|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2012 Marcowo - Kwietniowe mamy - nie na EURO, a na dziecko czekamy :)
no dobra, to podrzuć kurierem do małopolski
|
#1052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jadłam je ale mi się delikatnie odbija ![]() a teraz zjadłam jogurt z płatkami ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
a ja ciemna masa nie wiem jak się wpisać na listę na poczcie |
||
|
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Reklamowali teraz hamburgery z Burger Kinga i McDonald's Mniam mniam, zjadłabym teraz, razem z frytkami
|
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
McDonald's mniam ale smaka narobiłaś mam ochotę na mcchicken czy coś do tego lody z lion'em achhhhhhhh....
|
|
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
Karolca nie rób mi tego
nie mów tu o takim jedzeniu, bo zjadłabym frytki a przecież to nie możliwe już dzisiaj zjadłam 3 kromki ale nadal głodna chyba jestem, plus to, że albo dostanę zgagę zaraz albo zacznie mnie znów delikatnie mdlić
|
#1057 |
|
Raczkowanie
|
Ja też się objadłam trzema kanapkami, a miałam zostawić miejsce na owoce
|
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
jezu tez bym zjadla frytki
|
|
|
|
#1059 |
|
Rozeznanie
|
A ja zjadłam ten wielki jogurt 7 zbóż czy jakoś tak śliwkowy...i idę już spać. Czy też mogę prosić o wpisanie do klubu?
|
|
#1060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biorąc pod uwagę fakt, że Tż śpi i mogłabym go obudzić szeleszczeniem hehe![]() Bodajże trzeba pisać bezpośrednio do założycielki klubu...
|
|
#1061 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przed chwila robie sobie kanapke a po lampie nad blatem spada na mnie wielki pajak, taki grubas chyba z 6cm srednicy. Spadl na deske i zaraz uciekl w kacik. Chcialam go kapciem zabic ale zwial i wpadl do piekarnika, bo byly uchylone dzwiczki. Oczywiscie zamknelam je i teraz siedzi tam z moimi wszystkimi blaszkami. Chyba nie mam wyboru i musze go "upiec" (?!), bo za Chiny nie otworze piekarnika poki ta bestia zyje Na dodatek to juz drugi taki gigant u nas ostatnio. Mam nadzieje ze one przylaza oknami dachowymi a nie mieszkaja gdzies za listwami lub pod podloga...
|
|
|
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
p.s. zjadłabym ten jogurt 7 zbóż
|
#1063 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hahaha.. no ja wiedziałam ,że ciężarne mają dziwne zachcianki... ale PIECZONY PAJĄK ![]() ![]() ????? Dorób dip chosnkowy, może się uda przełknąć![]()
|
|
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam żołądek w gardle... z nerwów... dzisiaj rano jak poszłam siku to przy podcieraniu zauważyłam że moja wydzielina jest nie biała czy żółta jak zawsze a taka delikatnie brunatna (taki pomarańczowy brąz)... Umrę do tej 18 normalnie mam nadzieje, że to tylko jakaś infekcja...ale od kilku dni nie podobają mi się spięcia w moim brzuchu i obawiam się, że powiem żegnaj praco... ale bezpieczeństwo dziecka najważniejsze... a wczoraj tak mnie wytrzepało w tym cholernym busie, że myślałam, że zejde... Matko, jak ja ogole nogi jak mam gęsią skórkę ze strachu... |
|
|
|
#1066 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesooo ja to bym chyba na 220 włączyła z termoobiegiem na godzinę żeby miec pewnośc ze skubaniec nie zyje masakra mam okropna arahnofobie i co tylko na scianie to zaraz kapec albo but lecial w strone obcego no i byly slady na scianach i moj wspanialy tatus kupilmi cudowny wynalazek elektryczna paletke na owady przykladam urzadzenie do niechcianego goscia ( o ile nie jest mistrz swiata w sprincie ) naciskam guziczek i patrze jak delikwent sie smazy![]() A tak w ogóle to 20 min temu wrocilam z targu bylam po jabluszka twarde i soczyste i wiecie co u mnie jest dzisiaj z rana strasznie zimno brrrr
godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
|
|
|
|
#1067 |
|
Rozeznanie
|
Adaikaka Ja też tak miałam kolo 8-9 tc i okazalo sie ze to moze byc taka paramiesiączka ale dobrze ze idziesz do lekarza bynajmniej bedziesz spokojniejsza.
A ja juz od 6 nie śpię cała noc sniły mi się słodkości i teraz spac nie mogę bo w domu juz wszystko wyjedzone. Wg kalkulatora to tyje prawidłowo.Dzisiaj jade na weekend do rodziców to pewnie + 3 będzie haha. Moja kuzynka w ciąży przytyla 40 a potem 4 lata to gubila wiec chyba lepiej troszke sie ograniczac z tymi slodkosciami. ps. nie piszcie za duzo do poniedzialku
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
słuchajcie .. w związku z tym, że tak dużo ostatnio złych newsów u nas na wątku postanowiłam, że nie będę za często czytać ... zwłaszcza po skurczu jaki mnie schwycił dziś w nocy ... Za bardoz się boję, że zapatrzę się na was ![]() a na nastęną wizytę gin zaprosił mnie z mężem .. boję się aby mąż nie zobaczył umierającego malucha (dlateog musze sobie od wątku zrobić wakacje ... bo ze strachu spać nei mogę |
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Ja dziś wybieram się na polowanie jakiś wygodnych spodenek ![]() Kubusewa trzeba myśleć pozytywnie. Faktycznie dużo u nas nieszczęść, ale nie możemy się zadręczać takimi myślami. Musi być dobrze i trzeba w to wierzyć! |
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Niestety stalo sie to czego sie obawialam, Filipek zarazil sie ode mnie i od dzisiejszej nocy a wlasciwie od wieczora leci mu z noska i pokazuje ze boli gardlo ;/ Wieczor przeplakany, pol nocy nieprzespane. Wlasnie maz z nim poszedl do lekarza. Jestem spiaca i boli mnie glowa a dzis facet zaraz przyjezdza robic projekt kuchni bo przed nami ciezki czas-remont. Postaram sie Was pozniej nadrobic o ile synek mi pozwoli, bo jest bardzo marudny. Milego dnia.
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja 2 takie znalazłam ostatnio w łazience - fuj a tak poza tym to i mnie dopadło jakieś przeziębienie, a dokładniej mega katar... więc zdycham sobie spokojnie gdzieś w kąciku dziś jeszcze pójdę do pracy, ale jutro cały dzień pod kocykiem spędzę i nic mnie spod niego nie wyciągnie |
|
|
|
|
#1072 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wariaty ![]() Cytat:
My już będziemy trzymały kciuki ![]() Daj znac jak poszło
|
|||||
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki, bo o tym nie pomyślałam ![]() Dziękuję za kciuki wizyta dopiero o 18
|
|
|
|
|
#1074 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a nie lubię takich zabijać, bo takie grube to "chrupią" a dla mnie to straszny dźwięk ![]() Cytat:
Cytat:
wiem, że nie powinnam sobie niczego wkręcać, ale tak strasznie ciężko o tym nie myśleć :| a jeszcze wczoraj wieczorem miałam dokładnie to samo co Zariah, i ból taki, że mi się momentalnie gorąco zrobiło i myślałam, że będę dodatkowo haftować :| Boję się jak nie wiem, a wizyta dopiero 27.09. Dziś jeszcze mam wrażenie, że piersi mniej bolą, że mdłości ustąpiły, no i teraz po zjedzeniu śniadanka znowu mnie brzuch zaczyna boleć. Mam nadzieję, że to tylko coś z jelitami. Czekam z niecierpliwością na Zariah i wieści, że wszystko w porządku to i ja się może trochę uspokoję. Cytat:
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
to ja też pięknie poproszę wraz z instrukcją obsługi
) ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
Oj przydałby mi się - nieznoszę robactwa! Jak na razie mój mąż dzielnie zabija wszelkie niemile widziane robale..
|
|
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze!Dzień dobry.
|
|
#1077 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kochana. Bardzo mocno trzymam. Będzie ok. Gdyby było źle to byś pewnie zobaczyła żywą czerwoną krew Cytat:
Jestem! Wszystko gra. Serducho bije. Fąfel mały kręcił się i wiercił i co chwila było słychać takiedziwne dźwięki: "ziuuuuuu, fiuuuuu" Położna tłumaczyła że to znaczy że małe się wierci i doppler tak rejestruje ruch. Serducho słyszałam głośno i wyraźnie Jaka ulga niesamowita. Najpierw nie mogła znaleźć serca bo małe się ciągle wierciło Położna stwierdziła że takie bóle to mogą być: jelita, albo macica która spowodowała ucisk na jelita i one mi się jakby lekko przemieściły ![]() No w każdym razie ból/skurcz z boków brzucha zazwyczaj oznacza jelita )
Edytowane przez Zariah Czas edycji: 2011-09-16 o 11:17 |
||
|
|
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
Zariah dobre wieści
|
#1079 | |
|
Zadomowienie
Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-)
|
Cytat:
Już po śniadanku jestem, od kilku dni codziennie jem na śniadanie płatki z mlekiem. Szykuję się szybko i lecę na zakupki, bo jutro urodzinowa impreza koleżanki a ja jeszcze nie wybrałam prezentu!!!
|
|
|
|
|
#1080 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Troszkę się uspokoiłam. Jak ja wytrzymam d0 27.09 to ja nie wiem :|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

Czy jest szansa by uzyskac dostęp?
Mniam mniam, zjadłabym teraz, razem z frytkami
nie mów tu o takim jedzeniu, bo zjadłabym frytki a przecież to nie możliwe już dzisiaj 

mam nadzieje, że to tylko jakaś infekcja...
przykladam urzadzenie do niechcianego goscia ( o ile nie jest mistrz swiata w sprincie