|
|
#3451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
Cytat:
A docelowo ma być tak, że będą tylko zdjęcia tych najnowszych przepisów i podpisy, a nie początki treści... |
|
|
|
|
#3452 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie chwaląc się, zrobiłam bardzo dobre risotto z dynią, pominęłam jednak wino, bo chyba nie mogę przy antybiotyku alkoholu, chociaż procenty się ulatniają na patelni, ale jednak nie dałam i w sumie nie żałuję, bo i tak wyszło git
![]() Załawiłam się trochę na własne życzenie i będę musiała jechać w weekend do rodziców tż. Pisałam wam, że będę chrzestną, okazało się, że jestem odpowiedzialna za jakąś chusteczkę, czy szatkę na chrzest, na której jest wyszyte imię dziecka i data chrztu (chociaż ja nie znam takich tradycji), a że mama tż jest biegła w wyszywaniu, to się zapytałam, czy by mi tego nie załatwiła, więc ona oczywiście zaplanowała już cały weekend, jak przyjedziemy to odebrać, mimo że zakładałam, że wyśle mi to pocztą ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
Ja dlatego poczekam z uwagami, aż się ogarniesz i zrobisz swoje, a potem będzie czas na ewentualne drobne uwagi, ale już się cieszę na tego bloga
|
|
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
Butter rozumiem
|
|
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja wiem, że na blogu są jeszcze rzeczy do pozmieniania, ale już się chciałam Wam pochwalić jestem niecierpliwa
|
|
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
Butter i bardzo dobrze
blog jest super a przepisy w nim jeszcze lepsze Tylko czekamy na więcej
|
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądałam też allegro, ale stamtąd jak zawsze nie wiadomo, jak z jakością, a w zasadzie zawsze mam wrażenie, że takie buble się tam kupuje, które na zdjęciu wyglądają zupełnie inaczej, lepiej. Nie lubię kupować na allegro. Powiem ci, że ja nawet wolę, jak mam konkretne zadania wyznaczone, że mam kupić tą szatkę i świecę (bo chrzestny jest Niemcem i nie ma pojęcia, jak wygląda polski chrzest), niż jakbym miała sama kombinować. A mama ma teraz dwójkę małych dzieci, więc trudno jej nawet z nimi z domu wyjść, także chętnie ją w tym wyręczę
|
|
|
|
#3458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samej nawet nie przyszło mi do głowy wyszywać ![]() a przy okazji - ostatnio buszowałam po przepastnych szafach mojej Babci, pełnych materiałów do szycia, włóczek i skarbów wszelakich, i znalazłam swój becik z chrztu, szyty przez Babcię zresztą. Nawet nie wiedziałam że się uchował. Był jeszcze drugi, taki "na co dzień" (ten sam model ale materiał pościelowy)- nie wyobrażam sobie trzymania dziecka w czymś takim w dzisiejszych czasach
|
|
|
#3459 |
|
Wtajemniczenie
|
przeczytałam pobieżnie, i jakoś nie rzucił mi się link do długooczekiwanego bloga Butter
chyba muszę przejrzeć jeszcze raz.pytałyście skąd przeczucie. więc już z rok temu byliśmy u jubilera sprawdzać rozmiar. a niedawno tż zrobił się biały jak czegoś szukałam i zajrzałam mu do plecaka. a poza tym zaraz jedziemy na wakacje , więc będzie okazja. a może tak sobie tylko wkręcam, nie wiem. |
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
Biia jaki detektyw z Ciebie
Fajnie by było.
|
|
|
|
#3461 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No dyzo, duzo, zwykle osculuje kolo 10-12 na imprezach, ale ta ma byc wyjatkowa. W Złotych Tarasach jest taki fajny sklep z rzeczami na urodziny, balony, banery etc znalazlam w koncu baner: 30 urodziny (szkoda ze rozowy, moglby byc czarny :mrok![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znam ten sklep, ale dla mnie jest straszny Wiem, że sporadycznie coś się w takich miejscach kupuje, ale one mnie przerażają nagromadzeniem kiczowatych rzeczy. choć taki baner to przydatna rzecz. Nie spełniasz wymogów formalnych bycia chrzestną? |
|
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
Butter, powinnaś link do bloga podać w podpisie! a ja też na pewno będę zaglądać. już się nie mogę doczekać na więcej przepisów
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
Odkryłam Dori na liście wyborczej
|
|
|
|
#3465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
zachorowałam na amen... Cytat:
super!Cytat:
![]() Xzora, Butter gratuluję rocznicy
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Gosiu
|
|
|
|
#3468 | |
|
Wtajemniczenie
|
nie zaprzeczę
Cytat:
popieram kogoś wyżej, ze fajnie by było jakby były miniaturki na pierwszej stronie. ciężko mi się go przegląda na netbooku. ale jeszcze nie potrafię sprecyzować dlaczego. ale super, że ruszasz i że już jest kilka przepisów
Edytowane przez biia Czas edycji: 2011-09-13 o 22:51 |
|
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Gosiu widzę, że przeziębienie teraz każdego dopada. Zdrówka życzę. |
|
|
|
#3470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
Cytat:
|
|
|
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Już środa Ja chcę zatrzymać czas (najlepiej oczywiście na weekendzie, ale niech trochę zwolni..............)
|
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
A propos jeszcze grup ryzyka, mój tata miał jakieś badania genetyczne (podobno) i chyba pod tym względem jest u niego ok. Nie było u nas przypadków tego samego raka. Ja tam o siebie boję się najmniej, bardziej mnie przeraża wizja chorób najbliższych. Młoda obudziła się dziś wyspana przed 5. Powiedziałam teściowej, żeby ją budziła za dnia, gdy śpi ponad 2 h. Pokręciła nosem i generalnie stwierdziła, że takie kombinowanie nic nie da Co innego mówią wszystkie gazety dla mam i książki, zresztą muszę coś zrobić, bo jest coraz gorzej. A za dnia śpi 3,5 - 4 h.
|
|
|
|
#3473 |
|
Wtajemniczenie
|
a tym zdaniu występuje słowo "jeszcze", więc jak się zorientuję czemu, to powiem
![]() znowu słońce świeci. nie mogę się doczekać zimy z dwóch powodów: koniec z robaczkami, muszkami itp. oraz koniec z remontami. czasami naprawdę chciałabym mieszkać na wsi i nie słuchać ciągle odgłosów budowy. |
|
|
|
#3474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też wiedziałam wcześniej że TŻ mi się oświadczy, bo jak tylko kupił pierścionek to do mnie przyszedł pochwalić się zakupem ![]() dzięki wstawiłam w klubie link do zdjęć ze ślubu |
|
|
|
|
#3475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
xzora, bardzo ładne zdęcia-sukienka piękna A zdjęcie z piwem - wypas
|
||
|
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Ostatni dzień mam dziś wolny, ale szybko zleciało |
|
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się ma wolne, to zawsze czas szybko leci - niestety...
Ja od wczoraj mam plan zajęć. Nawet nie jest tak źle
|
|
|
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Xzora bardzo fajne zdjęcia. Zgadzam się z Butter, że zdjęcie z piwem najlepsze ![]() Ja z kolei w ogóle nie spodziewałam się oświadczyn, nawet mój TŻ nie spodziewał się, że oświadczy mi się tego dnia
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2011-09-14 o 11:06 |
|
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że później w trakcie nadal będziesz tak zmotywowana. Chociaż jak ja zaczynałam kolejne studia, to nie brałam pod uwagę sytuacji, że mogłabym je przerwać, nawet jak nie chciało mi się iść, czy kolejny weekend musiałam wstawać tak samo wcześnie jak do pracy i zostawiałam śpiącego tż w łóżku |
|
|
|
|
#3480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na razie jak czytam rozkład zajęć, to myślę, że wszystkie zajęcia będą mnie interesować ![]() I zdecydowanie nie zakładam przerwania studiów...jedyna ewentualność, że mnie wywalą
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.

Chyba, że tak chciałaś.

chyba muszę przejrzeć jeszcze raz.