|
|
#1021 | |||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
![]() Ojtam, ojtam ![]() Też już nie noszę, tę obcięłam na jakieś wakacje i więcej nie było okazji włożyć. Cytat:
![]() Cytat:
Tru i Mić pewnie wlizo spokojnie. Może moro dla waćpanny? ![]() Polly, a co to za Aurora bo nie kojarzę? Sadlak to niestety moja trauma. Mogę wysłać za darmochę
|
|||
|
|
|
#1022 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Lakiery chyba mają najlepsze z tej sterty różności, no i genialną paletkę do brwi Ciesz się, że Catrice nie masz Czy masz? ![]() W Niemczech jest jeszcze taka świetna, taniutka marka p2 - lakiery po półtora ojro, ogromny wybór kolorów i trzymają się nawet tydzień. Ja mam np. http://3.bp.blogspot.com/_GyUvDolb-z.../P2elegant.jpg. |
|
|
|
|
#1023 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Byłam dziś w antykwariacie, kupiłam "Emancypantki" Prusa i "Fantastykę i Futurologię" Lema, wszystkiego cztery grube tomy za 30 zeta, luuubię takie zakupy
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Red mi się nie zacytowała, Reeeed, figury i kłaków nie chcesz się pozbyć? A, i zapomłam, który wisior sprzedany?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#1024 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Najwyżej w kurtałce moro ale jakoś się za stara do niej czuję
|
|
|
|
|
#1025 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Catrice też w Naturze są?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
To może mów - proszę zdjąć dzieciu bluzę/bluzkę/sweter/koszulkę albo proszę rozebrać dziecko do pasa, tylko nie zdejmować butów
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1027 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie korzystam z nich nie znam Catrice.... chcem poznać ![]() aaa p2 kojarzę z allegro jakżem kiedyś szukała pękaczy to widziałam , przyjrzę się im bliżej.... Melk, powiedz coś o Catrice więcej ,masz? dużo? jakie?
|
|
#1028 |
|
Nindżopesz
|
Ewusiu, bardzo Ci pasuje ta kieca, dekolt idealny
![]() Kameno, na włosię możemy się zamienić a z figurą jeszcze pomyślę, pokaż ouda ![]() Wisior poszedł ten co w zał. |
|
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1031 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() To się może lepiej w lustrach przeglądaj? Mój ulubieniec
|
|
|
|
|
#1032 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie, jak wchodze do sklepu to nie czekam,aż sprzedawczyni zamknie drzwi za mną
Poza tym pacjenci są coraz bardziej wredni I nie podskakuj, bo ja się gniewam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1033 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
i co mi po tym jak ja bym pewnie już nigdzie nie poszła
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "moja" aukcja się zaraz kończy, jakoś nikt się nie bije
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-09-15 o 20:30 |
|
|
|
|
#1036 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1037 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Znam góópi kawał z ojtam ojtam
![]() Co licytujesz,pisz na PW
|
|
|
#1038 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Ewusiu, obejrzałam kieckę, ale Ci w niej ładnie
ale straszny jest ten podest do mierzenia, chyba bym z takiego spadła Cytat:
![]() wisiorowi się nie dziwię, jeden z moich faworytów
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1039 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
mam... błotko, szaraczek niebieski, szaraczek szary, fijolecik, granacik. Ja akurat gustuję w kremach, moja siostra w ogóle twierdzi, że mam wszystkie lakiery w tym samym kolorze ale wybór jest ogrooomny, dużo różnych wykończeń, coś w stylu tej nowej Chanelki też się znajdzie. Tak więc ja już zrezygnowałam z kupowania opików itepe, bo nawet 30 zł (hurtowa cena) za lakier to dużo, a w asortymencie Essence czy Catrice można znaleźć niemal identyczne kolory. Jedyny kolor, którego zamiennika jeszcze nie widziałam to Parlez-vous OPI ![]() Dziś Magda Gessler - będę się odchamiać ![]() edit2: wysłali mi paczkę z BU, w ekspresowym tempie - po 2 tygodniach Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-09-15 o 20:42 |
|
|
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1043 |
|
grozi wypollizowaniem
|
red- aurora jezt ta:
http://www.luckyscent.com/shop/secti...61/Aurora.html najpierw sie zakochalam a potem odkochalam ![]() kuswa cos poprzegapialam ![]() dzie ewusia w sukience? i czy red sprzedała wisiora?
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1045 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie sprzedałam prawie mi stykło z budżetu kieckowego (miałam 2 tys odłożone ) a ogólnie to można w ratach, byle się do ślubu wyrobić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
przekażę Cytat:
ad 2 oo, jeden z moich ulubionych mnie sie podoba ten planowany, fajny taki ciepły Cytat:
na szczęście mogłam mierzyć w swoich butach, bo czasami jak mi salonowe dawali szpile to się prawie zabiłabym na podeście |
||||||
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Do tego niezależnie jak drogi lakier bym kupiła zawsze jest to samo
Wysycha 5 godzin,a rano i tak mam odbitą na paznokciach kołdrę![]() Nie mam w domu
|
#1047 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Essence ma fajne gadżety, ostatnio kupiłam lakier do białych koncówek ale przecież french już nie modny chyba a podobaja się wam pękacze? mi
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.

ostatnia bluzka ładna ale nie chodzę w krótkich 
Obracam się a tam jakiś stary moher coś pyszczy. Możliwe,że coś wcześniej do mnie mówił, ale przez słuchawki nie słyszałam. Aż mi się zagotowało ze złości i bardzo uprzejmie warknęłam "Uważaj, żebym ja Cię k***a teraz dziadku nie popchnęła" A dziadek zaczyna się drzeć "Ratunku, ludzie, biją" 

)se wyczarowałam, to co chce. najlepiej obejrze w powiekszeniu a nie na miniaturze.