wymarzony pierścionek część XXI - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-09, 15:26   #3361
twin--maid
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XXI

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
heh
Moja koleżanka z pracy ma Jumpera ..ale wczoraj mówiła ze trochę żałuje że nie kupiła Espiro GTX

Jakoś wszyscy je chwalą- a tanie są . Zdecydowanie tańsze niż X landery czy inne wypasy

Ten espiro wizualnie bardziej mi się podoba

Ciążki wózek to atut? Myślałam że minus...bo nosić trudno. No ale mnie noszenie nie przeszkadza bo mieszkam na parterze
Ja nie zwracałam uwagi na wagę wózka, bo mam windę. Patrzyłam czy dobrze mi się prowadzi wózek, czy jest stabilny, czy ma duże, pompowane koła, czy przednie koła są skrętne, czy jest w miarę duża gondola (uwaga Zuzy słuszna- ja rodzę jesienią), czy łatwo się składa i nie zajmuje pół bagażnika i oczywiście wygląd i cena.
Przy zakupie wózka espiro gtx nie polecam kupowania 3w1, bo fotelik jest badziewny. Ja kupiłam oddzielnie maxi cosi cabriofix, który jest bardzo wysoko w testach bezpieczeństwa. Jego wadą wg niektórych jest to, że nie wepniesz go w stelaż espiro.

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Aczkolwiek po wydrukowaniu listy wyprawki- stwierdziłam że zaczynam kupować gadzety jak wrócę z wakacji
Masakrycznie dużo tego jest.
Haniu polecam to robić po trochu w każdym miesiącu. Nam się wydawało, że zostały nam same pierdoły a jak je kupiłam i podsumowałam wydatki to te pierdoły kosztowały mnie więcej niż wózek . Interes "dzieciowy" jest opłacalny.

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
Pogoda się zrobiła słoneczko świeci, jadę więc nad morze znowu, zanim tam na dobre jesień zapadnie.
W planach mam rower i grill kończący sezon letni, bo się z bratem na mohito umówiłam a u rodziców w ogrodzie jest sporo mięty posadzonej w tym celu
A u mnie było słońce, zdrzemnęłam się 2 godziny a tu znowu pochmutno i pada.

Edytowane przez twin--maid
Czas edycji: 2011-09-09 o 15:28
twin--maid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 15:36   #3362
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Ja nie zwracałam uwagi na wagę wózka, bo mam windę. Patrzyłam czy dobrze mi się prowadzi wózek, czy jest stabilny, czy ma duże, pompowane koła, czy przednie koła są skrętne, czy jest w miarę duża gondola (uwaga Zuzy słuszna- ja rodzę jesienią)i oczywiście wygląd i cena.
Przy zakupie wózka espiro gtx nie polecam kupowania 3w1, bo fotelik jest badziewny. Ja kupiłam oddzielnie maxi cosi cabriofix, który jest bardzo wysoko w testach bezpieczeństwa. Jego wadą wg niektórych jest to, że nie wepniesz go w stelaż espiro.

Haniu polecam to robić po trochu w każdym miesiącu. Nam się wydawało, że zostały nam same pierdoły a jak je kupiłam i podsumowałam wydatki to te pierdoły kosztowały mnie więcej niż wózek . Interes "dzieciowy" jest opłacalny.
Mój mąż ma fisia na punkcie bezpieczeństwa i nie da mi wozić dziecka w badziewiu. A wpinany fotelik muszę mieć..na zakupce będzie łatwiej z dzieckiem śmignąć, babci dziecko z wózkiem podrzucić Myślę że właśnie akurat w czerwcu- wrześniu częściej będę wykorzystywała na spacery fotelik.

No i wychodzi na to że lepiej kupić x landera z maxi cosi

Właśnie wiem że te pierdoły to jest góra kasy.
Mniej więcej sprawdzałam ostatnio ceny na allu..niby niedrogo- bo to takie pierdołki jak ręczniki, prześcieradła, pieluchy, termometry itd tyle że tu 50 zł tu 50 zł i robi się 1,5 tysia.
Dlatego postanowiłam co miesiąc coś kupić. To dla mnie frajda będzie a wydatki się rozłożą.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 15:47   #3363
zuzaneczka
Zakorzenienie

haniu jeszcze odnośnie wózka, zastanów się na ile i co będziesz używać. Bo ja np. nigdy nie używałam fotelika na wózkowym stelażu, nie wkładałam wózka do bagażnika bo nie było takiej potrzeby (właściwie tylko raz!). Dla mnie była istotna właśnie duża gondola i wielkie pompowane koła które przebrną przez śniegi Waga też nie miała zbytniego znaczenia bo mam windę.
Od kliku miesięcy wózek w ogóle używam sporadycznie bo park mam koło domu i na spacery go nie zabieramy (teraz mamy juz lekką spacerówkę).
Aha i dziecko nie powinno za długo jeździć w foteliku!

A zakupy warto rozłożyć w czasie i kiedyś już chyba pisałam dziewczynom - jeżeli chcesz kupować wózek przez neta czeka się nieraz i do 8 tyg!
A jak masz jakiś dzieciowy sklep, często przy większych zakupach można liczyć na karty rabatowe

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 17:33   #3364
sanetka
Zakorzenienie

My często używaliśmy fotelika wpinanego w stelaż wózka Na zakupach najwygodniej. A jeszcze jak po drodze zasnął w foteliku to nie trzeba budzić, przenosić tylko wpiąć i już.
Co do gondoli to ta w x-landerza wydaje się dość mała. Mój Bartek drobny a koło maja już był na styk (ale to przez szynę bo ta gondola się zwęża w nogach a on przecież w rozkroku).

Warto wcześniej wyprawkę kompletować- kasy idzie sporo na początku, my po 2 tys przestaliśmy liczyć
I spakować się My się do dziś śmiejemy bo nie mieliśmy dla małego nic na porodówce, TZ pampersy na sztuki w szpitalnym kiosku kupował

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 19:26   #3365
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
My często używaliśmy fotelika wpinanego w stelaż wózka Na zakupach najwygodniej. A jeszcze jak po drodze zasnął w foteliku to nie trzeba budzić, przenosić tylko wpiąć i już.
Co do gondoli to ta w x-landerza wydaje się dość mała. Mój Bartek drobny a koło maja już był na styk (ale to przez szynę bo ta gondola się zwęża w nogach a on przecież w rozkroku).

Warto wcześniej wyprawkę kompletować- kasy idzie sporo na początku, my po 2 tys przestaliśmy liczyć
I spakować się My się do dziś śmiejemy bo nie mieliśmy dla małego nic na porodówce, TZ pampersy na sztuki w szpitalnym kiosku kupował
Ja fotelika wpiętego w stelaż nie chcę używać. Uważam, że nie jest to zbyt zdrowe dla kręgosłupa dziecka. Dlatego właśnie wzięłam fotelik, który nie pasuje do stelaża wózka.
O tych małych gondolach x-landerów piszą mamy na wielu forach

W przyszłym tygodniu jak będę już miała całą wyprawkę zamierzam spakować torbę do szpitala, żeby nie było zaskoczenia
Stary 2011-09-09, 19:27   #3366
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

I w końcu mnie przeziębienie dorwało

Haniu moi znajomi mają x-landera XQ jak dla mnie rewelka. Super koła i w ogóle fajny.

Co do Pragi to mi się jeszcze te krizicowe fontatnny podobały (nie wiem jak to się pisze)

Asiuk sliczne zdjęcie hehe.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 19:39   #3367
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja fotelika wpiętego w stelaż nie chcę używać. Uważam, że nie jest to zbyt zdrowe dla kręgosłupa dziecka. Dlatego właśnie wzięłam fotelik, który nie pasuje do stelaża wózka.
O tych małych gondolach x-landerów piszą mamy na wielu forach

W przyszłym tygodniu jak będę już miała całą wyprawkę zamierzam spakować torbę do szpitala, żeby nie było zaskoczenia
nie przesadzajmy, nie wozi się przecież dziecka godzinami. Dla nas to był wypad 20min dojazd+30 min zakupy. A młody jak miał 2-3 mies to potrafił w te 20 minut jazdy kamiennym snem spać. I wtedy było wygodnie wpiąć w wózek i już.
Zresztą jak to takie niezdrowe to mam np nie jechać 2-3 godziny do lekarza bo to za długo?

Stary 2011-09-09, 19:54   #3368
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
nie przesadzajmy, nie wozi się przecież dziecka godzinami. Dla nas to był wypad 20min dojazd+30 min zakupy. A młody jak miał 2-3 mies to potrafił w te 20 minut jazdy kamiennym snem spać. I wtedy było wygodnie wpiąć w wózek i już.
Zresztą jak to takie niezdrowe to mam np nie jechać 2-3 godziny do lekarza bo to za długo?
Ja uważam, że fotelik jest do używania podczas jazdy w samochodzie a nie jak niektórzy w ogóle nie używają gondoli tylko męczą dziecko w foteliku wpiętym w stelaż. O takim czasie jakim Ty piszesz Sanetko nic złego nie powiem ale widziałam ludzi, którzy po parę godzin tak dziecko wozili.
Stary 2011-09-09, 20:35   #3369
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uważam, że fotelik jest do używania podczas jazdy w samochodzie a nie jak niektórzy w ogóle nie używają gondoli tylko męczą dziecko w foteliku wpiętym w stelaż. O takim czasie jakim Ty piszesz Sanetko nic złego nie powiem ale widziałam ludzi, którzy po parę godzin tak dziecko wozili.
nie no,rozumiem widać po prostu że u każdego co innego się sprawdza, nam się akurat ta opcja przydała.

Stary 2011-09-10, 10:27   #3370
niuniuniau
Zadomowienie

Haniu co do wózka to Zuza dobrze radzi, zastanów się kiedy będziesz go używać i co Ci potrzebne. Rodzisz już właściwie na początku wiosny więc zabudowana gondola nie jest Ci aż tak bardzo potrzebna jak równiez wielkie pompowane koła bo nie będziesz musiała się przez zaspy przedzierać. Ja mam jedo fyn 4ds, gondola super (ale ja rodziłam w październiku), długa, szeroka, koła wielkie pompowane no bardzo byłam zadowolona. Spacerówka do kitu - brzydka, niewygodna szczególnie dla młodszego dziecka i ciężka. Gdybym miała drugi raz kupować, mądrzejsza o doświadczenie, które mam przy Oliwce, to kupiłabym jakąś tam gondolę tanią a zainwestowałabym w fajną, lekką i porządną spacerówkę bo to służy przez kilka lat a gondola raczej pół roku może odrobinę dłużej.
Ale się rozpisałam :/ Co do fotelików to jeśli dużo podróżujecie to lepiej zainwestować w coś nie z systemu 3w1 a jeśli macie wyskakiwać tylko na chwilkę do lekarza to po co wydawać kupę kasy.

My również kompletowaliśmy wyprawkę sukcesywnie i koszty nam się rozłożyły w czasie, z wózkiem i łóżeczkiem i wszystkimi pierdółkami wyszło pewnie koło 4 tysi. A i my np odkładaliśmy kasę na wyprawkę na koncie a potem zamawialiśmy hurtem na alledrogo, wtedy za przesyłke płacisz raz a nie piętnaście razy

Asiuk super zdjęcie Ewy A sama Ewa przeslodka
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 10:41   #3371
hania811
Zakorzenienie

Ja na pewno będę często pakowała wózek do bagażnika- i na pewno będę dużo podróżować. Dlatego dobry fotelik wpinany do stelaża i zgrabnie składający się stelaż to dla mnie podstawa.

Oj chyba już w październiku będę robiła maraton po sklepach w celu obcenienia wózków
Stary 2011-09-10, 11:00   #3372
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Haniu ostatnio miałam w naszym samochodzie tego xlandera XQ i szybko się składa, spoko się mieści stelaż do bagażnika. I spacerówka jego też mi sie podoba. Ja, jakbym miała teraz brac to ten bym wzięła. Ma dobre koła i w śniegu spoko się prowadzą (próbowałam) nie jak te malutkie przy niektórych.

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Tu masz spacerówkę http://www.x-lander.pl/xq

a tu cały + akcersoria. http://www.x-lander.pl/a-xq_akcesoria

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Haniu znalazłam tak na prędce super zestaw tego wózka z 22 elemenatmi + fotelik maxi cosi (podobno gdzieś tam w rankingach przoduje za najbezpieczniejszy). http://allegro.pl/x-lander-xq-2011-m...813242370.html

Stary 2011-09-10, 11:42   #3373
hania811
Zakorzenienie

Madziu te x landery to mój pierwszy typ- od dawna mam go w głowie. Szczególnie ten biało szary mi się podoba

Tylko ta cena mi się nie podoba- nie wydam na wózek takiej kasy. Nie ma mowy!!!

Muszę pogadać ze znajomym- przejął po dziadku firmę zajmującą się sprzedażą xlanderów , delti i navington. Może mi jakoś po cenie hurtowej sprzeda
Stary 2011-09-10, 12:08   #3374
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Haniu wiesz, nie musisz od razu kupować z całym tym zestawem. Ostatecznie jakiś używany z all. No nie wiem sama. Tylko właśnie ten XQ a nie XA bo ma w spacerówce rączkę odwracaną i można spacerówkę odwracać (a jakby nie było, to ważne bo ona ma być na długi czas i czy słońce, czy wiatr, to bach i sobie kierunek jazdy zmieniasz). No i składa się banalnie, bo mąż wciskał 2 guziki, kółka jednym ruchem wyjął i bach był już w samochodzie

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Haniu bez tych wszystkich gadżetów http://allegro.pl/wozek-x-lander-xq-...812549703.html (1750 zł - wysyłka gratis) ale pogadaj jeszcze z kolegą co ma firmę.

A ile byś chciała na taki wózek przeznaczyć??

Stary 2011-09-10, 17:14   #3375
xzora
Zakorzenienie

hej dziewczyny

coś nie mam za bardzo z wami czasu pisać, ale daję was radę podczytywać.

asiuk, Ewa wymiata w tej misce (zresztą obie wymiatacie )

Madzialenka12344321
, skąd ty masz taką wiedzę o wózkach?
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 19:18   #3376
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

xzora przez naszych znajomych i mojego męża On się strasznie wkręcił w te wszystkie rzeczy i co znajomi kupili coś nowego to od razu leciał z kolegą i oglądał. A to wózek, a to łóżeczko, wanienkę, ubranka itp. A ostatnio byliśmy razem na mazurach naszym samochodem więc mąz składał wózek. A przez niego i ja się w kilka rzeczy wtajemniczyłam

Stary 2011-09-12, 08:44   #3377
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć...

No i znowu początek tygodnia i wszystko od nowa

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 08:59   #3378
miskowa
Zakorzenienie

cześć

Wczoraj jeszcze byłam nad morzem i korzystałam z upału a potem wylądowałam w łóżku z wysoką gorączką, co bardzo rzadko mi się zdarza. Idę zaraz do lekarza, bo coś mnie rozłożyło
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 09:08   #3379
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

Wczoraj jeszcze byłam nad morzem i korzystałam z upału a potem wylądowałam w łóżku z wysoką gorączką, co bardzo rzadko mi się zdarza. Idę zaraz do lekarza, bo coś mnie rozłożyło
No to kuruj się Misku...
Dziwne, wczoraj była piękna pogoda

Hania

Stary 2011-09-12, 09:10   #3380
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
No to kuruj się Misku...
Dziwne, wczoraj była piękna pogoda
musiałam się po prostu wcześniej załatwić
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 09:11   #3381
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Miśku, zdrowiej.

Ja też nie bardzo uznaję wpinania fotelika w stelaż, zresztą jeżdżenie po sklepach w ogóle odpada (nie mówię o krótkim wyjściu do pobliskiego sklepu, z wózkiem).
Widziałam w sobotę babę na maratonie ciuchowym (siedziała parę godzin w jednym sklepie, więc mam pewność), z noworodkiem w foteliku. Przy kasie juz się darł strasznie. Osobiście byłam zdegustowana tą kobietą

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 10:04   #3382
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
musiałam się po prostu wcześniej załatwić
No całkiem możliwe. Pogoda robi się zmienna...w dzień ciepło, wieczorem zimno... zdradliwe

Hania

Stary 2011-09-12, 10:53   #3383
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć...

No i znowu początek tygodnia i wszystko od nowa
Cześć
Jak się udało świętowanie rocznicy?

Wszystkiego najlepszego tak w ogóle

Cytat:
cześć

Morze marzę

Zdrowia życzę!

------------------------

Męża imprezka urodzinowa wyszła super!
Jedzonko się sprawdziło i nie było trudne w przygotowaniu.

Tort wyszedł pyszny, danie główne też
Podziwiam rodziców TŻta, którzy w weekend pokonali łącznie ponad 1000 żeby spędzić z nami półtora dnia.
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 10:58   #3384
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Miśku, zdrowiej.

Ja też nie bardzo uznaję wpinania fotelika w stelaż, zresztą jeżdżenie po sklepach w ogóle odpada (nie mówię o krótkim wyjściu do pobliskiego sklepu, z wózkiem).
Widziałam w sobotę babę na maratonie ciuchowym (siedziała parę godzin w jednym sklepie, więc mam pewność), z noworodkiem w foteliku. Przy kasie juz się darł strasznie. Osobiście byłam zdegustowana tą kobietą
Asiuk zgadzam się w 100%!! Ciąganie takiego malucha po sklepach to dla dziecka męczarnia a i ryzyko, że złapie jakiegoś wirusa od tej masy ludzi naokoło. Ja nie powiem, teraz łażę z Oliwką po marketach jak muszę zrobić zakupy bo nie mam innego wyjścia. Najgorsze jest łażenie zimą, kiedy maluch opatulony i włażenie do sklepu gdzie biedak się zapoci a potem spowrotem na spacerek. Ja jeszcze muszę pomyśleć jak załatwię sprawę zakupów zimą z dzieckiem bo nie chciałabym małej tym męczyć.

Misku kuruj się

U mnie lipa z TZ-tem, nie będę pisała co zrobił bo samej mi się to w głowie nie mieści ale powiem tylko tyle, że dałam mu ultimatum. Jeśli nie dorośnie i nie zacznie się zachowywać jak odpowiedzialny człowiek w ciągu najbliższego roku to nie widzę dla nas przyszłości.
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

Stary 2011-09-12, 11:04   #3385
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Cześć
Jak się udało świętowanie rocznicy?

Wszystkiego najlepszego tak w ogóle

...
Męża imprezka urodzinowa wyszła super!
Jedzonko się sprawdziło i nie było trudne w przygotowaniu.

Tort wyszedł pyszny, danie główne też
Podziwiam rodziców TŻta, którzy w weekend pokonali łącznie ponad 1000 żeby spędzić z nami półtora dnia.
Dziekujemy bardzo

Impreza wyszła bardzo fajnie Było bardzo miło, kulinarnie też fajnie - wszyscy zadowoleni
Jakoś ciężko mi uwierzyć, że to już rok minął - mam wrażenie, jakby to było tydzień temu

Emi, fajnie, że u Ciebie też wszystko się udało

A impreza w knajpce kiedy?

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Ojej, Niu, aż tak? Co się stało? Przecież po rozmowie już było o wiele lepiej...

Hania

Stary 2011-09-12, 11:11   #3386
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Ja jeszcze muszę pomyśleć jak załatwię sprawę zakupów zimą z dzieckiem bo nie chciałabym małej tym męczyć.

Misku kuruj się

U mnie lipa z TZ-tem, nie będę pisała co zrobił bo samej mi się to w głowie nie mieści ale powiem tylko tyle, że dałam mu ultimatum. Jeśli nie dorośnie i nie zacznie się zachowywać jak odpowiedzialny człowiek w ciągu najbliższego roku to nie widzę dla nas przyszłości.
Może sposobem na zakupy będzie zamawianie przez internet? Ja czasem przeglądam sklepy internetowe i ceny są ok.

Z TŻtem nieciekawie... Jak zareagował na takie ultimatum? Poczuwa się do winy, czy musiałaś mu ją uświadamiać...

Cytat:
Dziekujemy bardzo

Impreza wyszła bardzo fajnie Było bardzo miło, kulinarnie też fajnie - wszyscy zadowoleni
Jakoś ciężko mi uwierzyć, że to już rok minął - mam wrażenie, jakby to było tydzień temu

Emi, fajnie, że u Ciebie też wszystko się udało

A impreza w knajpce kiedy?

Imprezka w knajpce za tydzień.
Aaa, zegarek nie dotarł, ale spoko, powinien być w tym tygodniu
Stary 2011-09-12, 11:13   #3387
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
....
Imprezka w knajpce za tydzień.
Aaa, zegarek nie dotarł, ale spoko, powinien być w tym tygodniu
No ale TŻ chyba nie jest zły, co?

No a jak sprawa koleżanki? Będzie dodatkowy gość? Wiadomo coś konkretnego?

Hania

Stary 2011-09-12, 11:19   #3388
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
No ale TŻ chyba nie jest zły, co?

No a jak sprawa koleżanki? Będzie dodatkowy gość? Wiadomo coś konkretnego?
Nie, TŻ nawet nie spodziewał się, że dostanie zegarek w dniu urodzin, w końcu razem wybieraliśmy, a nawet zamawialiśmy, więc wiedział co i jak.
Dostał ode mnie na razie kartkę z życzeniami i "stwierdzeniami", taką od serca, wzruszył się bardzo

Dodatkowy gość z całą pewnością będzie jakoś przetrawiłam to już...
Ale postanowiłam nie koncentrować uwagi na nim
Stary 2011-09-12, 11:23   #3389
asiuk
Zakorzenienie

Emilko, ja akurat całkowicie rozumiem Twój punkt widzenia i w życiu nie pomyślałabym, że ktoś zaprasza mnie do knajpy razem z Ewą

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 11:29   #3390
niuniuniau
Zadomowienie

Dziewczyny napiszę później o co poszło z TZ bo Oliwka teraz wstała więc nie mogę się skupić.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości