wymarzony pierścionek część XXI - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-09, 10:12   #3331
twin--maid
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XXI

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
czesc!
Dzis lecę do TZ do Pragi Nigdy tam nie bylam, mozecie mi podpowiedziec, jesli byłyscie, co ciekawego zobaczyc, gdzie zjesc i jakie sa atrakcje "pozaprzewodnikowe"? Mamy malo czasu, bo tylko do nd do 15.
Jak byłam 2 razy ale tylko na parę godzin i zwiedzałam m.in. Stare Miasto, Most Karola, Złotą Uliczkę, Zamek Praski (o godz. 12:00 odbywa się uroczysta zmiana warty). Więcej nie pamiętam
Stary 2011-09-09, 10:17   #3332
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
czesc!
Dzis lecę do TZ do Pragi Nigdy tam nie bylam, mozecie mi podpowiedziec, jesli byłyscie, co ciekawego zobaczyc, gdzie zjesc i jakie sa atrakcje "pozaprzewodnikowe"? Mamy malo czasu, bo tylko do nd do 15.
Ale Ci fajowo
Ja byłam 2 razy w Pradze..z moim byłym -czyli 7 lat temu. Łaziliśmy w ciemno że tak powiem..zaliczyliśmy kilka super knajp i klubów bo wtedy to my sypialiśmy po 4 godziny dziennie- ale niestety nie pamiętam jakich.
Tam na każdym kroku jest zabytek, super żarełko, kawiarnie i piwko
2 dni to faktycznie mało- dacie radę zaliczyć standard - starówkę , dzielnicę Żydowską Josefov, Hradczany, Małą Stronę. Warto zaliczyć wieczorny rejs po Dunaju .
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 10:27   #3333
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie jakiś pomysł na szybkie danie jednogarnkowe na obiad dla dużej liczby osób?
Myślałam o zupie pieczarkowej z kuleczkami mięsnymi i makaronem, zupie gulaszowej z papryką... macie jakieś inne proste pomysły?

I pytanie do dziewczyn robiących torty: czym nasączyć biszkopt do tortu śmietanowego z wiśniami? Niestety biszkopt wyszedł mi za słodki. Muszę go nasączyć tak, żeby ta słodycz nie przeszkadzała za bardzo...
Mam biały rum, limonki, cytryny, sok z ananasów...
Macie jakąś sprawdzoną proporcję na poncz do nasączenia?
Emilko, ja do nasączania tortu zawsze używam gorzkiej, mocnej herbaty z cytryną i alkoholem. U mnie się sprawdza

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 10:34   #3334
emi_lka
Zakorzenienie

Nocko napisałam do znajomych, którzy właśnie wracają z Pragi, odpisali, że przewodnikowe atrakcje trzeba zobaczyć (to o czym dziewczyny pisały), a z innych miejsc polecają: pójść na wzgórze Petrin, muzeum zabawek i czekolady, z jedzeniowych polecają U Svejka (ul. Cihelna) i restaurację na ul. Perstyne obok stacji Mustek.

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Emilko, ja do nasączania tortu zawsze używam gorzkiej, mocnej herbaty z cytryną i alkoholem. U mnie się sprawdza
Dzięki Butter! Jaka proporcja? Szklanka herbaty z cytryną + kieliszek rumu?
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 10:39   #3335
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Nocko napisałam do znajomych, którzy właśnie wracają z Pragi, odpisali, że przewodnikowe atrakcje trzeba zobaczyć (to o czym dziewczyny pisały), a z innych miejsc polecają: pójść na wzgórze Petrin, muzeum zabawek i czekolady, z jedzeniowych polecają U Svejka (ul. Cihelna) i restaurację na ul. Perstyne obok stacji Mustek.

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Dzięki Butter! Jaka proporcja? Szklanka herbaty z cytryną + kieliszek rumu?
Ja robię tak 3/4 kubka herbaty, bardzo mocnej, np. z 2 torebek , do tego ok. 1/4 cytryny i może nawet troszkę więcej niż kieliszek alkoholu...
Smak wtedy jest lekko cierpki, ale wyrazisty alkohol nadaje charakteru

Hania

Stary 2011-09-09, 10:40   #3336
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja robię tak 3/4 kubka herbaty, bardzo mocnej, np. z 2 torebek , do tego ok. 1/4 cytryny i może nawet troszkę więcej niż kieliszek alkoholu...
Smak wtedy jest lekko cierpki, ale wyrazisty alkohol nadaje charakteru
Dzięki!
Stary 2011-09-09, 10:57   #3337
czarna.noc
Wtajemniczenie

Wlasnie tak zamierzamy, pochodzic, pospacerowac Tylko nie moge uwierzyc, ze jutro i nd ma byc 25-27 stopni, w Polsce ponoc tez - a na razie sie wogole nie zapowiada. W wawie niebo totalnie zasnute i jest szaro-buro.

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Jak byłam 2 razy ale tylko na parę godzin i zwiedzałam m.in. Stare Miasto, Most Karola, Złotą Uliczkę, Zamek Praski (o godz. 12:00 odbywa się uroczysta zmiana warty). Więcej nie pamiętam
Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Ale Ci fajowo
Ja byłam 2 razy w Pradze..z moim byłym -czyli 7 lat temu. Łaziliśmy w ciemno że tak powiem..zaliczyliśmy kilka super knajp i klubów bo wtedy to my sypialiśmy po 4 godziny dziennie- ale niestety nie pamiętam jakich.
Tam na każdym kroku jest zabytek, super żarełko, kawiarnie i piwko
2 dni to faktycznie mało- dacie radę zaliczyć standard - starówkę , dzielnicę Żydowską Josefov, Hradczany, Małą Stronę. Warto zaliczyć wieczorny rejs po Dunaju .
Super, zobacze, czy jeszcze we wrzesniu to dziala.
Cytat:
Nocko napisałam do znajomych, którzy właśnie wracają z Pragi, odpisali, że przewodnikowe atrakcje trzeba zobaczyć (to o czym dziewczyny pisały), a z innych miejsc polecają: pójść na wzgórze Petrin, muzeum zabawek i czekolady, z jedzeniowych polecają U Svejka (ul. Cihelna) i restaurację na ul. Perstyne obok stacji Mustek.[COLOR="Silver"]
Super, dzieki bardzo!! wszystko zapisalam
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 11:51   #3338
zuzaneczka
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
no właśnie widziałam też wczoraj coś takiego w empiku, taką ramę, też pomyślałam, że mogłabym to dokupić, ale muszę się najpierw zorientować, czy nie ma np. z okazji urodzenia, żeby nie powtarzać, ale dokupię też na pewno, jeśli nie ma.
Z tą książeczką czy kontem, to po prostu z tego, co ludzie gadają, to jako chrzestna niby powinnam kupić coś większego czy porządnego (taka nagonka od samego początku), dlatego o tym pomyślałam
kurcze ja tego nie rozumiem tzn. tej nagonki. Od chrzestnych małego nie oczekiwałam wielkich prezentów a raczej zainteresowania, kontaktu "na co dzień". Ale chrzestny nam się trafił pamiętający o prezentach na każdą okazję (nie tylko urodziny ale i Mikołaj czy Dzień Dziecka). Prezent od niego na chrzest to była kasa, książki z bajkami i zabawka edukacyjna. Chrzestna z kasą ma krucho, ale z jej strony liczyłam właśnie bardziej na fajny kontakt, no ale się zawiodłam trochę.

Cytat:

I pytanie do dziewczyn robiących torty: czym nasączyć biszkopt do tortu śmietanowego z wiśniami? Niestety biszkopt wyszedł mi za słodki. Muszę go nasączyć tak, żeby ta słodycz nie przeszkadzała za bardzo...
Mam biały rum, limonki, cytryny, sok z ananasów...
Macie jakąś sprawdzoną proporcję na poncz do nasączenia?
ja też polecam mocną herbatę, ostatnio robiłam wymieszaną właśnie z sokiem wiśniowym
a proporcji nie stosuję żadnych zawsze na oko

Cytat:

Wiecie, że mój TŻ dzisiaj śnił o porodzie i co chwila budził się sprawdzając czy poród mi się nie zaczął
mój kilka dni temu rano mi oznajmił "no dziś w nocy odbierałem poród!", a wieczorem tego dnia powiedział " ale dzisiaj nie każ mi odbierać porodów bo muszę odpocząć" hihi zaczynamy się stresować bo to lada dzień

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 12:02   #3339
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
ja zrezygnowałam miesiąc temu jak po raz 3 rehabilitantka olała sprawę, nie odwołała wizyty, TZ zarwał parę godzin w robocie a ona nie przyszła.
Wiem że nowe centrum rehab otworzyli, może pójdę.

Bartek od miesiąca siedzi, ale tylko jak się go posadzi ( przez to nei potrafi się asekurować jak upada), sam potrafi tylko z pozycji półleżącej usiąść. Nawet nie próbuje raczkować, trochę pełza. Za to ostatnio ciągle chce żeby go za ręce prowadzać, stawia kroczki coraz lepiej. Więc może to raczkowanie ominie
Nie gotuję mu już słoiczków, je to co my, sporo już mamy przetestowane.
Nie dziwię się, że zrezygnowałaś
Naszą przygotowujemy do raczkowania, ale na razie się nie zanosi na to - po prostu uwielbia pełzać i wariować na brzuchu, siedzieć też bardzo lubi, ale trzeba jej jednak pomagać.

Ja jej kupuję nadal słoiki, ale są tak cholernie drogie, że muszę coś innego wymyślić. My czasem jemy byle co na szybko, więc nie chcę jej dawać.
Jak mu przygotowujesz taki posiłek? Odkładasz porcję i trochę miksujesz?

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
może to chwilowe
W sklepie internetowym przeceniony jest z 675zł na 607,50zł
Mam nadzieję
Cena całkiem przyzwoita

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
Hani kiedyś polecałam zakup takiej ramki na odcisk np. stópki i rączki - moim zdaniem fajna pamiątka. Są też takie na zdjęcia z każdego miesiąca życia w pierwszym roczku. Przykładowe tu http://allegro.pl/listing.php/search...g=ramka+odcisk

Tak w ogóle to z książeczek dla dzieci polecam mamom tą serię: http://www.olesiejuk.pl/zobacz/singl...-belineau.html
Mój mały nie lubił i nadal nie lubi jak się mu czyta, ale jak opowiada i pokazuje co jest na obrazkach. Sama byłam zaskoczona ile potrafił zapamiętać z tych książeczek, ile rzeczy nauczył się nazywać. Teraz sam mi opowiada po swojemu co jest na obrazkach
Ja mam taki gips do odbicia stopy, ale jeszcze się za to nie zabrałam Za chwilę już tego nie zrobię, bo mała ma strasznie wielkie stopy
Przejrzę propozycje książkowe i może coś zamówię? Zachciało mi się
Chociaż najpierw muszę zrobić przegląd moich książek, które mam w piwnicy u moich rodziców - trochę tego było

Cytat:
czesc!
Uwielbiam!
Ja byłam tam, gdzie normalnie turyści nie mają wstępu - w katedrze św. Wita na Hradczanach, na tryforium, czyli chodziłam sobie tak jakby na piętrze, na takiej galeryjce, i oglądałam wszystko z góry (foto)
Kocham to miasto.

Dodaję zdjęcie z przygotowań do wczorajszej kąpieli
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20066.jpg (51,7 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ewa4.jpg (77,2 KB, 50 załadowań)

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 12:14   #3340
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Dodaję zdjęcie z przygotowań do wczorajszej kąpieli
Świetne ujęcie
Stary 2011-09-09, 12:25   #3341
twin--maid
Zakorzenienie

Asiuk świetne zdjęcie masz tapetę w kuchni jak ja w sypialni
Stary 2011-09-09, 12:40   #3342
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Asiuk świetne zdjęcie masz tapetę w kuchni jak ja w sypialni
i taką jak ja chciałam mieć ..ale sie zgapiłam i nie zdążyłam do remontu zamówić

Ewa słodziaśna

Mamusie jakie kupiłyście wózki dla dzieci??
Robię sobie wstępna listę sensownych firm i liczę na każdą sugestie.
Stary 2011-09-09, 12:44   #3343
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
My kupiliśmy Espiro GTX. Przez nas jeszcze nie sprawdzony, ale przyjaciółka używa od 0,5 roku i jest bardzo zadowolona.

http://www.google.pl/imgres?q=epiro+...1t:429,r:8,s:0
Stary 2011-09-09, 12:45   #3344
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:

http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=297

Używany. Fotelik samochodowy jest średni, moim zdaniem, ale wózek fajny, i ciężki

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 12:51   #3345
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
My kupiliśmy Espiro GTX. Przez nas jeszcze nie sprawdzony, ale przyjaciółka używa od 0,5 roku i jest bardzo zadowolona.

http://www.google.pl/imgres?q=epiro+...1t:429,r:8,s:0
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=297

Używany. Fotelik samochodowy jest średni, moim zdaniem, ale wózek fajny, i ciężki
heh
Moja koleżanka z pracy ma Jumpera ..ale wczoraj mówiła ze trochę żałuje że nie kupiła Espiro GTX

Jakoś wszyscy je chwalą- a tanie są . Zdecydowanie tańsze niż X landery czy inne wypasy

Ten espiro wizualnie bardziej mi się podoba

Ciążki wózek to atut? Myślałam że minus...bo nosić trudno. No ale mnie noszenie nie przeszkadza bo mieszkam na parterze
Stary 2011-09-09, 13:05   #3346
sanetka
Zakorzenienie

Asiuk normalnie jak nam, tylko nie daję soli i pieprzu, doprawić może sobie każdy na talerzu. Trochę rozdrabniam widelcem ale mały radzi sobie dobrze z gryzieniem.
Je różne zupy, zestawy typu: ziemniaki+kurczak+buraczk i, pierogi z serem, gołąbki,ryż. W ogóle z niego łasuch bo podjada mi jogurty, serek wiejski itp.
Niedawno pożyczyłam parowar, robiłam pulpeciki rybne z warzywami i tez jadł.

Jak mi się nie chce gotować to czasem słoik wyjmuję. Kilka razy gotowałam sama papki i mroziłam, było na 2 tyg z głowy i taniej niż.

Haniu ja mam x-landera xa, udało mi się kupić za cenę podobną co tako czy jedo. Dla mnie wózek jak wózek, ciężko mi o plusach i minusach pisać.
Ja potrzebowałam na wiejskie drogi czegoś solidnego, duże koła. Bo gdybym mieszkała w mieście i miała inne drogi to wzięłabym nawet używaną, tanią gondolę a zainwestowała w dobrą, wypasioną spacerówkę.

Aż mi się przypomniało jak Asiuk pokazała katedrę. Jak ją teraz zwiedzaliśmy z Bartkiem to ludzie robili mu zdjęcia. Najpierw jacyś "skośnoocy" zapytali, potem jakiś facet

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 14:09   #3347
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Haniu ja mam x-landera xa, udało mi się kupić za cenę podobną co tako czy jedo. Dla mnie wózek jak wózek, ciężko mi o plusach i minusach pisać.
Ja potrzebowałam na wiejskie drogi czegoś solidnego, duże koła. Bo gdybym mieszkała w mieście i miała inne drogi to wzięłabym nawet używaną, tanią gondolę a zainwestowała w dobrą, wypasioną spacerówkę.

Aż mi się przypomniało jak Asiuk pokazała katedrę. Jak ją teraz zwiedzaliśmy z Bartkiem to ludzie robili mu zdjęcia. Najpierw jacyś "skośnoocy" zapytali, potem jakiś facet
pierwszy raz spotykam się z taka mamą.
Po wypowiedziach moich koleżanek mam w głowie że jest OGROMNA różnica między wózkami i normalnie rok trzeba szukać odpowiedniego do swoich wymagań.

No nic ..jest ok 6 firm które są OK z tego co czytam. Trzeba tylko szukać korzystnej oferty na necie...a na to jeszcze mam czas

Aczkolwiek po wydrukowaniu listy wyprawki- stwierdziłam że zaczynam kupować gadzety jak wrócę z wakacji
Masakrycznie dużo tego jest.
Stary 2011-09-09, 14:18   #3348
sanetka
Zakorzenienie

No bo ideałów nie ma. Są dziewczyny które szukając ideałów mają po 6 czy więcej wózków (sprzedają jeden, kupuja inny) a i tak wiecznie niezadowolone.
Tak jak piszę, daje radę na wertepach a to najważniejsze.
Fakt jest cieżki ( jak wszystkie 3w1) i mam czasem problem z pociągu wyjść. Ale jakoś mocno mi to nie przeszkadza bo jeżdżę rzadko.mieszkam w domku i mam 3 schodki więc nie dzwigam go.
Nie przepadam za składaniem go, szczególnie jak trzeba zdejmować koła...ale jeździmy zafirą do której wchodzi rozłożony na stojąco więc problem z głowy.
Myślę ze z każdego innego byłabym tak samo zadowolona

Edytowane przez sanetka
Czas edycji: 2011-09-09 o 14:20
sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 14:37   #3349
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
No bo ideałów nie ma. Są dziewczyny które szukając ideałów mają po 6 czy więcej wózków (sprzedają jeden, kupuja inny) a i tak wiecznie niezadowolone.
Tak jak piszę, daje radę na wertepach a to najważniejsze.
Fakt jest cieżki ( jak wszystkie 3w1) i mam czasem problem z pociągu wyjść. Ale jakoś mocno mi to nie przeszkadza bo jeżdżę rzadko.mieszkam w domku i mam 3 schodki więc nie dzwigam go.
Nie przepadam za składaniem go, szczególnie jak trzeba zdejmować koła...ale jeździmy zafirą do której wchodzi rozłożony na stojąco więc problem z głowy.
Myślę ze z każdego innego byłabym tak samo zadowolona
No właśnie takie znam..w 8 tyg ciąży byłam a już ględziły mi o wózkach nad głową

Ja jestem niewymagająca więc myślę że obędzie się bez cyrków.

-------------
Rety jak mi się dłuży w pracy przed tym urlopem. Jajo zniose
Stary 2011-09-09, 14:43   #3350
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie takie znam..w 8 tyg ciąży byłam a już ględziły mi o wózkach nad głową

Ja jestem niewymagająca więc myślę że obędzie się bez cyrków.

-------------
Rety jak mi się dłuży w pracy przed tym urlopem. Jajo zniose
Ja nie jestem przed urlopem, a też mi się dziś dłuży niemiłosiernie...
Zaraz zwariuję tutaj! Dziś to już apogeum dłużenia się

O 16 chyba wyskoczę stąd jak poparzona

Hania

Stary 2011-09-09, 14:48   #3351
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie jestem przed urlopem, a też mi się dziś dłuży niemiłosiernie...
Zaraz zwariuję tutaj! Dziś to już apogeum dłużenia się

O 16 chyba wyskoczę stąd jak poparzona
heh..ja też.
Aczkolwiek w domu też mi się będzie dłużyło bo sama dziś jestem bez perspektyw na towarzystwo
Stary 2011-09-09, 14:58   #3352
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
heh..ja też.
Aczkolwiek w domu też mi się będzie dłużyło bo sama dziś jestem bez perspektyw na towarzystwo
Będziesz się przygotowywać do wyjazdu

Ja mam dziś na po pracy plan kulinarny więc raczej się nudzić nie będę...

Hania

Stary 2011-09-09, 14:58   #3353
miskowa
Zakorzenienie

Pogoda się zrobiła słoneczko świeci, jadę więc nad morze znowu, zanim tam na dobre jesień zapadnie.
W planach mam rower i grill kończący sezon letni, bo się z bratem na mohito umówiłam a u rodziców w ogrodzie jest sporo mięty posadzonej w tym celu
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 15:03   #3354
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Będziesz się przygotowywać do wyjazdu

Ja mam dziś na po pracy plan kulinarny więc raczej się nudzić nie będę...
pranie muszę zrobic..i to tyle. Jutro prasowanko i po sprawie.
Także dużo czasu mi to nie zajmie. Na pewno mniej niż Twoje pichcenie smakołyków

--------
U nas cały czas pochmurno i zimnica...mam nadzieję że jutro będzie lepiej i brat zrobi grilla na końcówkę sezonu.

Miśku masz cudną perspektywę przed sobą. Jest po sezonie więc jest szansa że korki nie popsują Ci humoru
Stary 2011-09-09, 15:05   #3355
zuzaneczka
Zakorzenienie

a mi się chce ciągle spaaaćććć.... ehh

Asiuk słodka ta Twoja mała
Haniu jeżeli chodzi o wózek to Ty rodzisz na wiosnę? Więc nie musisz sugerować się sporą gondolą, (dziecko będzie bez kombinezonów kocyków itp.), szybko będziesz mogła przerzucić się na spacerówkę. Kieruj się raczej jej wyglądem

Stary 2011-09-09, 15:07   #3356
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
Pogoda się zrobiła słoneczko świeci, jadę więc nad morze znowu, zanim tam na dobre jesień zapadnie.
W planach mam rower i grill kończący sezon letni, bo się z bratem na mohito umówiłam a u rodziców w ogrodzie jest sporo mięty posadzonej w tym celu
Bardzo fajna perspektywa

Cytat:
pranie muszę zrobic..i to tyle. Jutro prasowanko i po sprawie.
Także dużo czasu mi to nie zajmie. Na pewno mniej niż Twoje pichcenie smakołyków

--------
U nas cały czas pochmurno i zimnica...mam nadzieję że jutro będzie lepiej i brat zrobi grilla na końcówkę sezonu.

Miśku masz cudną perspektywę przed sobą. Jest po sezonie więc jest szansa że korki nie popsują Ci humoru
No ale wiesz, pichcenie, to przyjemność...a prasowanie....feeee

U mnie dziś dość fajna pogoda się zrobiła - słonko wyszło... Mam nadzieję, że przez weekend się utrzyma

Hania

Stary 2011-09-09, 15:13   #3357
kotekk81
Zakorzenienie

Witam

Emilko Butter mnie ubiegla ja robie tak jak Ona mocna herbata+cytryna+wodka, mocna herbata+rum, woda+cytryna i to sa dla mnie najlepsze opcje bo nie slodkie

Haniu my mielismy Tako Jumper GT http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=301 i w zyciu nie zamienilabym go na inny tzn juz zamienilam bo znalazl sie na niego kupiec i teraz mamy zwykla spacerowke Baby Design http://www.ceneo.pl/895131 ten czarno-czerwony

wyplata Tz dotarla juz dzis wiec zmykamy na zakupy

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 15:13   #3358
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
a mi się chce ciągle spaaaćććć.... ehh

Asiuk słodka ta Twoja mała
Haniu jeżeli chodzi o wózek to Ty rodzisz na wiosnę? Więc nie musisz sugerować się sporą gondolą, (dziecko będzie bez kombinezonów kocyków itp.), szybko będziesz mogła przerzucić się na spacerówkę. Kieruj się raczej jej wyglądem
heh..synek w brzuchu do spania skłania a Bartuś na to nie pozwala.
Jakie imię wybraliście bo zapomniałam? (albo nie pisałaś)
Rodzę w marcu, więc Twoje wskazówki celne
Stary 2011-09-09, 15:17   #3359
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Bartek śpi Poza tym TŻ w domu więc właściwie mogę się kimnąć, ale jakoś ugrzęzłam przed laptopem
Młodszy nadal nie ma zaklepanego imienia

Stary 2011-09-09, 15:17   #3360
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Haniu moja bratowa urodzila 19.02 a przyjaciolka 16.03 i bratowa nadal wozi mlodego w Tako tylko ze w spacerowce a przyjaciolka kupila wozek bez normalnej gondoli tylko z taka w kladka

Cassy78 nie podczytujemy tylko sie ladnie przedstawiamy i wbijamy do rozmowy :P

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2011-09-09 o 15:18
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości