Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-09, 13:24   #4741
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cześć baby!

Ile razy bierzecie nospę doraźnie? Ja od dwóch tygodni biorę codziennie lub co drugi, jak zaczynają mnie boleć jajca, tzn jajniki

Czy czujecie jak maluch się przekręca?? Bo ja czuję wtedy jak twardnieje brzuch, a jak się przekręci to wsio wraca do normy, też tak macie???

Zośka
ale porąbane sny miałaś hihi, ja dzisiaj też, chyba jakieś fatum że byłam więziona w jakiejś grze "zabił i przykleił do dywanu"
Aa wczoraj mi się śniło, że dostałam mandat!! w senniku piszą: "choroba w rodzinie"

snesha
- fajne zakupki, choć ja bym nie kupowała wszystko co chłopięce, a nabrała 'dystansu' do tego, bo wiele lekarzy się myli, tak jak już tu na wątku chyba były ze 3-4 dziewczyny "żeby nie było" Ale to moje zdanie, rób jak uważasz

agacia_cz- hemoroidy pojawiają się w odbycie jak i w okół Niestety. Idź do apteki, aby "załagodzić" to cholerstwo- na pewno coś zaradzą. Chyba, że spróbujesz sposoby domowe typu: 4 cebule, 2 l mleka- zagotować, aby 'przeszło' a jak będzie letnie to moczyć tyłeczek przez 15 min, a na końcu opłukać TYLKO pośladki Przeczytałam sposób z gazety co chwilę ojcu mówię, co ma robić, bo on się męczy od lat...
Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
to ja w weekend zaczynam 6m
ja za tydzień w niedzielę zaczynam 6 miesiąc jak będę wyjeżdżała do męża
Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość

jeszcze to nagralas ? ja bym umarla na miejscu
Ty to jednak wariat jestes
poza tym skoro w prezencie, to co sam zezarl ?
pewka, że nagrałam- jako dowód w sprawie
Teściowa wtedy gadała przez telefon, więc żeby uwierzyła, nagrałam a kot się nie mógł bidak doczekać pochwały i zeżarł sam

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 13:24   #4742
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
co Ty sie tak go boisz? az tak lubi takie sucharki, czy co? przeciez na zdjeciu klubowym jestes takim szczupaczkiem, ze az strach
a z brzunia bedzie dumny w koncu jego dzielo
no bo ja nigdy nie byłam w ciąży, to nie wiem ja zareaguje
Zawsze byłam szczupak i zazdrościli figury, a teraz z brzuchem wyglądam jak mieczyk w ciąży A nie chcę żeby na mnie mówił, że jestem grubasem bo to nie jest miłe...
Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
trzymam kciuki żeby się zaokrąglił ja tak uwielbiam swój brzuszek i strasznie czekałam żeby się piłeczka zrobiła i juz jest taka piękna i skacząca czasami od środka cos czuję że po porodzie będzie mi jej brakowało
oo taak, ja od kopów nie mogę się uwolnić na bezczela kopie
Cytat:
Napisane przez bybella Pokaż wiadomość
te miny to mnie w ogóle przerażają
20 km w jedną, ale zajęcia są w środy i soboy wiec 2 razy w tygodniu

a mój tż jest taki kochany, tak sie cieszy z maluszka, ze jestem w szoku już mu się snią te małe paluszki jak go łapią za rękę
samochodem będziesz jeździć? Prawko masz?? W połowie października się widzimy ok? Jak będę miała przypływ $$

Ojj miny najgorsze... na początku masakra- smółka, i dzieciak robi co chwila także trzeba przyjąć myśl, że dzieciak będzie ubabrany a zapach... mmm spoko, po 2-3 miesiącach powinno rzadziej robić tak mi się wydaje...

Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
Hejka Mamusie.
Dziękuje za wsparcie duchowe.

Nie moge wstawić zdjęć , podpowie mi ktoś dlaczego???
hmm, wiesz mi wczoraj wizaż nie działał od 23 do 2 w nocy, więc może coś z tym związane?
Cytat:
Napisane przez sandra1892 Pokaż wiadomość
Wiad. od MMONIKI9

W niedziele zaczela lekko krawic wiec ma bardzo duzo lezec, jeszcze plami i czeka az sie wszystko uspokoi. Net ma w naprawie wiec nawet nie miala jak nam napisac co sie dzieje . Prosila przekazac zebysmy duzo nie pisaly bo nie nadrobi Przesyla buziaki i pisze, ze sie za nami stesknila i pozdrawia was wszystkie !!
ojej zawsze kurde coś

Trzymaj się Monia!!!!!!!!

Stary 2011-09-09, 13:27   #4743
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Cześć baby!

Ile razy bierzecie nospę doraźnie? Ja od dwóch tygodni biorę codziennie lub co drugi, jak zaczynają mnie boleć jajca, tzn jajniki

Czy czujecie jak maluch się przekręca?? Bo ja czuję wtedy jak twardnieje brzuch, a jak się przekręci to wsio wraca do normy, też tak macie???
1. ja brałam 2x1 najpierw, potem w razie czego 1-2.
2. Ja czuję. nawet jak się obmaca brzuch, to można wyczuć gdzie jest maluszek
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 13:28   #4744
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Agatek a co Ty na wizazu robiłas o 2 w nocy?
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 13:32   #4745
*Agatek*
Zakorzenienie

Zamówiłam bilet do Hamburga Na niedzielę 18.09 Będę jechać krótko, bo 10,5 h U innych jedzie się 12 h
Już nie mogę się doczekać a to dopiero piątek...
Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
1. ja brałam 2x1 najpierw, potem w razie czego 1-2.
2. Ja czuję. nawet jak się obmaca brzuch, to można wyczuć gdzie jest maluszek
Aa to chyba norma. Mi teraz zaczyna dopiero brzuch uwypuklać, więc może dlatego codziennie coś mnie boli?

Też macam brzuch jak się obraca, takie dziwne uczucie... twardnieje, czuję jakbym miała jakieś wzdęcia czy co a to' tylko' dzidzia

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Agatek a co Ty na wizazu robiłas o 2 w nocy?
no nie wiem, jakoś mi się przedłużyło Zeszłam koło 1.40 a i tak zasnęłam krótko po 3 bo się męczyłam i ciągle myślałam i myślałam...

Stary 2011-09-09, 13:33   #4746
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

no moj szkrab tez się tak śmiesznie obraca i wtedy jedna strna brzucha twarda jak kamien a druga miękka ale to chwilka i mija...

Agatku wytrzymasz 10,5 h w autobusie?
Stary 2011-09-09, 13:39   #4747
anankee
Rozeznanie

co do kupek, to fakt na początku bobo popuszcza sporo, prawie każda pieluszka jest ubabrana. Ale na szczęście i wbrew pozorom kupy dzieciaczków na maminym mleku nie śmierdzą
zaczynają brzydko pachnieć dopiero jak się rozszerza dietę, a jak się wprowadzi mięsko to dopiero jest masakra!!! Moja Emi jak teraz walnie koopalunę to mi nos wykręca na wszystkie strony bleeee

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-09, 13:43   #4748
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
no moj szkrab tez się tak śmiesznie obraca i wtedy jedna strna brzucha twarda jak kamien a druga miękka ale to chwilka i mija...

No muszę wytrzymać, co zrobię... lekarz pozwolił Tylko mam się oszczędzać i odpoczywać- leżeć na boku, bo mały jest trochę przymały, ale w granicach normy

Tak to bym A. zobaczyła dopiero 1 października bo nie mogą przyjechać teraz, bo nie mają z czym- szef jedzie na urlop i przez 2 tyg nie dostaną kasy więc ja jadę na 13 dni się nacieszyć mężulkiem i wyprostować trochę libido

anankee klamerka i jedziesz mój brat mówi, że jak się wdycha przez usta powietrze to nic się nie czuje

Stary 2011-09-09, 13:49   #4749
renata:)
Zadomowienie

Cytat:
Cześć baby!

ja za tydzień w niedzielę zaczynam 6 miesiąc jak będę wyjeżdżała do męża
Cytat:
Zamówiłam bilet do Hamburga Na niedzielę 18.09 Będę jechać krótko, bo 10,5 h U innych jedzie się 12 h
Już nie mogę się doczekać a to dopiero piątek...

Aa to chyba norma. Mi teraz zaczyna dopiero brzuch uwypuklać, więc może dlatego codziennie coś mnie boli?

Też macam brzuch jak się obraca, takie dziwne uczucie... twardnieje, czuję jakbym miała jakieś wzdęcia czy co a to' tylko' dzidzia

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

no nie wiem, jakoś mi się przedłużyło Zeszłam koło 1.40 a i tak zasnęłam krótko po 3 bo się męczyłam i ciągle myślałam i myślałam...
Cytat:

właśnie miałam pytac Agatku czy wytrzymasz tyle? co 2-3godz powinno się robić przerwe w podrózy i się przejść jakieś zakrzepice nam groża więc uważaj na siebieale super że juz zamówiłaś bilecik i już tuż tuż wyjazda twój tż cie zje na powitanie z tęsknoty i za to że nosisz jego maluszka. na pewno będziesz mu się podobała najbardziej na świecie!! zobaczysz!! mój tż mówi że zaokrąglenia kobiece w ciąży są super seksowne
moja mała tez się wypinaszczerze to tego uczucia akurat nie lubię, czuję taki dyskomfortale to takie jest lubie nie lubie bo z drugiej strony lubie bo wiem że to ona
nospę biorę codziennie ale ja nie doraźnie tylko z zalecenia regularnie

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 13:58   #4750
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

moje dziecko chyba własnie sobie mecz urządza

Agatku no to oszczędzaj się....
nasz szkrabik ważył na połowkowym 335 g i lekarka powiedziała, ze ok (no ale to 1,5 tyg temu było)...zmierzyc się nie dał bo kręcił się jak szalony
Stary 2011-09-09, 13:59   #4751
nawojka8583
Zadomowienie

Cześć Dziewczynki! Pamiętacie mnie jeszcze? Wróciłam. Trzy tygodnie u Mamy to za mało jak dla mnie mam dołek pourlopowy. Naskrobałyście tyle, że nie będę w stanie nadrobić. Musiałabym czytać coś od ok 80tej strony, a Wy musiałybyście wstrzymać produkcję na jakiś tydzień, co w Waszym przypadku jest niemożliwe Gaduły jedne. Lecę poczytać chociaż te najświeższe informacje.
Gratuluje wszystkim udanych wizyt, rozpoznanych płci i zdrowo rosnących maluszków. Witam się też z nowymi Mamusiami
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-09, 14:01   #4752
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki! Pamiętacie mnie jeszcze? Wróciłam. Trzy tygodnie u Mamy to za mało jak dla mnie mam dołek pourlopowy. Naskrobałyście tyle, że nie będę w stanie nadrobić. Musiałabym czytać coś od ok 80tej strony, a Wy musiałybyście wstrzymać produkcję na jakiś tydzień, co w Waszym przypadku jest niemożliwe Gaduły jedne. Lecę poczytać chociaż te najświeższe informacje.
Gratuluje wszystkim udanych wizyt, rozpoznanych płci i zdrowo rosnących maluszków. Witam się też z nowymi Mamusiami
helloł

laski czy Was tez swędzi biust????? bo mnie od 2 dni swędzi...
Stary 2011-09-09, 14:02   #4753
uska000
Zadomowienie

u mnie tez nie kazdy piatek jest postny;p
mial byc obiad gwizdany bo lezymy w lozku ale w jakims durnym serialu byly kopyta i mi slina pociekla;p a tz nie lubi kopytek wiec dorobilam mu karkowe i sos;p

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 14:19   #4754
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
helloł

biust nie- sutki tak
Cytat:
właśnie miałam pytac Agatku czy wytrzymasz tyle? co 2-3godz powinno się robić przerwe w podrózy i się przejść jakieś zakrzepice nam groża więc uważaj na siebieale super że juz zamówiłaś bilecik i już tuż tuż wyjazda twój tż cie zje na powitanie z tęsknoty i za to że nosisz jego maluszka. na pewno będziesz mu się podobała najbardziej na świecie!! zobaczysz!! mój tż mówi że zaokrąglenia kobiece w ciąży są super seksowne
moja mała tez się wypinaszczerze to tego uczucia akurat nie lubię, czuję taki dyskomfortale to takie jest lubie nie lubie bo z drugiej strony lubie bo wiem że to ona
nospę biorę codziennie ale ja nie doraźnie tylko z zalecenia regularnie
hmm na przerwę to ja będę mogła wyjść tylko na przystankach gdzie zabierają ludzi czyli Bydgoszcz, Piła, Wałcz, Szczecin, a w DE już nic, zero przystanku na szczęście będę miała wc to się chociaż tam przejdę

Stary 2011-09-09, 14:29   #4755
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Hej, ja wróciłam z ćwiczeń zmachana. zaraz zmykam jeszcze do sklepu. Dziś makaron ze szpinakiem

Cytat:
Napisane przez snesha Pokaż wiadomość
Dzięki za pocieszenie, ale to NAPRAWDĘ pogrzebowa sukienka. Kupowałam w pośpiechu żeby cokolwiek ubrać.
Wklejam link:
http://www.emonnari.pl/klasyczna-mala-czarna-1,825.html
tak jak dziewczyny piszą, kolorowe dodatki i nikt nie zauważy tej czerni

Cytat:
no ale jak kupię kombinezon na 56 a dzidziol mi się urodzi np 55 cm...to juz do konca zimy mi nie oblata w tym ;/ dlatego myslałam o większym....sama juz nie wiem
to nie jest chyba tak kombinezony są często nie na 56 czy 68 ale z przedziałami. Ten co ja kupiłam (na pierwszym zdjęciu granatowy) jest na 56-62. Dostałam drugi taki (na 0-3mies.) od znajomej. Jej mała urodziła się w październiku i do stycznia przelatała w nim
ja myślę, że na 68 będzie za duży

Cytat:
Napisane przez sandra1892 Pokaż wiadomość
Wiad. od MMONIKI9

W niedziele zaczela lekko krawic wiec ma bardzo duzo lezec, jeszcze plami i czeka az sie wszystko uspokoi. Net ma w naprawie wiec nawet nie miala jak nam napisac co sie dzieje . Prosila przekazac zebysmy duzo nie pisaly bo nie nadrobi Przesyla buziaki i pisze, ze sie za nami stesknila i pozdrawia was wszystkie !!
kurna, jak nie urok to sraczka. Mi się wydawało że miała do rodziców jechać dobrze, że leży oby było lepiej

Cytat:
Dzien dobry, Dziewczyny.
Mnie tez dol dopadl... Przez przypadek widzialam sie i rozmawialam ze swoim bylym, z ktorym bylam 5 lat i jakos nie moge sie pozbierac po tym... Do tego caly czas z obecnym sie nie dogaduje i nachodza mnie rozne przykre mysli. Ech... Kiedys moglam myslec sama za siebie,jak cos spartaczylam, to wypijalam nawarzone piwo samodzielnie.
A co jak popelnilam blad i ucierpi na tym moja dzidzia?

Inutil, Twoje ciuszki sa cudowne. Sklamalabym, gdybym powiedziala, ze nie zazdroszcze.
tak mi się miło zrobiło, że chyba obfotografuję resztę

A co do tż... nigdy nie masz pewności że będzie wszystko w porządku ale trzeba chcieć, wierzyć i się starać żeby było jak najlepiej. I się kochać kryzysy się zdarzają to normalne

Cytat:
w załączniku fryzurka
super fryzura, ja miałam na ślub włosy za ucho :/ a zawsze marzyłam o warkoczu dobieranym

Cytat:

ja czasem czuję dzisiaj rano jak dotknęłam brzucha to po prawej stronie twardy, normalnie czuć było małego a lewa strona mięciutka. Zawołałam tż to się zdziwił jak dotknął zaraz mały zmienił pozycję i brzuch cały miękki

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-09, 14:32   #4756
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Inutil no chyba masz rację z tymi "przedziałowymi" rozmiarami kombinezoników...

a nie pamiętam czy rozmowa juz byla na ten temat- które smoczki są lepsze-sylikonowe czy lateksowe????
Stary 2011-09-09, 14:42   #4757
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Ten durny sen mnie wymęczył.

Pamietam jak zanim sie dowiedzialam o ciąży i zanim w ogóle podejrzewałam ,że mogę być w ciąży przyśniła mi się wiewiórka, sprawdziłam wtedy w senniku , a to oznaczało ciąże, ale wyśmiałam to i no masz
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 14:46   #4758
kamciurka
Zakorzenienie

Monika trzymam kciuki za Ciebie, wiem co czujesz :/
dobrze, ze poruszylyscie temat, bo tez mnie meczyl, a nie chcialam juz paniki siac tez wlasnie czuje takie momentalnie twarde miejsce pod pepkiem i tak sie zastanawialam czy to dzidzia czy brzuch mi tak twardnieje, ale zdarza sie to nieregularnie i szybko mija, wiec to pewnie dzidzia

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 14:48   #4759
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
no bo wykorzystują ludzi, obiecują cos i nie dotrzymują, tną kasę na każdym kroku (a wypłata i tak marna więc jak obetną to juz w ogole) mam nadzieję, ze szybko znajdzie cos innego...
własnie dzisiaj chyba z 15 cv wysłalismy i wczoraj tez

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

u mnie się nie pości w każdy piątek... tylko wigilia, sroda popielcowa, wielki piątek i wielka sobota...
No to nie dziwię się, że TZ szuka innej pracy A w jakim zawodzie pracuje?

U mnie post jest w te dni co wymieniłaś, plus te, w które akurat uda mi się nie zjeść nic z mięska

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-09, 14:57   #4760
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Agawoo Generalnie mój małż skończył ochronę środowiska ale w zwiażku z cudowną sytuacją na rynku pracy aktualnie pracuje w magazynie pewnej firmy logistycznej...
Stary 2011-09-09, 15:00   #4761
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Ten durny sen mnie wymęczył.

Pamietam jak zanim sie dowiedzialam o ciąży i zanim w ogóle podejrzewałam ,że mogę być w ciąży przyśniła mi się wiewiórka, sprawdziłam wtedy w senniku , a to oznaczało ciąże, ale wyśmiałam to i no masz
no widzisz- sny się czasami sprawdzają!
Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
dobrze, ze poruszylyscie temat, bo tez mnie meczyl, a nie chcialam juz paniki siac tez wlasnie czuje takie momentalnie twarde miejsce pod pepkiem i tak sie zastanawialam czy to dzidzia czy brzuch mi tak twardnieje, ale zdarza sie to nieregularnie i szybko mija, wiec to pewnie dzidzia
no to chyba normalne, bo każda pisze, że tak ma, hehe nie siejesz paniki, bez przesady Musimy się dzielić swoimi obawami i odczuciami, wtedy raźniej W KUPIE SIŁA

Stary 2011-09-09, 15:30   #4762
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Cytat:
helloł

Swędzi bo rośnie mnie tez akurat swędzi

Cytat:
Agawoo Generalnie mój małż skończył ochronę środowiska ale w zwiażku z cudowną sytuacją na rynku pracy aktualnie pracuje w magazynie pewnej firmy logistycznej...
Heh tez jestem po ochronie srodowiska... i pracuje w firmie grzewczo-budowlanej Także doskonale rozumiem sytuacje

Właśnie zjadła, cala bagietke ziolowa i sledzie w smietanie... i nadal jestem głodna... Od kilku dni moge jesc non stop, no masakra jak jestem w sklepie to nie wiem za co złapać normalnie na wszystko mam ochote ciekawe ile przytyje w tym miesiacu

natisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 15:33   #4763
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość
Swędzi bo rośnie mnie tez akurat swędzi
właśnie o to chodzi, że nie powinien już biust rosnąć, bo do 4 miesiąca rośnie i osiąga końcowy efekt- tak piszą w mojej książce jestem prawie w 6 miesiącu i nic mi już nie rośnie od 3 miesięcy, nawet duzo nie podrósł, bo aż 1 rozmiar z A do 80 B wow
Ale to pewnie też zależy od kobiety, bo ja jestem szczupak i mi dodatkowe kilo wchodzą w bebzun a niektórym idą w cycuszki

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2011-09-09 o 15:34
Stary 2011-09-09, 15:40   #4764
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

no ja tez nie zauważyłam,zeby róśł mi biust teraz... urósł na początku i teraz bez zmian....moze to ma związek z proukcją siary to swędzenie...
Stary 2011-09-09, 15:40   #4765
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Agatek ja gdzies czytalam ze do konca ciazy rosna... Nie wiem wlasnie zaczelam 5 miesiac i od tygodnia mam nowy stanik-wiekszy Na to nie ma reguły

Neska smaruj biust kremem czy oliwka swedzenie moze tez oznaczac sucha skórę i moga pojawic sie rozstępy :/

Edytowane przez natisska
Czas edycji: 2011-09-09 o 15:45
Stary 2011-09-09, 15:55   #4766
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Nattiska ja codziennie regularnie smaruję się cała łącznie z biustem...u mnie to nie od suchej skóry chyba...nawet nie widzę, zeby była sucha...staram się dobrze nawilżac i duzo pic....
Stary 2011-09-09, 15:58   #4767
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

No to pojecia nie mam I podziwiam regularne smarowanie

Lece do sklepu bo zgłodniałam - ktos pisał o kopytkach i nie moge o nich zapomniec

Stary 2011-09-09, 16:05   #4768
Haniula
Zakorzenienie

hej mamusie
ja od rana siedze w notatkach i nie wiem za co mam sie zabrac, bo dzis sie dowiedzialam, ze jutro nie mam jednego zaliczenia tylko dwa

Tz kochany zrobił obiadek- zupe gulaszową, naczynia pomył a teraz na działce cos robi
A ja juz mam dosc nauki, i jak zwykle szukam sobie milion zajec byle tylko sie nie uczyć wiec bylam na zakupach i zaraz biore sie za odkurzanie bo pełno siersci na podłodze

Psiary jak wy sobie radzicie z wszędobylska sierscia ? Ja codziennie odkurzam i myje podłogi i ciagle sa nowe'koty' boje sie myslec co bedzie jak sie Lenka pojawi na świecie chyba bede co godzine latac na mopie

Edytowane przez Haniula
Czas edycji: 2011-09-09 o 16:06
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 16:09   #4769
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Natissko ja mam nawyk smarowania się od zawsze moj tZ tez się balsamuje nie ywobrazamy sobie inaczej
Stary 2011-09-09, 16:11   #4770
*Agatek*
Zakorzenienie

Wiecie co dziewczyny? Jestem załamana... Dziewczyna mojego brata, z którym jest 2-3 lata przytyła tak, że... szok. Nic jej się nie chce... Zadzwoniłam do niej czy ma jakąś gotówkę żeby mi witaminy kupiła w aptece u nich, bo są w promocji za 47 zł- usłyszałam- "nie mam nic gotówki. Wszystko mam na koncie" ma problem żeby zapłacić kartą bidulka... a o aptece powiedziała tak: "trochę mam do niej daleko" do apteki idzie się spacerkiem 10-15 min... i ma problem, nie może za mnie wyłożyć, chociaż mówię, że oddam w środę, no ale nie będę jechać specjalnie 30 km na koniec Torunia kupować, a ona ma blisko, wiem bo mieszkałam tam 18 lat... ehh poznałam się teraz na niej. Jaka ona jest. Moja bratowa proponowała jej wspólny areobik, a ona : "nie chce mi sie" roztyła się strasznie, mój brat jak do niej mówi, żeby trochę poćwiczyła czy co, to ta się obraża no cóż zamówiłam a aptece za 55 zł i odbiór w aptece- nie mogę czekać, bo tabletki mam wyliczone do wtorku a jakby ich nie było już, to co? Ehh, śmiać mi się z niej chce po prostu

Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość
Agatek ja gdzies czytalam ze do konca ciazy rosna... Nie wiem wlasnie zaczelam 5 miesiac i od tygodnia mam nowy stanik-wiekszy Na to nie ma reguły
u mnie już nie urosną to wiem

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości