|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dziwne randki
Jesli to prawda to wspolczuje ci Autorko
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
A wy skoro mnie tak potępiacie to jesteście noszone przez swoich facetów na rękach? Codziennie zapraszane do kina, teatru, na zakupy, na lody, na basen tak? I oni codziennie was zdobywają bo jesteście takie szanujące się a ja jestem be. Może byście mi coś poradziły zamiast wypisywać że jestem głupią naiwniaczką?
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
a świstak siedzi i dalej zawija w te sreberka.
a jeżeli to jakimś cudownym trafem prawda: to weź się ogarnij kobieto w końcu... |
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opisałaś swojego faceta w ten sposób (dodajmy jeszcze do tego że nie zaprasza Cię do siebie i od 4 lat puka Cię w lesie) i nadal chcesz z takim kimś być? bo faceci to świnie, więc cieszysz się że nie jest gorszy, no bo mógłby być gorszy, mógłby Cię regularnie bić i gwałcić, a tu proszę jaki dobry, do lasu obcować z przyrodą dziewczynę wozi i nawet dvd potrafi wypozyczyć.
|
|
|
#65 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przez 4 lata? Nie. Nie mieści mi się to w głowie, ale może ja jestem po prostu dziwna. Cytat:
Inni zachowują się jak świnie, a Twój jest cacy, bo od 4 lat wozi Cię do lasu na numerki Cytat:
Jeżeli nie to z określeniem siebie jako " głupiej naiwniaczki" trafiłaś w sedno. |
||||
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
a dziewczyny juz poradzily - albo jak napisala limonka "przedstawia Cie rodzicom, zaprasza do domu, ewentualnie daje jakieś poważne i logiczne wytłumaczenie, dlaczego nie może tego zrobić" albo zerwij ta znajomosc. i wyrazily sie dosc jasno.
Edytowane przez rzapek Czas edycji: 2011-09-11 o 23:12 |
|
|
|
|
#68 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz do mnie też różnie faceci podchodzili, miałam różne przypadki debili, że tak powiem tyle, że w pewnym momencie jak się wyczuwa co jest grane się mówi dość. Tak właśnie wyglądał mój pierwszy związek również 4-letni: Kino, Knajpy, Puby, Spacery, Bilard, Kręgle, Restauracje, Kwiaty, Prezenty, Spotkania i u mnie i u niego, spotkania ze znajomymi, wesela razem, do rodziny itd. itp. i Tak to właśnie powinno wyglądać!
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
On raczej mnie nie pozna z rodzicami, bo kłóciłam się z nim kiedyś o to, i nie udało mi się tego na nim wymusić.
|
|
|
|
|
#71 |
|
Rozeznanie
|
rzuć go do groma!
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
a podał konkretny powód?
nie mówiąc już o tym że normalne pary spędzaja inaczej czas nawet jak nie bywają u siebie wzajemnie.
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
już najadłam się przez niego wstydu przed policją, ale na szczęście nie musiałam się wtedy legitymować, gdybym się wylegitymowała to by był wstyd na całe miasto, bo jestem z małego miasteczka gdzie każdy każdego zna, a prostytutek u nas nie ma
|
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
pewnie mieszkają głęboko w lesie i ciężko ich znaleźć ;-)
lesna dziewczyno fantazja przednia
„Bądźcie dobrzy dla kobiet, gdyż one są u was brankami(…). Jeśli one czynią nieposłuszeństwo widoczne, to pozostawiajcie je w łożach i bijcie je w sposób nieszkodliwy.” (Sahih Ibnu Huzejma, Hadis Nr 2809) |
|
|
|
|
#75 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- No mam nadzieje, że ona się nudzi i wymyśla to wszystko.
|
|
|
#76 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w sumie to niby bez sensu spotykać się z kimś z kim nie chce się wziąść ślubu, ale jakoś nie wyobrażam sobie tego żeby z kimś właśnie ten ślub planować, bo nie jestem pewna czy chcę z nim spędzić resztę życia i nudzi mnie ten związek, więc takie małżeństwo to chyba byłoby bez sensu a wy myślicie o ślubie ze swoimi facetami? przecież spotykając się z kimś nowym na przykład nie planuje się z nim od razu ślubu, a można go przedstawić rodzicom Edytowane przez lesna dziewczyna Czas edycji: 2011-09-11 o 23:32 |
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wytrzymałam, czy to prowo czy nie - kończę z tym wątkiem, jak ktoś to da rade jeszcze czytać to życzę cierpliwości
|
|
|
#78 |
|
Konto usunięte
|
prowo, żałosna prowo.
hahah |
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prowokacja i to dosyć żenująca
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
dla mnie ten wątek brzmi trochę jak scenariusz "trudnych spraw"
może i to prowokacja, ale jestem pewna, że jest mnóstwo dziewczyn, które mają takie właśnie związki. |
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
to nie jest prowokacja
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
No co Ty, jakie tam kino, teatr czy zakupy Muzyka jest bo ptaszki śpiewają, do kina nie trzeba iść bo i tak jest ten dreszczyk niebezpieczeństwa, że nas jakiś drwal nakryje Czasami się wejdzie w jakąś większą kałużę to i basen jest A lodów nie trzeba, bo teraz okres grzybobrania jest![]() Mi tam się podoba
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
napisz jeszcze, że robicie to na:
drwala - on rąbie, ty leżysz jak kłoda, krajzegę - ty stoisz on piłuje korę - ty kucasz on trze albo na osikę - to zostawiam wyobraźni ;]
„Bądźcie dobrzy dla kobiet, gdyż one są u was brankami(…). Jeśli one czynią nieposłuszeństwo widoczne, to pozostawiajcie je w łożach i bijcie je w sposób nieszkodliwy.” (Sahih Ibnu Huzejma, Hadis Nr 2809) |
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
umarłam
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niemniej nie ma sensu się udzielać, bo i tak wszystko jak krew w piach. |
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
gdybym opisała jeszcze parę sytuacji ze swojego związku/układu to żadna z was nie uwierzyłaby w to że tak można dać sobie wejść na głowę, ale dla mnie cała ta sytuacja to jest normalka bo innego życia nie znam
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
![]() dawaj dalej, co za ciekawe kwiatki tam masz a mogę powiedzieć co myślę o ślubie, nie myślę o slubie ani z tż, ani z żadnym innym facetem z przyszłości, jesli z jakimś innym będę. ale to nie znaczy że puka mnie w lesie. mieszkamy razem w roku akademickim, w wakacje się widujemy w połowie drogi albo u mnie, do niego nie jeżdżę ale z konkretnych powodów (ale byłam tam i poznałam rodziców, żeby nie było). tak to mniej więcej wygląda w normalnym związku. w innych normalnych związkach gdzie np para mieszka w tym samym miescie to ludzie sie spotykają u siebie nawzajem (albo u jednej z osób, ale tylko ze względów wygody a nie niechęci do zapoznania ze starymi) albo na mieście. na wycieczki tez jeżdżą ale jest to jedna z form spędzania czasu. jeżdżą ze sobą na wakacje, spędzają czas ze wspólnymi znajomymi.
|
|
#89 |
|
jestę wieszczę
|
Obejrzyj sobie parę horrorów, to już do lasu nie wleziesz
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
tak, Paris Hilton w jednym filmie też uprawiała seks w plenerze i skończyła z prętem w głowie
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.

Przez 4 lata? Nie. Nie mieści mi się to w głowie, ale może ja jestem po prostu dziwna.
Inni zachowują się jak świnie, a Twój jest cacy, bo od 4 lat wozi Cię do lasu na numerki 

No co Ty, jakie tam kino, teatr czy zakupy