|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamisynek
Cytat:
Byłoby ci miło, gdyby np. twój facet oszukał cię w jakiejś sprawie, na którą się nie zgadzasz dla "twojego dobra" i "swojego spokoju"? Np. powie ci, że idzie do kumpla się uczyć, a w rzeczywistości pojedzie z nim na dyskotekę? NIE WOLNO kłamać, oszukiwac kogoś dla jego dobra i własnego spokoju. Tego tez powinnaś się nauczyć, jeśli czujesz się taka dorosła.
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
nie przesadzaj..
Ty pewnie zawsze grzeczna córeczka.. po prostu czasem nie trzeba mowic rodzicom wszystkiego, zeby sie nie martwili. a moze to ze mieszkam z facetem za miesiac sie zmieni. a TY tak z kazda rzecza lecialas do nich i ich uswiadamialas. mamusiu tatusiu wczoraj uprawialam pierwszy raz sex. wyolbrzymiasz. nie musze im mowic wszystkiego tylko dlatego, ze opalacaja mi studia. i nie chodzi tu o kwestiwe materialna i dobrze o tym wiesz.
|
|
#33 | |
|
Konto usunięte
|
No jak to się zmieni, przecież strasznie kochasz swojego faceta?
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się w 100 % zgadzam z Narrhien. Nie zdziwiłabym się, gdyby ojciec sie dowiedział i odciął dopływ gotówki. A oszukuj sobie kogo chcesz, ale nie za jego pieniądze, bo to jest najzwyklejsza w świecie perfidia. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
ludzie wyluzujcie nikogo nie oszukuje !! on sie nawet nie interesuje tym z kim mieszkam.. nie pytal o to nigdy wiec ani razu go nie okłamałam.
co wy z ta perfidia i zakłamaniem, ogarnijcie sie.
|
|
#36 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to nie ma nic wspólnego z byciem grzeczną, ale trzeba w życiu jakieś podstawowe wartości zachowywać. Nigdy nie byłam potulnym dzieckiem, ale szanowałam zawsze swoich rodziców. I dlatego teraz jestem na swoim i nie musze przed matką ukrywać, że mieszkam z facetem ale ja od niej kasy nie ciągnę jak z banku.---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
Nieeee, wcale nikogo nie oszukujesz. Czy ty siebie czytasz? Doskonale wiesz, że ojciec nie chce, byś mieszkała z facetem, z premedytacją mu o tym nie mówisz, chociaż nie masz oporów by ciągnąć od niego kasę, ale nieeeee, ty nikogo nie oszukujesz. Zenada. Ojciec nie interesuje się, bo pewnie ci ufa. Żal mi go. A tobie powinno być wstyd!
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoje życie, Twoja sprawa, rób, jak uważasz, tylko, żebyś tego kiedyś nie żałowała. Albo nie przejechała się, jak Ciebie kiedyś ktoś zrobi w jajo , wykorzystując przy tym. Masz bardzo mylne pojęcie dorosłości, do której Ci niestety jeszcze bardzo daleko, co mnie dziwi, bo jestem z Twojego rocznika i myślałam, że pewne rzeczy się w tym wieku już rozumie... |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale teraz wychodzi z niej wredne, dwulicowe dziecko, które lubi oskarżać wszytkich naokoło (np. swojego faceta) ale w sobie wad nie widzi. I twierdzi, że wcale nikogo nie oszukuje. Fajnie by było, gdyby tata dowiedział się o wszystkim, ciekawe, czy on też by uznał, że nie został oszukany
|
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
ja sobie jakoś nie wyobrażam mieszkać z facetem i ciągnąć kasę od rodziców; niby z facetem, ale na utrzymaniu rodziców. ja wiem, że jak kogoś stać, to może dziecku fundować wszystko co chce, ale ja jako dziecko po prostu źle bym się z tym czuła.
miałam się wypowiedzieć na główny problem autorki, ale po tych wszystkich postach `maminsynkowatość` jej tż-ta to chyba najmniejszy jej problem
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
autorko, a robisz lepszą roladkę schabową i szarlotkę, niż mama TŻ-ta, skoro jego opinię uważasz za krzywdzącą?
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ten, ten
|
|
|
|
#43 | |
|
.
|
Cytat:
|
|
|
#44 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ty dzwonisz żeby poplotkować- konkret jak nic! Właśnie, że bawicie się w dorosłość. Do tego widzisz problem tam gdzie go nie ma i zachowujesz się jak księżniczka, której coś robić wolno, ale Twojemu "poddanemu" (czyt. TŻ) już tego robić nie wolno, bo maminsynek. Jesteś tak niesprawiedliwa, że to się w pale nie mieści. A Twój TŻ wychodzi, bo chce być kulturalny. Widzę, że odpowiedzi się nie spodobały, więc pierwszy post zniknął. Zmartwię Cię - jest zacytowany ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
A on niech pogada z Tobą na temat Twoich relacji z matką Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie, nie mogę poporstu... Rodzice Ci płacą za studia, i Ty jeszcze śmiesz mówić, że oni nie muszą wiedzieć z kim mieszkasz, w mieszkaniu za które oni płacą? Bezczelna jesteś, infantylna, do tego perfidna. Śmiech na sali... Współczuje Twoim rodzicom, że pijawkę sobie wychowali. Edytowane przez 201801022117 Czas edycji: 2011-09-14 o 09:18 |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Ona wiosen ma dwadzieścia,
żyją razem kosztem mościa. Gdy on dzwoni do mamusi, ona problem robić musi. Gdy ze swą rozmawia ona, wszystko ok- plotek pora! Tatuś siedzi na swej sofie, oszukują go oboje! Tatuś dobry, tatuś płaci, a córeczka się nie zdradzi, a że dzieli z chłopcem chatkę, informując o tym matkę. Jej postawa jest żałosna, ale to jest sprawa prosta: szczerość przecież jej nieznana, ona ta perfidna dama! |
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj, tak, perfidna nawet pierwszy post z wątku usunęła, po co?
|
|
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
I tak jej to usunięcie nic nie dało, bo post cytowany...
![]() A nawet lepiej... Post został przywrócony. ![]() Tak na marginesie... Czytając takie wątki, i wypowiedzi autorki, coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że dzieci to nic fajnego. Edytowane przez 201801022117 Czas edycji: 2011-09-14 o 10:05 |
|
|
|
|
#50 | |
|
.
|
Cytat:
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Lecz Autorka, już od rana
na Wizażu blokowana, pewnie płacze, lamentuje, chłopcu swemu nerwy psuje. "Mój Misiaczku, ukochany, nie dzwoń wciąż do swojej mamy, bo Ty gadasz, tak o niczym, ja dla Ciebie się nie liczę...! Te szarlotki i roladki, co dostajesz wciąż od matki, psują mi samoocenę, ja w kucharkę się nie zmienię!" Nasza tytułowa parka, jest jak widać siebie warta. I choć studiów czas im leci, to są jeszcze duże dzieci. ![]()
Edytowane przez wisienka_na_torcie Czas edycji: 2011-09-14 o 11:36 |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Wisienka
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, czepiają się, czepiają
sytuacji mej nie znają! Pieniądz od Taty kusi Lecz on nic wiedzieć nie musi! Ja nie widzę w tym nic złego robie to wszystko dla niego Po co ma po nocach szlochać? Niech śle kasę bo mnie kocha Ja się za nią dobrze bawię i lubego nie zostawie! Jeden problem jest w tej sprawie ja jego mamy nie trawie Dzwoni do niej w blachej kwestii w głowie mi się to nie mieści! Jej obiady chwali od rana Nie widzi żem załamana! |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Jest i Asia
Twórczość jest! |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
I humor od samego rana też jest
![]() |
|
|
|
|
#59 |
|
.
|
uwielbiam wassss
![]() moze czas zalozyc watek na wyliczankach( albo spolecznosciach), z dodawaniem wierszyka i watku, ktorego sie tyczy...?
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

ale ja od niej kasy nie ciągnę jak z banku.

Ty dzwonisz żeby poplotkować- konkret jak nic!