|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak, ja pytałam Dziękuję ślicznie za opinię i pamięć Cytat:
![]() Śliczne kolory |
|||
|
|
|
#4952 | ||
|
Zadomowienie
|
Czekamy.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cienie piękne! Wiecie co? Odpukać, ale mój ścisły odwyk dobrze idzie, minęła 1/3 września i trzymam się dzielnie. Oby tak dalej.
|
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
cuciola - boska paletka!!!
Jaka jest cena takiego cuda?
|
|
#4955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mysle ze Kiko moznaby bylo porownac z Inglotem jesli chodzi o wybor kolorow i asortyment, maja lakiery, cienie, blyszczyki, szminki, kredki w kazdym kolorze. Ja najbardziej lubie ich cienie i limitki wlasnie! Coraz bardziej staraja sie dopracowywac opakowania, widzicie same ze cienie maja opakowanie inspirowane drewnem- z lusterkiem no i sa swietnie napigmentowane. Jak bedziecie kiedys we Wloszech to polecam ogromnie ten sklep. Zerknijcie na ich strone, bo otwieraja sklepy tez poza Wlochami, kto wie moze kiedys bedzie i sklep w Pl. Cytat:
|
||
|
|
|
#4956 |
|
Konto usunięte
|
Melduję, że złożyłam od dawna planowane zamówienie na Inermisie:
Joanna - Naturia - Szampon z odżywką do wszystkich rodzajów włosów z algami morskimi x1 ( 6.60 zł ) Joanna - Naturia - Szampon z odżywką do włosów przetłuszczających się z tatarakiem x1 ( 6.60 zł ) Joanna - Z apteczki babuni - Kąpiel solankowa jodowo - bromowa o zapachu bzu x1 ( 7.80 zł ) Joanna - Rzepa - Kuracja wzmacniająca x1 ( 8.80 zł ) Ziaja - Intensywna Pielęgnacja Włosów - Maska do włosów intensywna odbudowa ceramidy x1 ( 4.60 zł ) Ziaja - Maseczki - Maska nawilżająca z glinką zieloną x1 ( 1.70 zł ) Ziaja - Maseczki - Maseczka dotleniająca z glinką czerwoną x1 ( 1.70 zł ) Kumpela dołożyła paręnaście złotych od siebie i uzbierało się na darmową wysyłkę
Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2011-09-11 o 13:43 |
|
|
|
#4957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja dziś kupiłam roż z inglota jest |
|
|
|
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż akurat z braku J'adore bym się sama nie cieszyła. Paletka przepiękna Dzięki Dziewczyny Ja postanowiłam trochę się poruszać i od czwartku zaczynam program Turbo Fire Muszę się tylko zaopatrzyć w gumę i taśmę lateksową ![]() Zrobiłam też porządek w szminkach i błyszczykach i wystawiłam do zużywania najbardziej zużyte 2 szminki, 2 błyszczyki i smackersa. Będę używać tylko tych aż się skończą. Jeden błyszczyk powinnam zużyć już w październiku ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29335660]Melduję, że złożyłam od dawna planowane zamówienie na Inermisie: Joanna - Naturia - Szampon z odżywką do wszystkich rodzajów włosów z algami morskimi x1 ( 6.60 zł ) Joanna - Naturia - Szampon z odżywką do włosów przetłuszczających się z tatarakiem x1 ( 6.60 zł ) Joanna - Z apteczki babuni - Kąpiel solankowa jodowo - bromowa o zapachu bzu x1 ( 7.80 zł ) Joanna - Rzepa - Kuracja wzmacniająca x1 ( 8.80 zł ) Ziaja - Intensywna Pielęgnacja Włosów - Maska do włosów intensywna odbudowa ceramidy x1 ( 4.60 zł ) Ziaja - Maseczki - Maska nawilżająca z glinką zieloną x1 ( 1.70 zł ) Ziaja - Maseczki - Maseczka dotleniająca z glinką czerwoną x1 ( 1.70 zł ) Kumpela dołożyła paręnaście złotych od siebie i uzbierało się na darmową wysyłkę [/QUOTE]Wszystko potrzebne? Mam kąpiel jodowo-bromową bzową - bardzo fajna |
|
|
|
|
#4959 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Resztę kupiłam ze względu na fakt, że muszę się porządnie wziąć za swoje włosy - są słabe, cienkie, jest ich mało, w dodatku teraz strasznie wypadają. Chcę je przynajmniej zapuścić, bo teraz mają taką nijaką długość, odrastają po bobie ![]() Te szampony są nowe, to takie duże butle po 500ml. |
|
|
|
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam dzisiaj maseczkę regenerującą z glinką brązową Ziai i zmywacz do paznokci marki Auchan
Patrzę na spis pielęgnacji i naprawdę się cieszę, że mam tak mało zapasów. Kiedyś cokolwiek kupiłam lądowało w szafce na co najmniej pół roku albo nawet rok Cieszyłam się zakupem, ale używać nie mogłam Teraz kupuję i używam zaraz po zakupie albo w następnym miesiącu Zgłosiłam do KWC krem do stóp YR i tusz do rzęs z tego nowego zamówienia Patrzę w nowe zgłoszenia kosmetyków, a tu są przyjęte, ale zgłoszone przez Nusię Wyprzedziłaś mnie |
|
|
|
#4961 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze tylko 2 i 2/3 miesiąca Cytat:
Dziękuję za odpowiedź Cytat:
za wytrwałość Ja byłam wczoraj na rowerze 2,5h się potem super czułam. Lubię wysiłek, ale ciężko mi się do niego zmobilizować ![]() Cytat:
A nie stania przy kasie i "hm, no może za pół roku otworzę, jak zużyję 6 poprzednich balsamów..." ![]() Hehe przepraszam ![]() Za godzinę z hakiem mój pierwszy dzień w nowej pracy |
||||
|
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam maseczke do twarzy Liiv Botanicals Avon
|
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś dostałam pierwszą wypłatę!
|
#4964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jak było ?![]() Cytat:
![]() ja w sobote poszłam do galeri za butami płaskimi oficerkami a wrocilam z butami za kostke na obcasie
|
||
|
|
|
#4965 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak wrażenia? ![]() Cytat:
Fajne uczucie.
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
Super
![]() Nieciekawie, napisałam w klubie... Kupiłam dziś dwa płyny micelarne Biodermy w cenie jednego za 49,99 zł. Kupiłam też sukienkę na wesele koleżanki (pod koniec października). Taka, tylko liliowa góra. I będę skracać do połowy uda. |
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie zginęła moja wrześniowa lista? chyba nie zapisałam i wyłączyłam :x bo cały komp przekopałam i nima...
ale marne te moje listy Nusiu bardzo ładna sukienka
|
|
#4968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Poszedł mi peeling do ciała. I okazało się, że przemiła pani w aptece dorzuciła mi do miceli kilka próbek :- La Roche Posay, Effaclar Duo, Krem eliminujący zmiany trądzikowe o podwójnym działaniu - La Roche-Posay, Hydraphase Intense Legere, Krem intensywnie nawilżający o długotrwałym działaniu - Bioderma, Sébium, Pore Refiner, Korygujący preparat zwężający pory [będę mogła w końcu przetestować] - miniaturkę Bioderma, Sébium, Al, Intensive Care Acne-Prone Skin, Preparat intensywnie zwalczający zmiany zapalne. Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-09-12 o 23:42 |
|
|
|
|
#4969 | ||||
|
Zadomowienie
|
gratuluję wszystkim zużyć
![]() u mnie poszły: odżywka do włosów i 2 kremy do twarzy. Maliniarka bilans nienajgorszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nusia fajna sukienka
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gratuluję ![]() Kliknęłam 4 palety Sleeka. Może nikt tego nie przeczyta. To trochę na poprawę humoru, napisałam więcej w klubie. |
||
|
|
|
#4972 |
|
Konto usunięte
|
Mogłabym prosić o zaproszenie do klubu?
![]() Najwyraźniej powstał kiedy mnie tu nie było
|
|
|
|
#4973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za peeling i pani rzeczywiscie mila![]() ja dziś musze skonczyć po małe zakupy kosmetyczne na wyjazd oj już nie moge się doczekac
|
||
|
|
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia: będziesz ślicznie wyglądać w tej sukience
![]() A ja zużyłam kulkę z Ziaji i krem do twarzy Naturderm
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez zuzycia: balsam do ciala Naturals Avon granat i mango 200 ml..jak on pieknie pachnie!
|
|
|
|
#4976 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak napisałam, będę tą sukienkę skracać do połowy uda, także już nie będzie taka wąska i krępująca ruchy Btw. mam pytanie. Jak wiecie idę na wesele pierwszy raz w życiu i oczywiście do zaproszenia została dołączona karteczka z prośbą o niedawanie kwiatów, a zamiast nich kupon Lotto I rozumiem, że ja to mam potraktować na serio i dosłownie? ![]() Rozumiem, że na pocieszenie, ale aż 4? ![]() Cytat:
Ja nie lubię takiej długości sukienek, ale załapałam się jeszcze na wyprzedaże i kupiłam ją za 99 zł. Więc nawet jak dopłacę za skrócenie, to i tak nie wyjdzie dużo.Tylko żeby rzeczywiście były małe ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia:
tak, serio. Mnie osobiscie takie pisanie o specjalnych życzeniach na zaproszeniach nie jest eleganckie. No ale jak kto uważa
|
#4978 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4979 |
|
Konto usunięte
|
Przyszła paczka z Inermisu
Jak ja kocham ten sklep ^^ Dla równowagi udało mi się dziś sprzedać nietrafiony krem Pharmaceris za 20zł, więc trochę do przodu. Możliwe, że poszło coś jeszcze, mama wzięła do pracy trochę kosmetyków, głównie nagrody, które u mnie się nie sprawdzą albo są mi zwyczajnie niepotrzebne ![]() I zapraszam na bloga kosmetycznego, dziś wystartowało 'różowe rozdanie'
|
|
|
|
#4980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie ten fakt jakoś nigdy nie raził Jakby każdy kupił parze młodej kwiaty, to nie mieliby co z nimi zrobić. A poza tym zwiędną.Przyszedł YR - część mamy, a część moja: dwa dezodoranty i balsam do ust. ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- A tak w ogóle, to wiecie, że seria Culture Bio nie ma już zielonego punktu? Za to Jardins du Monde ma...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

).

Cieszyłam się zakupem, ale używać nie mogłam
za wytrwałość 

Dodatkowo, jeden z nich kolidował mi też w I terminie.