alledrogo
tyle chemii w siebie wlewać?