Wszystko o Avonie - cz. 23 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-12, 15:43   #2191
paula600324
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 23

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
dobrze sie trzyma, mam ją dosyć długo tylko ja żadnej torebki często nie noszę, bo mam ich prawie 30

Acha Gdzie Ty to wszystko trzymasz

Jutro na szczęście tż wymyślił wyjazd do Wrocławia, więc zobaczę w COK jak na żywo wygląda Cierra i chyba dopiero wtedy zdecyduję

Zastanawiam się czy jak coś brać ją teraz czy w 14, bo byłoby mniej do uzbierania na małą torebkę czerwoną z motywacyjnego Ale wtedy miałabym bardzo dużo do zapłaty
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 15:51   #2192
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Przywileje Klubu Róży przechodzą na następne katalogi? Byłam pewna ,że tak, ale jak dzisiaj puszczałam rano zamowienie zobaczyłam,że zamiast stałego upustu 30% system naliczył mi tylko 25%.Oni coś mają nie tak czy mnie się coś pomyliło? Jak Wy macie?
przywileje AC przechodzą na następne kat. [ przynajmniej tak wyczytałam ]
to u nich jest coś nie tak.. tzn system jeszcze nie ma nowej edycji AC .. trwają nad tym prace [ była taka info gdzieś na strefie w zakładce ROZWÓJ ]
może później zrobią korektę faktury, gdy system to załapie
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 15:54   #2193
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
chciałabym to zobaczyć
Mój chłopak jak zobaczył kiedyś, że ściągam maseczkę z twarzy, to też sobie zażyczył, 'bo to takie fajne'

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
A ja lubię wszystkie i uważam, że spełniają swoją rolę Dodam jeszcze Tajski kwiat Lotou - super Nie sprawdziła się natomiast maseczka truskawkowa, którą kupiłam za 4,90. Użyłam raz i dałam klientce jako gratis
Kwiat Lotosu - rewelacja, twarz po niej jest oczyszczona, pory zwężone. Bardzo ją lubię.
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 16:12   #2194
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sarasfati;29351890

[B
Ale się rozczarowałam tymi kolczykami.[/B] Myślicie, że jest sens do nich pisać? Jak mi każą odesłać to bez sensu...Poza tym chciałabym im wysłać zdjęcie, a nie wiem jak to zrobić przez strefę

Acha!!w poziomie drugim programu Believe to na 100 % portfel!
wiesz co, napisać można dodaj,że aktualnie nie planujesz zwrotów ,więc wysyłka 1 rzeczy byłaby nieopłacalna [ ja tak napisałam gdy miałam 1 krem na zwrot i zaproponowali ,że przyjedzie po to kurier na ich koszt ] ja musiałam tylko wypełnić formularz zwrotu i zapakować tą rzecz .. kurier przyjechał , wypełnił jakis druczek-dał mi kopię i pojechał

a zdjęcie możesz np dodać na str fotosik czy gdzieś[na str z darmowym wstawianiem plików/zdjęć] i skopiujesz linka , którego wkleisz w strefę do wiadomości

wiemy wiemy ,że to portfel a nie kopertówka

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-09-12 o 16:30
Stary 2011-09-12, 16:13   #2195
mariot605
Rozeznanie

brak braków kolczyki Floralie przyszły
mariot605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 16:28   #2196
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mariot605 Pokaż wiadomość
brak braków kolczyki Floralie przyszły
szybko dowieźli
Stary 2011-09-12, 16:35   #2197
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
szybko dowieźli
Z tymi kolczykami to coś jest nie halo, dlaczego jedni je dostają a drudzy nie?
Stary 2011-09-12, 16:40   #2198
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mayasmum Pokaż wiadomość
Powiedział mi, że będzie sobie razem ze mną raz w tygodniu robił tą maseczke. Ale tylko tą, innej nie chce, bo tą można samemu ściągnąc i nie musi jej zmywać tylko krem po niej sobie nałożył.

A dzisiaj zdziwienia ciąg dalszy, namówił kolegów z pracy na żele pod prysznic (Senses akurat używa od dawna i innych nie chce). Mówi, że ma zamówienia na 5 dużych i jeszcze szampon FOR MEN jeden (no tak, tutaj też innym szamponem go nie zadowolisz, musi być ten i żaden inny) A koleżanki z pracy zbajerował i ma im zanieść jutro katalog
też chcę żeby mój tak robił! A on kiedyś zabrał ode mnie minikatalogi katalog 5 chyba (te miniwersje takie fajne ) i nie rozdał :|
Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
A ja lubię wszystkie i uważam, że spełniają swoją rolę Dodam jeszcze Tajski kwiat Lotou - super Nie sprawdziła się natomiast maseczka truskawkowa, którą kupiłam za 4,90. Użyłam raz i dałam klientce jako gratis
ja mam tą tajski kwiat i sama nie potrafię ocenić czy mi coś pomaga czy nie.. bardziej na nie jestem. ale zapach cudny
Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
Ale się rozczarowałam tymi kolczykami. Myślicie, że jest sens do nich pisać? Jak mi każą odesłać to bez sensu...Poza tym chciałabym im wysłać zdjęcie, a nie wiem jak to zrobić przez strefę
mam nadzieję, że nie wszystkie takie są, bo jednak się załapię a nie chcę jakiś wadliwych :p
Stary 2011-09-12, 16:43   #2199
mariot605
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że nie wszystkie takie są, bo jednak się załapię a nie chcę jakiś wadliwych :p
Wszystkie takie są, też dostałam jedne mniejsze drugie większe...
Stary 2011-09-12, 16:44   #2200
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

dziewczyny jaki jest nr aby zamowic 50 katalogów z AC za 25 zł?
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 16:48   #2201
wrrxd
Rozeznanie

Jak tam Wasze zamówienie z k15? Ja juz mam na 130 zł
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 17:04   #2202
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
We wszystkich parach, czy tylko w jednej tak jest?
Stary 2011-09-12, 17:09   #2203
Dorotxy
Zakorzenienie

wzięłam z demo szminkę z błyszczykiem, właściwie mama i kolor dużo ciemniejszy niż na foto - spiced wine, mama niezbyt zadowolona, chciała inną, choć z błyszczykiem jakoś w miarę wygląda
ale wkurzyłam się, że inna na foto inna na żywo

Always cały czas mi pachnie

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

piszcie, reklamujcie te kolczyki, taki bubel wysyłają to niech się liczą z podwójną wysyłką
Dorotxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 17:21   #2204
mardy bum
Rozeznanie

Ktos pytał o farby: mama na razie chyba odpuszcza, bo musi farbować naprawdę często, ponieważ ma siwe odrosty co widac z daleka i 19 zł to jest dość sporo, babcia nie wiem- nałozyła dopiero w sobote pierwszy raz, ma jedną w zapasie, ale jak mama przestanie kupowac to babcia też. ja jestem umiarkowanie zadowolona- zmywa się i to szybko- praktycznie po 2 myciach straciła swój ognisty kolor, ale nadal jest to ładny odcień- przeraża mnie tylko to, ze po 2 tygodniach już widać mi odrosty, z czym nie miałam problemu przy poprzednim kolorze. Myślę, ze jeszcze po nią sięgnę. Zwłaszcza, ze jak na razie nie zauważyłam jakiejś tragedii związanej z wypadaniem włosów czy coś...
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 17:32   #2205
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
nie wszystkie ja mam normalne . równe kolczyki wszystko z nimi OK
Stary 2011-09-12, 17:45   #2206
blumchen25
Raczkowanie

Macie może wiadomości kiedy będzie konferencja na jesień? i jakie są wymogi by się tam dostać?
I jaki jest ten nowy zapach (żółty) od Reese? bo nie wiem czy brać z demo.. Do jakiego zapachu mogłybyście go porównać?
blumchen25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 18:39   #2207
bleki00
Rozeznanie

w jakich godzinach można dzwonić na avonowy nr do Warszawy? Zamiast 10 katalogów zamówiłam 9 (spojrzałam na cenę) i mi policzyli za nie 18zł
może jeszcze co da się odkręcić
Stary 2011-09-12, 18:43   #2208
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Zastanawiam się nad tym podwójnym różem z demo, ale wg mnie pasują mi odcienie bardziej brzoskwiniowe niż typowo różowe. Jak sądzicie, wziąć, spróbować?
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 18:46   #2209
Mayasmum
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bleki00 Pokaż wiadomość
w jakich godzinach można dzwonić na avonowy nr do Warszawy? Zamiast 10 katalogów zamówiłam 9 (spojrzałam na cenę) i mi policzyli za nie 18zł
Powinni Ci policzyć 15 zł a nie 18... (5szt za 6zł+ 3x1szt po 3zł). Próbuj dzwonić, a jak sie nie uda to na infolinie. A jak to też się nie uda to napisz do nich jeszcze dzisiaj albo skontaktuj się ze swoją OMS, ona może zmienić Twoje zamówienie, może coś się jeszcze da zrobić.

--------------------------------------------------

Dziewczyny, potrzebuje waszej rady:

Powiedzcie mi co ja powinnam zrobić:

Mam 25 lat. Moja skóra jak już kiedyś wspominałam jest w nienajlepszej kondycji. Mam ślady po tradziku (nie liczac swiezakow, ale one znikaja od kiedy używam Clearskin Professional), cera ma nierówny koloryt, wygląda na zmęczoną (a będzie jeszcze gorzej jak urodzę Małą), widac brzydkie pory.
I co ja mam teraz zrobić? Oprócz kontynuowania "terapii" Clearskin Professional chciałam sobie zakupić jakieś dobre kremy na dzień i na noc i oto moje typy:

- Nowe Solutions do skóry z przebarwieniami - K13 zestaw za 31 zł (kuszące, ale korzystam obecnie z tego matującego na dzień i nie spełnia do końca moich oczekiwań)

- Zestaw Anew Rejuvenate, który można zamówić sobie z AM13 za 59zł netto (tylko niepotrzebny mi krem pod oczy)

- Kremy Anev Rejunevate 2 za 60 zł (te same co w zestawie powyżej ale bez kremu pod oczy) w K14, a że będę dobijała do 500zł (co mam nadzieje mi się uda) to zyskam opust 30% więc kosztowałyby mnie 48zł

Jak myślicie, jakie będzie najlepsze rozwiązanie? A może macie lepszy pomysł? Może inne kremy byłyby lepsze?

ps. Pytanie od klientki i nie wiem co powiedzieć, bo sama nie znam odpowiedzi:
Czy ten krem Thermafirm uzywa się na dzien czy na noc i czy mozna go użyć pod inny krem (np jakiś anew na noc czy dzień) czy ma być używany samodzielnie. I czy będzie dobry tylko dla cery dojrzałej czy może go też używać dziewczyna w moim wieku (no, ona ma 27 lat ale chciała z mama używać).

Bardzo proszę o pomoc ))))

Edytowane przez Mayasmum
Czas edycji: 2011-09-12 o 18:52
Mayasmum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 18:51   #2210
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, potrzebuje waszej rady:

Powiedzcie mi co ja powinnam zrobić:

Mam 25 lat. Moja skóra jak już kiedyś wspominałam jest w nienajlepszej kondycji. Mam ślady po tradziku (nie liczac swiezakow, ale one znikaja od kiedy używam Clearskin Professional), cera ma nierówny koloryt, wygląda na zmęczoną (a będzie jeszcze gorzej jak urodzę Małą), widac brzydkie pory.
I co ja mam teraz zrobić? Oprócz kontynuowania "terapii" Clearskin Professional chciałam sobie zakupić jakieś dobre kremy na dzień i na noc i oto moje typy:

- Nowe Solutions do skóry z przebarwieniami - K13 zestaw za 31 zł (kuszące, ale korzystam obecnie z tego matującego na dzień i nie spełnia do końca moich oczekiwań)

- Zestaw Anew Rejuvenate, który można zamówić sobie z AM13 za 59zł netto (tylko niepotrzebny mi krem pod oczy)

- Kremy Anev Rejunevate 2 za 60 zł (te same co w zestawie powyżej ale bez kremu pod oczy) w K14, a że będę dobijała do 500zł (co mam nadzieje mi się uda) to zyskam opust 30% więc kosztowałyby mnie 48zł

Jak myślicie, jakie będzie najlepsze rozwiązanie? A może macie lepszy pomysł? Może inne kremy byłyby lepsze?
Moja cera też taka była plus poszarzała. Mam 22 lata. Mając jeszcze 21 zrobiłam sobie kurację z kremów rejuvenate i mi pomogła Miałam tylko miniwersje kremów i duże żele do mycia twarzy (zużyłam 3 sztuki). Później zaczęłam używać kuracji glikolowej i też super, ale odstawiłam latem. Teraz powracam do glikolowej Nie mam jej niestety w katalogu, ale możesz zakupić sobie próbeczki
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 18:52   #2211
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
ps. Pytanie od klientki i nie wiem co powiedzieć, bo sama nie znam odpowiedzi:
Czy ten krem Thermafirm uzywa się na dzien czy na noc i czy mozna go użyć pod inny krem (np jakiś anew na noc czy dzień) czy ma być używany samodzielnie. I czy będzie dobry tylko dla cery dojrzałej czy może go też używać dziewczyna w moim wieku (no, ona ma 27 lat ale chciała z mama używać).

Bardzo proszę o pomoc ))))
moja mama dostała na niego straaaaaaaasznego uczulenia ...

co do wieku - 27letnia skóra będzie za młoda ... wg mnie oczywiście ... w tym wieku trzeba się skupić na nawilżaniu i zapobieganiu, a nie naprawie ... ale to moja opinia ... trochę przedyktowana uczuleniem mojej mamy, bo odnoszę wrażenie, że ten krem jest "mocny"

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 18:55   #2212
mariot605
Rozeznanie

Kilka zdjęć na katalogowym przeze mnie dodanych:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2893
Stary 2011-09-12, 19:02   #2213
Mayasmum
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Moja cera też taka była plus poszarzała. Mam 22 lata. Mając jeszcze 21 zrobiłam sobie kurację z kremów rejuvenate i mi pomogła Miałam tylko miniwersje kremów i duże żele do mycia twarzy (zużyłam 3 sztuki). Później zaczęłam używać kuracji glikolowej i też super, ale odstawiłam latem. Teraz powracam do glikolowej Nie mam jej niestety w katalogu, ale możesz zakupić sobie próbeczki
Hmmm... no w sumie moja cera też jest troszku poszarzała. No i nie wiem co zrobić teraz, żałuje teraz troszkę, że nie wzięłam tego mini zestawu Anew Rejuvenate z AM12, byl za 30zł v- krem na dzień, na noc i emulsja do buzi i ten krem pod oczy.
Jak myślicie, lepszy będzie ten zestaw za 59zl netto czy czekac do K14 i kupić dwa za 60zł (48 zł jak mi się uda wypracować opust 30%)?
Aha, ile sztuk tej kuracji musiałabym kupić? Widze na formularzu, ze 5 saszetek kosztuje 5,50, ile takich zestawów by wystarczyło?

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
moja mama dostała na niego straaaaaaaasznego uczulenia ...

co do wieku - 27letnia skóra będzie za młoda ... wg mnie oczywiście ... w tym wieku trzeba się skupić na nawilżaniu i zapobieganiu, a nie naprawie ... ale to moja opinia ... trochę przedyktowana uczuleniem mojej mamy, bo odnoszę wrażenie, że ten krem jest "mocny"

Mocno ściąga, tzn napina skórę?

Edytowane przez Mayasmum
Czas edycji: 2011-09-12 o 19:12
Mayasmum jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-12, 19:10   #2214
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm... no w sumie moja cera też jest troszku poszarzała. No i nie wiem co zrobić teraz, żałuje teraz troszkę, że nie wzięłam tego mini zestawu Anew Rejuvenate z AM12, byl za 30zł v- krem na dzień, na noc i emulsja do buzi i ten krem pod oczy.
Jak myślicie, lepszy będzie ten zestaw za 59zl netto czy czekac do K14 i kupić dwa za 60zł (48 zł jak mi się uda wypracować opust 30%)?
Ja wzięłabym z katalogu 14 skoro krem pod oczy nie jest Ci potrzebny
Jak wyczaję okazję to kupię sobie jeszcze ten żel do mycia buzi, bo jest naprawdę fajny
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 19:15   #2215
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bleki00 Pokaż wiadomość
Kiedyś było można dzwonić do 20stej od pon do pt. Ale niedawno czytałam że zrobili tylko do 15stej... była taka informacja przy logowaniu do strefy. Nie wiem czy zrobili tak na stałe czy tylko chwilowo
Stary 2011-09-12, 19:34   #2216
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SweetBlackDevil Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja farbowałam najjaśniejszym kolorem i jestem bardzo zadowolona, rozjaśniła mi farba włoski, a efekt jest naturalny, nie jakiś płaski. Mam do Was pytanie jednak odnośnie odżywki, jest ona dostępna w normalnej sprzedaży? Bardzo mnie to ciekawi bo moje włosy ją polubiły, na dwa razy ją miałam i w obu przypadkach świetnie się rozczesały co jest rzadkością u nich
Napisałam ze strefy, bo też mi bardzo te odżywki pasują, a w dodatku używam farb na 2 x, więc jest problem z dzieleniem saszetek, przez miesiąc nie da się ich przetrzymać
Cytat:
Napisane przez Dział Obsługi Klienta
W odpowiedzi na Pani pytanie informujemy, że poszczególne składnikiniezbędne do wykonania idealnej koloryzacji sprzedawane są w zestawach i nie przewidujemy ich udostępniania w innej formie.
Nie posiadamy w ofercie preparatu do zastosowania przed koloryzacją sprzedawanego niezależnie od farby, możemy natomiast polecić produkty Advance Techniques do włosów farbowanych. Stosując te produkty możemy przedłużyć nawet sześciokrotnie trwałość koloru i zachować jego intensywność na dłużej.
Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
....
A jednak braki w paczce są, małe bo małe ale fakt, ze są. Jedne próbki, które zamawiałam nie przyszły, a na fakturze są. Mail do avonu już wysłałam!
Nie przysłali mi 1 katalogu i kolczyków Fatima z netto, mimo, że oprócz faktury, były też na liście pobrań
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 19:41   #2217
asiuniaaaaa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad tym podwójnym różem z demo, ale wg mnie pasują mi odcienie bardziej brzoskwiniowe niż typowo różowe. Jak sądzicie, wziąć, spróbować?
ja też o nim myślałam, ale w gazetce widziałam, że ma drobinki srebrne i jakoś nie bardzo mi to odpowiada, bo ja wolę raczej matowe wykończeniedlatego dałam sobie z nim spokój
Stary 2011-09-12, 19:42   #2218
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:
uhhh...czyli nie tylko ja miałam pecha :/ Napiszę do nich, a co!

Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
Jak tam Wasze zamówienie z k15? Ja juz mam na 130 zł
dla siebie, czy od kogoś? Ja nawet nie biore dużo, tylko nowy zestaw śliwkowy, błyszczyk z demo, i nie wiem czy nie skusze sie na nowe Anew...AA!!i srebrna kredka będzie idealna do podwójnych cieni black pearls, które tak kocham

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
ja tez się ostro zastanawiałam a teraz nie żałuję. Pisałam ze dwie strony wcześniej, że się w nim zakochałam. I mój G go zauważył!!SZOK!!powiedzia ł, że "sobie pięknie policzki zrobiłam"
Stary 2011-09-12, 19:45   #2219
asiuniaaaaa89
Raczkowanie

Cytat:
Kilka zdjęć na katalogowym przeze mnie dodanych:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2893

a czy te kolczyki są twoje? jeśli tak to czy mogłabyś zrobić fotkę kolczyków na uszach? będę wdzięczna
Stary 2011-09-12, 19:46   #2220
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Do mnie też sms przyszedł, ale co z tego jak mam do odbioru w InPoście, a on czynny od poniedziałku do piątku
skoro przyszedl sms tzn. ze ktos jest w oddziale i np. przyjmuje wlasnie te paczki ja tez mam tylko oddzial do dyspozycji i ostatnio odbieram paczki w niedziele

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości