|
|
#691 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
![]() No a najbardziej, to lubię skuterem pomykać, to dopiero frajda ![]() Cytat:
Szczyt marzeń absolwentów - praca w biurze ![]() Oczywiście zdarzają się przypadki, kiedy taka świeżyzna po studiach dostaje fajną posadę, ale... nie oszukujmy się, każdy wie, jak jest. No ale zawsze lepiej jest mieć niż nie mieć dodatkowy papier. Dwufazowy płyn do demakijażu oczu: Bielenda - do wyboru: awokado lub bawełna ![]() Al największa frajda to przecież paradować w takich przez miasto Wiesz, lans patrol W pracy nogi mam pod biurkiem, to nikt nie zobaczy Wiem, próżna jestem ![]() Cytat:
![]() A jak wrażenia z jazdy? Prawda, że nie takie straszne? Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie ostatnio koleżanka zwróciła uwagę, że kiedy czasami zdejmuję sobie buty to widać to z miejsca gdzie siedzą klienci Bo po niemiecku? ![]() Kiedy studiowałam i krótko po studiach kupowałam te książki jak głupia (łączyłam przyjemne z pożytecznym - fantastyka+niemiecki ), był to jeden ze sposobów na zachowanie jako takiego kontaktu z językiem ![]() Z Kronik Wampirów mam 3 książki po niemiecku (po polsku mam wszystkie). Po niemiecku mam też kilka książek jednej z moich ulubionych autorek fantasy Marion Zimmer Bradley - między innymi moją ukochaną książkę Mgły Avalonu, po polsku też ją mam ![]() Karolina, zapomniałam wcześniej napisać - podziwiam Cię za chodzenie w takich szpilach bo ja nie potrafiłabym utrzymać w takich równowagi a co dopiero w nich chodzić ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Sobecka (plus inne oszołomy) chyba już naprawdę nie ma się czym zajmować http://muzyka.interia.pl/pop/news/ra...ala,1694961,50 |
||
|
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
nie umiem chodzic na obcasach, jak mam isc na studniówke? xD
ostatnio kupiłam butki na koturnach
|
|
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie umiem ale o dziwo przetańczyłam studniówkę w butach na obcasach i nawet specjalnie mnie nogi nie bolały
![]() Tzn nie obyło się bez masażu stóp - robionego oczywiście przez TŻ'a ![]() Rany, ile to już lat z tym samym chłopem |
|
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja zginam kolana jak chodzę
|
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z kolei chodzę na sztywnych
|
|
|
|
|
#697 | |
|
|
Cytat:
, ale u mnie nie widać ![]() NK, kup buty nie na szpilce tylko na grubszym obcasie i niekoniecznie takie na maksa wysokie. W takich do 8 cm idzie wytrzymać
|
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja nawet w tych na słupku tak chodzę
cienkie szpilki nawet mi się nie podobają, 8 cm to dla mnie max wysokie ja na takich do 5 cm słupkach nie umiem ładnie chodzic
|
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko w koturnach potrafię chodzić
|
|
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
w koturnach tez mogę wyjsc bez robienia z siebie kretynki
|
|
|
|
|
#701 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
He, a ja ją miałam czy nie miałam ? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jeździłam przez pewien czas skuterem do pracy. Rzeczywiście - frajda. Tylko problem z ciuchami i fryzurą . W pracy wkładałam "garnitur", to można było wytrzymać, ale po zdjęciu hełmu - masakra. Ale i tak lepiej niż rowerem . A raz się wywaliłam, pośliznąwszy się na mokrych liściach. To gorsze niż lód .Cytat:
Nie wyobrażam sobie jak można uczyć się czegoś, czego się nie lubi i nie rozumie ?! Mnie np. fizyki nikt by nie nauczył. Nie dociera do mnie . Tak jak i niektóre działy matematyki. Cytat:
Rzeczywiście taki dobry i nie szczypie ?! Cytat:
![]() Powiedz, że żartujesz Cytat:
Dobre ! To się ucz . Bożesztymój, jak ja prawie sikam ze śmiechu jak widzę taką aparatkę na wysokich obcasach, maszerującą bocianim krokiem . A widok to nagminny . Kompletny brak krytycyzmu w odniesieniu do własnej osoby. Ja wiem, że nie umiem nosić apaszek i szalików - to nie noszę. Jak mi jest zimno - wkładam sweter z golfem. Dzisiaj czeka mnie makabryczny dzień - dwa ciasta piekę. Po raz pierwszy. Szarlotkę i sernik . Hłe, hłe, hłe ! Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale zawzięłam się . Miłego dnia |
|||||||
|
|
|
|
#702 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Super jak Ci poszlo? ![]() Cytat:
![]() A ja sie chyba nie chwalilam ze ostatnio prawie zaliczylam glebe w innych butach, tez bardzo niskich jakos tak mi sie nogi zachwialy na parkiecie i polecialam, dobrze ze sie sciany zlapalam i malo osob to widzialo ![]() to kup dluga sukienke i buty na koturnach zeby nie bylo widac ![]() wstalam o 4.50 bo nie moge spac, chora jestem i nawet zęby mnie bola od przeziebienia, nie wiem czemu
|
|
|
#703 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też Cytat:
![]() Oglądasz "przepis na życie?" Wg jednej z bohaterek te dwa ciasta są najbardziej dietetyczne ![]() Cytat:
A co do jazdy-spoko nawet myślałam,że nie wyjadę z parkingu,ale w nikogo nie wjechałam, nikt na mnie jeszcze nie trąbił Zapominam o lewym lusterku, nie dociskam sprzęgła,ale jak to Seba powiedział "Pamiętaj,że zaczynasz"
Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?". ![]() Edytowane przez ImmortalLover Czas edycji: 2011-09-15 o 09:47 |
|||
|
|
|
|
#704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hardkor ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
![]() no chyba nie mogę scierac naskórek przy odciskach? jak go zetre to nie bd jeszcze gorzej ![]() temat musze wybrac sama, pojęcia nie mam jakie są łatwiejsze ![]() nauczyciel pomaga przy pisaniu pracy jak? dlatego pomykam w trampkach ![]() jak to nie umiesz nosic szalików ![]() Imm ja mam problemy ze szprzęgłemn |
||
|
|
|
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Chyba miałaś mieć ale w końcu nie kupiłaś bo jakoś wtedy na allegro nie było
![]() Czemu? ![]() Może źle się wyraziłam, praca z ludźmi jest ok (chociaż czasami doprowadzają mnie do szału Cytat:
![]() Mówisz o Nergalu czy o Sobeckiej? No ale jak będziesz zginać w kolanach to Twoje seksowne nóżki wcale nie będą wyglądały seksownie ![]() |
|
|
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
no to zdjemę buty i będzie sexi xD
|
|
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
A partner zrobi Ci masaż
|
|
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
ooo to to
![]() dopada mnie jakas jesienna depresja
|
|
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Nie daj się depresji
Oglądam powtórkę Voice of Poland bo nie oglądałam ostatniego odcinka i znowu mam tę myśl "Kurde, jaki Nergal ma zaje..sty uśmiech!"
|
|
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
ze mnie taki melancholik, ktoremu zawsze cos musi nie pasowac
|
|
|
|
|
#711 | ||||||
|
|
Cytat:
A szlifa też zaliczyłam, jak prawdziwy kierowca jednośladów ![]() Cytat:
] czy umiejętność rozpoznawania noży to tokarek [a jak, musiałam obcykać te wszystkie skrawaki na blachę] albo jeszcze inne badziewie typu właśnie fizyka? A takie przedmioty niestety miałam na studiach. Zamiast uczyć tego, co faktycznie potrzebne - czyli specjalistycznej wiedzy. Powinni dać w programie naprawdę więcej godzin "zawodowych" a mniej ogólnych, takich wypełniaczy po kij komu potrzebnych.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i na wygodę bardziej stawiać trzeba, bo w takich szpilach za Yao gonić Walczę ze sobą i tłumaczę sobie, że nie potrzebuję kolejnego lakieru...
|
|
|
|
#712 | |||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
![]() Ja parę lat temu, na bal włożyłam jak zwykle buty na skórzanej podeszwie, bo w takich najlepiej się tańczy. Jakiś bezmózgi kretyn rozsypał na podłodze konfetti lub kawałki folii aluminiowej. Wlazłam na to w wirze tańca i się rypło : przejechałam na biodrze przez całą długość sali . A długa była . Do dziś pamiętam miny ludzi, odsuwających się z drogi mojego " posuwistego przejazdu" . Myśleli żem taka uwalona . A i pamiętam, że moim partnerem był mundurowy w galowym mundurze. To była dopiero frajda dla oczu jak w blasku epoletów i orderów { } stał z rozdziawioną gębą nie wiedząc co się dzieje Cytat:
Szkoda tylko, że to ze względu na chorobę. Wydobrzałaś ? Cytat:
. Cytat:
![]() Ja do dzisiejszego dnia mam durnowata przypadłość - cokolwiek zacznę robić, naciskam sprzęgło. Nikt mnie nie może tego oduczyć . O lewym lusterku to raczej pamiętam . Kontroluję w nim biały pas na osi jezdni Bardzo dobre podejście ! Wszystko inne - olać ! Cytat:
Odcisk to idzie rdzeniem / trzpieniem w głąb . Trzeba wyciąć, umiejętnie wygrzebać. Modzel to zgrubiały w jednym miejscu naskórek, mniej bolesny niż odcisk . Sposób : ścierać regularnie {każdego dnia} pumeksem lub tarką i natłuszczać. Nie ścinać . Są w drogeriach specjalne "sole" do moczenia stóp. Namoczyć stopy i ścierać, byle nie zbyt dużo. Są na te przypadłości różne preparaty "sklepowe" i "domowe". Ja w nie nie wierzę. Najlepszy preparat : dobra pedicurzystka . Cytat:
Cytat:
. Podziwiam kobity, które potrafią nosić apaszki czy ładnie ułożone szaliki. Cytat:
Cytat:
' Cytat:
No, praca w biurze i z ludźmi, to raczej rzadkość. Biuro to dla mnie kontakt z papierkami . Teraz to Ty w biurze nie pracujesz. A czy wszędzie jest wytyczony plan ?! Chyba nie . Najlepszy przykład : Wizaż . Połowa wpisów, to wpisy z pracy. Hłe, hłe, hłe ! Cytat:
Cytat:
Moim, nieskromnym zdaniem - udały się ! Podzielę się następnymi piekarniczymi wyczynami. Tymi pierwszymi poczęstuję sąsiadów i zobaczymy czy przeżyją .Cytat:
Złośliwiec ! Ty i melancholik ... Rozpuknę się !!!!Toż Ty sama kwintesencja powiedzenia : carpe diem ! Cytat:
Cytat:
Miłego dnia |
|||||||||||||||
|
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, nie umiem docisnąć...
Nergalu Mnie też... Cytat:
![]() Nas uczą jeździć na półsprzęgle,co podobno nie jest za fajnym pomysłem... Ja odległość kontroluje prawym lusterkiem Muszę się wybrać do drogerii po nowy (jak dla mnie) amtowy lakier z Golden Rose
|
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam problem z ruszaniem albo asfalt zwijam albo w ogóle nie ruszam![]() na lusterkach b.dobrze mi się jeździ ale muszę miec je perfekcyjnie ustawione ![]() ![]() ![]() to ja juz nie wiem co mam na tej pięcie od spodu, ale utrudnia mi to chodzenie, na palcach mam 5 ale akurat one mi nic nie utrudniają ![]() sie dorobiłam to zrobię dzisiaj stopom kąpiel![]() no ale wiesz nie chce się ![]() ja zazwyczaj wiążę szaliki na dekolt, na szyje to jak jest serio zimno, tez nie mam zbyt dlugiej szyi ![]() Kasiu Kasiu ze mnie trochę malancholik i trochę choleryk, jak sobie sama coś zaszyję to bd się nad sobą użalać i na cud czekać, a jak mam kogos pod ręką to biedne to stworzenie ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Asiu dostałam tusze |
|
|
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
zrobił mi się jedne wielki kołtun na łbie
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
ale lipne te tematy maturalne;/
---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- czemu? |
|
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja się cieszę, że ten dzień się skończył - miałyśmy dziś kontrolę i byłyśmy spanikowane bo ostatnia nie poszła zbyt dobrze, teraz też nie było rewelacyjnie ale lepiej niż ostatnio
![]() Jak liczyłam przy kasę przy kontrolerze to tak mi się łapy trzęsły, że mało co nie wywaliłam pliku banknotów na podłogę
|
|
|
|
|
#718 | ||
|
|
Cytat:
![]() Byle nie za daleko, bo się oko zgubi ![]() Ooo, superowo, wysmaruję komenta zatem ![]() Cytat:
![]() Zaczęłaś czytać PLO?
|
|
|
|
#719 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Odległość od / do czego ?! Dla mnie prawe lusterko mogłoby nie istnieć . Cytat:
Cytat:
Cytat:
Eeeee, to każdy tak ma . Czasem przychodzą takie chwile, że tylko żyły ciąć ... Ale to mija . A co wymodziłaś ?! Płukanka octowa rozplącze każdy kołtun . Cytat:
![]() A jaki efekt ostatniej wizyty "tajemniczego klienta" ? Cytat:
. Jaki śliczny poranek ! No - noc, bo jeszcze nie świta . Zimno, rześko , wygwieżdżone niebo . Zapowiada się ładny dzień. W sąsiedztwie wczoraj do północy muzyka rżnęła i szkło tłuki. Dzisiaj ślub i weselisko. U Was też jest taki zwyczaj - polterabend ?! Ja się tu spotkałam z czymś takim po raz pierwszy. Prawie cała wieś leci, tłucze butelki i inne szkło . Gorzały i żarcia na krzywy ryj dostają, muzyka gra, a młoda para i ich rodzice, zamiast przed ciężkim dniem i nocą odpocząć, sprzątają to szkło do rana. Ja piórkuję ! Ciasta smaczne - tak orzekli degustatorzy. Na mój gust - zbyt mało jabłek w szarlotce. Dałam na blachę dwa litry musu jabłkowego. Trzeba trzy albo i jeszcze więcej. No i dodałam połowę cukru, niż to przepis nakazywał. I dobrze, nie było takie słodkie. W serniku też małe zmiany trzeba poczynić. Ja do sera dodałam oleju i mleka, coby mokry był. Następnym razem spróbuję dodać śmietany. Miłego dnia |
||||||
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie, nie mam kiedy wybrać się do Empiku
![]() Niezbyt dobrze, podobno za dużo gadam o kosztach ![]() Następnymi proszę się podzielić ![]() Padłam wczoraj o 22ej |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.

), był to jeden ze sposobów na zachowanie jako takiego kontaktu z językiem

Po przejściu 10 metrów można zgubić fleki, a obcasy są w opłakanym stanie.

!!!!