|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
dzieckowy, chłopowy? jestem na bieżąco z wrzosami bo sadzimy z mamą oraz od zawsze uwielbiałam oraz rejony sliwki tez mi bliskie i uwielbiane - ze względu na kolor, smak i zapach - piekę przynajmniej jednego śliwkowca drożdżowego na tydzień zatem idź w śliwki a ja durna baba nie kupialm dziś kurek ![]() ani boczniaków a mówią że zdrowe |
|
|
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To była główna uwaga pań specjalistek, ktore Go oglądały- ma własny plan na to, co robić. dlatego trudno o diagnozę- bo jak Mu się nie podoba, nie słucha poleceń- no nie ma mowy, żeby na życzenie stanął na jednej nóżce np albo wlazł tam, gdzie nie chce. Robi się głuchy i zajmuje czym innym, jakby był sam jeden. W kolano też sobie nie dał puknąć- myslał, że tek młoteczek na srebrnej długiej nóżce słuszy do wkładania do uszu- więc zatkał sobie uszki, zacisnął oczy, a po odsłonięciu kolana usztywnił nóżkę- i z pukania nici ![]() Mówić też zaczął, kiedy powoli doszedł do wniosku, że warto
|
|
#903 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Hm, to raczej nie rokuje na spodobanie mi się...
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#905 |
|
|
Głównie woda i chityna, której się nie trawi, wartości odżywcze znikome. Ale co z tego, skoro są takie pyyyszne
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#907 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
To prawie nie byłoby weterynarzy
Idę- malować
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra dobra, koniec autokatowania się L de Lubin - czemuż nie kochać?
|
|
|
|
|
#910 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#911 | |||
|
BAN stały
|
Szczypta pikanterii w ten zimny, nudnawy wieczór
![]() ![]() Ja proponuję pudrowy róż wpadający w zimną, zgaszoną magentę ze szczyptą srebrzystego wrzosu Cytat:
Widziałem to w jakimś inglisz programie typu "30 lat mniej w 3 dni", i ten facet naprawdę krzywił się z bólu ![]() Świetne wieści (ale innej opcji pod uwagę nawet nie brałem) ![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Żem wieczorem padłego kotka widział przy poboczu osiedlowej drogi, i oczywiście im uważniej się mu przyglądałem, to mi się wydawało, że chyba jednak minimalnie oddycha, ale musiałem w końcu ręką dotknąć, i był zimny Nie wiem, czy ktoś go potrącił, czy co, ale poza smutkiem wstąpiła we mnie nagle taka kur*ica, że pierwszego lepszego kierowcę bym chyba zza kółka wyciągnął i mu naiebał! ![]() P. wraca chyba do starych przyzwyczajeń, dzwonił wieczorem, że podjedzie i wyskoczymy na fajkę, no ale najpierw kawę piłem, a później szwagier driny robił, to mu mówię, że "no sorry, nie rzucę wszystkiego, żeby jechać gdzieś nad zalew na 10 min. zapalić se fajkę, bez sensu" Zresztą, teraz już nie ma gryxa-na-każde-zawołanie, teraz są całkiem nowe reguły tej gry ![]() PS. Otworzyć rakiję czy nie? Sok pomarańczowy mam ino
|
|||
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm, otworzyć możesz
ja sobie zawsze wyobrażałam, ze jak będę kiedyś podpalać cos/kogoś to nie zaleję go benzyną ino Rakiją - toż to taki śmierdziel że huhu nic gorszego w życiu nie piłam otwórz sok co do kota się nie wypowiadam -dla własnego zdrowia aczkolwiek dobra powiem to - jesli jestes kierowcą to wiesz ze koty - wyskakują często znienacka szybko bardzo i one myślą że, żeby ucieć od światła ( nocą) to koniecznie do przodu koty w rui też mają swoje ucieczki - np słabszy absztyfikant przed konkurentem nie mają szans - często nie mają szans - nikt i niczym nei zdoła zahamować - nic nie ma takiej drogi hamowania żeby uniknąć tego typu wypadkom |
|
|
|
#913 |
|
grozi wypollizowaniem
|
otfusz
i powiesz jakie wrazenia, bo ja swojej sie bojeu otwierac
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze tylko trochę
![]() a ja z Tobą Cytat:
![]() adP. trzymaj się, bądź twardy adrakija. z pomarańczowym jej nie widzę , ale przetestuj, ciekawam ![]() oooo cfaniara
|
|
|
#915 |
|
grozi wypollizowaniem
|
o widzeu ze rachela sie podzieliła wrazeniami
,ja tak od czasu do czasu spogladam na te rakije i wzdycham-kokufa! trza było prosek kupic
|
|
#916 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A z tym uciekaniem na wprost to zające tak mają, ostatnio w lesie (nocą) biegł dobry kilometr przed samochodem, nim w końcu skręcił w chaszcze ![]() Kusicie mnie normalnie ![]() --- Ale to nie teges pić samemu, c'nie?
|
|
|
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no to taki bimber ino gorszy - juz lepszy rodzimy - cóż, de gustibus... ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- z tamtym - to kapuję - wiem wiem o co rozchodzita - ehhh wzdech ale samemu - no to dżentelmenom nie przy_stoi Gryx odpisuje: " ah jak mi przykro" ![]()
|
|
|
|
|
#918 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
--- Zostawię jednak na jakąś "okazję" ![]() Czy nie zostawiać? |
||
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
rakija,
miałam ze ślifkuf, jakąś firmową, to perfiuma była, śmierdząca ale nada się do pieczenia miensa karkówka ze suszonymi śliwkami i rakiją jest mniam, mniam a taką domową ze Chorwacji piliśmy z kubków plastikowych i się dało, też
|
|
#920 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale mi poliastyczny pasztet wyszedl na fejsie
|
|
#921 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysypka po nowym kremie? --- Edit: No włacha! To nie rakija, a raki
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-09-15 o 00:50 |
||
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
próbuj - i dopiero będziesz wiedział ja tez przed pierwszym razem byłam bardzo otwarta ![]() apropospieczenia - schab zrobiłam z - przyprawami klasiko w piekarniku plus figi - jesu jesu jaki boski - ale uwaga - jak każde mienso - na drugi dzień lepsze |
|
|
|
|
#923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poka ![]() Cytat:
otwieraj ![]() Cytat:
palęł i idęł ![]() 13 gości?????
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-09-15 o 00:58 |
|||
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#925 | ||
|
BAN stały
|
Czy Ty mnie aby do zła i niedobra nie namawiasz?
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Następna, no! ![]() --- Nie... jednak nie otwieram (za długo się namyślałem i już mi się nie chce) Dokończę zimną czerwoną, pale i lulu chyba ![]() Edit: Fisash ożył, ale już pora spać Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-09-15 o 03:28 |
||
|
|
|
#926 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
osobowość ma i tyle Cytat:
jutro pieczarki robię Cytat:
na szczęście jeszcze się nie zdarzyło (odpukać 10 razy) problem w tym ze głównie nie mamy czasu siedzieć i skręcać, bo ciągle gdzieś coś trza jechać załatwić itp i później okazuje się ze już ciemność i ciężej się śrubkami manewruje ale może damy radę dziś dokończyć ![]() Dobry śpita?
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2011-09-15 o 09:33 |
|||
|
|
|
#927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To jakiś rebus/zagadka ? ![]() Hmm i nie tyjesz od tego? ![]() A przystojny, młody, sexowny itd? P. czy Ty to czytasz? Zainteresuj się lepiej (chciałam napisać weterynarzem żony ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#928 | |
|
Zakorzenienie
|
Ju, świetnie,że z Guciem jest wszystko dobrze, a nawet lepiej
![]() widzisz, tak se cupamy, a wieści żadnych Może jednak ktoś się mikrodermabrajował nafejsowo, naszyjnie, albo nadekoltnie i ma wrażenia? ![]() ![]() oddaj teściowej Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-09-15 o 11:00 |
|
|
|
|
#929 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ad. 2 bardzo dobrze, tak trzymaj ![]() Cytat:
Ju, super wieści, bardzo się cieszę |
||
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie, i jeszcze jedno pytanie. Czy 39 zł za ręczne mycie autka z odkurzaniem, czyszczeniem plastików wewnątrz, mycie i odtłuszczanie szyb i woskowanie to dużo czy mało?
Bo zastanawiam się czy kupować kupon czy nie?
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-09-15 o 11:07 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.

Nie wiem, czy ktoś go potrącił, czy co, ale poza smutkiem wstąpiła we mnie nagle taka kur*ica, że pierwszego lepszego kierowcę bym chyba zza kółka wyciągnął i mu naiebał!
Zresztą, teraz już nie ma gryxa-na-każde-zawołanie, teraz są całkiem nowe reguły tej gry 

za meble
jutro pieczarki robię