|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
2. ja też - o przepisach ino 3. ale ajk to się poznaje - i jak tępi? tzn nie musisz odpisywać jak nie masz ochoty i sił - dogooglam jak coś po prostu nie miałam do czynienia nigdy (chyba) i skąt to się biere - ostatnią lekcję biologi miałam na wale rzeki popijając napoje wyskokowe w podstawówce ( dzisiejsze gimnazjum) ojej - się spociłam |
|
|
|
|
#542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. oć ![]() Cytat:
, człony znaczy, nie cały, a bierze się od pcheł (tak mnie poinformowano) leczyłam, odrobaczane, opchlane som na bieżąco, a te ścierwa i tak w nich siedzą już się przyzwyczaiłam, ale mało to miłe
|
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo coś mi prześwitło w przeciągu między uszami że jak tasiemiec jest to sie je jak opętanym i się nie grubnie bo on to zjada - karmi się tasiemca i w sumie nie wiedziałąm ze on "wychodzi" i jeszcze mam przebłyski ze ma wciul dugości a dieta? ma wpływ? czy to niewytępialne? |
|
|
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moje koty som tuste , aż za, fakt żarcia im nie wydzielam, stoi sobie, tylko dosypuję, nie kontroluję spożycia znaczyprawdopodobnie, ze wsi to słyszałam, tasiemca zabija/wygania z karmiciela duża ilość soku z kiszonej kapusty , ale jak napoić tym kota
|
|
|
#545 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
właśnie we tym sęk że ją mierzyłam w salonie normalnie i wiem ze leży i że jestem w niej bosko chuda tylko w salonie kosztowała 3 razy tyle co na All i nie chciałam tyle dać Cytat:
7,5 miesiąca, ale nie, nie dam razy schuść tyle ![]() Wrzucam i idę spać (zdjęcie z aukcji, trochę kretyńskie ale dobrze widać)
|
||||
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tasiemiec to pasożyt - no nie wiem nic o nim skoro balowałam na lekcjach biol no a tera odmiana od anorektyczek - coby tak monotematycznei nie było wkleję linka - przetrzymać ze dziewczyna/konik pieprzy jak na spidzie - przetrzymać kiedyś tak wyglądałam - jak ona bez mejkapu bo takiego mejkapu w życiu nie miaąłm i chyba to był bląd jednak - naturalność nie popłaca - oglądam to teraz bo się boję bo mi to wraca - trąd i ona to leczy tak jak trza milionem antybiotyków (klindamycyną m.in) i kwasów i przeraża mnie to ze nie znika jako i mnie nie znikało przez lat kilka czasem mam wrażenie że nic na to nie miało wpływu - kuracje były mocarne a on ani drgnął ten trąd - a potem nie były mocarne juz i poszedł teraz wraca ... http://www.youtube.com/watch?v=ex33wtqnNz8 nie no ale żeby nie było dramtyzmu takiego to dodam ze to przeca lajt przy łykaniu tasiemców ( skąt je brać, z jutuba też?) |
|
|
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, mnie się podoba może sprzedaj pare flaszek, albo drzwi ![]() żart życzę Ci tej sukni z całego serca
|
|
|
#548 |
|
BAN stały
|
Toż to od wuja czasu!
Przy pomocy Gryxia zejdziesz do rozmiaru 28 ani się obejrzysz A tak serio to jeden rozmiar w pół roku to nic wielkiego Ewentualnie ktoś Cię wpudzianuje w kiecę, o! ![]() --- Byłem na dietetyce, masakra jednym słowem
|
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaiebista - jak mało która mi sie podoba - oł boj no cóż - czekamy na info od sprzedawcy ja dysponuję świetną krafcową ( szyła ślubne laskom) - czyni cuda ale musi widzieć co i jak - a kupić i dopiero sprawdzić co sie gdzie da popuścić to trochę hazard ale przyjrzyj sie jej a najlepiej zróp foto "szyciom" na tej odpowiedniej w salonie moze Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-13 o 01:43 |
|
|
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję , jeśli takie coś Ci się robi ![]() i aż mam ochotę pokazać moje przed i po, ale ja na dermacolu jadę , ale nie pokaże
|
|
|
#551 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie coś tam się znowu pojawiło (wydaje mi się, że ten krem łopianowy z Garniera dobrze mi służył, bo odkąd się skończył, pysk bardziej się świeci i wyskakuje częściej czerwone badziewie, a tak spokój względny był)
|
||
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
wyglądałam jak łopcy - sorry nie wiedziałam ze w barze było, wrzuciłam na fali emocji
no i taki skrót wizualny przed/po ja swoje zdjecia pokasowałam forever - miałam kilka a teraz przebieram nogami i obgryzam paznokcie czekając na wizytę do swojeje dermy - tylko ona wie jak było - tylko ona jedna nie bagatelizuje sprawy - wie "co" się moze zrobić na jaką skalę - te inne mówią iiiiiiiiiiiiiiiii pani, nie jest tragicznie - łagodnei to potraktujemy forsa utopiona a jest tylko gorzej - vide tekst chłopa że on mi "serio współczuje mała no i pierdzka sie klawirka mi literki sie poyamieniaz robie reset |
|
|
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() doskonale rozumiem, szukasz wyjścia, jest problem, ale nie kosmetyczny, tu faktycznie lekarza trzeba, kamuflaż to nie wszystko ![]() niech mi ktoś zabierze papierochy
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-09-13 o 02:07 |
|
|
|
|
#555 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w trądzie najgorsze jest to że jak przyczyna leży w hormo - a nie możesz brac tabsów ze względu an zdrowotne przeciwskazania - to se mozesz dodupnie tą klindamycynę wciskać i tak nie zniknie - ehhh ale kamuflarz ratuje niejedą laskę - nawet chłopow - znam chłopów co się maziali i nawet ich rozumiałąm ja chcę znóf lubieć paliiiiiić |
|
|
|
|
#557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak należy jeść jak się chca schuść
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
serio
ale tak to już jest na tem świecie - niektórym urywa nóżki zatem jak ja to mówie "przyroda" co zrobisz---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:14 ---------- Ves ma na to dowody że niekoniecznie no ale to juz raczej do końca zycia tak trzeba foreva ![]() no i co? palenie odchudza - pal
|
|
|
|
#559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pal ja palę, a i tak zapijam nie zajadam, o nie a doopa rośnieCytat:
Zrąbana przez goopie odchudzanie przemiana materii i bezruch 1000%
|
|
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na tem polu 2. no wiem ale zapalenie sobie rytualnie wieczorkiem dymka a jaranie paczki dziennie to różnica - jakaś jednak 3. moje motto wraca jak bumerang - każdy jest jakiś, każdy inny - nie ma recpet uniwersalnych - odkrywam Amerykę że hohoho czyli pewnie skoro juz znasz przyczynę to teraz wiesz co robić? ja mam bezruch i żarcie jak Dionizos - na wąłsne życzenie ale nie narzekam wiem skąt mam - nic nie robie na razie, mam to jeszcze gdzieś - tzn nie mam sił (jeszcze) jestem jednak skłonna uwierzyć że powolne stopniowe wdrażanie zdrowego stylu żywienia na zawsze, moze coś zmienić - kwestia w przepisach, składnikach i porach ucztowania pewnie no ale Ty juz masz literature przerobioną Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-13 o 02:46 |
|
|
|
|
#561 | |
|
BAN stały
|
I co będziesz paliła?
![]() Cytat:
To już wiem, co robię nie tak --- Spadam, dobranoc |
|
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
paczka mi mało a zdrowe żarcie tuczy, no chyba, że przyjmujący sport uprawia ![]() trawę zapewne kolorowych to i ja powoli palę
|
|
|
#563 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokazało mi Ciebie we barze , coś kręcisz ![]() zmywarke se kup
|
|
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- zmieni sie zanim sie zorientujesz - mnie sie zrobiło samo - przestałam palić jak mi przestali napierdalać nad głową o paleniu - i jak sie sama nad tym nei zastanawiaałam - nie planowałam rzucać - zadziałało - samo o tym zdrowym to rozwiniemy inną razą - ale miałąm na mysli dorsza, śledzia, oliwę, kasze, kurczaki i warzywa, pełne ziarna, jogurty, kefiry ![]() czyli co jeść fryty? zazdroszcze braku pokrewieństwa z Dionizosem dobrej |
|
|
|
|
#566 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mówiłam nie oglądać tv I co może to prawda? W sumie może i prawda ![]() Cytat:
![]() Kochasz ją nadal? ![]() ![]() Ja jednak bym chciała zdjęcie większe albo linka do sukni w necie, żeby mogła się z bliższego bliska przyjrzeć, da radę? Jednak wydaje mi się, że rzeczywiście jest O!
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#567 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kroi się plastry i waży, nie da się tak na oko ? ![]() Cytat:
Że co i jak? ![]() ![]() Dobry dzień I w ogóle to znowu pierwsza Co Wy śpita jeszcze czy pracujeta czy co robita?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#568 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad 2 Cytat:
![]() Cytat:
sprzedawca sie nie odzywa, a aukcja zaraz kończy w ogóle to z tego wszystkiego nie zauważyłam że nei jest napisane na jaki wzrost jest ta kiecka, jak na 155 to już totalna doopa bo nie zmaleję Cytat:
![]() Cytat:
aukcja: http://moda.allegro.pl/suknia-slubna-i1793656857.html Dobra, dość podniecania się kiecką, jedyna nadzieja ze mi laska jednak odpisze i powie co to za model i znajdę w necie w moim rozmiarze, enter ![]() Ideu pracować |
|||||
|
|
|
#569 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
macham znad kawy
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję,że na wesele użyję Crystal Noir
![]() Justynaneyman bardzo Ci dziękuję,ale jak tylko powąchałam zapach Versace to się zakochałam i po mnie ![]() i przestałam już nawet testować![]() ![]() ![]() ![]() U mnie dzisiaj cieplutko,pan listonosz jak przyszedł to z niego kapało Do tego sapał i powiedział,że jeszcze może przyjdzie,bo na razie lata z małymi listami,a potem z dużymi.Biedaczek nawet nie wie,że to wszystko wina Wizażu![]() ![]()
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.

i porównać też 
ale ajk to się poznaje - i jak tępi? tzn nie musisz odpisywać jak nie masz ochoty i sił - dogooglam jak coś 

, człony znaczy, nie cały, a bierze się od pcheł (tak mnie poinformowano) leczyłam, odrobaczane, opchlane som na bieżąco, a te ścierwa i tak w nich siedzą
już się przyzwyczaiłam, ale mało to miłe
, aż za, fakt żarcia im nie wydzielam, stoi sobie, tylko dosypuję, nie kontroluję spożycia znaczy
, ale jak napoić tym kota
(zdjęcie z aukcji, trochę kretyńskie ale dobrze widać)
, mnie się podoba

, jeśli takie coś Ci się robi