|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
A mnie się nie nudzi , od trzech godzin słucham polskich kapel
|
#992 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poznaj koniecznie....jeeeej, niczym mi się nie malowało tak łatwo jak Barbrowymi lakierami, zero smugóf wszystko ładne po 1 warstwie.... no może poza kolorem drwiny z cytryny.... i nie odpryskują tak szybko i nie kosztują 100 zł ![]() same plusy Cytat:
![]() zjedzcie coś ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- mówio... że inteligentny człofiek nigdy sieu nie nudzi.... wycofujecie to
|
|
#993 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
A najlepiej,jak kiedyś koleżanka powiedziała do pana,żeby ręce przed zdj ułożył jak do krakowiaka Czyli na biodrach Nie wiem, ale to chyba by były zaczerwienione całą dobę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#994 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
powinny być w każdej drogerii a tak trzeba zamawiać... ![]() a odpowiedniki (mniej lub bardziej identyczne ) szarej i beżowej migotki ma też essence jakościowo też super
|
|
|
|
|
#995 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#996 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#997 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Barbre trza zamawiać , fakt, ja stąd mam . skłamałam, nie dychę nawet a 7.99
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#999 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#1000 | |||
|
Zakorzenienie
|
jeżuuuuu to ma ze 4500 kalorii
Cytat:
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- edit: matujący specyfik też majo http://sklep.barbra.pl/produkty.php?...61&id_kat=1161
|
|
#1001 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj byłam na zakupach kupiłam stanik na wesele,bo tamten mnie wkurzał i musiałam zmienić
![]() Poza tym jeszcze jeden dzień i moja przyjaciółka będzie mężatką ![]() ![]() Póki co ona nie panikuje![]() Ja za to panikuję jaki fryz zrobi mi fryzjerka
|
#1003 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Prezent wysłać dla swojej Łinterki
![]() Cytat:
W ciągu ostatniego tygodnia 6 przesyłek doszło dla mnie
|
|
|
|
#1004 |
|
BAN stały
|
Eeee, no bez przesady...
nie więcej, niż 3000 kcal w średniej porcji No tak myślałem, no... ale jeśli już pytasz, to byłoby zbyt prozaiczne, ot tak pocztą posłać, i po sprawie Zrobię to osobiście
|
|
|
|
#1005 | |
|
Panaroja
|
Żubrówka ? Wyłącznie z jabłcanym soczkiem
![]() Niestety jestem śmiertelnie poważna Cytat:
No , w krakowiaczku jedną rączkę się do góry łukowato unosi , czyli blisko ramienia jakby nie patrzeć a druga fakticznie na biedrze spoczywa
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1006 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Dziękuję, te Twoje smsy to ściema była Dobra, ignora masz u mnie ![]() Cytat:
A najlepiej mamy ubaw, jak pacjent włazi do gabinetu i nie zamyka drzwi za sobą I na polecenie:proszę się rozebrać do pasa zaczyna to robić bez krępacji przy całej widowni siedzącej w poczekalni
||
|
|
|
#1007 |
|
grozi wypollizowaniem
|
moja sis mi robiła ostatnio prezentacjeu , bardzo matujacego ,srednio matującego, małomatujacego i jakiegos popenkanego potem tego popenkanego pomatowiła i tak chyba z 5 warstw
|
|
#1008 | |
|
BAN stały
|
Po tym pamiętnym melanżu już na Żubrówkę patrzeć nie mogę, obojętne z czym
![]() A to nie jutro? ![]() Żart! ![]() Cytat:
..... Zatańczymy?
|
|
|
|
|
#1009 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pada ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ad2. trudno ![]() ale w nocy mniej nim ruszasz i się tak nie podrażnia, chyba ![]() Cytat:
|
|
|
#1010 |
|
grozi wypollizowaniem
|
red-mi sie bardzo podoba gorsecik i bluzeczka przeswitywalna
tak ze jakbys miala wyrzucac to wisz .z odlewkuf mam Aurore i chyba markiza sadlaka (ale nie wiem czy juz nie wybył-musze sprawdzic), probki w podpisie,ale nic ciekawego.....
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
Nienawidzę malować paznokci!!! Maluję,ale zawsze mam problemy z wysychaniem lakieru.Dzisiaj pomalowałam u stóp,po 4 godzinach założyłam balerinki i odbił się lakier na bucie
|
#1013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chciałam oficjalnie ogłosić, że nie mam w co się ubrać. Ostatnie pasujące dżinsy właśnie zdjęłam z zada bez rozpinania A na nowe brak środków ![]() I połaziłam po sklepach. Efekt mnie zniesmaczył. Wlazłam w cztery pary dżinsów rozmiar 42, z czego w dwie z luzem, w jedne rozmiar 40, za to nie udało mi się wcisnąć w jedne rozmiar 44 znaczy weszłam, ale górą usiłowały wyłazić wałeczki ![]() I odradzam oglądanie się od strony zadniej w przymierzalniach w M&S.Efekt poraża
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-09-15 o 19:39 |
||
|
|
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam ochotę na nowy kolor włosów, w albumie "Ja" wkleiłam , aktualny kolor ( realny jest ten na grzywce, reszta "przesrebrzona" prez lampę) a na drugim zdjęciu ( tzn. pierwszym z lewej )se wyczarowałam, to co chce. najlepiej obejrze w powiekszeniu a nie na miniaturze.Co myślicie i czy jest fogóle taki kolor
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-09-15 o 19:40 |
|
|
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1016 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jako ze rozumiem potrzebę odmiany to ten planowy jest ciekawy - jest nieźle - tylko wiesz ze on już zachacza w rudości - jęśli na sobie lubujesz koniakowość ![]() to git - naprawde ciekawy - bardzo ładnie |
|
|
|
|
#1020 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.

poznaj koniecznie....

A najlepiej,jak kiedyś koleżanka powiedziała do pana,żeby ręce przed zdj ułożył jak do krakowiaka

) szarej i beżowej migotki ma też essence