|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
![]() a mi się póki co dobrze patrzy w lusterka, ale muszę miec idealnie ustawione, a strasznie się bałam tych lusterek ![]() nie pójdę do żadnego salonu i płacic nie będę, w koncu samo zejdzie ![]() tez padłam wczoraj jakos po 22
|
|
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu zrobiła mi się opryszczka - jak ja tego nienawidzę
I stwierdzam, że Vratizolin jest jednak do ![]() Szkoda, że nie poczułam nic wieczorem bo wtedy zaaplikowałabym sobie na noc pastę do zębów i po kłopocie
|
|
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia, chciałam sie uczesać przed wyjściem i kołdun wyczułam
Cytat:
![]() Nic nie wymodziłam,ale nastepnym razem spróbuję płukanki
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
nigdy nie miałam opryszczki
![]() Imm mi instruktor każe wciskać mocno sprzęgło, jak mówiłam na półsprzęgle to tylko łuk
|
|
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie na razie uczył jeździć na półsprzęgle,ale podobno na początku tak robią...
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
nie slyszałam żeby kogos uczono jezdzic na półsprzęgle, jak lekko puszczam to od razu mi instruktor zwraca uwage
|
|
|
|
|
#729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylebyśmy to zdały za 1szym razem to się liczy.Reflektuje któraś z Was na pyszne ciacho?
|
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda mi hajsu zeby zdawac kilka razy![]() ja własnie zjadłam chinskie zarcie
|
|
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
tak ostatnio kminie, że skoro używam bibułek matujących to one przeciez mogą miec w sobie talk?
Asiu testowałaś juz cos z paczki? ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- wrzuciłam do albumu zdjęcie butów,które ostatnio nabylam ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- zamówiłam sobie jeszcze ostatnio te trampki, na zwyo wyglądają tak samo jak na zdjęciu ![]() http://allegro.pl/atmosphere-czaders...797695997.html |
|
|
|
|
#732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oki - doki ! Cytat:
Ciocia Kasia ma radę na wszystko ! Hascovir pro . Cytat:
Jak sama nazwa wskazuje { } - sprzęgło służy wyłącznie do zmiany biegów . Hamulec + sprzęgło to przede wszystkim wydłużona droga hamowania . A wymiana sprzęgła to baaaaardzo droga rzecz. Trzeba cały silnik wyjmować. Jakie ?! jak z kremem to ja nie. |
||
|
|
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, bo trzeba na łuku jechać z prędkoscią jaką idzie człowiek, czyli wolniutko zeby sie wyrobic . Mój tata tez jest instruktorem mogę jego zapytać
|
|
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#735 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
za ciasta... narobiłaś mi smaka na szarlotkę ![]() Luzik mi się dziś przysnęło przy usypianiu Yao.A jakoś tak parę dni po powrocie ze szpitala z Ueru i ja i TŻ padliśmy jak mokre szmaty... przyszedł był mój małżonek do mnie o 23 i mówi, że chyba dziś to pójdziemy sobie spać [w sensie bez wieczornego czasu wolnego]. Cytat:
Tak jak Kasia pisała - Hascovir albo Antivir, ta sama substancja czynna. U mnie pasta do zębów nie działa ![]() No baaaa ![]() Cytat:
Z paczki nic jeszcze nie testowałam ![]() Nie mam czasu na pazurki , ostatnio na malowanie też nie, więc pędzelek leży odłogiem, a co za tym idzie - nie ma czego demakijażować ![]() I muszę poczytać, co z tym peelingiem zrobić, bo nie znam proporci i instrukcji obsługi ![]() Buty fajne, też chcę kupić podobne Hiehiehiehie... mnie w Inglocie kuszą jedynie lakiery. Jeśli nie uda mi się upolować tych Zoya [upatrzony sprzedający z ebaya niestety na razie jest na urlopie], to się pewnie wybiorę po nie.
|
|
|
|
#736 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
To nie żałuj pieniędzy i idź na pedicure, bo może Ci się jakaś franca przypętać . Cytat:
Zapytaj, zapytaj, to może i ja się czegoś nauczę . Też mam tą cholerną przywarę, że mi noga do sprzęgła leci, choć wiem, że to niedobrze. Jak to zwykle u mnie bywa : teoria rozmija się z praktyką. Jak za taksówkarza u sąsiadów robiłam {ich samochodem }, to dwa razy podpaliłam tarcze sprzęgła. Smród taki, że prawie z samochodu trzeba było uciekać. Na szczęście nic nie uszkodziłam. Idź, idź do Inglota, b0 czemuż masz nie iść ?! ![]() Piecz ! Jak mi - antytalentowi kucharskiemu, udało się, to każdy upiecze Cytat:
{ }Z tym spaniem, to chyba wina pogody. Ja wczoraj parę godzin w ciągu dnia przespałam. Wieczorem też nie jestem w stanie żadnego filmu obejrzeć. Zasypiam. Cytat:
Wczorajszy dzień uraczył mnie piękną pogodą. Was też ? Chciałam powalczyć z trawą, ale nie powalczyłam. Nóż od kosiarki pęknięty . Za to kaczkę upiekłam { Też zauważyłyście, że mięso straszliwie zdrożało ? U mnie np. zrazówka - 35,- zł/kg, podwawelska - 26,- zł/kg . Za głupią kaczkę zapłaciłam 50,-zł. Moja sąsiadka ma w przyszłym roku komunię syna i już szaleje . Nawet menu ma ustalone. Miała między innymi zrazy robić i zrezygnowała ze względu na cenę wołowiny. Co to będzie ... Miłej niedzieli |
|||
|
|
|
|
#737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)ooooo ![]() Mnie też ![]() Z gagaretką ![]() Cytat:
Więc zasypiałam bez problemu W ogóle mam teraz głupi nawyk zapijania wodą(wódka-zapojka-szklanka wody).Jeśli chcecie ciasta to prosz:
|
|
|
#738 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pytałam taty i mówi, że na półsprzęgle łatwiej kontrolować samochód. Codziennie jezdzą w L-kach na półsprzęgle na łuku i jeszcze żadne się nie spaliło, mówi, że od tego się raczej nie może spalić. Cytat:
![]() peeling rozrabiasz z wodą w proporcji 1:1, ja na oko rozrabiałam żeby uzyskać 'w miarę' konsystencje, wmasowujesz w twarz z 2 minutki i zmywasz rozrobiony musisz zuzyc max do 20 minutCytat:
![]() nie przepadam za ciastami, taka dziwna jestem
|
|||
|
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś chyba powinien flaszke postawić
albo chociaż szampana,NK
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
flaszke to ja stawiałam wczoraj
|
|
|
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i poszłam... To wszystko przez Ciebie ![]() Ale wrobiłam TŻ'a w ten zaległy prezent ![]() Zauważyłam, niestety. Mam wrażenie przy każdej wizycie w markecie, że wszystko drożeje, nie tylko mięso. Jesteś okropna - to ja myślę o jakiejś diecie a ona mnie ciastem kusi ![]() W lodówce mam lody wiśniowe, zaraz będziemy z TŻ'em pożerać Bardzo ![]() Jest już nowy odcinek Pamiętników, jeszcze nie oglądałam a Wy? |
|
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie oglądałam, muszę pobrac
|
|
|
|
|
#743 | |||
|
|
Kasia to widzę się taki nasz wątkowy namawiacz zrobił
![]() Cytat:
TŻ będzie piekł mufiny niedługo ![]() Wybacz Kasiu, wiem, że Tobie nie do śmiechu... Cytat:
za kaczkę ![]() Mięsa prawie wcale nie kupuję, więc nawet nie wiem, jak się sprawy mają. ![]() Ja to chcieć !!!!!!!!!!!!! Cytat:
Jak znajdę chwilkę, to przetestuję Gnoje śpią , idę tworzyć bloga ![]() Ciekawe jak tam Aga po wizycie w Łodzi
|
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
jednak bierzesz sie za tworzenie bloga?
|
|
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
I powinna za to kopa dostać
![]() Już napisała, że w Inglocie była ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Aha, zapomniałam dodać, że w moim Douglasie nowości ciąg dalszy i kupiłam obydwa pędzelki... i puder...
|
|
|
|
|
#746 | ||
|
|
Cytat:
![]() Zaraz idę po moje orzechowo-śmietankowe , dobrze, że mi przypomniałaś ![]() Utknęłam pod koniec pierwszej serii i nie mam czasu oglądać ![]() Ano wzięłam ... Tylko nie umiem nic tam zrobić zupełnie, tj. w kwestii szablonu, dodatków, nawet tła zmienić nie umiem i pewnie długo mi zajmie, zanim będzie wyglądał tak, jakbym chciała...Cytat:
Kiedy wreszcie będą w Naturze... ![]() Napisz coś o nowych nabytkach ![]() Ja tylko sztuczne rzęsy na ebayu pyknęłam
|
|
|
|
#747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Paletkę oczywiście
Nie było niestety cienia, który mi się strasznie podobał (ciemny szary wpadający w fiolet) więc wybrałam inny w zamian ale kiedyś sobie dokupię - pewnie jeszcze kiedyś będę miała okazję znaleźć się w pobliżu Inglota Bo jechać specjalnie to się nie opłaca ![]() Cytat:
Tylko muszę sobie jeszcze wyprasować bluzkę do pracy a tak mi się nie chce (prasować i iść do pracy) ![]() Cytat:
![]() Muszę sobie kiedyś sprawić jakieś sztuczne rzęsy tylko nie wiem czy będę potrafiła je dokleić ![]() Ostatnio prawie każda klientka mi mówi, że mam śliczne rzęsy, takie dłuuugie ![]() Edit. Padłam ![]() http://allegro.pl/cien-inglot-i-kore...826759260.html Przeczytajcie koniec opisu aukcji - o kosztach przesyłki - no normalnie sprzedająca mnie rozwaliła Ciekawa jestem czy ktoś się skusi, zwłaszcza na zakupy na kilku aukcjach Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-09-18 o 22:31 |
||
|
|
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szablon mam z tych podstawowych co sie wyswietlają zaraz przy zakładaniu bloga ![]() w ogóle chciałabym miec jakis nagłówek |
|
|
|
|
|
#749 | |||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
A sztuczne przykleja się łatwo, wystarczy troszkę wprawy. Cytat:
Kiedyś dziewczyny podawały linka do oryginalnych perfum wystawionych na aukcji [nota bene przez znanego na forum i często banowanego forumowicza], gdzie flaszka była w naprawdę okazyjnej cenie... a koszty wysyłki już trochę mniej Muszę zapytać mojego chłopa, on bardziej kumaty w tych sprawach, może mi wytłumaczy jak pozmieniać.
|
|
|
|
#750 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Niesmaczne ! Lizałam to zdjęcie na monitorze i lizałam . To ciasto jakieś takie bez smaku ... Cytat:
Kto i z jakiej okazji ?! Ja mam zawsze refleks szachisty . E tam, e tam ! { } { Cytat:
Ej tam ... ![]() A prezent masz i to ... dzięki mnie, bo namówiłam na pójście Cytat:
Dobre ! Ale porąbana !Lecę z psami . Miłego dnia |
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.

. 

bylebyśmy to zdały za 1szym razem 

za ciasta... narobiłaś mi smaka na szarlotkę 

, ostatnio na malowanie też nie, więc pędzelek leży odłogiem, a co za tym idzie - nie ma czego demakijażować 

i pewnie długo mi zajmie, zanim będzie wyglądał tak, jakbym chciała...
Dobre ! Ale porąbana !