|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Jakbym mogła to bym poszła na mechanika
|
#632 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do zupy- to ja schudłam ale najbardziej podoba mi się dieta Skarbiątkowa- tylko dołączę jeszcze chude jogurty/maślankę- czyli warzywa, owoce i jogurt. a oliwa z pierwszego tłocz. może być? Bo jeśli tak, to lepiej Co można zrobić z tych składników??? Zupę Sam owoc Sałatkę owoc z jogurtem Sałatę z oliwą i chyba wszystko...?
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli na avatarku to Ty to z czego Ty się chcesz odchudzać?
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
A nie możesz? ![]() Też sobie kiedyś tak myślałam, ale się jest zawsze upapranym w tych smarach itd
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
przyjechali, popaczyli...
powiedzieli, że albo oba modemy zjeppane (taki pech) albo oprogramowanie albo drugą linię do warsztatu trza odciąć
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu przez lata ważyłam 53-54 kg a teraz ważę 56,5 i to mnie wpienia
---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
|
|
#638 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
polecam tokarza Cytat:
Cytat:
|
|
|
#639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
![]() Zupa owocowa i surówki jeszcze. Paczeć nie mogę na swoje włosie bez białego tonera. I chyba się przefarbnę ponownie na fryz mojego ulubionego basisty.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
|
|
#640 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No i nie wiadomo, jaki czytnik kart powinna mieć
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#641 | |||||
|
BAN stały
|
No co Ty?!
Teraz wiem już, po czym mnie tak konkretnie rozdymnęło Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kumpel (po studiach raczej humanistycznych) miał zamiar robić kurs, ale nie wiem, czy się zdecydował, bo widuje go średnio raz na rok, a jeszcze rzadziej z nim gadam (ale od jakichś 3 lat ma własną pracownię kowalstwa artystycznego) ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam kursy na operatora tokarek CNC i frezarek CNC i inne
I to nawet tam gdzie mój małż pracuje No nie wiem teraz to wszędzie kursy albo studia potrzebne
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Farbuj, farbujj!!!! (na jak?)
|
|
#645 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to przekonanie jest błędne, mnóśtwo tkich co się uczyli a dziś "kopią doły" albo pracują w Mc donald's ![]() Dziś myślę nie same studia są gwarantem dobrej pracy, a charakter, przebojowość , siła przebicia, pewność siebie i takie tam... do tego trochę szczęścia i już. Ja tego nie mam w każdym razie ![]() Poza tym jak ktoś poszedł na pedagogikę przedszkolną to chyba nie z wiarą że zarobi 6 tysięcy miesięcznie, no nie? Cytat:
Cytat:
Swego czasu w Norwegii pierwszeństwo na wolny wakat miały kobiety, nie jestem pewna czy do dziś to funkcjonuje ale widzi mi się że tak.... Maja te Twoje fachowce to g*** nie fachowce ![]() Przyjechali i pojechaali, no nieeee
|
|
#646 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba,że starczy taki ogólny plan jak niżej dla Ju? Sprawdziłam na sobie i działa ![]() Cytat:
U mnie ostatni tydzień waga stoi w miejscu Chociaż jem rozsądnie. Cytat:
Cytat:
Jak chcesz szybko zrzucić to zrób tak-co drugi dzień na jogurtach, nieważne naturalnych czy owocowych, byle 0% cuktu i tłuszczu. W dni niejogurtowe na śniadanie sałatka z pomidorów, albo ciemny chleb z drobiową wędliną, albo odtłuszczony serek, na obiad kurczak z rożna, albo z piekarnika z jakimś warzywkiem, albo gotowany kalafior/brokuł/szpinak/fasolka szparagowa z sadzonym jajem , albo to co ja dziś- mielone kotlety drobiowe, smażone bez tłuszczu z zapiekanymi warzywkami, na kolację na przykład jaja gotowane, albo wędzona rybka, albo drobiowa wędlina z serkiem 0% i ziołami. W ciągu dwóch tygodni powinno zejść ponad 2 kg, Ty nie będziesz głodna, a dla organizmu nie ma specjalnego obciążenia.
|
|
#647 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad 2 pogrubione- I niekiedy/ często znajomości A co do studiów to w dzisiejszych czasach tak naprawdę każdy je może mieć Teraz to się liczą, a właściwie powinny się liczyć umiejętności, a nie papierki, którymi se można wytrzeć to i owo ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- I fogle się zapętliłam w vesenkowym "Lęku" znowu (na dobitkę chyba dzisiejszego dnia i wniosków do jakich dolazłam ).
|
|
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Vesenko, zrobię tak- ale będziesz mnie wspierać, jakby co? I podam swoje rozumienie/co mi pasuje w dni niejogurtowe (z tego, co napisałaś): sniadanie- chuydy serek z płatkami bez cukru i otrębami i owoc typu pomarancza Obiad- mięcho i warz na ciepło - wszystko chude Kolacja- jaja i pomidory z cebulą/jakieś surowe warzywa I ze Skarbiątka biorę 3 filiż puera (min) i tą wodę beznadziejną- chyba, że może być gaz?
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
no w Barze troszku nie -
![]() Cytat:
![]() ja jusz nie kcę poznawać niszy ![]() EDIT : nie mogę uwielbiam tego mojego korkowca - fogle to nie umiem oszacować wieku - poleciałam na kuzyna mego chuopa - myśląc że pomaturalny a łon 15 no ale taki duży był ![]()
|
|
|
|
|
#651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale, że tym wózkiem? ![]() Cytat:
Wiecie co, a może se założymy kabaret? Kto chętny? Mnie jak tylko zobaczą to już będzie śmiesznie, nie będę musiała nic mówić
||
|
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
W. mi dziś coś tłumaczył, tak nudnego, że nie wiem, wreszcie powiedział "Justysiu, nie możesz się skupić? To może przez te srebrne powieki, wyglądasz, jak powodne animowane zwierzę" (akurat leciały Muminki)
---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też planuję mieć kiedyś oba i będę!
---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Niż kabaret?
|
|
|
#654 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio u Drzyzgi (odcinek o tapeciarach) była czternastolatka, której większość dawała 19-20 lat (i nie tylko o makijaż chodziło, ale też o nad wyraz rozwiniętą fizyczność) ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
no i najgorzej jak to wyjdzie na rozmowie kwalifikacyjnej - lipa
![]() zlałam sie do pępka ![]() aaaaa to skoro Ves na sali to ja mam ziebiście proste pytanie i konkretne - jak nigdy ![]() co można jeść na CIEPŁE śniadania (tylko takie lubię, a idzie zima) jeśli lubi się tylko jajka lub parówki na ciepło i np zjadam po 3 jajka w konfiguracji pon 3szt na miękko wt 3 sadzone śr 3 omlet czy przez resztę tyg mam jeść dalej tak samo ? skoro parówki to szit i trza wyeliminować co jeszcze na ciepło w ten deseń ? owsianka jest na słodko - lubię raz w miesiącu jogurtów i serków na śniadanie nei znoszę - jak czytam jogurtowe menu to mi jest niedobrze i dźwiga misie - poza tym to jest nie na ciepło anyway no dobra czw tost z serem i drobiową co w pt, sob, nd no i na boga czy 9 jaj z rzedu na śniadanie tydzień w tydzień to jest dalej ok? ja przeczytaąłm różne linki dukanowe i inne ( uwielbiam kulinaryjne sprawy) i nigdzie nie natknęłam sie na inne wersje śniadań na ciepło ok dorzucam pasta z tuniora, groszek, jajo ( znóf), syr żółty icoś zielonego i to do tosta na ciepło, w sandwicherze ale muszę to zrobić wieczorem bo rano jestem nietomna, mam siłę tylko an kakało plus sadzone koniec pomysłów a zima za pasem
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-13 o 19:24 |
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Niż Ty!
---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Nie, ani gazów a ni niczego innego został mi jeden zapach do wymyslenia/kupienia- ma być bardzo kobiecy, raczej na dzień niż wieczór i wyczuwalny dla otoczenia (nie calująco- przytulającego) myslałam o Kenzo Indigo ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
rozśmieszyły Cię kotlety smażone bez tłuszczu Pierwszy skecz- "Od jutra"
|
|
#658 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pewnie,że będę wspierać Spokojnie możesz tak jeść, jak Ci za mało słodkiego można słodzik używać ![]() A, i warto się ruszać W ramach ćwiczeń można często latać "na pięterko" ![]() Cytat:
![]() ![]() Powiem Ci tak, za dodatek wakacyjny mój brat kupił samochód, którym jeździł w wakacje, opłacił ubezpieczenie i zostawił mi go do jeżdżenia, bo po Holandii wygodniej mu rowerem Mielone popełniłam na poteflonie, wyszły super ![]() A kabaret to ja mam jak zerknę w lustro ![]()
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-09-13 o 19:30 |
|||
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Classique ? ale W. skreślił i Ty chyba tez nie jesteś fanką - ja używam z rzadka bardzo ( raz na mieś) może dlatego jeszcze lubię Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-13 o 19:33 |
|
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę nad śniadaniami Rejcz i nic
ewent. parówki light ze szynki z lidla, dobre som i mają 222kcal, tuszcz 18g/100 na śniadanie się nada
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.

[COLOR="Silver"]

I chyba się przefarbnę ponownie na fryz mojego ulubionego basisty. 

Teraz wiem już, po czym mnie tak konkretnie rozdymnęło 

Paranoja w tym kraju się robi