|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
![]() O ![]() ![]() Ty się lepiej też zacznij napalać na coś , chyba, że planujesz w tym gimnazjum niedaleko Cię uczyć? ![]() Szczytuję lodem Pani z TV i słowem o!
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-13 o 23:30 |
|
|
|
|
#752 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Lepiej spać pójdę, zanim znowu wygarnę co myślę o marudzeniu
![]() pa pa
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#753 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
pokazała mi 42 procent tuszzcu i pacze do tabelki ze 42 procent to otyłość , chyli jestem chudym grubasem...słonina opakowana w skore i 0 miesni
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to se wylicz ile by to musiało być kg tuszczu i od razu zobaczysz że noł czens - zresztą no sama piszesz - to miałam na myśli to by wyszła taka kreatura a mięśnie masz, np serce, przeponę... ![]() Alienie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-13 o 23:38 |
|
|
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o jest moje ![]() Cytat:
bzdury pokazujekolorowych a ja ide odpalić miednicę
|
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Aż mnie kaszel ze śmiechu złapał, dopiero teraz zauważyłam tego ryma
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#760 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#761 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale jesczze se wyliczyłam z jakiegos google kalkulatora i mi wyszło 38 procent no kurfaaaa cos w tym musi byc , ja to czuje od dawna, bo niby mało waze a wymiary wszez mam niemałe wcale ![]() ![]() no i wisi mi te etuszcz..na brzuchu i z bokuf
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-09-13 o 23:41 |
|
|
|
|
#762 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No rzeczywiście,a potem na rtg,bo wsadzić się dało, ale wyciągnąć nie można
Jak ostatnio chłopczyk 16 letni z wibratorkiem Ideeeeeem
|
|
|
#763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też spadam, dobrej nocy
||
|
|
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja nie mam sił do walki na razie |
|
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Zamykam ślaban i idę.
Kolorowych.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem czysta a wszyscy pojeźli
|
|
|
#767 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() O właśnie Cytat:
Cytat:
Nie zapomniała ![]() Cytat:
![]() Może Ale to nie jest główny celCytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a potem zależy od tego z "czym" przyszliśmy - z jakim schorzeniem/urazem miałam pytać o zwierzaczki jak Ci leci - ale się powszczymłam bo na tapecie miałaś zdaje sie problem z innym gatunkiem cheba i darowałam se nurtowanie Ciem
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-14 o 00:43 |
|
|
|
|
#769 | |||||||
|
BAN stały
|
Opowiadaj!
Cytat:
", bo Ci jeszcze zostanie ![]() Cytat:
![]() I czego do mnie pijesz? Pfff! ![]() Cytat:
35 + 42 : 2 = 38,5% tószczó, nie jest najgorzej ![]() U 2 Cytat:
![]() W ekotorbę z Biedrony Cytat:
![]() Opowiadaj! Cytat:
Cytat:
--- Idę nakremować swe lico ![]() Edit: Szyscy śpjom? ![]() Macham więc na dobranoc Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-09-14 o 02:40 |
|||||||
|
|
|
#770 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale norma jest 20-30 procent...wiec mysle ze spokojnie moge miec 8 procent za duzo , to dlatego ze ja mam bardzo malutkie miesnie i chude kostki...a reszta ta tuszcz ![]()
|
|
|
#772 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
A jak jesz mało to organizm przestawia się na magazynowanie i wszystko co zjesz zaraz odkłada Zresztą wystarczy sobie przypomnieć jak było parę lat temu,kiedy razem się odchudzaliśmy I jak jest teraz- ja mam może 3 kg więcej niż po skończeniu odchudzania, a Tobie ile przybyło? Dzień dobry
|
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Zgodziłam się nie jechać do perfumerii w galerii, żebyśmy sprzątali z W i strasznie mi żal ![]() ![]() A chcę przetestować Idylle i Indigo... Gucio dziś idzie do neurologa- na 16.30- trzymajcie wszystko!!!!poproszę I chcę skończyć całkiem lub prawie Win A, i odchudzam się od jutra- nie wiem, ile mam wypić tych jogurtów? w dzień jogurtowy?
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skarbek, dzięki za pralkową radę. To działa A już myślałam,że muszę się pogodzić,że ubranie po wypraniu waliło, a przed praniem było po prostu noszone, ale bez podejrzanych zapaszków
|
|
#775 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() daj plusik jeśli pomogłam ( na innych forach takie cuś widziałam
|
|
#776 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
? A w ogóle póki masz nieustawioną tarczycę to ze schuściem będą problemy i żadna dieta nic nie da , bo najpierw hormony trzeba wyrównać , żeby metabolizm wrócił do normy . Siedem fasolek szparagowych do końca życia ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
? Chirurdzy mu usuwali ?Cytat:
![]() Cytat:
)2. ![]() :kciuki :Ju , czy ew. piątkowe spotkanie aktualne ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-09-14 o 09:24 |
||||||
|
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam wszystko Dziękuję za pochwały narożnika obiektywnie to narożnik jak narożnik ale jest idealny pod względem takim że jest baardzo wygodny oraz perfekcyjnie na wymiar wkomponował się w róg pokoju i był jedynym z licznych które obejrzałam, który właśnie taki był i był tani również ![]() miłego dnia |
|
|
|
|
#778 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
elo
![]() Cytat:
Cytat:
![]() u mnie dziś: cukier w normie, ciśnienie w normie, waga 53 kilo, do teraz była kawa z miodem, placek ze śliwkami, trzy kromki chleba z ziarenkami z masłem, żółtym serem i ogórkiem marynowanym i gorzka herbata ![]() Cytat:
Osobiście nie lubię jak się zbywa coś z czym przychodzę lub o co pytam jak drobnostkę, może to i drobnostka ale niech mi to będzie wytłumaczone a nie zbyte. I nie lubię jak najpierw pojawia się praktykantka (?) której wszystko tłumaczę a potem pojawia się pani doktór której tłumaczę wszystko od nowa (może niepotrzebnie bo już była zdana relacja ale skąd mam to wiedzieć?)O miłym i "osobowym" podejściu do zwierza nie wspominam bo to oczywiste. Cytat:
--- doczytałam częściowo bar, proponuję zbiorowe przenosiny do Holandii poprzedzone kursami na wózek widłowy i spawarkę
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#779 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jogurtów tyle,żebyś nie była głodna. U mnie najczęściej 3 duże to aż za dużo. Do jogurtu warto wsypać błonnik (1 łyżka na duży kubek), nie wiem czy o tym wspomniałam ![]() Cytat:
Cytat:
Nawet jeden sobie upatrzyłam ten ![]() 4 sypialnie, ładnie położony, 15 minut pociągiem do Amsterdamu
|
|
#780 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba żarcisz.. 30 % to nie jest norma. Norma to od jakichś 18 % do 24 % może, już nie pamiętam dokładnie. Red pamiętasz dokładnie te wartości? A spooro poniżej 18 % to już kierunek anoreksja Cytat:
![]() Winterio a Ty teraz cały czas jesteś na jakiejś tam określonej liczbie kcal? Powiedzmy 1500 i ani huhu więcej ![]() Cytat:
Ja byłam z dzieciem na czyszczeniu ucha, no i w sumie wszystko z uchem dobrze, korek woskowinowy wyleciał, ale nic więcej już mi nie kazała robić, jak się znów zrobi to przyjść. No chyba, że będę od czas do czasu psikać jej do uchów tym preparatem rozpuszczającym wosk. Na darkwarezie Właśnie, może ktoś mu tam wsadził, w ramach jakiegoś kocenia czy coś ![]() Cytat:
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.

,

, chyli jestem chudym grubasem...słonina opakowana w skore i 0 miesni 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)