|
|
#1291 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!
a u nas nie pada ale wieje taki zimny wiatr
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamaopt. daje dyuzo wsparcia innym karmiacym. mnie tez i ja brałam udział w tym konkursie i opisalam ze najwiecej wsparcia mialam od was...
|
|
#1293 |
|
Zadomowienie
|
dzisiaj dałam pierwszy raz słoiczek - jabłuszko
chyba smakowało ![]() i teraz powinnam jeden dzień poczekać czy jutro też dać ?
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no chyba ze beda jakies mega rewolucje
|
|
#1295 |
|
Zadomowienie
|
mam nadzieję że nie będzie wcale
![]() zresztą mało zjadł bo wszystko nam straszne uciekało na brodę
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
Pozbyłam się dziecka
Tymi poszedł na spacerek z teściówką. Niby jest ciepło ale wieje chłodny wiatr. Założyłam grubą bluzę i czapeczkę a tak mówi, żebym mu jeszcze rajtuzki założyła bo zmarznie No bez przesady, aż takich mrozów to jeszcze nie ma ![]() Mamaoptymiska na prezydenta! mnie też kiedyś wspierała w karmieniu ![]() Paulizia, daj znać jak wrócisz od lekarza
|
#1297 |
|
Zadomowienie
|
night dzięki za zaproszenie. Ja musze sie zmobilizowac i wkleic nowe zdjecia, ale jakos nie moge sie przybrac i internet marnie chodzi.
Za to wrzuce wam tutaj zdjecie Paulinki na macie którą dostała ostatnio od dziadka ![]() PS. Mam do was pytanie. Możecie mi napisać jak wstawić zdjęcie jako avatar? Bo ja kiedys próbowałam i nie wyszło.
|
|
#1298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() młody spał 30 minut ide z nim na dwór może się trochę prześpi jeszcze. mam ochote na sernik
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wystarczy zmniejszyc rozmiar zdjecia i ustawic jako awatar
|
|
#1300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1301 | |
|
Zadomowienie
|
Że jest super na pewno nie jest za mała.
Cytat:
Też zamierzam wziąć udział w tym konkursie bo też dzięki wsparciu szwagierki udało mi się przejść przez najtrudniejsze momenty i uważam że wsparcie jest ogromnie ważne. Grazin, Moniak dziękuję Antropia
|
|
#1302 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Byłam godzinkę na dworze z Aluśką, a tu już dwie strony
![]() Zaj....cie wieje, ale słonko świeci to nie jest źle, przespała się 50 min. i obudziła z mega zatkanym nosem ![]() Cytat:
: ![]() Cytat:
fajnie, że pogoda dopisała Mojej Aluśce też się poci praktycznie od urodzenia, wit. dostaje, pediatra nie zauważył żadnych nieprawidłowości to się nie przejmuje ![]() Antropia ![]() A ja nadal nie dostałam paczki z Bobovity
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Antropia, oj
Też bym zjadła coś słodkiego ale powiedziałam sobie że ograniczam słodycze, ciężko to idzie ![]() Dziewczyny, skąd można jeszcze dostać jakieś dzieciowe gratisy?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2011-09-15 o 16:18 |
|
|
|
#1305 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
męczy się chłopak, to się poci Cytat:
avatar zmieniasz w ustawieniach --> edytuj avatar jak nie chce się załadować to trzeba zmniejszyć rozmiar zdjęcia |
|||
|
|
|
#1306 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuje, udało sie. Cytat:
|
|
|
#1307 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczyny
![]() kochane jesteście zasnął lecę coś wszamać bo nie wiem jak długo pośpi... a wył jakby go ktoś ze skory obdzierał i dzisiaj tylko UU żadnej butli nie chce, pluje... ja się ciesze :P
|
#1308 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki dziewczyny
![]() amarcia widzialam jak ja mierzyla to mi wyszlo z 67cm ale nie bede sie sprzeczala
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kiedy jadl ostatnio uu? masz jeszcze mleczko?
|
|
#1310 |
|
Zadomowienie
|
Kasia łódzka według mnie jak po ciuszkach widzisz, że Nika większa to chyba rzeczywiście musiał byc bład przy mierzeniu u lekarza..
nie przejmuj się proszę.. Antropia a ty teraz mieszanie karmisz? Raz butla, raz UU? Nie wróciła jeszcze żadna dziewczynka ze zlotu?? My tu na relacje czekamy!!! helllołłł.. |
|
|
|
#1311 |
|
Wtajemniczenie
|
czuje się dzisiaj jak upiór w operze...i to dosłownie
idę pranie wieszać bo mi się pieluchy skończyły a jak tego teraz nie zrobię to już nie będę miała okazji
|
#1312 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mango w klubie napisała
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1314 |
|
Zadomowienie
|
Grazin kiedy kończy się wasz konkurs? Taka ciekawa jestem, czy wygramy
![]() ![]() ![]() Seba oczywiście naj, naj, naj i na pewno bez konkurencyjny (bo nasz ziom ).. ale podoba mi się też mina dziecka EwciB, ten dzidziol z jęzorem wyglądający jak żulik mały |
|
|
|
#1315 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1316 |
|
Wtajemniczenie
|
Grazin on codziennie je UU
w nocy cały ca a w dzień daję mu butlę czasami rano i przed spaniem... bądź jak pluje UU...ale ostatnio zdarza mu się to coraz rzadziej czasami muszę się trochę nawalczyć by się przyssał, ale generalnie więcej zjada z UU...mleczka mam mniej niż miałam, wiadomo, ale jeszcze dzięki bogu jest....wkładki laktacyjne jeszcze nie poszły do lamusa, ale idzie ich zdecydowanie mniej :PLolka no dokładnie :P staram się, żeby jak najwięcej jadł UU, ale nie zawsze wychodzi ..zależy jakie ma widzimisie...
|
#1317 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1320 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Oranyjulek dziecko spi! Dziecko spi! Dziecko spi!!! Nie jeczy, nie spiewa, nie krzyczy, spi... Moze jest chora?
![]() Wiec [nie zaczyna sie zdania od wiec] dzwonily fruzie ze zlotu i mowily, ze jest suuuuper, co za zolzy. Ja w tym czasie rozkladalam dywanik do Allah akbar, a one ze drinki, ze kawusia, ze wszystkie dzieci grzeczne, co za prosiaki z nich. One sie tam teraz tak zaprzyjaznily, ze na przerwie beda sobie stawac pod sciana i chichotac w kaciku, a my bedziemy szorowac papciami po linoleum dookola holu i nikt nie bedzie chcial z nami rozmawiac, ja Wam mowie. A na koniec wrzuca nam plecaki do smietnika i napisza o nas na murze szkoly "Te co niebyły na zlocie to hóje" ![]() Ale mialam za to bardzo produktywny dzien, odj*ebalam sie jak stroz w Boze Cialo bo musialam na swoj wydzial pojechac, wiecie, mini, obcasy, makijaz i do tego oczywiscie wozek - jechalam autobusem [gnoje! oddawac moje Poleczko!], mina Misi bezcenna, jak zaczelo ja telepac. Wioter wial nieziemski, az mi prawie wozek porwalo, ja w tych obcasach jak jakis kaczorek, ale dotarlam, wrocilam, opocilam sie cala i dysze do teraz. Misiek malo jadl od wczoraj, robilam mleczko z kleikiem i smakowalo, ale zostawiala duzo, po poludniu podalam pierwszy raz marchewke - szal, otwierala buzie i lapala lyzeczke, widac, ze chce miec piekna cere, bo na jabluszko to miala dlugie zeby. W marchewce bylo cale dziecko, caly bodziak, spodenki, siodelko i troche tez ja. Uzylam jednorazowego sliniaka TT i to byl strzal w 10, bo normalnego bym w zyciu nie doprala. I tu moje zazalenie do niemieckiej chemii - moja bezgraniczna milosc do niemieckiej chemii powoli staje sie jednak graniczna - ani niemiecki Persil do kolorow, ani niemiecki Persil Sensitive nie dopraly gown*nianego jabluszka z pieknych sliniakow Mothercare!!! Dlatego dzisiaj byla jednorazowka i ubranka od razu przepralam recznie, bo slyszalam, ze marchewka to sie potrafi niezle wezrec w ubranko. Jak od razu wypralam to zeszlo pieknie. A i plyny Soflan to zupelnie nie to - gdzie tu porownanie do Lenora, nie ma wlasciwie porownania zadnego. Ja ostatnio do plukania daje olejek lawendowy albo herbaciany, kilka kropelek, pranie super pachnie - to rada z forum wielo. Kupilam jeszcze dwie wielo i przymierzam sie znowu do dnia z wielorazowkami, bo w sumie po Pampersach jest gicior, ale mysle, ze pisimisi potrzebuje troche oddechu. Cytat:
Du*pek! Nie ma nic lepszego niz posciel suszona na swiezym powietrzu!!! Gdybym mogla to bym suszyla tak caly rok!!! Cytat:
Ah chcialam dodac ze mimo, ze sie wzbranialam - kupilam rzerafkie. Jesli te 60 zlotych maja choc troche pomoc z tymi zebami, to jestem gotowa zaplacic kazda cene, bylebym tylko nie zasypiala oparta o framuge. Cytat:
![]() Potem idziesz do Rossa i za grosz odbierasz drugi pakiet - u nas w drugim byla lyzeczka, zupka jarzynowa i soczek marchewkowy. Tak jak Grazin kupilam wczoraj duzo jedzonka, obiadki i owocki, kleik i kaszke, dzisiaj byla marchewka i pociagniemy jeszcze kilka dni. Misiek juz od jakiegos czasu ma swoja szafke w kuchni, ktora sie robi powoli za mala [szafka, nie kuchnia]. Stoja sloiczki, Bebilony, kaszki, soczki i inne bajery. Uwielbiam na to patrzec, glupia matka Cytat:
![]() [macie fladry zlotowe, obyscie z nudow umarly przy czytaniu |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

Nic się nie stresuj kochana.. zreszta widze, że już Grażynka centyle sprawdzała 

chyba smakowało
No bez przesady, aż takich mrozów to jeszcze nie ma 

:
Czekamy na Ciebie fasolko