|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku ![]() |
|||
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 53,45% |
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe |
0 | 0% |
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 |
3 | 5,17% |
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 |
24 | 41,38% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Cześć baby!
![]() ![]() ![]() Ile razy bierzecie nospę doraźnie? Ja od dwóch tygodni biorę codziennie lub co drugi, jak zaczynają mnie boleć jajca, tzn jajniki ![]() ![]() Czy czujecie jak maluch się przekręca?? Bo ja czuję wtedy jak twardnieje brzuch, a jak się przekręci to wsio wraca do normy, też tak macie??? ![]() Zośka ale porąbane sny miałaś hihi, ja dzisiaj też, chyba jakieś fatum ![]() ![]() ![]() Aa wczoraj mi się śniło, że dostałam mandat!! ![]() ![]() snesha - fajne zakupki, choć ja bym nie kupowała wszystko co chłopięce, a nabrała 'dystansu' do tego, bo wiele lekarzy się myli, tak jak już tu na wątku chyba były ze 3-4 dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() agacia_cz- hemoroidy pojawiają się w odbycie jak i w okół ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Teściowa wtedy gadała przez telefon, więc żeby uwierzyła, nagrałam ![]() ![]()
![]() |
#4742 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Cytat:
![]() Zawsze byłam szczupak i zazdrościli figury, a teraz z brzuchem wyglądam jak mieczyk w ciąży ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ojj miny najgorsze... na początku masakra- smółka, i dzieciak robi co chwila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Trzymaj się Monia!!!!!!!! ![]() ![]()
![]() |
#4743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ja czuję. nawet jak się obmaca brzuch, to można wyczuć gdzie jest maluszek ![]()
![]() |
#4744 |
Zakorzenienie
|
Agatek a co Ty na wizazu robiłas o 2 w nocy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Zamówiłam bilet do Hamburga
![]() ![]() ![]() ![]() Już nie mogę się doczekać ![]() ![]() Cytat:
![]() Też macam brzuch jak się obraca, takie dziwne uczucie... ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- no nie wiem, jakoś mi się przedłużyło ![]() ![]()
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
no moj szkrab tez się tak śmiesznie obraca i wtedy jedna strna brzucha twarda jak kamien a druga miękka
![]() Agatku wytrzymasz 10,5 h w autobusie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Rozeznanie
|
co do kupek, to fakt na początku bobo popuszcza sporo, prawie każda pieluszka jest ubabrana. Ale na szczęście i wbrew pozorom kupy dzieciaczków na maminym mleku nie śmierdzą
![]() zaczynają brzydko pachnieć dopiero jak się rozszerza dietę, a jak się wprowadzi mięsko to dopiero jest masakra!!! Moja Emi jak teraz walnie koopalunę to mi nos wykręca na wszystkie strony bleeee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak to bym A. zobaczyła dopiero 1 października ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anankee klamerka i jedziesz ![]() ![]()
![]() |
#4749 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() moja mała tez się wypina ![]() ![]() ![]() nospę biorę codziennie ale ja nie doraźnie tylko z zalecenia regularnie
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
moje dziecko chyba własnie sobie mecz urządza
![]() Agatku no to oszczędzaj się.... nasz szkrabik ważył na połowkowym 335 g i lekarka powiedziała, ze ok (no ale to 1,5 tyg temu było)...zmierzyc się nie dał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki! Pamiętacie mnie jeszcze? Wróciłam. Trzy tygodnie u Mamy to za mało jak dla mnie
![]() ![]() Gratuluje wszystkim udanych wizyt, rozpoznanych płci i zdrowo rosnących maluszków. Witam się też z nowymi Mamusiami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() laski czy Was tez swędzi biust????? bo mnie od 2 dni swędzi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zadomowienie
|
u mnie tez nie kazdy piatek jest postny;p
mial byc obiad gwizdany bo lezymy w lozku ale w jakims durnym serialu byly kopyta i mi slina pociekla;p a tz nie lubi kopytek wiec dorobilam mu karkowe i sos;p
#4754 | |
Zakorzenienie
|
biust nie- sutki tak
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4755 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej, ja wróciłam z ćwiczeń zmachana. zaraz zmykam jeszcze do sklepu. Dziś makaron ze szpinakiem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja myślę, że na 68 będzie za duży ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do tż... nigdy nie masz pewności że będzie wszystko w porządku ![]() ![]() ![]() super fryzura, ja miałam na ślub włosy za ucho :/ a zawsze marzyłam o warkoczu dobieranym ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
Inutil no chyba masz rację z tymi "przedziałowymi" rozmiarami kombinezoników...
a nie pamiętam czy rozmowa juz byla na ten temat- które smoczki są lepsze-sylikonowe czy lateksowe???? |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Wtajemniczenie
|
Ten durny sen mnie wymęczył.
Pamietam jak zanim sie dowiedzialam o ciąży i zanim w ogóle podejrzewałam ,że mogę być w ciąży przyśniła mi się wiewiórka, sprawdziłam wtedy w senniku , a to oznaczało ciąże, ale wyśmiałam to i no masz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zakorzenienie
|
Monika trzymam kciuki za Ciebie, wiem co czujesz :/
dobrze, ze poruszylyscie temat, bo tez mnie meczyl, a nie chcialam juz paniki siac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie post jest w te dni co wymieniłaś, plus te, w które akurat uda mi się nie zjeść nic z mięska ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
Agawoo Generalnie mój małż skończył ochronę środowiska ale w zwiażku z cudowną sytuacją na rynku pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4762 | |
Rozeznanie
|
Swędzi bo rośnie
![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie zjadła, cala bagietke ziolowa i sledzie w smietanie... i nadal jestem głodna... Od kilku dni moge jesc non stop, no masakra ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
właśnie o to chodzi, że nie powinien już biust rosnąć, bo do 4 miesiąca rośnie i osiąga końcowy efekt- tak piszą w mojej książce
![]() ![]() Ale to pewnie też zależy od kobiety, bo ja jestem szczupak i mi dodatkowe kilo wchodzą w bebzun ![]() ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-09-09 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
no ja tez nie zauważyłam,zeby róśł mi biust teraz... urósł na początku i teraz bez zmian....moze to ma związek z proukcją siary to swędzenie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Rozeznanie
|
Agatek ja gdzies czytalam ze do konca ciazy rosna... Nie wiem wlasnie zaczelam 5 miesiac i od tygodnia mam nowy stanik-wiekszy
![]() ![]() Neska smaruj biust kremem czy oliwka swedzenie moze tez oznaczac sucha skórę i moga pojawic sie rozstępy :/ Edytowane przez natisska Czas edycji: 2011-09-09 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zakorzenienie
|
Nattiska ja codziennie regularnie smaruję się cała łącznie z biustem...u mnie to nie od suchej skóry chyba...nawet nie widzę, zeby była sucha...staram się dobrze nawilżac i duzo pic....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Rozeznanie
|
No to pojecia nie mam
![]() ![]() Lece do sklepu bo zgłodniałam - ktos pisał o kopytkach i nie moge o nich zapomniec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
hej mamusie
![]() ja od rana siedze w notatkach i nie wiem za co mam sie zabrac, bo dzis sie dowiedzialam, ze jutro nie mam jednego zaliczenia tylko dwa ![]() Tz kochany zrobił obiadek- zupe gulaszową, naczynia pomył a teraz na działce cos robi ![]() A ja juz mam dosc nauki, i jak zwykle szukam sobie milion zajec byle tylko sie nie uczyć wiec bylam na zakupach i zaraz biore sie za odkurzanie bo pełno siersci na podłodze ![]() Psiary jak wy sobie radzicie z wszędobylska sierscia ? Ja codziennie odkurzam i myje podłogi i ciagle sa nowe'koty' boje sie myslec co bedzie jak sie Lenka pojawi na świecie ![]() ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-09-09 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
Natissko ja mam nawyk smarowania się od zawsze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Wiecie co dziewczyny? Jestem załamana... Dziewczyna mojego brata, z którym jest 2-3 lata przytyła tak, że... szok. Nic jej się nie chce... Zadzwoniłam do niej czy ma jakąś gotówkę żeby mi witaminy kupiła w aptece u nich, bo są w promocji za 47 zł- usłyszałam- "nie mam nic gotówki. Wszystko mam na koncie"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.