Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-07, 15:46   #3541
Dobrenka
Zadomowienie

Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D

Cytat:
Napisane przez Anonimka1992 Pokaż wiadomość
mialyscie jakies efekty po pierwszym tygodniu???

hmm moze to dlatego ze nie stosuje diety ??
wiadomo ze nie jem slodyczy itd ale zadnej diety nie stosuje...
a robie wszystkie cwiczenia bardzo sumiennie i dokladnie
Nie to nie zalezy od diety.. Może faktycznie poczekaj do końca i zobacz co i jak.
Ja po pierwszym tygodniu tez nic nie widzę.. W ogóle chyba źle zrobiłam po Turbo Fire powinnam zrobić coś mocniejszego BBL mnie nie rusza.. czasem coś tam troche mnie ale mało.. Po Turbo czuję się jakbym na BBL tylko małym palcem u reki ruszła a tam się czułam jakbym machała rękami i nogami i czym się da ale jak zaczęłam to skończe

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Napisane przez nikita1213 Pokaż wiadomość
postanowiłam przerobić Shreda
a co to?

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
cardio nudne jest ja nie zawsze to robie , ale to aeroby więc by się przydało to robić
wiesz co ale ja ich nie czuję.. wkurzam się tylko bo marnuję czas.. nie robią mi nic.. nawet kropelka potu ze mnie nie leci
itd itd
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-08, 11:21   #3542
nikita1213
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dobrenka Pokaż wiadomość

a co to?
30 Day Shred Jillian Michaels. A toto jest
Zaczęłam poziom 2 i zobaczymy jakie będą efekty po 3
nikita1213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-08, 12:35   #3543
kociczka
Zakorzenienie

Cytat:
30 Day Shred Jillian Michaels. A toto jest
Zaczęłam poziom 2 i zobaczymy jakie będą efekty po 3
ja robilam przez 2 tyg level pierwszy .najpierw tydzien potem tydzien przerwy bo choroba a teraz już 6 dni level 1 i dzis juz 4 dzien level 2
Nikitka jak wrażenia?
dla mnie sa fajne bo BBL juz sie nudne robilo z BBL tylko H&T czasem robie level 2 troche hardkor dla moich slabych rączek ale musze powiedziec ze i tak sie wzmocnily

btw robilam dzis joge z Jillian i bardzo fajna, nie sadzilam ze joga moze dac mi troszke w kosc

Edytowane przez kociczka
Czas edycji: 2011-09-08 o 12:38
kociczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-08, 19:37   #3544
nikita1213
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kociczka Pokaż wiadomość
ja robilam przez 2 tyg level pierwszy .najpierw tydzien potem tydzien przerwy bo choroba a teraz już 6 dni level 1 i dzis juz 4 dzien level 2
Nikitka jak wrażenia?
dla mnie sa fajne bo BBL juz sie nudne robilo z BBL tylko H&T czasem robie level 2 troche hardkor dla moich slabych rączek ale musze powiedziec ze i tak sie wzmocnily
A dziękuję kociczka, wrażenia pozytywne Nie nudzę się, co jest moją największą zmorą - jak mi jakieś ćwiczenia nie podejdą, to nie ma zmiłuj, żebym się przyłożyła BBL było spoko, ale próby przerobienia go po raz kolejny, łojoj, już nie mogłam Shred o dziwo daje mi powera, mam radochę jak ćwiczę, ale po BBL wydaje mi się trochę łatwy. W sensie, że mało się męczę, chociaż pot ścieram z podłogi Pewnie BBL mnie tak wyrobiło
Stary 2011-09-09, 08:53   #3545
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
BBL było spoko, ale próby przerobienia go po raz kolejny, łojoj, już nie mogłam Shred o dziwo daje mi powera, mam radochę jak ćwiczę, ale po BBL wydaje mi się trochę łatwy. W sensie, że mało się męczę, chociaż pot ścieram z podłogi Pewnie BBL mnie tak wyrobiło
Ja nie mogę tego BBL zmordować.. właśnie się nastrajam do sculpt
Wiesz co a ja powiem Ci że lubie czuć zakwasy i o dziwo pod koniec drugiego tygodnia zaczynam je czuć.. ale chyba wolę jak mi się po tyłku leję i za tym tęsknie..
Jakbyś mogła podsumować.. To jak porównasz BBL do tego co teraz robisz.. Napisz coś troszkę więcej

Kociczka jak możesz dołącz się do mojej prośby bo widzę że Ty tez to ćwiczysz

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Ide na sculpt
itd itd
Stary 2011-09-09, 20:21   #3546
nikita1213
Raczkowanie

Cytat:
Ja nie mogę tego BBL zmordować.. właśnie się nastrajam do sculpt
Wiesz co a ja powiem Ci że lubie czuć zakwasy i o dziwo pod koniec drugiego tygodnia zaczynam je czuć.. ale chyba wolę jak mi się po tyłku leję i za tym tęsknie..
Jakbyś mogła podsumować.. To jak porównasz BBL do tego co teraz robisz.. Napisz coś troszkę więcej
No to spróbuję podsumować
BBL rozłożone na czynniki pierwsze:
Bum Bum –męczyłam się okrutnie, nogi i serducho nie dawały rady, ledwo żyłam – szczerze nienawidziłam . High&Tight – najlepsze ćwiczenia z całego BBL. Najskuteczniejsze wg mnie, jeśli chodzi o podniesienie i ujędrnienie tyłka. Sculpt – nie będę obiektywna, bo uwielbiam wszelakie machanie ciężarkami. Cardio Axe – lekkie, łatwe i przyjemne, ale ostatecznie słabo męczące - miałam wrażenie, że niewiele mi daje to wywijanie tyłkiem. Tummy Tuck – ćwiczenia na brzuch, po prostu.
BBL dało mi tyle, że poprawiła mi się trochę kondycja, zgubiłam 2 kilo (bez diet), brzuch się trochę spłaszczył (ale u mnie brzuch leci w pierwszej kolejności zawsze), tyłek lekko uniósł, a całe ciało zrobiło się trochę bardziej ujędrnione .
Co do 30 Day Shred, jestem dopiero w 12 dniu i trudno mówić o spaktakularnych efektach (zostało jeszcze 18 dni, a nie ćwiczę codziennie).
Różnica jest jednak taka, że o ile BBL było ukierunkowane głównie na pupę, to Shred jest raczej zestawem ogólnorozwojowym (ale to brzmi ).
Przy BBL (zwłaszcza na początku) miałam takie mega zakwasy, że wyłam z bólu i nie mogłam chodzić. Przy Shredzie nie mam żadnych zakwasów.
Wylany pot: przy BBL na początku, przy 30 Day Shred - za każdym razem.
Poziom znudzenia: przy BBL pojawiło się, przy Shredzie jeszcze o dziwo nie.
Wzmocnienie rąk: mam wrażenie, że przy BBL słabe, a przy Shredzie znaczące.
Minus w obydwu zestawach: za mało strechingu (zawsze dokładam sobie więcej).
Mam nadzieję Dobrenka, że trochę pomogłam
Stary 2011-09-09, 21:27   #3547
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Mam nadzieję Dobrenka, że trochę pomogłam
no to ba lepiej mi tego napisac nie mogłaś.. Ja ogólnie teraz czuje nogi ale hmmm.. wczoraj miałam znaczniejsze zakwasy niz teraz.. teraz nic nie czuje.. ogólnie jak porównam Turbo Fire i BBL to po TF nie mogłam chodzic po schodach w dół tak mi dawało w kość.. a tu.. hmm.. czuje nie powiem że coś się dzieję ale mnie to nie męćzy nie wyciska potów.. a jakoś tak lepiej się czuje jak ze mnie sika
itd itd

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-09, 23:48   #3548
caryc3
Przyczajenie

Dieta to ponad 50% sukcesu więc Dobrenka nie pisz bzdur.
caryc3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 08:19   #3549
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez caryc3 Pokaż wiadomość
no wiesz jesteśmy na portalu z ćwiczeniami więc wydaję mi się że dziewczyny są świadome tego że je się trochę inaczej niż kiedyś bo same ćwiczenia tego wymagają.. Nie je się hod doga na śniadanie potem kebaba na drugie pizzy na obiad a wieczorem frytek z hamburgerem i colą..
Tylko trzeba dostarczyć przed treningiem węglowodanów żeby było więcej energii czy uzupełnić białko po.. Sama byłam na diecie około rok bo chciałam zdrowo schudnąć, teraz nie jestem po prostu jem racjonalnie.. wiadomo że jak człowiek się obeżre raz czy dwa to tylko zapcha jelita ale jak będzie żarł bez przerwy to figury modelki nawet najlepszymi ćwiczeniami nikt jeszcze nie wykrzesał i zawsze jak jestem na takich portalach to wydaję mi się że dziewczyny zaczynające ćwiczyć i zaczynające dbać o sylwetkę zmieniają wszystkie przyzwyczajenia.. A może mi się tylko wydaję
itd itd
Stary 2011-09-10, 08:37   #3550
caryc3
Przyczajenie

Samo odstawienie fast-foodow i słodyczy to jednak za mało. Najważniejsze sa regularne posiłki 4-5 razy dziennie. Dochodzi jeszcze czynnik zawartości tych posiłków w białka/wegle/tluszcz. Gdy się poświęciły i uda nam się przestrzegac tych zasad to nasze wyniki będą Znacząco lepsze.
Pozdrawiam
caryc3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 20:09   #3551
nikita1213
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
no wiesz jesteśmy na portalu z ćwiczeniami więc wydaję mi się że dziewczyny są świadome tego że je się trochę inaczej niż kiedyś bo same ćwiczenia tego wymagają.. Nie je się hod doga na śniadanie potem kebaba na drugie pizzy na obiad a wieczorem frytek z hamburgerem i colą..
Tylko trzeba dostarczyć przed treningiem węglowodanów żeby było więcej energii czy uzupełnić białko po.. Sama byłam na diecie około rok bo chciałam zdrowo schudnąć, teraz nie jestem po prostu jem racjonalnie.. wiadomo że jak człowiek się obeżre raz czy dwa to tylko zapcha jelita ale jak będzie żarł bez przerwy to figury modelki nawet najlepszymi ćwiczeniami nikt jeszcze nie wykrzesał i zawsze jak jestem na takich portalach to wydaję mi się że dziewczyny zaczynające ćwiczyć i zaczynające dbać o sylwetkę zmieniają wszystkie przyzwyczajenia.. A może mi się tylko wydaję
Wszystko prawda . Ale oczywiście należy wziąć pod uwagę co chcemy osiągnąć ćwiczeniami - czy poprawić kondycję/nadać rzeźbę/czy ćwiczymy bo lubimy/czy chcemy schudnąć. Biorąc pod uwagę to ostatnie – tak, zgadzam się - dieta to połowa sukcesu. Ale są dziewczyny, które nie mają potrzeby zrzucać kilogramów a wysiłek fizyczny traktują tak naturalnie jak fakt, że oddychają. Ćwiczą, bo to kochają, tak po prostu.

I jeszcze mnie taka refleksja naszła odnośnie intensywności ćwiczeń – wszystko zależy chyba od tego na jakim etapie jesteśmy, jak mocne jest nasze ciało i co ćwiczyłyśmy wcześniej .
Ja w przeciągu ostatnich kilku lat, poszukując zestawu ćwiczeń, który do mnie przemówi, przerobiłam Tamilee Webb, całą masę zestawów ćwiczeń dołączanych do Shape, ćwiczenia z piłką, z taśmą itp. Moim celem było poprawienie wyglądu (bo czułam się taka nieociosana ) i samopoczucia, wzmocnienie mięśni, zbudowanie masy kostnej i zmniejszenie tyłka. Jednak dopiero regularne treningi zaczęły dawać efekty. W ciągu ostatniego roku przerobiłam BBL, Power 90, spróbowałam Slim in 6 i Power Half Hour. Teraz robię 30 Day Shred. Wiem co jest poza zasięgiem mojego ciała i nawet nie robię podejść, ale może kiedyś….
Mam takie pytanie do dziewczyn, które ćwiczyły różne rzeczy: jak byście uporządkowały zestawy ćwiczeń w kolejności od najbardziej hardcorowego do najmniej męczącego? Wiem, że ocena nie będzie może do końca obiektywna, ale tak z czystej ciekawości jak Wy to oceniacie? Ja ułożyłabym to tak: Insanity/Turbo Fire/Turbo Jam/ Power 90 Extreme/ -> Power 90/Slim in 6/ Power Half Hour/BBL -> 30 day Shred/Tamilee Webb.

I tym rozwlekłym wywodem idę się mentalnie przygotować na walkę wieczoru W sensie, że ja, zimne pifko, świeżo ustawiona satelitka i jeden z braci Kliczko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-10, 22:51   #3552
riviiv
Przyczajenie

skończyłam bbl jestem dumna i zmęczona i trochę mi smutno. teraz chciałam zacząć classic ale muszę wyjechać na tydz;/ a nie będę miała za dużych możliwości żeby ćwiczyć. Dziewczyny myślicie, ze cały efekt tego wysiłku zniknie?? bo chyba mam małą obsesję:/
riviiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-11, 20:14   #3553
nikita1213
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez riviiv Pokaż wiadomość
skończyłam bbl jestem dumna i zmęczona i trochę mi smutno. teraz chciałam zacząć classic ale muszę wyjechać na tydz;/ a nie będę miała za dużych możliwości żeby ćwiczyć. Dziewczyny myślicie, ze cały efekt tego wysiłku zniknie?? bo chyba mam małą obsesję:/
Gratuluję ukończenia programu
I nie zamartwiaj się, przez tydzień efekty w żadnym wypadku nie znikną Potraktuj tą przerwę jako zasłużony wypoczynek
Stary 2011-09-11, 21:59   #3554
Yenes
Rozeznanie

Podziwiam was za wytrwałość

Ja własnie zbieram się żeby cos ze soba zrobić bo nie mogę już patrzeć na moje uda i pupę

Czy któraś z was mogłaby być tak dobra i wyslać mi na PM skąd mogę wziąć ten program?

EDIT: Już nie trzeba, znalazłam to co mnie interesuje

Edytowane przez Yenes
Czas edycji: 2011-09-12 o 15:04 Powód: uaktualnienie informacji :D
Yenes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 16:38   #3555
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Samo odstawienie fast-foodow i słodyczy to jednak za mało. Najważniejsze sa regularne posiłki 4-5 razy dziennie. Dochodzi jeszcze czynnik zawartości tych posiłków w białka/wegle/tluszcz. Gdy się poświęciły i uda nam się przestrzegac tych zasad to nasze wyniki będą Znacząco lepsze.
Pozdrawiam
masz rację.. ale nie przyszło mi do głowy żeby dziwczyny robiły to inaczej niz napisałaś.. chociaż powiem Ci że mam koleżankę która nie ograniczyła jedzenia tzn. w pewnym sensie ograniczyła.. bo je 4 razy dziennie je więcej owoców i nie podjada pomiędzy posiłkami, noi zauważyłam że nie zjada codziennie fast foodów ale nadal je zjada zaczęła tylko biegać 3 razy w tygodniu po pół godziny i pół jej nie ma.. Więc czasem wystarczy trochę tylko się poświęcić.. Niestety nie każy tak ma.. ja musiałam poświęcić się bardziej ale każdy jest inny..
Koleżanko od której rozgorzała dyskusja napisz jak wygląda Twoje jedzenie w ciągu dnia. Może faktycznie nie jest takie jak powinno
Cytat:
Wiem, że ocena nie będzie może do końca obiektywna, ale tak z czystej ciekawości jak Wy to oceniacie? Ja ułożyłabym to tak: Insanity/Turbo Fire/Turbo Jam/ Power 90 Extreme/ -> Power 90/Slim in 6/ Power Half Hour/BBL -> 30 day Shred/Tamilee Webb.
hmm ja zrobiłabym inaczej
callanetics - BBL -Turbo Jam- Turbo Fire - Insanity - Turbo Extreme i dalej nie wiem (zaczynając od najłatwiejszego)
Cytat:
Wszystko prawda . Ale oczywiście należy wziąć pod uwagę co chcemy osiągnąć ćwiczeniami - czy poprawić kondycję/nadać rzeźbę/czy ćwiczymy bo lubimy/czy chcemy schudnąć. Biorąc pod uwagę to ostatnie – tak, zgadzam się - dieta to połowa sukcesu. Ale są dziewczyny, które nie mają potrzeby zrzucać kilogramów a wysiłek fizyczny traktują tak naturalnie jak fakt, że oddychają. Ćwiczą, bo to kochają, tak po prostu.
oo dokładnie.. ja teraz chce nadać rzeźbę (chociaż jak mi jeszcze wyszczupleją uda to broń Boże się nie obrażę), lubię ćwiczyć bo czuję że robie coś dla siebie , schudnąć nie chce chce być twarda i zgrabna.. kondycja jest dla mnie ważna bo chodzę po górach
Cytat:
skończyłam bbl
napisz gdzie co ubyło i co Ci zrobiło
itd itd
Stary 2011-09-12, 16:48   #3556
@na
Zakorzenienie

ja opuszczam bbl zrobiłam ponad 2 tyg czwartego programu i mnie znudziło , prawie 2 miesiące tych samych ćwiczeń to jednak nie to teraz naściągałam różności i będę sprawdzać co mi podpasuje dzisiaj ćwiczylam ripped in 30 i bardzo mi się podobało

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 20:12   #3557
Trufel
Raczkowanie

Ściągnelam dzisiaj filmiki BBL i intryguje mnie, że np. w filmiku Body Basics wszystko robione jest na jedną nogę. Jak to jest? Robic jak w filmiku czy powtarzać potem to samo na drugiej nodze

Trufel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 20:15   #3558
@na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Trufel Pokaż wiadomość
Ściągnelam dzisiaj filmiki BBL i intryguje mnie, że np. w filmiku Body Basics wszystko robione jest na jedną nogę. Jak to jest? Robic jak w filmiku czy powtarzać potem to samo na drugiej nodze
body basic jest po to aby opanować kroki ja jak się uczyłam to robiłam też na drugą nogę

*Ćwiczę*

Stary 2011-09-13, 22:37   #3559
_dariia
Zakorzenienie

ja dzisiaj zrobiłam pierwszy dzień programu I - mam nadzieję, że wytrwam...

STOP obgryzaniu paznokci

_dariia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-15, 10:00   #3560
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
prawie 2 miesiące tych samych ćwiczeń to jednak nie to
kobieto ja Cię podziwiam ja 3 tydzień modruję własnie i jestem zanudzona
itd itd
Stary 2011-09-15, 12:28   #3561
@na
Zakorzenienie

Cytat:
kobieto ja Cię podziwiam ja 3 tydzień modruję własnie i jestem zanudzona
ja też nie widziałam efektów w udach , po pierwszym miesiącu mi zleciało , teraz już stało w miejscu wiec wzięłam się za bardziej , jak by to powiedzieć skoczne ćwiczenia
używacie może czegoś antycelulitowego/ujędrniającego ? balsamy? bo przy ćwiczeniach zauważyłam że bym musiała ujędrnić skóre na nogach

*Ćwiczę*

Stary 2011-09-17, 12:14   #3562
Dobrenka
Zadomowienie

@na nie używam niczego na cellulit bo nie mam ja jestem właścicielką rozstępów za to smaruję się tylko oliwką ta gęstą
itd itd
Stary 2011-09-17, 12:18   #3563
@na
Zakorzenienie

Ja Tżta zatrudnie do masowania nóg , bo facet więcej siły ma a rozstępami się nie martw ja mam ich pełno i nie powstrzymuje mnie to od tego żeby nie zalożyć spódniczki czy bikini jak komuś się coś nie podoba to niech się nie patrzy .
A i chciałam Ci jeszcze powiedzieć że ćwicze to ripped in 30 , może nie codziennie bo w tyg tylko 3 razy poćwiczyłam ale straszne zakwasy mam , w tyłku to masakra dzisiaj a jeszcze wczoraj tego nie było ! jestem ciekawa jak będzie po miesiącu ćwiczeń

*Ćwiczę*

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-17, 14:45   #3564
nikita1213
Raczkowanie

Cytat:
używacie może czegoś antycelulitowego/ujędrniającego ? balsamy? bo przy ćwiczeniach zauważyłam że bym musiała ujędrnić skóre na nogach
Ja całe życie "jadę" na balsamach Ale że antycellulitowe na mnie nie działają, to wybieram te mocno nawilżające, a celem ujędrnienia - masaż bańkami. Chociaż podczas ćwiczeń moja skóra tak jakby trochę się sama ujędrnia W sensie, że jak się mięśnie trochę wyrobią, to tych sflaczeń jakby mniej
Rozstępy też mam, ale kij im w oko
Stary 2011-09-18, 08:26   #3565
Aaabecanka
Zadomowienie

[QUOTE=nikita1213;29327897]

Mam takie pytanie do dziewczyn, które ćwiczyły różne rzeczy: jak byście uporządkowały zestawy ćwiczeń w kolejności od najbardziej hardcorowego do najmniej męczącego? Wiem, że ocena nie będzie może do końca obiektywna, ale tak z czystej ciekawości jak Wy to oceniacie? Ja ułożyłabym to tak: Insanity/Turbo Fire/Turbo Jam/ Power 90 Extreme/ -> Power 90/Slim in 6/ Power Half Hour/BBL -> 30 day Shred/Tamilee Webb.

Z tych, które spróbowałam, w kolejności od najłatwiejszego: 8 minutes... - BBL - Slim in 6 - p90X - Insanity. Turbo Fire skończyłam zanim zaczęłam - nie byłam w stanie opanować choreografii w fire'ach

Don't wish for it, work for it !
Aaabecanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 18:29   #3566
paulka0124
Raczkowanie

Cześć dziewczyny ! Zainteresował mnie ten wątek i też chciałam spróbować swoich sił w walce z pośladkami mogę prosić o linka na priv ? z góry dziękuję
Stary 2011-09-20, 12:01   #3567
Kasiulka37
Raczkowanie

Czesc dziewczyny ja tez bym prosila o linki do tych filmikow i rozpiske .Bardzo zainteresowaly mnie te cwiczenia.Z gory dziekuje
Kasiulka37 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-22, 08:30   #3568
ThisIsMyNick
Przyczajenie

rozpiska a linków najlepiej szukać na jakiejś stronce hostingowej typu: filestube, rapidorg albo na chomiku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bootyblueprint.jpg (149,4 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg workout 001.jpg (108,7 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg workout 002.jpg (118,4 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg workout 003.jpg (120,5 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg workout 004.jpg (121,0 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg workout 005.jpg (62,7 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg workout 006.jpg (64,9 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg workout 007.jpg (69,2 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg workout 008.jpg (65,4 KB, 28 załadowań)
ThisIsMyNick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 00:03   #3569
riviiv
Przyczajenie

napisz gdzie co ubyło i co Ci zrobiło[/QUOTE]
przepraszam, ze dopiero teraz, ale mam tak zapelnione ostatnie tygodnie wakacji, ze nawet nie moglam tu zajrzec:p
co do efektow: nie mierzylam sie po ostatnim tygodniu, bo oczywiscie nie wzielam centymetra ale po trzech w udach spadlo po 1cm, lydki o dziwo tez, z caego jestem strasznie zadowolona pozatym jeszcze talia sie wyszczuplila, zginal troche tluszcz na brzuchu i biodrach
a z efektow wizualnych: wyrzezbil mi sie brzuch, tylek sie rzeczywiscie nieco podniosl(albo to efekt placebo) jest twardszy, ramiona tez sa wyrzezbione delikatnie no i zaczelam dzieki sculptowi yy trzymac sie prosto czyli nie garbie sie tak
aaa i kondycja sie oczywiscie poprawila
teraz robie program classic po tygodniowej przerwie i licze na dalsze efekty
zycze Wam powodzenia dziewczyny i dzieki za odpowiedzi na moje pytania
riviiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 20:13   #3570
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Ja Tżta zatrudnie do masowania nóg , bo facet więcej siły ma a rozstępami się nie martw ja mam ich pełno i nie powstrzymuje mnie to od tego żeby nie zalożyć spódniczki czy bikini jak komuś się coś nie podoba to niech się nie patrzy .
A i chciałam Ci jeszcze powiedzieć że ćwicze to ripped in 30 , może nie codziennie bo w tyg tylko 3 razy poćwiczyłam ale straszne zakwasy mam , w tyłku to masakra dzisiaj a jeszcze wczoraj tego nie było ! jestem ciekawa jak będzie po miesiącu ćwiczeń
mojemu by się nie chciało wiesz co ja się dopiero w tym roku odważyłam na spódniczki bez rajstop dopiero w tym roku.. i nie wiem czy oglądali się za moim opalonymi nogami czy rozstępami..
Ripped 30 hmm to ćwiczenie tylko na tyłek czy na coś jeszcze..

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Aaabecanka Pokaż wiadomość
Turbo Fire skończyłam zanim zaczęłam - nie byłam w stanie opanować choreografii w fire'ach
no coś Ty nie rezygnuj..załapiesz

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
teraz robie program classic po tygodniowej przerwie i licze na dalsze efekty
classic to jakiś ogólny program.. co on robi?
itd itd
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości