|
|
#121 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z serii jak faceci z nami wytrzymują...
Cytat:
Najlepsze jest, że chce tv w sypialni, żeby oglądać filmy w łóżku. Już ja widzę te jego oglądanie
|
|
|
|
#122 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
Szczerze to nawet w tym pomaga![]() Ja też trochę nie rozumiem takich kobiet, dajmy facetom się wykazać ![]() Poza tym lekarz-mężczyzna mi kiedyś powiedział, że kobiety nie są stworzone do dźwigania ![]() Ale... co kto lubi.
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze mi się przypomniało. Jak się pogrążać to na całego ![]() Ja: I nie kłuć się ze mną! (wcale się nie kłócił) Mąż: Przecież się nie kłócę ![]() Ja: Właśnie, że tak Mąż: Wcale nie Ja: Tak Mąż: Nie ... Ja triumfalnie: O widzisz, miałam rację! Kłócisz się! ![]() Inna sytuacja. Siedzimy sobie w ciszy i coś oglądamy. Przywłaszczam sobie pilota od tv Ja: Bo Ty mi zawsze przełączasz Fineasza i Ferba. A ja chcę oglądać! Mąż: Dobrze, oglądaj Ja: I nie wrzeszcz na mnie! Mąż: Przecież nie wrzeszczę ![]() Ja: Ale tak się patrzysz jak byś wrzeszczał Tego typu sytuacji zdarza się nam mnóstwo. Niezmiennie kończy się śmiechem. Jakieś dziwne poczucie humoru mamy
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie byłam świadkiem opisanej przeze mnie wyżej sytuacji o biuściastej lasce obczajanej przez mojego kolegę, tylko tym razem to ja byłam tą "biuściastą" (w cudzysłowiu, bo chwalić się nie mam czym i blond grzywy też nie hoduję..).
Stałam pod sekretariatem na uczelni, przede mną tłum pierwszorocznych, nerwowych, z rozbieganymi oczami. I fajna para - na pierwszy rzut oka. Chłopię buraczane strasznie, obrzucił mnie szybkim spojrzeniem, a potem już tymi oczami utknął. Udałam, że nie widzę. Jego dziewczyna zorientowała się, że kochanek absolutnie nie słucha, obejrzała się na mnie i nadepnęła mu na nogę . Zreflektował się, objął ją i pocałował, ale ciągle na mnie zezował. A potem zaczął się przechwalać swoją wspaniałością (żel na włosach), mądrością (o, matko), dowcipem (...... no coments.....). Mam nadzieję, że dziewczynka szybko z niego zrezygnuje, nie ma o kogo być zazdrosna.Słuchajcie, krępujące to było. Przywykłam pluć jadem na laski przykuwające wzrok moich partnerów, ale nie wiedziałam, że one często to widzą i samym ich jest niezręcznie ....
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
Ja jakiś czas temu byłam w cukierni z moją mamą i sobie oglądałam ciacha i się nachylałam nad tą taką oszkloną lodówką. Akurat mam czym oddychać i miałam bluzkę z dość dużym dekoltem. Przede mną stała taka para (powiedzmy po 40) i pan mi w dekolt żurawia zapuszczał. Na to go towarzyszka łup piąchą miedzy łopatki (aż huknęło) i "Gdzie się gapisz draniu". Gość taki spłoszony:"przepraszam". Jego towarzyszka, ja, moja mama i ekspedientka tak się zaczęłyśmy tak rechotać jak jakieś nawiedzone
|
|
|
#127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() humorki, zmienne nastroje itp. mam, ale jakoś nie strzelam dziwnych fochów ani nie zachowuję się tak jak opisano w tym wątku. Wg mnie to jest infantylne, tak jak napisał zacytowany wyżej użytkownik. A infantylność i kobiecość to dwie różne sprawy IMO |
||
|
|
|
|
#128 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Można ze mną było o wszystkim normalnie podyskutować, jak coś mi się nie podobało to się rozmawiało spokojnie. Obecnie moje zachowania są czasem naprawdę irracjonalne, potrafię się rozpłakać nie wiedząc czemu, być zła nie wiedząc na co, wybuchnąć o byle pierdołę - nigdy tak wcześniej nie miałam. Wierzę, że niektóre kobity mają taką huśtawkę podczas PMS i bardzo im współczuję, ja mam nadzieję, że po porodzie mi przejdzie (oby ). No, więc dobra rada - trzeba sobie wybrać na ojca dziecka naprawdę wyrozumiałego i cierpliwego chłopa bo inaczej biedak może wylądować w szpitalu psychiatrycznym tudzież w sądzie z pozwem rozwodowym w łapie
|
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Co nie znaczy, że tak będzie zawsze
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No ale jak widzę niektóre panie biorą życie cholernie serio, przykre. Ja tam wolę czasem zarzucić fochem dla zabawy, oboje z TŻem wiemy że to żadna poważna obraza, tylko po prostu tak mam. Zresztą, jak sam dziś stwierdził "z perfekcyjną, wyzwoloną i bez skazy w zachowaniu kobietą zanudziłbym się do porzygu"
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Żartować można w różny sposób, niekoniecznie poprzez infantylne foszki i głupkowate gadki na poziomie 14-latki, no ale co kto lubi
![]() I nie, nie jestem zgorzkniała, wręcz przeciwnie. Można być zabawną przy facecie, a przy tym trzymać się z daleka od infantylności. Dziwne, co nie? |
|
|
|
|
#133 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A teraz lubię być 14-latką
|
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
A co ma toksyczny związek do bycia infantylną?
Poza tym nie masz zielonego pojęcia na czym toksycznośc mojego związku polegała więc z łaski swojej znajdź sobie inne argumenty zamiast pleść trzy po trzy. Cytat:
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2011-09-13 o 17:04 |
|
|
|
|
|
#135 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
radzę czytać ze zrozumieniem
|
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
Koniec offtopu, koniec niesnasek
To wątek rozrywkowy, nie ma miejsca na przepychanki
"Bo chciałabym kiedyś ufać Ci tak, by w Twoich rękach zostawić cały mój świat..." " Jedno już wiem, jestem silna Jedno już wiem, wytrzymam to Jedno już wiem, jestem silna tak I tylko czasem tracę coś..." |
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez pelnia Czas edycji: 2015-02-28 o 16:56 |
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Równie dobrze mogę sobie żartować z moim facetem o cyckach i dupach, a ktoś mi powie, że jestem burakiem. Bywa. Poza tym to, że opisujemy tutaj takie sytuacje nie oznacza, że to jedyny sposób żartów w naszych związkach. Jakby był wątek "Wasze ulubione pierogi" i pisałybyśmy tu o pierogach to by nie oznaczało, że jemy tylko pierogi, prawda? Wydaje mi się, że w kwestii poczucia humoru nie ma co dyskutować. Jeśli obu osobom w związku jakieś zachowanie sie podoba, to who cares? Przecież o to chodzi, by nam dwojgu dobrze z tym było, a nie całej reszcie świata.
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
visionAM myślę że za mało wiesz o ludziach, którzy tu piszą, by oceniać nas jako infantylne.
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2011-09-13 o 19:01 |
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
może i za mało wiem, ale już się nie dziwię skąd się biorą później wątki, że którejś tam się z facetem nie układa albo nie potrafią się dogadać.
Bo o ile część z wypowiedzi w tym wątku była na prawdę zabawna, to część już mniej i wskazuje nie tylko na infantylność, ale też na problemy z normalnym rozmawianiem. Ale ja się już nic nie odzywam
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Z kolei nie jest regułą, że takie zachowania jak opisane w tym wątku oznaczają że jest w związku jakiś problem(co poświadczają doświadczenia dziewczyn z wątku). Więc... nie generalizuj.
|
|
|
#145 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
Wracając do tematu:
(na gg) On : Cześc Kochanie Jak tam? Martwiłem się dziś o Ciebie ;*Ja (po kilku minutach) : cześć. On: Kochasz mnie? ![]() Ja: No On: A bardzo? ![]() Ja: No. On: A jesteś radosnym Malcem? ![]() Ja: No On: Wszystko w porzadku? ;> Ja: Tak. On: Hm.. co się dzieje? ![]() Ja: no bo rano mi na smsa nie odpisałeś! (pisał do mnie w wolnych chwilach, że Kocha itd, ale na tego jednego mi nie odpisał!) On: Kochanie... spieszyłem się do pracy !
*** Edytowane przez Torina Czas edycji: 2011-09-13 o 21:16 |
|
|
|
|
#147 |
|
Wtajemniczenie
|
Uroczy wątek.
Jasno dzięki niemu widać, że większość kobiet naprawdę nie nadaje się do robienia prawdziwej kariery (EDIT: związanej z podejmowaniem decyzji, odpowiedzialnością, etc.), tylko do siedzenia w domu i jak najrzadszego z niego wychodzenia. Żeby nie było, miałam bliską kumpelę, której zachowanie do złudzenia przypominało Wasze. To było chamstwo nie do zniesienia w stosunku do jej faceta i ludzi, którzy są tego świadkami. A tak szczerze, to nie wiem, co to za faceci, że znoszą takie zachowanie? Masakra, dobrze, że jestem kobietą, bo jakbym miała się zadawać na codzień z kimś takim ,to bym się pochlastała.![]() I nie piszę tego złośliwie, tylko z lekką nutą przerażenia, głównie ze względu na średnią wieku wypowiadających się tu Pań. Wy naprawdę uważacie to za normalne?
gdybyś była trochę większa upiekłbym Cię w słodkim cieście Moja wymiana - Parfumerie Generale, L'Artisan, ETRO i inne! Edytowane przez Cathas Czas edycji: 2011-09-13 o 22:03 |
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeee... bo nie rozumiem? Czemu po kilku żartobliwych sytuacjach zakładasz, że każda z nas zachowuje się tak na co dzień i to przez cały czas? Nie ogarniam, czy do niektórych nie dociera, że te sytuacje są żartobliwe i trafiają w poczucie humoru obojga partnerów? I to nie znaczy, że żadna z nas nie robi kariery, nie potrafi sama podejmować decyzji itd Skąd takie daleko idące wnioski? Zadziwia mnie to rozumowanie.
|
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu zawsze przychodzi ktoś, kto psuje dobrą zabawę?
|
|
|
#150 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

Najlepsze jest, że chce tv w sypialni, żeby oglądać filmy w łóżku. Już ja widzę te jego oglądanie

Szczerze to nawet w tym pomaga
....

Jak tam? Martwiłem się dziś o Ciebie ;*