|
|
#4921 |
|
Mother of Cats
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Widziałyście - zwłaszcza krakowianki - ten wpis Sabbath? http://sabbathofsenses.blogspot.com/...-warszawa.html
Idę odtańczyć taniec radości No nie wierzę - SZCZYT! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa |
|
|
|
#4922 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tak myślałam...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#4923 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No chyba, że jacyś przystojni sprzątacze ![]() Ty jak zwykle dyskretny, Bosz .. ![]() ![]() Cytat:
Miałam napisać to co poniżej Pinia, więc patrz poniżej ![]() Cytat:
Cytat:
Nie no poważnie, chyba się pogorszyli jakościowo, ewentualnie od zawsze tacy byli (przynajmniej jeśli chodzi o niektóre ubrania dla dzieci ).Cytat:
No właśnie gryx nie wie, bo nie odebrał ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
A szczególnie Wam w Krk dobrze
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||||
|
|
|
#4924 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pewnie rzucić się telefonicznie na kolana, zalać łzami i wyszlochać, że beze mnie żyć nie może Cytat:
--- Siedziałem w SB z października '07, wiele rzeczy se można odświeżyć ![]() Dobra, a teraz już naprawdę spadam
|
|||
|
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
Nareszcie działa
|
#4926 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.Prafta Ale to z oślego ![]() Cytat:
2. No właśnie ![]() 3. "Dwie kopy żółtek niech dziewczyna ubija w masielnicy całą noc na pianę..." ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
łaaadne ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, po prostu masz jakiegoś stracha przed odbieraniem telefonów
Jak ode mnie kiedyś nie odbierzesz to i strzelę focha, dopóki nie zadzwonisz i mi nie przeprosisz, że nie odebrałeś ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ważę 56,9 ![]() MaX zdrowy Gucio ma152 słowa kolekcja- spuśćmy na to zasłonę milczenia ![]() kolor włosów- co kładłam- 2 razy wanilia, raz blond, 2 razy jasny blond, 2 razy jasny złoty blond i dziś- wszystko odsiwiaczem na prawie czarno aha, obrazki- 3 i 2 w trakcie
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-09-08 o 15:45 |
|
|
|
|
#4929 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4931 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja gupia jestem i zawsze się boję jak podaję cenę ze ktoś stwierdzi ze za dużo i zmieni zdanie, to dopiero jest choroba mózgu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja jestem mało wymagająca salon z balkonem kuchnię + spiżarnię sypialnię + garderobę pokój dla dida jak sie trafi gabinet (może być wspólny) łazienka może być z prysznicem wręcz wskazaneosobne wc No i tyla ![]() A w obecnym układzie (2 osoby w 2 pokojach) to chyba w sumie jedynie brakuje mi gabinetu osobno, bo biurko teraz musimy do salonu wstawić i średnio to będzie pasić ale trudno Fogóle to nie chciałabym mieć za dużych powierzchni bo kto by to sprzątał ![]() Siedzą mi tu panowie od wentylacji, zrobili dziurę i syf w łazience i w wolnych chwilach mnie podrywają a ja sie wstydam niech już TŻ wróci
|
|||||||
|
|
|
#4933 | |
|
Zakorzenienie
|
dziś przelatuję po bożemu - od przodu
Cytat:
Ewuś - pogrubione - no niesamowite no, ![]() aha i poczebuję taki dom jak Redzia dokładnie pytka w pytkę każde z pomieszczeń tylko mój pokój nie musiał by być wysprzątany dzie sie taki coś zamawia? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-08 o 16:13 |
|
|
|
|
#4934 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4935 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
salon z tarasem i oranżeriom obok mały salonik na mniej zobowiązujące wizyty ![]() jadalnia biblioteka sypialnia gabinet dla małżona siłownia ![]() buduar dla mnie ![]() sypialnia i gabinet dla Młodej szwalnio-prasowalnia garderób ze dwie -letnia i zimowa ![]() kuchnia spiżarnia piwnica łazienka pralnia lamus na rupiecie i przydasie ![]() obszerny strych dwa pokoje dla służby - męskiej i żeńskiej , coby poróbstwa nie było ![]() i wieeelką piękną sień z wieeelkim pięknym kaflowym piecem
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę być na bieżąco
|
|
#4937 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4938 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u mnie nie lepij - wręcz faza namba 2 juz nawet wiem kto będzie ofiarą ![]() Cytat:
chyba juz wiem - ona będzie w stylu "pięknisia" więc chyba coś dziewczyńskiego - mam na myśli motyw - sądząc po matce to kubusie puchatki niet Cytat:
Cytat:
Cytat:
ano - jakoś w tym temacie nei umiem sie sieciuniowo poruszać - ale nie watpię że sie skuszę Cytat:
mi tu wróciły czasy ze wszyscy coś ode mnie chcą mama: " jedźmy jutro do kina na Paryyyyyyyż" ![]() ![]() ![]() chuop : " Jedź ze mna jutro na sklepyyyyyyyyyyyyy ciuchoweeeeeeeee" kur dwa - zaraz im zrobię extra gratisowe szkolenie o nieużywaniu tego trybu ( rozkazującego?) zróbmy, jedźmy musza sie nauczyć zaczynać od - "słuchaj masz jaieś plany na jutro? " grrrrrrrrrrrrrrrrr Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-08 o 16:28 |
||||||
|
|
|
#4939 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#4940 | |||
|
Nindżopesz
|
Ach
![]() Cytat:
Cytat:
2. ![]() Cytat:
A reszta |
|||
|
|
|
#4941 |
|
Panaroja
|
Wśród służby mięszanych płci skomasowanej w jednej izbie musowo dojść do poróbstwa musi , więc obowiązkowo dwie czeladne być muszom
|
|
|
#4942 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=hXozr9H2c0c
Marchewka !
|
|
|
|
#4944 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sypialnia z garderobą kuchnia z aneksem jadalnym lazienka z wanną i druga z wc i prysznicem dwufunkcjyjny duży salon ( jako pokój gościnny i dzienny ) z wyjściem na taras i do ogrodu sypialnia gościnna niecąłe 100 m kw. ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
|
|
#4945 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale jaki to zapach o ktorym ona mówi ze pachnie powązkami ![]() ja kceeeee go
|
|
|
#4946 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
![]() ja nie jestem wybredna... chciałabym tylko sypialnię a nie mam dotarło moje BC i kurcze pachnie jakoś inaczej, ładnie, owszem ale inaczej niż to co mam w starej setce, jest jakby ostrzejsze ![]() Chyba dam sobie spokój z wiekowymi zapachami, bo jednak lata robią swoje i zawartość może się ewoluować niekoniecznie w dobrym kierunku... aaaa wczoraj byłam w Gdańsku, spotkałam się z klientami i spotkał mnie zaszczyt, uścisk ręki najprzystojniejszego i czarującego ministra w naszym rządzie hmm idę nadrabiać
|
#4947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zrób szkolenie Spo, już wydedukowaliśmy z TŻ że jeden drzwi kosztowały ok 700 zł + jakieś 200 z hakiem te prześliczne ościeżnice w formie opasek dokładnie nie podam bo fakturę wcięło a na umowie jest tylko łączna kwota (zawrotna dość) Panowie nadal siedzą bo sie okazało ze połączenia wentylacyjne między piętrami nie wyglądają tak jak w planie budynku no cudownie, akurat w moim mieszkaniu się coś takiego musiało okazać.... no w każdym razie debatują
|
||
|
|
|
#4948 | |
|
Mother of Cats
|
Ja też
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4949 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Zmyśliłaś to, przyznaj się ![]() Myyyśliiisz?! Cytat:
![]() Tak dokładnie wiesz? Zapisujesz to gdzieś pewnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Btw - masz dida? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() --- Gadałem z P., wziął mnie z zaskoczenia, dzwoniąc na domowy
|
|||||||
|
|
|
#4950 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

Idę odtańczyć taniec radości 

).

i strzelę focha, dopóki nie zadzwonisz i mi nie przeprosisz, że nie odebrałeś 

Tak mi się przypomniało, więc przypominam