|
|
#1261 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Nie wal w mur, bo własnie dobrze wzięłaś moje słowa- mówiłam powaznie.
Dziś w kupieckich domach było MNÓSTWO perfumerii- do żadnej nie wlazłam i W kupił mi czerwone buty ![]() I dziś nie pojszłaam z Parabelką ani do Sephory, ani do Douglasa i wczoraj po kupnie Le Parfum też nie byłam w Seph. obok (no dobrze, byłam, ale nie sępiłam i nie testowałam, tylko psiknęlam się Indigo, które W określił jak zjełczały krem i zapowiedział, że kupi odświeżacz o zapachu lizolu i będzie mnie pryskał- przytaknęłam, bo lubię lizol )A dziś nosiłam swoje zapachy z "kolekcji" I nie mam poczucia krzywdy Cytat:
![]() Cytat:
jak wczoraj W powiedział, że "są kobiety, które chodzą do pracy, sprzątają, zajmują się dziećmi i gotują i nie są nieszczęśliwe", krzyknęłam "To wypier***aj do takiej kobiety"- i wyszedł, a ja szybko ubrałam siebie, Gucia i poleciałam za Nim- niby się pogodziliśmy, lirycznie było- do następnego starcia... Ale i śmiesznie było- ja wkurzona zbieram Jego skarpety i podkoszulki z ziemi, a On siedzi w fotelu i mi, rozumiecie, mówi bezczel, że jeszcze śmieć do podniesienia- wkurzyłam się i mówię, żeby podniósł 4 litery a nie wydawał rozkazy, a W. na to "Ponieważ nie jesteś na pilota, sterowanie głosem to mój konik" Cytat:
![]() To ma być szczyt?? Nie jestem w nastroju
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-09-16 o 23:43 |
|||
|
|
|
#1262 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. nic już nie muf ![]() Cytat:
a ten mój wsiowy się popisał się pyta: a pani ma takie oczy od zawsze? ja: on: to dobrze, bo mógłbym mieć podejrzenie, że to choroba Wilsona no Hause jako żywy, mi przed oczami stanął ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a to godzenie się na chwilę zwariować możnadzięki o Panie, nie kłócę się już z P. ze trzy lata, dogadaliśmy się, żadnych starć, wycofujemy się, opanowujemy, ale atmosfera czasem nie do zniesienia jest i nie wiadomo co gorsze ad2.
|
|
|
#1263 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oboje jesteście narwani więc tak to wychodzi a co do zarządzania konfliktem to ja też nie umiem ![]() ad 2 Cytat:
ale skoro nie korzystasz to jeszcze nie jest tak źle ![]() Ideu spać chyba, bo mnie zmorzyło ![]() |
||
|
|
|
#1265 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie korzystamkolorowych Cytat:
![]() aż poszłam prochy oglądać i znowu mnie kusi, zamawiać, nie zamawiać
|
|
|
#1267 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to co faja i hasiu
|
|
|
#1269 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma
![]() ![]() ja nigdy nie śpię a już napewno nie w nocy
|
|
#1271 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
daswidania
|
|
#1273 |
|
BAN stały
|
Auf Wiedersehen! Adieu! Adios! Goodbye! Nara!
|
|
|
|
#1274 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
dziękuję Cytat:
Dzisiaj mam zamiar zakupić piwo i se strzelić wieczorem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#1275 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ńdobry
nza późno... jużem się wyspała i wstała.... ![]() kompletny brak organizacji normalnie ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1276 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. Cytat:
najpierw niech sam tak spróbuje pożyć , a potem będzie za eksperta robić 2. tu mi podpadł ![]() Mam kaaatar , koszmarny , i zatkany nos i oczy mi łzawią i nic nie czuuuję ![]() Oprócz śladu Montale na pasku od zegarka
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
oby jednak nie
Cytat:
Co robita?
|
|
|
|
|
#1278 |
|
Panaroja
|
Ja smarczę
i zaraz idę po zakupy...
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#1279 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
ja się znów pakuję
jutro lecę do St. Petersburgapo obiedzie jedziemy zobaczyć na wystawę kotów
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn koty a nie wyjazd, bo sądzac po minie wyjazdem nie jesteś zachwycona Ja siedzę i nasłuchuję bo dziś nasi fachowcy od siedmiu boleści przyszli wreszcie poprawić co spieprzyli, abyśmy mogli w końcu finiszować z urządzaniem pokoju
|
|
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1283 | ||||
|
BAN stały
|
I będziemy grali w butelkę!
![]() Wszystko wskazuje na to, że organizacja pojawi się dzisiaj wieczorem (wczoraj nastąpiły tylko chwilowe problemy natury technicznej) Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ciągle w rozjazdach? Cytat:
![]() --- Koszmary jakieś miałem, ale poza moją promotorką niewiele pamiętam Macham (tradycyjnie już) znad kawy |
||||
|
|
|
#1284 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Eee te też nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ja dziś kupiłam buty trochę podobne do tych http://allegro.zumi.pl/wenecja-sexy-...807931816.html tzn kolorem podobne, bo moje na dole mają jeszcze obwódkę w tym samym kolorze co cały but ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Ja też, ale pamiętam ... aż myślę czy nie zadzwonić do osoby, której to dotyczyło czy wszystko w porządku tym bardziej, że tam u niej nie zawsze jest wszystko w porządku.. Ale to będzie głupio wyglądać, więc dowiem się jakąś okrężną drogą, ewentualnie spytam delikatnie osoby, której to wszystko dotyczy pośrednio...ech
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#1286 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zaprzeczam, nie potwierdzam ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powyzsza sytuacja wydaje mi sie znajoma ![]() I u mnie zarzadzanie konfliktem nie jest najmocniejsza stroną Ale jak szybko wybucham, tak tez szybko mi przechodzi i jest cacy
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
|
#1289 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() W razie czego, zapisuje Cię z tym piwem na andrzejki, tak na zaś już Tu jest skupisko najbardziej wartościowych ludzi w całym internecie |
|
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli dobrze trafiłam
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.

)

Nadchodzą złe dni dla mego palenia w oknie 

tzn koty a nie wyjazd, bo sądzac po minie wyjazdem nie jesteś zachwycona
o drogawości nie wspomnę