Włosomaniaczki cz. VIII - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-12, 22:30   #661
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Poważnie są takie fajne? Pamiętam, że kilka mi się podobało

Edit. Ta mi się podoba http://allegro.pl/miss-anny-cienie-p...804790922.html i jeszcze ta http://allegro.pl/miss-anny-cienie-p...804790916.html
Naprawdę są fajne i wyglądają jak na foto.
Mam tą z pierwszej aukcji, zestaw 01. Jest taka słitaśna
Pieję nad nią z zachwytu...
Jak znajdę chwilę jutro, to może co zmaluję, ale aż mi szkoda psuć wzorki

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 22:34   #662
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Naprawdę są fajne i wyglądają jak na foto.
Mam tą z pierwszej aukcji, zestaw 01. Jest taka słitaśna
Pieję nad nią z zachwytu...
Jak znajdę chwilę jutro, to może co zmaluję, ale aż mi szkoda psuć wzorki
I bez problemu nabiera się pędzelkiem? Bo nie wyglądają

Właśnie skorzystałam z empikowej promocji 3 książki z działu fantastyka w cenie 2 Wszystkie z Fabryki Słów - tak jakoś wyszło
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-12, 23:04   #663
'Estelle'

Cytat:

Właśnie skorzystałam z empikowej promocji 3 książki z działu fantastyka w cenie 2 Wszystkie z Fabryki Słów - tak jakoś wyszło
Palcem maźnęłam, ale myślę, że pędzlem nie będzie problemu

Jakie tytuły wybrałaś?
Może Pana Lodowego Ogrodu?

Stary 2011-09-13, 04:19   #664
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Zaczynam jazdy od środy jak ja niby mam od razu wyjechać z parkingu na ruchliwą ulicę jak ja ledwo wiem jakie są pedały?!
Dasz radę ! Jak ja, król debili, dałam radę, to Ty tym bardziej . Jak mus to mus !
Pierwszą rzeczą, którą zrobiłam, to kupiłam na Allegro "zielone listki" i się okleiłam. Już chciałam je zdjąć, ale pomyślałam : a po co ?! Takiego komfortu jazdy jeszcze nigdy nie miałam : puszczają mnie z podporządkowanych { i to z ukłonem}, zachowują w czasie jazdy duży odstęp, a nie jak innym na zderzaku siedzą, na parkingach parkują w sporej odległości ode mnie itp . Nie zdejmę nigdy "zielonego listka"

Cytat:
Zwłaszcza jak był jakiś fajny.
Jako rozmówca - był fajny, bo wyjatkowo komunikatywny i sporą wiedzę posiadał {gadaliśmy na wiele tematów}, ale jako chłop - nie, zbyt rozbuchane ego.

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi Pokaż wiadomość
Imm instruktor Cię zapyta czy już keidys jezdziłas i jak bedziesz chciała to Ci nawet kierownice pokaże

Cytat:
Natomiast co do kolorówki, to - tu nie ma na zapas, bo każdy kolor jest przecież jedyny w sobie i niepowtarzalny i nie ma, że nie odpowiada
Każdy "zbieracz" tak mówi !

Cytat:
Napisane przez Estelle
się pytam, czemu ja Twojego numeru jeszcze nie mam???

Poleciał ...

Cytat:
Napisane przez Estelle
O mammmmmma miiiiiiiaaaaa!!! Jakież one są cudowne!!!
A te różo - czerwienie to co ? Róże czy też cienie ?

Cytat:
Napisane przez Estelle
Hehehehe, ale Kasia pisała, że cienie mają słabe
Wy tam na mnie nie zwracajcie uwagi . Nakładacie cienie na jakieś bazy czy też inne ustrojstwa, a ja tylko na podkład. Efekt może być inny. Ale rzeczywiście - u mnie z kolorem było bardzo słabiutko, do tego szybko znikał.

Cytat:
A no właśnie - na jakieś takie tłustawe wyglądają.

Psiapsiółka - zazdrośnica już się odobraziła . Wczoraj, koło południa już dzwoniła, witając mnie słowami : kochanie, co u ciebie. Dzisiaj rano miałam wiadomość, że dzwoniła do mnie też około 22-giej, ale, że u mnie ciężko z zasięgiem - nie odebrałam. Przetrzymam Ją ździebełko i co najmniej do czwartku nie zawitam u Niej. Gwarantuję, że już jutro będą alarmujące telefony.

Jezusiczku, ale pełnia ! Księżyc tak świeci, że mam jasno w domu .

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-13, 09:42   #665
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Imm instruktor Cię zapyta czy już keidys jezdziłas i jak bedziesz chciała to Ci nawet kierownice pokaże
Hahaha aż tak to nie chcę jego pomocy
Cytat:

Nic nie bój. Ja zaczynałam tak samo - pierwszy raz za kółkiem i od razu w miasto I powiem Ci, że spoko, bardzo dobrze sobie poradziłam i nawet instruktor powiedział, że jak na świeżaka, to spoko i będzie ze mnie kierowca [kij z tym, że kursu ostatecznie nie skończyłam, ale to już grubsza historia]. Na parkingu trochę poćwiczysz przekładanie biegów i jazda. Wbrew pozorom nie jest trudno
Ten parking to raczej na krawężniku jest

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Dasz radę ! Jak ja, król debili, dałam radę, to Ty tym bardziej . Jak mus to mus !
Pierwszą rzeczą, którą zrobiłam, to kupiłam na Allegro "zielone listki" i się okleiłam. Już chciałam je zdjąć, ale pomyślałam : a po co ?! Takiego komfortu jazdy jeszcze nigdy nie miałam : puszczają mnie z podporządkowanych { i to z ukłonem}, zachowują w czasie jazdy duży odstęp, a nie jak innym na zderzaku siedzą, na parkingach parkują w sporej odległości ode mnie itp . Nie zdejmę nigdy "zielonego listka"
Jak mi w ogóle ojciec będzie dawał auto Bo gdybym miała wypadek najpierw zapytałby o auto a nie o mnie;p

Matko, znwou słońce, a ja znowu do Krakowa muszę jechać

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-13, 14:40   #666
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Kasiu jakie zielone listki?

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-13, 17:57   #667
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie tytuły wybrałaś?
Może Pana Lodowego Ogrodu?
Dla TŻ'a Renegat i Nikt Kozakowej a dla mnie właśnie Pan Lodowego Ogrodu - wreszcie przeczytam

Cytat:
Wy tam na mnie nie zwracajcie uwagi . Nakładacie cienie na jakieś bazy czy też inne ustrojstwa, a ja tylko na podkład. Efekt może być inny. Ale rzeczywiście - u mnie z kolorem było bardzo słabiutko, do tego szybko znikał.
A czemu bazy nie kupisz?

Cytat:
Takie http://motoryzacja.interia.pl/prawo_...h,1249914,3461

Dziewczyny, ja to jestem jakaś nienormalna... kupiłam w sobotę paletkę z Inglota i już kombinuję, że akurat w tę sobotę też tam będę to kupię kolejną... No normalnie niewyżyta zakupoholiczka
Stary 2011-09-13, 18:06   #668
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Dla TŻ'a Renegat i Nikt Kozakowej a dla mnie właśnie Pan Lodowego Ogrodu - wreszcie przeczytam

A czemu bazy nie kupisz?

Takie http://motoryzacja.interia.pl/prawo_...h,1249914,3461

Dziewczyny, ja to jestem jakaś nienormalna... kupiłam w sobotę paletkę z Inglota i już kombinuję, że akurat w tę sobotę też tam będę to kupię kolejną... No normalnie niewyżyta zakupoholiczka
bajer

ja klikłam właśnie białą glinke w paście

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-09-13, 18:12   #669
'Estelle'

Cytat:

Co za samokrytyka , rozwaliłaś mnie tym stwierdzeniem

Cytat:
Każdy "zbieracz" tak mówi !
Zgadza się, ale wiesz, to już inna kategoria, nie to, co "nie pasuje, ale będę używać"
Cytat:
Poleciał ...
Dziękuję

Cytat:
A te różo - czerwienie to co ? Róże czy też cienie ?
Wszystko cienie, ale pewnie nic nie stoi na przeszkodzie, żeby na policzki używać Tylko one raczej z tych błyszcząco-perłowych.

Cytat:
A no właśnie - na jakieś takie tłustawe wyglądają.
Jeszcze nie zdążyłam ich dzisiaj przetestować [Ueru wyjątkowo aktywne], ale z tego, co maziałam wczoraj, to takie normalne. Jak zaznajomię się z nimi bliżej, to na pewno dam znać.

Cytat:
Psiapsiółka - zazdrośnica już się odobraziła . Wczoraj, koło południa już dzwoniła, witając mnie słowami : kochanie, co u ciebie. Dzisiaj rano miałam wiadomość, że dzwoniła do mnie też około 22-giej, ale, że u mnie ciężko z zasięgiem - nie odebrałam. Przetrzymam Ją ździebełko i co najmniej do czwartku nie zawitam u Niej. Gwarantuję, że już jutro będą alarmujące telefony.
To dobrze, że tak szybko jej przeszło

Stary 2011-09-13, 18:28   #670
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra jesteś
Stary 2011-09-13, 18:49   #671
'Estelle'

Cytat:
A wiesz, że PLO ma 3 tomy i jeszcze czwarty "się pisze"?
To teraz musisz popędzić do Epiku jeszcze raz i dokupić dwa kolejne tomy plus Nocarza dla TŻ'ta [bo Kozakowej książki to też taka trylogia].
Cytat:
Kup Miss Anny i nie kombinuj
No i taniej będzie

Stary 2011-09-13, 19:43   #672
niby nic
Zakorzenienie

Dobry wieczor

Oczywiscie polowa wiadomosci mi sie nie pocytowala

odp na to co pamietam

NK, a kiedy masz studniowke? mysle ze jak miesiac wczesniej zaprosisz to bedzie ok, bo w koncu chlopak nie musi isc do kosmetyczki, fryzjera, szukac kiecki, dodatkow itd i jak za niego placisz to kasy zbierac nie musi chyba ze na flaszke

Asiu, zycie studenckie mialabym tez za rok

Cytat:
Czyś Ty się z głupim na głowy pomieniałaś ?! Ten kto przerwał naukę, zrobił sobie tzw. odpoczynek i poszedł do pracy, najczęściej już do nauki nie wracał . Nie chciało mu się { !!! } . Miałam tego liczne przykłady wśród znajomych. Do takiego powrotu, to potrzeba hartu ducha i samozaparcia takiego, jakie mieli budowniczowie magistrali bajkalsko amurskiej. Trzeba iść za ciosem .
Nie chcesz studiować, to nie studiuj i pracuj. Teraz jest jakaś dziwna psychoza na studiowanie. Tak samo jak na uzyskanie rozmiaru "32". Ale jeśli masz zamiar studiować, nie rób sobie żadnych przerw. Najwyżej po pierwszym roku zmienisz kierunek. Chyba można ?!
No tak zmienic mozna tak że musze poprawic mature i isc od 1 roku na nowe studia przeniesc sie nie mozna, jednynie moze jakies oceny udaloby sie przepisac jakby sie dogadalo z profesorkami

a co do psychozy studiowania to kazdy chce miec jakis zawod i mysli przyszlosciowo, bo nie kazdy chce pracowac cale zycie w budce z kebabem albo nalewac piwo jak ma szanse (ale nie jest powiedziane ze tak bedzie) miec wyzsze wyksztalcenie i jakas lepsza, rozwojowa prace

Ja wiem ze wszystko ma swoje plusy i minusy i moze mi byc ciezko wrocic do nauki

Cytat:
[COLOR=Purple][I]Pytałaś o wrażenia - skleroza - całkiem ładnie matuje ale nie jest to płaski mat, nie bieli, skóra jest wygładzona
Pokazesz o czym mowicie?

Cytat:
Napisane przez loveyouamy Pokaż wiadomość
Joanna, mam 20 lat, studiuję chemię póki co mam jeszcze wakacje, więc się nudzę mam wspaniałego psa.
jakies pytania może macie?
Czesc

Cytat:
loveyouamy

dziewczyny, ale jak założę konto przez internet, nie mając tego banku u siebie w miescie to w razie czego bd musiała jezdzic do innego miasta... troche lipnie
a masz wplatomaty i bankomaty u siebie? bo zeby nie bylo tak ze Ci zliwiduja bo bez tego to jak bez reki

Cytat:
Napisane przez loveyouamy Pokaż wiadomość
lubię, lubię, chociaż zwykle kończy się na tym, że kupię, użyję raz i koniec chociaż częściej kupuje różne dodatki, typu pierścionki itd, często w H&M, bo tam mi się podobają a w przyszłą niedzielę czekają mnie porzadne zakupy

czytałam
a fotki psa w załączniku
sliczny psiak

Cytat:
Każdy ma inny gust - i bardzo dobrze

Z wczorajszej wizyty w Rossmannie - strasznie kusił mnie pędzel do pudru Ecotools (u mnie jeszcze ich nie ma) ale stwierdziłam, że za 3 dychy na razie nie kupię. Poza tym mam mnóstwo innych pędzli
mam pedzel do cieni z ecotools ale taki sredni jest, tzn miekki, ale duzy strasznie za to ten z essence jest fajny i tylko 6zl

Cytat:
Wczoraj moja Psiapsióła miała coś ładnego na paznokciach. Prawdziwa perła cudniasta ! Nie zapytałam co to, bo się pożarłyśmy .
Czasowo . Przejdzie i Jej i mnie . Pewnie zapytacie : o co ?! Ona ma, jakby to delikatnie ująć - dziwny charakterek. Między innymi jest straszliwie o mnie zazdrosna. Ma być jedna jedyna w moim życiu, a co najmniej - ma być na pierwszym miejscu. Ja siedzę przy stoliku z rezerwacją {a jak !}, a że wczoraj dużo ludzi przylazło {piękna pogoda} i cały taras był zajęty, dosiadł się do mnie facet . A że był sympatyczny zaczęliśmy gadać. Tak o wszystkim i o niczym. A Ona latała wte i wewte, klientów obsługując i od czasu do czasu przysiadała się na papierosa. I co ... Wielka obraza i opieprz, taki, że mi buty z nóg prawie spadły pod tytułem : jak ja mogę ją lekceważyć i z innymi gadać. Tak się obraziła {wściekła }, że mi szczęka opadła. Na takie dictum wstałam i pojechałam do domu, nie zapytawszy co to za lakier. Ale już wieczorem SMS-a z "dobranoc" dostałam. Przeszło . Nie odpowiedziałam . A co - też wrednawa jestem.
Znam to doskonale tylko u mnie i mojej kolezanki to jest tak ze jak ja rozmawiam z jakims chlopakiem to ona juz zazdrosna bo ja mam wieksze powodzenie itd taka chora rywalizacja troche

A i dzieki Kasiu za polecenie tego Bialego Jelenia faktycznie dobrze zmywa makijaz, poza oczami ale mojej tapety z oczu chyba zaden zel nie domyje i tak

I w ogole to jestem zakupoholiczka wydalam prawie wszystkie 'luzne' pieniadze jakie mialam, dobrze ze na koncie jeszcze sa ale dorwalam dzisiaj buty nude tylko oczywiscie po przyjsciu do domu schowalam, zeby mama narazie nie widziala ze kolejne kupilam i tez bardzo 'niskie'

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-13, 19:54   #673
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
A wiesz, że PLO ma 3 tomy i jeszcze czwarty "się pisze"?
To teraz musisz popędzić do Epiku jeszcze raz i dokupić dwa kolejne tomy plus Nocarza dla TŻ'ta [bo Kozakowej książki to też taka trylogia].
Wiem Nocarza TŻ już ma więc dokupiłam mu 2 pozostałe w ramach prezentu urodzinowego i imieninowego a Pana w gratisie dla siebie
Promocja jest do 20go chyba więc jeszcze mam trochę czasu

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Pokazesz o czym mowicie?
O tym http://cgi.ebay.pl/SKINFOOD-Peach-Sa...item4aa30dc528

Cytat:
mam pedzel do cieni z ecotools ale taki sredni jest, tzn miekki, ale duzy strasznie za to ten z essence jest fajny i tylko 6zl
Ale wiesz, ten pędzel do pudru jest taki faaajny

Cytat:
A i dzieki Kasiu za polecenie tego Bialego Jelenia faktycznie dobrze zmywa makijaz, poza oczami ale mojej tapety z oczu chyba zaden zel nie domyje i tak
To jaką Ty masz tapetę pod oczami, że nic Ci tego nie zmywa?
Ja ostatnio byłam w szoku jak spróbowałam zmyć makijaż oczu (cienie, tusz itd) żelem z Biedronki i wszystko bez problemu zlazło

Cytat:
I w ogole to jestem zakupoholiczka
Jak ja się cieszę, że nie jestem sama
Stary 2011-09-13, 20:09   #674
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem Nocarza TŻ już ma więc dokupiłam mu 2 pozostałe w ramach prezentu urodzinowego i imieninowego a Pana w gratisie dla siebie

O tym http://cgi.ebay.pl/SKINFOOD-Peach-Sa...item4aa30dc528

Ja ostatnio byłam w szoku jak spróbowałam zmyć makijaż oczu (cienie, tusz itd) żelem z Biedronki i wszystko bez problemu zlazło

Jak ja się cieszę, że nie jestem sama
drogi troche ten puder

no ja nie wiem, ale ja ogolnie oczy mocno maluje tzn eyeliner, kredka na dolna powieke, rzesy ze 2 razy tuszuje i nic mi nie zmywa nigdy oczu, ani micel z biedronki, ani zel z vichy ani bialy jelen tzn jak najpierw mleczka uzyje a potem zelu to w miare zejdzie

Stary 2011-09-13, 20:12   #675
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
drogi troche ten puder

no ja nie wiem, ale ja ogolnie oczy mocno maluje tzn eyeliner, kredka na dolna powieke, rzesy ze 2 razy tuszuje i nic mi nie zmywa nigdy oczu, ani micel z biedronki, ani zel z vichy ani bialy jelen tzn jak najpierw mleczka uzyje a potem zelu to w miare zejdzie
Drogi bo dolar poszedł w górę - jak zobaczyłam dzisiejszy kurs dolara to od razu odechciało mi się zakupów na ebayu i iherbie
Puder jest bardzo drobno zmielony i wystarcza niewiele do oprószenia twarzy

Ja też lubię mocny makijaż ale niestety mogę sobie na niego pozwolić tylko w weekendy
Stary 2011-09-13, 20:12   #676
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry wieczor

Oczywiscie polowa wiadomosci mi sie nie pocytowala

odp na to co pamietam

NK, a kiedy masz studniowke? mysle ze jak miesiac wczesniej zaprosisz to bedzie ok, bo w koncu chlopak nie musi isc do kosmetyczki, fryzjera, szukac kiecki, dodatkow itd i jak za niego placisz to kasy zbierac nie musi chyba ze na flaszke

No tak zmienic mozna tak że musze poprawic mature i isc od 1 roku na nowe studia przeniesc sie nie mozna, jednynie moze jakies oceny udaloby sie przepisac jakby sie dogadalo z profesorkami

a co do psychozy studiowania to kazdy chce miec jakis zawod i mysli przyszlosciowo, bo nie kazdy chce pracowac cale zycie w budce z kebabem albo nalewac piwo jak ma szanse (ale nie jest powiedziane ze tak bedzie) miec wyzsze wyksztalcenie i jakas lepsza, rozwojowa prace

Ja wiem ze wszystko ma swoje plusy i minusy i moze mi byc ciezko wrocic do nauki

Pokazesz o czym mowicie?

Czesc

a masz wplatomaty i bankomaty u siebie? bo zeby nie bylo tak ze Ci zliwiduja bo bez tego to jak bez reki

sliczny psiak

Znam to doskonale tylko u mnie i mojej kolezanki to jest tak ze jak ja rozmawiam z jakims chlopakiem to ona juz zazdrosna bo ja mam wieksze powodzenie itd taka chora rywalizacja troche

I w ogole to jestem zakupoholiczka wydalam prawie wszystkie 'luzne' pieniadze jakie mialam, dobrze ze na koncie jeszcze sa ale dorwalam dzisiaj buty nude tylko oczywiscie po przyjsciu do domu schowalam, zeby mama narazie nie widziala ze kolejne kupilam i tez bardzo 'niskie'
ale wiesz, wcale nie musi się zgodzic i szukac na ostatnią chwile z lajta lipnie

wpłatomaty? bankomaty raczej tak, nie wiem jak z jakimis wpłatomatami

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-09-13, 20:56   #677
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Drogi bo dolar poszedł w górę - jak zobaczyłam dzisiejszy kurs dolara to od razu odechciało mi się zakupów na ebayu i iherbie
Puder jest bardzo drobno zmielony i wystarcza niewiele do oprószenia twarzy

Ja też lubię mocny makijaż ale niestety mogę sobie na niego pozwolić tylko w weekendy
a mi o dziwo nikt uwagi nie zwrocil ze za mocny makijaz wiec sie nie przejmuje

Cytat:
ale wiesz, wcale nie musi się zgodzic i szukac na ostatnią chwile z lajta lipnie

wpłatomaty? bankomaty raczej tak, nie wiem jak z jakimis wpłatomatami
we wplatomacie wplacasz kase, cos jak bankomat tylko zamiast wyciagac pieniadze to je tam wkladasz

Stary 2011-09-13, 21:21   #678
'Estelle'

Cytat:
No tak, ale niestety mogłabyś wpaść w pułapkę, że wolałabyś dalej pracować a nie studiować, tudzież odpodobałby Ci się kierunek studiów i wolałabyś znowu gdzieś indziej... Tak sobie gdybam tylko

Cytat:
Zawsze może mamie wpłacić a potem przelewem na własne konto. A wypłacić można wszędzie chyba, tyle, że wtedy prowizja...

Cytat:
One faktycznie są jakieś duże. Jak zobaczyłam zestaw, a w szczególności pędzel do blendowania, to się przeraziłam Generalnie stwierdziłam, że im się funkcje pędzli pomieszały , ale jak już zaczęłam się malować, to w sumie dało radę robić tak, jak były podpisane

Cytat:
Hahaha, nie Ty jedna, jak zapewne sama wiesz

Poka szpile
Cytat:

Dokup koniecznie, póki jest okazja
Jak zaczniesz czytać PLO, to się nawet nie zorientujesz, kiedy skończysz 3 tom. Książka jest masakrycznie dobra, a te fantasy-horror klimaty...

Powinna być lekturą zamiast Chłopów albo Krzyżaków
Byłaby chyba najbardziej poczytną książką ever i uczniowie sięgaliby po nią z przyjemnością.

Teraz czekam na ostatnią część i siedzę jak na szpilkach; miała być na jesieni, ale jeszcze nie wpłynął rękopis
Pocieszam się tylko, że i tak przeczytam ją trochę wcześniej
Cytat:
Ale masz chyba jakiś pędzel co pudru z Eco? W tych zestawach?
Cytat:
U mnie generalnie tapeta dobrze schodzi o ile nie nałożę żelowego eyelinera Essence. To dopiero szpachla. Nawet dwufazówka ciężko go rusza. Chociaż zauważyłam ostatnio, że da radę micelem Ziai [Jaśmin]. Bo micele Eveline nie ruszały go wcale...

Ale i tak po zwykłym myciu twarzy żelem polecam przetrzeć oczy jakimś zmywaczem. Wydawać się może, że makijaż zszedł dobrze, a na waciku zostaje jeszcze mnóstwo tuszu.

Stary 2011-09-13, 21:25   #679
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:

Teraz czekam na ostatnią część i siedzę jak na szpilkach; miała być na jesieni, ale jeszcze nie wpłynął rękopis
Pocieszam się tylko, że i tak przeczytam ją trochę wcześniej
Ty to chyba za dobrze masz

Cytat:
No niby tak ale ten pojedynczy jest większy

Cytat:
U mnie generalnie tapeta dobrze schodzi o ile nie nałożę żelowego eyelinera Essence. To dopiero szpachla. Nawet dwufazówka ciężko go rusza. Chociaż zauważyłam ostatnio, że da radę micelem Ziai [Jaśmin]. Bo micele Eveline nie ruszały go wcale...
U mnie żelowy eyeliner bez problemu domywa dwufazówka Ziai
Stary 2011-09-13, 22:10   #680
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, ale niestety mogłabyś wpaść w pułapkę, że wolałabyś dalej pracować a nie studiować, tudzież odpodobałby Ci się kierunek studiów i wolałabyś znowu gdzieś indziej... Tak sobie gdybam tylko

Zawsze może mamie wpłacić a potem przelewem na własne konto. A wypłacić można wszędzie chyba, tyle, że wtedy prowizja...

One faktycznie są jakieś duże. Jak zobaczyłam zestaw, a w szczególności pędzel do blendowania, to się przeraziłam Generalnie stwierdziłam, że im się funkcje pędzli pomieszały , ale jak już zaczęłam się malować, to w sumie dało radę robić tak, jak były podpisane

Hahaha, nie Ty jedna, jak zapewne sama wiesz

Poka szpile

[/I]Dokup koniecznie, póki jest okazja
Jak zaczniesz czytać PLO, to się nawet nie zorientujesz, kiedy skończysz 3 tom. Książka jest masakrycznie dobra, a te fantasy-horror klimaty...

Powinna być lekturą zamiast Chłopów albo Krzyżaków
Byłaby chyba najbardziej poczytną książką ever i uczniowie sięgaliby po nią z przyjemnością.

[/COLOR] Pocieszam się tylko, że i tak przeczytam ją trochę wcześniej

Ale i tak po zwykłym myciu twarzy żelem polecam przetrzeć oczy jakimś zmywaczem. Wydawać się może, że makijaż zszedł dobrze, a na waciku zostaje jeszcze mnóstwo tuszu.
wstawilam https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=110832
tylko u mnie zdjecie jest bardzo zniekształcone i te buty wygladaja jak klocki, u was powinny wygladac normalnie

Stary 2011-09-13, 22:17   #681
NaKrawedzi
Zakorzenienie

nigdy nie widziałam w zyciu żadnego wpłatomatu
zresztą co ja bym miała wpłacac, raczej wypłacac i przelewac, wypłate i tak dostaję na konto

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-09-13, 23:19   #682
'Estelle'

Cytat:
Ty to chyba za dobrze masz

U mnie żelowy eyeliner bez problemu domywa dwufazówka Ziai
No może i za dobrze, ale kurde czasu brak
Pamiętam, jak w szpitalu w oczekiwaniu na Yao w nocy na telefonie trzecią część czytałam, jeszcze przed korektą
Myślałam, że Grzędowicz wyrobi się przed Ueru, to znowu miałabym co czytać, ale nie dał rady... i cały czas przesuwa termin doręczenia rękopisu. a to jedna z najbardziej oczekiwanych premier tej jesieni.

A której dwufazówki używasz? Sopockiej?
Ostatnio kupiłam tą bawełnianą Bielendę i chyba jest tak dobra, jak osławione awokado.
Cytat:
wstawilam https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=110832
tylko u mnie zdjecie jest bardzo zniekształcone i te buty wygladaja jak klocki, u was powinny wygladac normalnie
Boskieeeee
Dotychczas jakoś nie interesowały mnie buty nude, ale te mnie powaliły na kolana po prostu. Moja chcieć takie!!! Tylko jeszcze nie wiem, gdzie w nich pójdę...

Chętnie założyłabym takie do pracy [i w ogóle szpilki], tylko ból polega na tym, że strasznie bym je zniszczyła, bo mam drogę wyłożoną niepolerowanym brukiem Po przejściu 10 metrów można zgubić fleki, a obcasy są w opłakanym stanie.

Co nie zmienia faktu, że chcę
W ogóle mam ochotę na takie platformy.

Stary 2011-09-14, 05:29   #683
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Matko, znwou słońce, a ja znowu do Krakowa muszę jechać
I co, załatwiłaś mieszkanie ?

Cytat:
"Początkujący kierowca " { z prawem jazdy od wielu lat },

Cytat:

Jak ja Wam zazdroszczę tego czytania. Kiedyś połykałam książki, a teraz ... Szkoda mówić . Oślepłam i nawet przeczytanie gazety jest dla mnie wyczynem. Dobrze, że jeszcze monitor widzę .

Cytat:
Napisane przez Finlora
A czemu bazy nie kupisz?

Miałam bodajże dwie, ale jakoś mi nie leżały. Nakładam podkład na całą twarz i jest też ok.

Cytat:
Napisane przez Finlora
Takie

Mam ładniejsze - L1
http://moto.allegro.pl/przyssawka-zi...819149868.html

Cytat:
Co za samokrytyka , rozwaliłaś mnie tym stwierdzeniem
Toż to najprawdziwsza prawda. Nienawidzę prowadzić auta ! Dla mnie równa się to co najmniej trzem szychtom w kopalni. Ale jak mus, to mus !

Cytat:
Napisane przez Estelle
Zgadza się, ale wiesz, to już inna kategoria, nie to, co "nie pasuje, ale będę używać"
No tak, kategoria zupełnie z innego bieguna.

Cytat:
Napisane przez Estelle
To dobrze, że tak szybko jej przeszło
To było do przewidzenia .

Cytat:
Dobra jesteś
A jak - każda metoda jest dobra

Cytat:
mysle ze jak miesiac wczesniej zaprosisz to bedzie ok
A jak właśnie TEN będzie już zajęty ?! Ja zaklepałabym wcześniej .

Cytat:
Napisane przez niby nic
a co do psychozy studiowania to kazdy chce miec jakis zawod i mysli przyszlosciowo
Tu bym dyskutowała, co nie znaczy, ze chcę Cię odwieść od zamysłu studiowania. W żadnym przypadku.
Kiedyś, kiedy to tytuł "magister", miał większą rangę, był to jakiś status . Ale teraz ?! W/g mnie tytuł ten został zdeprecjonowany do granic możliwości. "... mieć jakiś zawód i myśli przyszłościowo ..." - toż magistry na kasie w marketach siedzą i nawet w aptece technicy pracują. A pracę szybciej hydraulik czy też elektryk znajdzie, niż magister i dochody są nieporównywalne. No chyba, że ktoś jest geniuszem i drugi dynamit wynajdzie. Ale ilu wśród obecnie studiujących jest takich geniuszy ?!

Cytat:
Napisane przez niby nic
Znam to doskonale tylko u mnie i mojej kolezanki to jest tak ze jak ja rozmawiam z jakims chlopakiem to ona juz zazdrosna
Ta "moja" jest zazdrosna o wszystkie moje inne kontakty. Ten typ już tak ma - musi być zawsze w centrum uwagi. Ale poza tym jest ok.

Cytat:
Napisane przez niby nic
To ja już nie wiem . U mnie zmywa wszystko idealnie : grubaśną warstwę podkładu, cienie i nawet z tym badziewnym tuszem HR dał sobie radę.

Cytat:
rzesy ze 2 razy tuszuje
To dużo ? Ja nad rzęsami pracuję z dziesięć minut

Cytat:
wstawilam
Jezusiczku, jakie ślitaśne

Ja już zaczęłam się rozglądać za butami śnieżnymi, ale to chyba jeszcze za wcześnie.

Cytat:
nigdy nie widziałam w zyciu żadnego wpłatomatu
No wiesz, Polska w tym temacie {jak i w wielu innych} jest jeszcze z tysiąc lat przed Chrystusem. Taki wpłatomat to dobra rzecz. Zbierasz np. te złote grosiki i idziesz raz na miesiąc z torbą, wsypujesz i masz na koncie. Mnie też taki automat ułatwiłby życie, bo nie musiałabym do kasy latać i wpłacać. "Mój" bank otworzył dopiero dwa takie ustrojstwa, w ... Warszawie.

Cytat:
Ostatnio kupiłam tą bawełnianą Bielendę i chyba jest tak dobra, jak osławione awokado.

Proszę do mnie mówić dużymi literami !

Cytat:
Napisane przez Estelle
Chętnie założyłabym takie do pracy [i w ogóle szpilki], tylko ból polega na tym, że strasznie bym je zniszczyła, bo mam drogę wyłożoną niepolerowanym brukiem Po przejściu 10 metrów można zgubić fleki, a obcasy są w opłakanym stanie.
Nosić w torbie i zmieniać w pracy.

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-14, 09:01   #684
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

Ile mniej-więcej kosztują plaetki tam?

Cytat:
ładne buciki

Cytat:
I co, załatwiłaś mieszkanie ?

W żadnym przypadku.
Kiedyś, kiedy to tytuł "magister", miał większą rangę, był to jakiś status . Ale teraz ?! W/g mnie tytuł ten został zdeprecjonowany do granic możliwości. "... mieć jakiś zawód i myśli przyszłościowo ..." - toż magistry na kasie w marketach siedzą i nawet w aptece technicy pracują. A pracę szybciej hydraulik czy też elektryk znajdzie, niż magister i dochody są nieporównywalne. No chyba, że ktoś jest geniuszem i drugi dynamit wynajdzie. Ale ilu wśród obecnie studiujących jest takich geniuszy ?!
Tak, nareszcie

Z tym się zgodzę Ogólnie z koleżanką ostatnio stwierdziłyśmy,że facetom jest lepiej znaleźc pracę. Chociażby na budowie. A ja jakbym miała podnieść jedną cegłę to by mi kręgosłup padł

jeszcze sie jazdą nie stresuję, tylko ejstem zła,że w takim miejscu mam zaczynać

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2011-09-14, 14:35   #685
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Kasiu baza lumene

mam taki odcisk na lewej pięcie, że na palcach musze chodzic, w ogóle całe nogi mam w odciskach, ale tylko ten na pięcie mnie hamuje, a w sobote impreza

temat na mature z polskiego muszę wybrac;/

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-09-14, 17:34   #686
ImmortalLover
Zakorzenienie

NK coś masz pecha ostatnio ze stopami...

Przeżyłam jazdy

Stary 2011-09-14, 17:44   #687
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ja Wam zazdroszczę tego czytania. Kiedyś połykałam książki, a teraz ... Szkoda mówić . Oślepłam i nawet przeczytanie gazety jest dla mnie wyczynem. Dobrze, że jeszcze monitor widzę .
Nie masz czego zazdrościć bo ja tylko kupuję książki a nie mam czasu czytać
Wiesz ile mam fantastyki po niemiecku? A przeczytałam może kilka...
Nawet Wywiad z wampirem mam w niemieckiej wersji. W polskiej też

Cytat:
Zdecydowanie ładniejszy
Jeśli kiedykolwiek zdecydowałabym się na zrobienie prawa jazdy to zrobię dokładnie to samo

Cytat:
Ile mniej-więcej kosztują plaetki tam?
Chodzi Ci o Inglota? Paletka pro 3 + wkłady kosztuje 34 zł a pro 5 kosztuje 54

Cytat:
mam taki odcisk na lewej pięcie, że na palcach musze chodzic, w ogóle całe nogi mam w odciskach, ale tylko ten na pięcie mnie hamuje, a w sobote impreza
Współczuję Ja o swoich odciskach nawet nie będę mówić
Stary 2011-09-14, 17:55   #688
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

Chodzi Ci o Inglota? Paletka pro 3 + wkłady kosztuje 34 zł a pro 5 kosztuje 54
Dzięki

Stary 2011-09-14, 18:01   #689
NaKrawedzi
Zakorzenienie

od bieganie po asfalcie się tak załatwiłam, a co ja poradzę, że mogę biegac po asfalcie albo w ogóle, bo lasu nie mam blisko

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-09-14, 18:18   #690
ImmortalLover
Zakorzenienie

Zdziwiło mnie to,że dzwonił do mnie właściciel tej nauki ajzdy tylko po to,żeby zapytać jak mi się jeździło

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości