|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: dziwne randki
ja już studiuję i studiów raczej nie zmienię, niestety
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
W innym wątku ubolewałam nad poziomem nauczania w obecnych czasach i wielu uczelniach, które musiała przystosować się do tego poziomu...
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
pary o 4letnim stażu często mieszkają ze sobą a jesli nie to się widują kilka razy w tygodniu a nie dwa (o ile to nie związek na odległość) i spotykają się w różnych miejscach. raz w tygodniu to się można z przyjaciółką na ploty spotkać a nie z długoletnim partnerem
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
a co Cię w tym śmieszy, Ty powinnaś płakać a nie się smiać.
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierniczę...
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
parę razy też nie odbierał telefonu albo miał wyłączony, ale twierdzi że ma zepsuty i sam mu się wyłącza jak miał szkołę(bo też studiuje) to już w ogóle rzadko miał dla mnie czas |
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
I jaki masz plan działania? Chciałaś się tylko wygadać, czy zamierzasz coś z tym zrobić?
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się nie chce wierzyć jak można dać facetowi zrobić z siebie pannę do bzykania
Poprzestawiało Ci się w głowie coś. Może rozpędź się i w ścianę uderz? Otrząśniesz się wtedy czy nie za bardzo? |
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie akceptuje też swojego ciała, i nie znoszę zdjęć, na zdjęciach nie mogę na siebie patrzeć. |
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli trafiłam w sedno. Przestań budować poczucie własnej wartości związkiem, który jeszcze bardziej je depta.
|
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Jest jeszcze jedna rzecz, on pół roku temu przyznał mi się spotykał się jakiś czas z inną dziewczyną, ale powiedział mi, że do niczego między nimi nie doszło. Ja oczywiście prawię w furię wpadłam bo to był dla mnie szok. Potem mi powiedział że chciał sprawdzić tylko moją reakcję, ale miesiąc później, jak był pijany to mi się przyznał że mówił prawdę.
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#141 |
|
.
|
idz do psychologa
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
W dodatku on ma taki charakter, że zdaje sobie sprawę z własnej atrakcyjności. W przeciwieństwie do mnie. Nie raz opowiadał mi ile dziewczyn chciało się z nim umówić, albo go podrywało. I to były atrakcyjne dziewczyny. A ja siebie za taką nie uważam.
|
|
|
|
|
#143 |
|
Konto usunięte
|
No to się rozstańcie. Dorzucasz kolejne informacje, które niczego nie wnoszą, tak, jakbyś sama nie umiała dodać 2 do 2.
|
|
|
|
|
#144 | |
|
.
|
Cytat:
i nadal z nim jestes?
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
Wybaczyłam mu to. Bo obracam się też trochę w męskim towarzystwie. Bo mam trzech kuzynów, i od nich też dowiaduje się jak postępują inne chłopaki ze swoimi dziewczynami. Zdradzają, jeżdżą po burdelach, łapią się na pierwsze lepsze okazje. Szczerze mówiąc mój kuzyn powiedział mi że zna tylko dwóch chłopaków, którzy są wierni. Przez to w jakim środowisku się obracam, to nie wierze w to że facet może być wierny i tyle dlatego wybaczyłam mu tę zdradę
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
schadzki w samochodzie to nie jest w ogóle związek, więc nie wiem czy w ogole można w tym przypadku uznać spotykanie się z inną za zdradę . widuje Cię rzadko, raczej nie pokazuje się z toba w miejscach publicznych i nie chce przedstawić rodzinie, to raczej jest jakas żałosna upośledzona forma bycia kochanką a nie dziewczyną, partnerką.
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok, nie wszyscy są w porządku, ale mam nadzieję, że nadal są w mniejszości
|
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#149 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Generalnie wystawiłaś sobie i swojemu środowisku niezłe świadectwo - patologia, że aż (nie)miło. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2011-09-12 o 13:16 |
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyjdź do ludzi, wyjedź gdzieś, poznaj świat, inny niż Ci funduje Misio i dojrzyj w końcu normalność. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

Jak jego kumple są lesni to gratuluję mu kolegow,chyba poziom inteligencji podobny,zeby uwazac iz spotkania z dziewczyną są tylko w lesie w celu seksu.Super wrecz;p Ja bym sie jzu wczesniej zastanowila nad tym z kim tracę dziewictwo,bo chyba dla tego typa to zal nawet dobrego slowa 

schadzki w samochodzie to nie jest w ogóle związek, więc nie wiem czy w ogole można w tym przypadku uznać spotykanie się z inną za zdradę