|
|
#2191 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 23
Cytat:
Acha Gdzie Ty to wszystko trzymasz Jutro na szczęście tż wymyślił wyjazd do Wrocławia, więc zobaczę w COK jak na żywo wygląda Cierra i chyba dopiero wtedy zdecyduję ![]() Zastanawiam się czy jak coś brać ją teraz czy w 14, bo byłoby mniej do uzbierania na małą torebkę czerwoną z motywacyjnego Ale wtedy miałabym bardzo dużo do zapłaty
|
|
|
|
|
#2192 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to u nich jest coś nie tak.. tzn system jeszcze nie ma nowej edycji AC .. trwają nad tym prace [ była taka info gdzieś na strefie w zakładce ROZWÓJ ] może później zrobią korektę faktury, gdy system to załapie |
|
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
Mój chłopak jak zobaczył kiedyś, że ściągam maseczkę z twarzy, to też sobie zażyczył, 'bo to takie fajne'
Kwiat Lotosu - rewelacja, twarz po niej jest oczyszczona, pory zwężone. Bardzo ją lubię. |
|
|
|
#2194 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a zdjęcie możesz np dodać na str fotosik czy gdzieś[na str z darmowym wstawianiem plików/zdjęć] i skopiujesz linka , którego wkleisz w strefę do wiadomości wiemy wiemy ,że to portfel a nie kopertówka
Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-09-12 o 16:30 |
|
|
|
|
#2195 |
|
Rozeznanie
|
brak braków kolczyki Floralie przyszły
|
|
|
|
#2196 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
Z tymi kolczykami to coś jest nie halo, dlaczego jedni je dostają a drudzy nie?
|
|
#2198 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) i nie rozdał :|Cytat:
mam nadzieję, że nie wszystkie takie są, bo jednak się załapię a nie chcę jakiś wadliwych :p |
||
|
|
|
#2199 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jaki jest nr aby zamowic 50 katalogów z AC za 25 zł?
|
|
|
|
#2201 |
|
Rozeznanie
|
Jak tam Wasze zamówienie z k15?
Ja juz mam na 130 zł
|
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
We wszystkich parach, czy tylko w jednej tak jest?
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
wzięłam z demo szminkę z błyszczykiem, właściwie mama i kolor dużo ciemniejszy niż na foto - spiced wine, mama niezbyt zadowolona, chciała inną, choć z błyszczykiem jakoś w miarę wygląda
ale wkurzyłam się, że inna na foto inna na żywo Always cały czas mi pachnie ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- piszcie, reklamujcie te kolczyki, taki bubel wysyłają to niech się liczą z podwójną wysyłką |
|
|
|
#2204 |
|
Rozeznanie
|
Ktos pytał o farby: mama na razie chyba odpuszcza, bo musi farbować naprawdę często, ponieważ ma siwe odrosty co widac z daleka i 19 zł to jest dość sporo, babcia nie wiem- nałozyła dopiero w sobote pierwszy raz, ma jedną w zapasie, ale jak mama przestanie kupowac to babcia też. ja jestem umiarkowanie zadowolona- zmywa się i to szybko- praktycznie po 2 myciach straciła swój ognisty kolor, ale nadal jest to ładny odcień- przeraża mnie tylko to, ze po 2 tygodniach już widać mi odrosty, z czym nie miałam problemu przy poprzednim kolorze. Myślę, ze jeszcze po nią sięgnę. Zwłaszcza, ze jak na razie nie zauważyłam jakiejś tragedii związanej z wypadaniem włosów czy coś...
|
|
|
|
#2205 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2206 |
|
Raczkowanie
|
Macie może wiadomości kiedy będzie konferencja na jesień? i jakie są wymogi by się tam dostać?
I jaki jest ten nowy zapach (żółty) od Reese? bo nie wiem czy brać z demo.. Do jakiego zapachu mogłybyście go porównać? |
|
|
|
#2207 |
|
Rozeznanie
|
w jakich godzinach można dzwonić na avonowy nr do Warszawy? Zamiast 10 katalogów zamówiłam 9 (spojrzałam na cenę)
może jeszcze co da się odkręcić |
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się nad tym podwójnym różem z demo, ale wg mnie pasują mi odcienie bardziej brzoskwiniowe niż typowo różowe. Jak sądzicie, wziąć, spróbować?
|
|
|
|
#2209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
-------------------------------------------------- Dziewczyny, potrzebuje waszej rady: Powiedzcie mi co ja powinnam zrobić: Mam 25 lat. Moja skóra jak już kiedyś wspominałam jest w nienajlepszej kondycji. Mam ślady po tradziku (nie liczac swiezakow, ale one znikaja od kiedy używam Clearskin Professional), cera ma nierówny koloryt, wygląda na zmęczoną (a będzie jeszcze gorzej jak urodzę Małą), widac brzydkie pory. I co ja mam teraz zrobić? Oprócz kontynuowania "terapii" Clearskin Professional chciałam sobie zakupić jakieś dobre kremy na dzień i na noc i oto moje typy: - Nowe Solutions do skóry z przebarwieniami - K13 zestaw za 31 zł (kuszące, ale korzystam obecnie z tego matującego na dzień i nie spełnia do końca moich oczekiwań) - Zestaw Anew Rejuvenate, który można zamówić sobie z AM13 za 59zł netto (tylko niepotrzebny mi krem pod oczy) - Kremy Anev Rejunevate 2 za 60 zł (te same co w zestawie powyżej ale bez kremu pod oczy) w K14, a że będę dobijała do 500zł (co mam nadzieje mi się uda) to zyskam opust 30% więc kosztowałyby mnie 48zł Jak myślicie, jakie będzie najlepsze rozwiązanie? A może macie lepszy pomysł? Może inne kremy byłyby lepsze? ps. Pytanie od klientki i nie wiem co powiedzieć, bo sama nie znam odpowiedzi: Czy ten krem Thermafirm uzywa się na dzien czy na noc i czy mozna go użyć pod inny krem (np jakiś anew na noc czy dzień) czy ma być używany samodzielnie. I czy będzie dobry tylko dla cery dojrzałej czy może go też używać dziewczyna w moim wieku (no, ona ma 27 lat ale chciała z mama używać). Bardzo proszę o pomoc ))))
Edytowane przez Mayasmum Czas edycji: 2011-09-12 o 18:52 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam jej niestety w katalogu, ale możesz zakupić sobie próbeczki
|
|
|
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do wieku - 27letnia skóra będzie za młoda ... wg mnie oczywiście ... w tym wieku trzeba się skupić na nawilżaniu i zapobieganiu, a nie naprawie ... ale to moja opinia ... trochę przedyktowana uczuleniem mojej mamy, bo odnoszę wrażenie, że ten krem jest "mocny"
|
|
#2212 |
|
Rozeznanie
|
Kilka zdjęć na katalogowym przeze mnie dodanych:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2893 |
|
|
|
#2213 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak myślicie, lepszy będzie ten zestaw za 59zl netto czy czekac do K14 i kupić dwa za 60zł (48 zł jak mi się uda wypracować opust 30%)? Aha, ile sztuk tej kuracji musiałabym kupić? Widze na formularzu, ze 5 saszetek kosztuje 5,50, ile takich zestawów by wystarczyło? Cytat:
Mocno ściąga, tzn napina skórę? Edytowane przez Mayasmum Czas edycji: 2011-09-12 o 19:12 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wyczaję okazję to kupię sobie jeszcze ten żel do mycia buzi, bo jest naprawdę fajny |
|
|
|
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2216 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dlatego dałam sobie z nim spokój
|
|
#2218 | |
|
Rozeznanie
|
uhhh...czyli nie tylko ja miałam pecha :/ Napiszę do nich, a co!
dla siebie, czy od kogoś? Ja nawet nie biore dużo, tylko nowy zestaw śliwkowy, błyszczyk z demo, i nie wiem czy nie skusze sie na nowe Anew...AA!!i srebrna kredka Cytat:
|
|
#2219 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a czy te kolczyki są twoje? jeśli tak to czy mogłabyś zrobić fotkę kolczyków na uszach? będę wdzięczna
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.

Gdzie Ty to wszystko trzymasz

Ale wtedy miałabym bardzo dużo do zapłaty

))))