|
|
#331 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
Jakbyś JEDNAK sprzedawała - ale za kilka miesięcy - to ja chętnie capnę... ale najpierw wąchnę bo znam tylko SI ![]() Z Żaby jednak musze zrezygnować, bida u nas i nie mogem trffonić piniondzów ![]() A dziś cały dzień nie było netu, argh. |
|
|
|
|
#332 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() choć ostatnio cieszę się jak mnie okazje zapachowe mijają - ni mogiem trfonić tyż ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
co to ma być ? na pustyni Mojave mieszkasz też bym miała dość Cytat:
chodzi o to ze ja juz wszystkie takie widziałam i dlatemu nie mam co oglądnąć w tym klimacie ale pamięta sie to powietrze sama widzisz, absolutnie lepkie - genialny obraz |
|||
|
|
|
#333 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2 nie wiem kiedy się uzbierało ![]() ad3 i 4 mam dużą szafę, ale fakt zaczęło być ciasno i dltemu zrobiłam selekcję ![]() a poza tym to u mnie ----- >
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
będę miała mydło do mycia się w miednicy ![]() Skarb, Rejcz ![]() u mnie już długo trwa
|
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzisz jak dopsze dostrzegać pozytywy ![]() ![]() odściskuję u mnie tyyyyż - no co poradzić kciałam pytać o te mydła ale chyba se odpuszczę - skoro i tak zamawialne z daleka to wolę być brudna za to uwielbiam pieniące się kremy/olejki/płyny do kąpieli - niestety Douglasowo drogie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-11 o 22:30 |
|
|
|
|
#338 | ||||
|
BAN stały
|
A jesteś dyskretna?
![]() Cytat:
![]() Paczta no, jakie ciekawskie jajo! ![]() Cytat:
Ale racja... Ona o nas nie wie ![]() Cytat:
Jednak... ![]() Spo, Ty paplo Ty! ![]() Normalnie jak w "Och Karol" Cytat:
![]() I na mega kacu do roboty? ![]() --- Ale ciepły wieczór |
||||
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dają w sklepach w tym temacie tylko na łazienkę widoki nietengie ![]() zabiję P. z tego powodu, serio a mydło wziełam m.in. bardzo tuste gdzie u nas znowu pada i burza
|
|
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to teraz juz muszem wiedzieć jakie
|
|
|
|
|
#342 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
prrr szalona
, przetestuję nasajmpierw ![]() a mydło to Tuli http://mydlarnia-tuli.pl/index.php?o...mart&Itemid=49 Cytat:
brać było ja o mały włos nie buchłam wczoraj kota, kotki znaczy, piękna szara pręguska, chuda , ale lśniąca nakarmiłam szynką i poszłam dalej
|
|
|
#344 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#346 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Nieprafda. Cały czas mam naturalny blond, na razie tylko na karku eksperymentalnie machnęłam blondem tytoniu Wirginia
Po całości planuję gdzieś pod koniec października, jak już będę miała odrosty na obecnym. Gratuluję i wiję się z zazdrości.Cytat:
![]() Ja już nie spałam. I jeszcze nie śpię ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#347 |
|
Nindżopesz
|
Ponarzekam tutaj bo mi się nie chce iść do Narzekalni. Kufa, jaka ja jestem żałosna. Lutować nie umiem, zalewanie żywicą też mi coś nie idzie bo się robi pomarszczona powierzchnia albo mętne fragmenty. Już ze 3 sztuki wywaliłam bo były do doopy, kolejne 4 sama będę nosić bo się nie nadają dla ludzi. Tylko 3 są ok
Nawet nie wiadomo gdzie pytać o radę.
|
|
|
|
#348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Scent, jak sprzedam (pomyliłam się, kupiłam go po raz trzeci- a nie drugi)- to od razu ![]() OK! Tylko...co ja powiedziałam...wczoraj... ?....a, że nie sprzedam Nie, no na razie nie chcę, nawet jeszcze nie zapłaciłam ![]() A ja maluję!!! I tak, jak lubię aoudy, to ten jest denny- Rose Aoud Micallef Dostałam miniaturkę 10ml na pamiątkę spotkania w Quality ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Cytat:
Jednemu wynalazcy pourywało różne częsci ciała, zanim usprawnił wynalazek i zarobił miliony
|
|
#349 | |
|
BAN stały
|
Wiem, że w tym bloku jest kobieta, która się nimi opiekuje, karmi, a na zimę zawsze mają ocieplany domek z kartonu (ale i tak jest mi zawsze cholernie przykro, tak już mam)
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#350 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#351 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- ![]() Cytat:
|
|
|
#352 |
|
BAN stały
|
Ale jakiś czas temu dowiedziałem się też, że na tamtym osiedlu ktoś truje koty, podobno już 5 padło
Takiego gnoja powinny myszy i szczury żywcem wpier**lić, tego właśnie z całego serca życzę! ![]() --- Filmik
|
|
|
|
#353 | |
|
|
Cytat:
Ludzie są beznadziejni.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-09-12 o 01:00 |
|
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
o kutfa
http://www.youtube.com/watch?v=7NsFfxc65fg&NR=1 ide spać
|
|
#355 |
|
BAN stały
|
Flo, też to niedawno obejrzałem
--- Ale burza u mnie, jak w oku cyklonu, z gradobiciem ![]() Edit: Dobranoc Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-09-12 o 03:01 |
|
|
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Tylko nie pamiętam co mi na to odpisałeś Możesz tu się przyznać Hurtowo ślesz pierwszego smsa? ![]() Wybijam! Pozbądź sie jak najszybciej tego kusiciela ...Najlepiej wyślij go do mnie Właśnie! Zbieram na flachę Royal Mózgu (ofkors nie całą, reszta by szła na rozbiór), ciekawe kiedy uzbieram ![]() Ale, że o koty Ci chodzi, te zwierzęta? Czy o .. no.. ![]() Cytat:
Pierwsza
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
Marzę żeby się położyć ![]() Odstawię Gucia do klubiku i iidę na leżak do Łazienek
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
ściskam Rejcz, Skarba, Flo, Red i kogo jeszcze trza i idę, bo dopiero poniedziałek a ja już się spóźnię to przez ten męczący weekend
|
|
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim!Życzę udanego poniedziałku
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Spoora jak tam uszy Twojego dziecka?Co powiedział lekarz?Nie wiem czy widziałaś,ale już wczoraj pisałam,bo dowiedziałam się jak nazywa się ten środek do uszu (lepiej powtórzę) A-cerumen
|
|
#360 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Jeszcze przypomniał mi się film Altmana "Cookie's fortune" - dawno widziałam, ale bym z chęcią odświeżyła, ciekawe jakbym odebrała ten film teraz, po 10 latach.. czy podobałby mi się tak samo? bardziej? mniej? Cytat:
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.

będę miała mydło do mycia się w miednicy 

Gratuluję i wiję się z zazdrości.