|
|
#811 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
|
|
|
|
#813 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Zazdroszczę! |
|
|
|
|
#814 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jak już podczytujesz to się udzielaj, no! Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
narzekłam
|
|
|
|
#817 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2. A co ono ma w środku ? nazwa bardzo zachęcająca ![]() Dlaczego nic mi się nie chce chyba zima idzie , bo zaczęłam zasypiać i ciągle bym spała tylko
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#818 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Szczupła jest, ale bez przesady i ma mięśnie, których ja nie mam. Tarczycę mam ustawioną. TSH jest niskie. Nawet bardzo niskie a TH3 i TH4 są w normie. Już schudłam 25 kg, no dobra, 26, bo dzisiaj waga pokazała 1 kg mniej, ale od czasu 6 z przodu, waga spada bardzo wolno. ![]() U mnie problemem jest tłuszcz i brak mięśni a nie waga jako taka. I nie jest to moje widzimisię, że chcę schuść i nosić rozmiar 38, tylko zalecenie kardiologa, bo pikawa nie wytrzymuje. Pracę mam jaką mam, a od takiej pracy raczej się nie chudnie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Siwieję i tyję od stresu. Więc się nie stresę i przeszłam na tumiwisizm. ![]() Poly, dostałaś Ty PW? ![]() Cytat:
![]() Się szlabanim i pilnujem budki, i myślim jakie ubrania zabrać na mini urlopik.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||||||
|
|
|
#820 | |
|
BAN stały
|
No, od poniedziałku mam
11 lekcji za mną - ponad połowa Nie jest źle, jakoś idzie W sumie jestem nawet pozytywnie zaskoczona, ale żebym miała tak całe życie, to yh... jakoś tego nie widzę.Cytat:
![]() Moja Etra też z allegro. I pamiętam, że też dłuuuugo polowałam. (podejrzałam - rzeczywiście okazyjna cena! )U mnie też malin pod dostatkiem Przy okazji dzielę się podpatrzonym niedawno przepisem (przepisikiem? ) na pyszny, niskokaloryczny deserek ![]() W dużej, szerokiej, przezroczystej (bo i ładnie to wygląda) szklance układa się: pokruszone ciasteczka owsiane (np. złotokłose czy jakoś tak), jogurt bałkański, świeże maliny, ciasteczka, jogurt, maliny. ![]() Polly, jaką farbę? ![]() (Jeśli pisałaś, to wybaczcie, nie mam czasu szukać) Rozglądam się za czymś nowym, zawsze farbuję castingiem, ale on się jednak strasznie szybko wypłukuje... :/ Można w ogóle ufarbować czymś bezamoniakowym, raczej kremem koloryzującym niż farbą i liczyć na to, że się za szybko nie wypłucze...? ![]() Miał ktoś do czynienia z Syossem? Mają ciemny fiolet, więc kusi, ale średnia 2.88 na KWC nie wróży nic dobrego, nie?
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-09-14 o 17:56 |
|
|
|
|
#821 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Parkingowa ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozruszałaś mnie tym wyznaniem Już za późno, ale co tam, sprawa ważna, Justyna ![]() i jadę do tej Holandii jakby co ![]() dobry wieczór upuścili mi tyle krwi że pałduam ok. południa i właśnie wstałam
|
|
|
#823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kamena we Housie kupiłaś simpsonowy tiszercik
![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Flo a po co do Holandii ![]() bosze... ja nic nie wiem, no nei wiem nie wiem.....
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pojeździć wózkiem widłowym, pomieszkać we apartamencie znalezionym przez Ves i poniuchać trawę
|
|
|
#825 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i można zmienić nazwisko
|
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie przymierzyłam sukienkę na wesele i mam do niej specjalny stanik,którego nienawidzę Sukienka jest na styk,jak przytyję do soboty nawet pół kg to będzie źle
|
|
#828 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Kto i dlaczego
|
|
|
|
#829 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cukiernik/kucharz?
![]() Cytat:
Ja też chce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#830 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
artego 6.0 ![]() i wyobraźcie sobie ze jak juz wybrałam kolor to okazało sie ze....... JEST! ![]() priv dostałam zaraz odpiszę
|
|
|
#832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Miała któraś robioną mikrodermabrazję?
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
niedobre panie z igłami
w dwóch gabinetach zabiegowychosiem sporych filolek ni pobrały ![]() a ja zawsze nadrabiam, lubię wiedzieć co we barze piszczy
|
|
#835 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Może być na PW Największe problemy zawsze są z homo podobno sapiens, nic nowego, i prywatnie i zawodowo To się muszę staranniej malowac do pracy
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#837 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() więc tak: u mnie podstawa to traktowanie człowienia, co przyniósł pacjenta, z uwagą i nie jako idioty. czyli dochtur wysłuchuje uważnie, jakie objawy, zadaje rozsądne pytania pomocnicze i w czasie badania/zapisywania leków mówi, co badanie ma wykazać i co mają zrobić leki; druga podstawa: zapisywanie wszystkiego zwierzu w książeczce, łącznie z dawkowaniami, wagą cielska itp. czyli dla mnie najważniejsze są: dokładność (zero olewactwa i leczenia na oko oraz zgadywania przypadłości - leczony jest zwierz, a nie objawy), profesjonalizm, traktowanie właściciela zwierza jako partnera lekarza - właś ma wiedzieć co, po co i dlaczego daje zwierzowi i jakie mogą być skutki uboczne itp., podejście do przypadku niehisteryczne ani lekceważące - przedstawienie własiowi właściwego stanu rzeczy, nieukrywanie, jak bardzo jest poważny ani nie histeryzowanie w przypadku rzeczy błahszych; no i właściwy stosunek do sprzedaży karm weterynaryjnych, zwłaszcza tych "mocnych" jak mi się jeszcze sformułuje coś gracko, to dopiszę; i jeszcze drobiazgi: wet nie musi być przesadnie przyjazny - chyba nawet wolę surowszych, nie przesadzających z uśmiechem; wet nie musi pamiętać mnie, ani wizualnie, ani adresowo - ale powinien pamiętać zwierza; kitelek w pieski/kotki/łapki też mile widziany
|
|
|
|
|
#838 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
jaki kolor pasuje do zółto-piaskowego
![]() chodzi o scianeu-musze pomalowac jednom co miala wypadek ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
to ja pooprosze takiego gina dla mnie ![]() no moze bez wpisywania wagi cielska do ksiazeczki
|
|
|
#839 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja często też przelatuję tylko i to od tyłu
![]() Cytat:
mój wet nie jest przyjazny, do ludzi znaczy potrafi ostro objechać, ale konkretny i zawsze mówi wszystko!!!, nie naciąga (czyt. podtrzymujemy za wszelką cenę, bo kasa leci, liczy się zwierz i jego ewent. cierpienie i szanse na przeżycie), ma trochę rubaszne poczucie humoru i często strzykawką celuje najpierw w mój zad , a dopiero w zwierzęcy . Ale nie zamienię za żadnego innego ![]() Cytat:
robieu rybeu po grecku
|
|
|
#840 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
no nie może być Cytat:
zresztą to były dwa pierwsze z brzega, w obu dziwnym trafem było pytanie o obwód nadgarstka zawsze do usług ![]() Cytat:
we Housie Cytat:
Dziś miałam wizję nas, barowiczek w wieeelkim magazynie, ścigających się w wolnych chwilach na tych wózkach widłowych, a za każdym wózkiem się ciągną ogony Royal Muska, Etry, itp. przegapiłam coś chyba, masz już nową prace?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.

Etra

chce słodkiego coś... a ni mam
chyba zima idzie , bo zaczęłam zasypiać i ciągle bym spała tylko

W sumie jestem nawet pozytywnie zaskoczona, ale żebym miała tak całe życie, to yh... jakoś tego nie widzę.
)

.