![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: Targowiskowe ploteczki part II
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym najpierw zajrzała niej do domu, a jeśli nie to policja.
![]() |
#95 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
http://mapa.targeo.pl/Broch%C3%B3w Tam masz zaznaczone "dojazd z..."...Wpisz sobie Twoje miasto i zobacz, czy coś wyskoczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
BAN stały
|
no na upartego sie da
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma to jak rozmowa z tatą ![]() Wiem też że ktoś kiedyś pisał do znajomych na portalach społecznościowych i też coś tam osiągnął, nie wiem czy to próbowałaś, ale jeżeli to - to sądzę że warto. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
BAN stały
|
znalazłam ja na nk, poki co spróbuje przez gg sie dogadac.. i faktycznie ma 17 lat
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- ma nawet fotke jak "robi kreche" do wciągniecia, Boze. jesli jakims cudem odzyskam te spodnie to wypiore je z 10x.. |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
moja koleżanka kiedyś została oszukana i znalazła dziewczynę na facebooku i napisała jej że jak nie wyśle jej rzeczy to będzie pisała do jej znajomych i opisze całą sytuację
![]() ![]()
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
ale podejrzewam ze nie bedzie jej się chciało warować 24h na dobę przy telefonie
![]() ![]()
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
no własnie siostra wczoraj napisała pw do niej, była online dość długo, z prośbą o skan nadania, ale zero odpowiedzi... dziewczyna ma ok. 20 pozytywów, żadnego negatywa, więc nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aż bym chętnie zobaczyła, co Cię tak przekonało do tego, że czasem wygląd idzie w parze z rozumem ![]() Cieszę się, że za "moich czasów" (dziwnie brzmi, choćbym miała 60 lat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
właściwie to masz rację... jak moja siostra 2 lata temu się wymieniała (miała też moje ciuszki, bo to był 1 wątek), to był wizażanki z mnóstwem pozytywów, a też dostawała brudne ciuchy, których się nie dało doprac i kompletne szmaty od jestemtutylkonachwile i kiedyś od marynka42...
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
witam.
siostra (loveyouamy) pisała tu o tym, że czekam na paczkę od wizażanki. właśnie dostałam wiadomość, że paczka niby wróciła do niej, bo była źle zaadresowana... skanu nadania nie przesłała. |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oo widzę że marynka42 nie tylko mnie zrobiła trochę w bambuko. dawno dawno temu wymieniałam się z nią mój plecak za prostownicę i podkład którego miało być ok 90%. dostałam prostownicę i opakowanie od podkładu, ale to było jakiś rok temu, chyba nawet pierwsza wymianka więc nie chciałam się kłócić
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
no własnie wymianka z marynką42 to była pierwsza wymianka mojej siostry... i tez dostałam ciuchy brzydkie, w ogóle rozmiary większe, niż napisane, brudną torbę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
To tym lepiej dla ciebie że ma 17 lat ponieważ w takim wypadku dzwonienie do rodziców ma sens i może coś poskutkować. Gorzej jak ktoś jest starszy, pełnoletni, nie mieszka z rodzicami, to wtedy pole do popisu jest mniejsze. A swoją drogą ja bym pisała i do znajomych jak by nic nie działało. Nie odpuściłam przy takim zachowaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
tyle, że ona pierwsza wysyłala, bo moja siostra ma więcej przekupek.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
BAN stały
|
cóż
![]() [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;29302860] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aż bym chętnie zobaczyła, co Cię tak przekonało do tego, że czasem wygląd idzie w parze z rozumem ![]() Cieszę się, że za "moich czasów" (dziwnie brzmi, choćbym miała 60 lat ![]() Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-09-09 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Można tak wnioskować nawet po podpisie ![]() Dziewczyna może i fakt oszustka, ale myślę, ze nia ma co z niej robić jakiejś dziewczyny z marginesu. Myślę, ze nie warto jej obrażać... Powinnaś zadzwonić do jej rodziców i nie roztrząsać już sprawy na forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A spodnie najlepiej spróbować odzyskać telefonicznie, osobiście, bo wątpie, żeby Affen pofatygowała się, żeby je odesłać, szczególnie po tym jak została zbanowana... ehh. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;29302860]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aż bym chętnie zobaczyła, co Cię tak przekonało do tego, że czasem wygląd idzie w parze z rozumem ![]() Cieszę się, że za "moich czasów" (dziwnie brzmi, choćbym miała 60 lat ![]() Nic dodać nic ująć. 10 lat a różnica drastyczna. We wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
Wpiszcie sobie w google WIOCHA wyskakuje fajna stronka z innymi fotkami tego typu ...
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Mnie tam dziwi to, że jeszcze nie poszedł telefon do rodziców. Ja bym to zrobiła w pierwszej kolejności już wczoraj czy nawet dzisiaj. Pomoc sama nie przyjdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.