|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Haniula - szkoda, że nie przeszło to zaliczenie .... Oby w środę poszło bezboleśnie! planów na dzisiaj widzę dużo
![]() ![]() Dziewczyny, a ja od dzisiaj zaczynam ograniczać chipsy, słodycze i inne tuczące rzeczy... Więc też się kciuki przydadzą, bo na samą myśl robi mi się źle... Jeszcze jedno pytanie.. Czy któraś z Was korzysta z parowaru? Chciałam zrobić dzisiaj kotleciki z jajek i myślałam czy nie wrzucić ich do parowaru. Tylko nie wiem czy mi wyjdą... ![]() ![]()
#1382 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dorota dziś zaczęła dzień od 6 rano ![]() ![]() ![]() Jutro odpoczynek od jazd, ale od pracy nie. Taka jestem na siebie zła, że to wszystko źle policzyłam, bo naprawdę jeden dzień odsapnięcia i skupeinia się na testach zrobiłby duzo, przynajmniej w mojej głowie ![]() Nic to, muszę dać radę i dam ![]() Na obiad będą chyba naleśniki o ile tż wyskoczy do sklepu po mleko ![]() ![]() Kashmirka jej super, że koncert udany. Ja chyba jutro pójdę do nas na rynek na Kukiza i Piersi. Nie moje muzyka, ale sam fakt muzyski na żywo jest fajny ![]() Haniula ależ Ty masz plany kobieto ![]() ![]() ![]() Aaby jak będzie się z Alą chwalić swoimi hipciami, to i ja mojego pluszaka pokażę ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
My kończymy się pakować, jedziemy jeszcze po pare rzeczy, o których zapomnieliśmy ( w sensie ja zapomniałam ![]() Wyjeżdzamy dzisiaj o 23.00. Mam nadzieje, że gdzieś będzie wi-fi to się odezwe. Zamieszczam obiecane zdjęcie japonek
#1384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a japonki super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1385 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Naprawdę bardzo mile mnie zaskoczyła bo słyszałam dużo opinii, że jej się w głowie poprzewracało, że jest wyniosła etc. a to guzik prawda, fajna normalna dziewczyna, do tego potrafiła rozbawić publiczność i nie gwiazdorzyła ![]() co do zaliczenia to 3mam kciuki za środę i super, że to drugie zdałaś na 4, czasem warto dać się pociągnąć za język ![]() co do pogody to u nas dzisiaj ciepło, letnio wręcz- słońce i dwadzieścia parę stopni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() widzę, że plany masz ambitne ale nie szalej Kochana- pamiętaj, że musisz się teraz oszczędzać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() naleśniki też za mną chodzą ostatnio ![]() ![]() a co do muzyki na żywo to faktycznie super sprawa! cieszymy się, ze Poznan wychodzi na przeciw naszym oczekiwaniom bo na jesien mają być u nas koncerty na targach poznańskich m.in Hurts, Coma, Happysad i Myslovitz, wybieramy się z M. przynajmniej na 2! ![]() Cytat:
![]() ![]() Aaby super, że kryzys zażegnany, a kciuki ściskam za Was oboje od samego rana ![]() ![]() Ala termofor to jest super sprawa, nie rozstaje się z nim w okresie jesienno-zimowym od kilku dobrych lat, nie wiem jak mogłam wcześniej żyć bez niego ![]() ![]() a w ogóle miałam Wam pisac, że wczoraj jednak nie było wypłaty ![]() ![]() Witam serdecznie ![]() posprzątałam, zrobiłam zakupy i siebie na bóstwo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Życzę udanej soboty! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Zakorzenienie
|
kash Seweryn pewnie czuje, ze fochna ma jakies problemy ze sobą i się nie dziwie ze jest w obec niej złoślwy
![]() poka foto kurtki ![]() dodaja tylko obowiazkowo w poniedzialek juz nic sobie nie powtarzaj ![]() ![]() ja umyłam wszystkie okna ![]() ![]() a teraz troche leżakuje i potem znowu do roboty ![]() dzwonil tz ze jest kupiec na kolejne meble ktorych chcemy sie pozbyc ![]() ![]() i się pochwale jaka mam kochana mame ![]() ![]() ![]() Oczywiscie zdjecie nie oddaje ale wbrew temu ze to nie 'moje' rozmiary bo ja lubie takie wielkie wory to jest bardzo pakowna, i z mieciutkiej naturalnej skóry . Ale jak mi powiedziala cene170zł to myslalam ze pojde oddac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
Zakorzenienie
|
Kash ja doskonale rozumiem, że stres mi w niczym nie pomoże, ale ja nic z tym nie potrafię zrobić. Martwię się i już, tak samo jak z egzaminami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1388 |
Zakorzenienie
|
Dodaja będe trzymałą kciuki, żeby wszystko się udało.
I za Ciebie Haniula też. Nie stresuj się głupkiem. Pamiętaj, że masz przewage - dwie na jednego ![]()
#1389 |
Zadomowienie
|
dobre popołudnie dziewczyny
![]() my leniowo dzisiaj zaczęliśmy dzień- od oglądania smerfów tym samym wstaliśmy grubo po 12 ![]() ![]() wczoraj odwiedziliśmy małego kacperka, który jest już 3 miesięcznym przystojniakiem. (btw. pamiętam jak w klubie pisałam wam po raz pierwszy że współlokator spodziewa się dziecka, minęła chwila i już kacper jest taaki duży. czas leci nieubłaganie ![]() ![]() ![]() z nieprzyjemnych rzeczy- chyba zaczyna mi rosnąć kolejna ósemka. spuchło mi cale dziąsło i boli mnie pół szczęki;/ kash- muszę powiedzieć Ci że wzbudziłaś we mnie wielką zazdrość wymieniając koncerty, których się spodziewacie. ja bym poszła na każdy. happysay to moja wielka miłość od liceum. myslovitz to zespół mój i tż. z niemal każdą ich piosenką mamy jakieś wspomnienia. comę polubiłam po skrzydlatych świniach na maksa, choc już wcześniej zaliczłam ich twórczość do ulubionych. hurts to w zasadzie nie moja broszka, ale tż lubi więc gdyby fundusze nie ograniczały to pewnie i do poznania by dojechał ![]() haniula- gratuluję zaliczenia, i trzymam kciuki za środę ![]() ![]() aaby- jak tam Ci kobieto poszło? całe smerfy trzymałam kciuki ![]() kraven- udanego urlopu ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Zakorzenienie
|
Kraven dzięki wielki, wiem, że wszystkie będziecie tryzmać kciuki i jestem ogromnie wdzięczna.
Przepraszam, że pisze o tym tyle, ale jak mi siedzi ciągle coś w głowie to i o tym pisze ![]() Kończe pisanie (jednak wieczorem też chciałabym coś skrobnąć), tż smaży naleśniki, szczury ogarnięte i tyle z naszego sprzątania ![]() Aaby daj znać koniecznie jak Ci poszło i Ł też! ![]() Haniula torebka bardzo ładna ![]() Kraven bawcie się dobrze i wypocznijcie za wszystkie czasy ! ![]() ![]() Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-09-10 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny widziałyście te zapowiedzi?
http://www.youtube.com/watch?v=m0YlcGve5Ek http://www.youtube.com/watch?v=GTkio5P_P0k Ten film będzie boski ![]()
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... ![]() ![]() ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 ![]() Hania - 06.11.2015 ![]() Edytowane przez kraven Czas edycji: 2011-09-10 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Zakorzenienie
|
taaaaak własnie wczoraj z TŻem widziałam ten trailer! Będzie genialny!
![]() ![]()
#1393 |
Konto usunięte
|
Witajcie
![]() Ja tylko na chwilę, żeby się zameldować. Ponadrabiam Was jutro ![]() Koniec tygodnia na wysokich obrotach, czasu ani siły na pisanie nie miałam. W pracy masakra, dodatkowo nadgodziny także wypompowana przychodziłam, a tu jeszcze trzeba mieszkanie ogarnąć i Tżem się zająć ![]() A dziś pożegnaliśmy lato 7 godzinnym spływem kajakowym ![]() ![]() ![]() Tylko teraz jestem padnięta, ręce bolą, plecy bolą ![]() Teraz pod prysznic i oglądam gale boksu. Adamek, Adamek!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() my też wykupiliśmy ![]() ale mnie głowa rozbolała ok 17, masakra;/wzięłam tabletkę i na razie spokój, oby całkiem przeszło ![]() jeszcze okres mi dokucza ![]() pofarbowałam włosy bo już miałam pas startowy na głowie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Zakorzenienie
|
Haniula brawo za zaliczenie, zawsze to do przodu
A co do torebki to srednio mi sie podoba, ale to wiadomo ze rzecz gustu i mi nie musi, natomiast cena koszmarna i tyle bym nie dala za nia Kash fajnie, ze chodziocie na rozne koncerty itp bo kiedy jak nie teraz Aaby oczywiscie, ze jak moj hipcio przyjdzie to pokaze go Wam na zywo ![]() I jak zaliczenia? Ja wlasnie do domu z grilla wrocilam, rozwiozlam pijacych..... Dobrze ,ze nie pilam przynajmniej meczyc sie nie bede.... Tylko wkurza mnie, ze co niektorzy nie wiedza kiedy przestac. No a teraz czas na szybkie mycie i spanie, bo jutro czeka mnie sprzatanie mieszkania....
#1396 |
Zakorzenienie
|
Czesc. My wlasnie dojezdzamy do polskiej granicy i udajemy sie do Pragi. Za wssystkie zaliczenia trzymam kciuki. Nie produkujcie za duzo co bym do nadrsbiania nie miała. Zycze milego dnia i narazie
![]()
#1397 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() moge się przyłączyc? |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Zakorzenienie
|
Czesc. Wlasnie siedzimy w Pradze w Starbucksie i popijamy frappucino. Jest
strasznie goraco. Slonce grzeje niemiłosiernie. Nuruś pewnie ze mozesz dolaczyc. ![]()
#1399 |
Konto usunięte
|
Witam
![]() Ktoś tęsknił za mną? :P Byłam w domu bez komputera... Idę nadrabiać teraz ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1400 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no witamy, nareszcie jesteś ![]() ![]() Cytat:
czy równie smaczne to frappucino jak w PL? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ależ fajna niedziela za nami! Uwielbiam te wspólnie spędzane weekendy! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrej nocy Kochane i do jutra! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na uczelni hm...miałam dwa egzaminy poprawkowe jeden już zaliczony i czekam na wynik tej nieszczesnej statystyki ![]() ![]() ![]() a co u Ciebie? z panem M. czytałam ze dobrze więc nie pytam a jak się Dziadek czuje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Tzn. byłby dobry gdybym mogła dłużej pospać. Wróciliśmy przed północą z koncertu, było genialnie. Kukiz wymiatał. Potupałam, pośpiewałam, wypiłam piwko i było super ![]() Do 13 zamierzam wyrobić się z pracą, potem na 13 jazdy, a jak wróce to jeszcze jakieś testy na utrwalenie ![]() Wieczorem może wpadne do rodziców, bo potrzebuje małej pożyczki. Na obiad kompletnie nie mam pojęcia co będzie. Obecnie obiady i sprzątanie to dla mnie sprawa drugorzędna ![]() Aaby mam nadzieje, że zaliczenia do przodu ![]() Kraven kochana baw się dobrze i relacjonuj jak możesz ![]() Kashmirka super, że weekend udany! Takie lubie najbardziej ![]() Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-09-12 o 07:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1403 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kawusia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie to samo. Wczoraj upał nie z tej ziemi, a dwa dni temu rano jadąc do pracy trzęsłam się z zimna. ![]() Ktoś tam na górze chyba się zdecydować nie może. ![]() Ooo nie! To jest podłość. I łamanie prawa przy okazji. Porozmawiałabym sobie z kim trzeba. ![]() Cytat:
Kiedyś gdzieś czytałam, że koty bardzo wyczuwają "złośliwości" w stosunku do ich osoby. Nie wiem czy to prawda - nie sprawdzałam i nigdy nie miałam kota. Nie mniej jednak niejednokrotnie koleżanki (które koty mają/miały) mówiły, że wystarczy ostrzej fuknąć, czy coś nie teges po jego myśli zrobić i koteczek złośliwy się robi. ![]() Jest nadzieja, że jeszcze kilka razy i wpierdzieli jej kilka swetrów. A wtedy chyba nawet nie będzie chciała protestować gdyby Kash chciała go zabrać. ![]() Torba, bardzoooooooo mi sie podoba. Mój styl! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zazdraszam bardzoooo. ![]() Nigdy nie byłam na czymś takim, a bardzoooooo bym chciała. W ogóle ostatnio zaczęły mnie ostro rajcować rzeczy związane z wodą. Łódki ![]() ![]() Chyba się w syrenę zamieniam. ![]() Cytat:
![]() Joooooooł. ![]() Kupe lat. ![]() Cytat:
To znaczy, ogólnie mało jest spraw którymi sie przejmuje - chociaż JEDNĄ od zawsze i nie mogę przestać! ![]() Ale jak jest coś ważnego przedemną, to mimo że w ciągu dnia funkcjonuje jakby tego nie było, tak w nocy śnią mi się ZAWSZE na ten temat jakieś bzdury i nie mogę za bardzoooo spać. Ech! Chyba taka nasza natura i nic na to nie poradzimy. ![]() Kochana, kiedy ten egzamin? Wybacz, nie pamiętam. ![]() W środę?
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-09-12 o 07:52 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Zakorzenienie
|
Uf!
Maaaaaaaaaaaaaaaatko, jaka jestem zmęczona po weekendzie. ![]() ![]() Dobrze, że dzisiaj poniedziałek, to odpocznę trochę! ![]() W piątek jak zawsze celebracja. ![]() ![]() W sumie to aż tak miła, że w sobotę rano miałam kaca! ![]() Sobota - sprzątanie, zakupy, gotowanko i inne tego typu przyjemności. Wieczór zapowiadał się leniwy, ale.. zapowiedzi się absolutnie nie sprawdziły. Przed dwudziestą wybyliśmy na miasto. Wieczór był bardzoooo przyjemny, więc najpierw walka Adamka w ogródku piwnym, później dobre jedzonko, a na koniec imprezka. ![]() Daaaawno tak nie pobalowaliśmy. ![]() W łóżku byłam już o... 4 nad ranem. ![]() W związku z powyższym odsypialiśmy prawie do południa, później obiad u rodziców A. małe zakupy i.. koniec weekendu. Wieczór spędziliśmy w towarzystwie lodów na kanapie. ![]() Przy okazji: jadłyście kiedyś lody Haazen Danz - Vanilla Caramel Brownie. ![]() ![]() W ramach zakupów spożywczych, wyhaczyłam w E.Leclerku przyjemne baleriny. Czarne, oczywiście, że czarne! ![]() ![]() Z małą śmieszną jakby kokardką i wręcz śmiesznie przyjemną ceną - 19,90zł. ![]() Będą akurat na tą przejściową pogodę teraz, a za jakiś czas pomyślę nad czymś mocno pełniejszym. ![]() I tyle z weekendu! Przede mną intensywny tydzień. Pracy sporo aktualnej i widzę już, że sporo do zrobienia 'na zaś' będę miała - jako, że prawie cały przyszły tydzień nie będzie mnie w biurze. Pogoda przyjemna, na twarzy uśmiech! Czego chcieć więcej. ![]() Aaaa nie.. zapomniałabym. Jedno mnie wkurza! Czy ja muszę być takim żarłokiem? ![]() Znów wyglądam jak kulka! ![]() I najgorsze jest w tym wszystkim to, że nie mogę się garnąć! No cholera jasna nie mogę! ![]() ![]() I need help! ![]() ![]() Poza tym, wszystko gra! ![]()
![]() |
#1405 | |
Zakorzenienie
|
Dobrze pamiętasz w środę
![]() Cytat:
![]() Mam zamiar od dzis trochę skurczać żołądek, bo jak narazie to mogę w niego napakować mnóstwo rzeczy, oczywiście mało pożywnych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I plan mam takie sam!! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Zakorzenienie
|
dobryyy dzien dobryyy dzien, helloł helloł :taniec:
Weekend weekend i po weekendzie ![]() kash fajnie spędzacie weekendy ![]() kraven ![]() nurek fajnie, ze jesteś ![]() danaee ja tesknilam;> dodaja to chyba JUTRO? ![]() U nas weekend srednio- tzn sobota pracowita. Z nudow chyba. Umyłam okna, zrobilam kilka pran, chociaz wszystkiego z mojej listy nie ogarnelam bo czulam sie juz zmeczona, a podobno nie wolno mi sie przemeczac ![]() Za to jaki wzoraj mielismy fajny dzien ![]() ![]() ![]() Zgrzani jak biała na święta, cali we włosach i slinie Tifiego ![]() ![]() Z rodzicami pospacerowaliśmy- rety ! jak tam pięknie ! Za rok obowiazkowo musimy wyciagnac znajomych i jechac pod domki, naprawde super tam ! Tifi się wykąpał, zjedlismy lody, obiadek nawet w karty pogralismy, ale niestety trzeba bylo wracac do domu juz po 15 bo tż na nocke jechał ![]() Zmeczona padłam jak mucha ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1408 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Pozdrów ode mnie Pragę - baaardzo chciałabym kiedyś do niej wrócić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do efektów kciukowania: Ł. ma do przodu ![]() ![]() ![]() ![]() Nie cierpię tak małej ilość pytań na egzaminie ![]() Także Kochane - baaardzo proszę o kciuki do środowego wieczoru (może czwartku, bo również z tymi obietnicami wykładowców bywa). Zła jestem za tą dźwignię ![]() Ja! ![]() Opowiadaj co u Ciebie! Cytat:
![]() ![]() Jak się nie ogarnę, to nie chcę myśleć, jak za chwilę będę wyglądać... Cytat:
![]() I znowu mi wszystkiego nie zacytowało... ![]() Kto będzie w tym tygodniu chwalił się z nami swoimi termoforami?! (rym od rana ![]() Mamy już miśka i dwa hipy! kash, wydaje mi się, że Ty swojej pandy wielkiej też nie pokazywałaś ![]() I po weekendzie... Smutne to... W sobotę egzaminowo. Potem rossman (kupiłam tylko potrzebne rzeczy + jeden lakier do paznokci za kilka zł - pastelowy fiolecik ![]() ![]() ![]() ![]() Wczorajszy dzień zleciał bardzo leniwie, nic konkretnego nie zrobiliśmy. Wieczorem tylko zrobiłam sobie małe spa - gdyby jeszcze tego tłuszczu tyle nie było, to mogłabym rzecz, że czuję się z sobą dobrze... A dziś rano przeżyłam swój pierwszy raz ![]() Zawożę Ł. do pracy, a po drodze co? Pan policjant macha lizakiem i każe dmuchać ![]() ![]() Także po niespełna sześciu latach posiadania prawka nareszcie mnie zatrzymali ![]() Miłego dnia!
![]() |
#1409 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Danaee ja tęskniłam ![]() nurku cześć ![]() ![]() kraven Ty nie zagladaj tu tylko odpoczywaj Haniula ![]() aaby ![]() a Hipcio to ponoć dziś do mnie wysłany został, więc mam nadzieję, ze do czwartku dojdzie ![]() kash no fajny weekend miałaś fajny, nasze plany rowerowe niestety spełzły na niczym Lick spływ kajakowy, podziwiam, ja tam za wodą nie przepadam, więc by się na takie cosik nie pisała i nadgodzin współczuję, wiem co to znaczy i wiem, że nic się potem nie chce w domu robić Wczoraj dzień minął szybo. Tż z rana małe rewolucje miał ![]() ale chatkę ogarnęliśmy, a potem do babci. Od gości dostaliśmy świetny koc w panterkę i robi już jako narzuta na siedzisko przed TV. Wróciliśmy do domu, to wydebilowałam sobie nogi ![]() potem machnęłam jeszcze szamponetkę na głowę i jestem ciemno brazowa ![]() I wstawiłam wieczorem pranie, miała być noc ciepła, więc stało na balkonie. A w nocy łuby du, myśleliśmy że do burza, więc atak na balkon, a tu się okazało, że się suszarka złożyła, nie wiem jak, nie wiem dla czego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś na obiad leczo, muszę jeszcze dziś zupę zrobić, bo jutro będziemy głodować ![]() Dziś jeszcze po ćwiczeniach do tesco zajedziemy, bo wstrętne muszki owoców latają nam po domu, a musimy zakupić nową trutkę na nie. Całe lato był spokój, a tu na koniec się namnożyły, a co najlepsze żadne owoce na wierzchu nie leżą, wszystko mamy pochowane w lodówce. Się rozpisałam ![]() Ostatnio na czaso brak cierpię.
#1410 |
Zakorzenienie
|
ala ja tez mam nawał owocówek
![]() ![]() Mianowicie nalezy nalac do szklanki troche octu albo wina czerwonego/ zamknąc folia aluminiową i porobic małe dziurki. Muszki tam beda ciagly ale sie utopią ![]() Nie probowałam jeszcze, ale bede musiala chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.