Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :] - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-16, 10:42   #1591
ijaa
Zakorzenienie

Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]

Cytat:
Napisane przez martusia205 Pokaż wiadomość
dzień dobry
Czy mogę dołączyć do wątku? jakie trzeba kryteria spełnić aby móc tu się udzielać?
Witaj
Kryteriów nie mamy, ale zwyczajem wątkowym prosimy o kilka słów o sobie i przepis na coś dobrego.

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Genialny pomysł Czyli zależy wszystko od mojego początku, musi być spektakularny
Dokładnie Kochana. Wszystko w Twoich rękach.
Inaczej plan się rypnie.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 10:45   #1592
ssnowdrop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martusia205 Pokaż wiadomość
dzień dobry
Czy mogę dołączyć do wątku? jakie trzeba kryteria spełnić aby móc tu się udzielać?
kryteria? trzeba podzielić się wkupnym przepisem i powiedzieć parę słów o sobie
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 12:36   #1593
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
My właśnie jestesmy w Hiszpanii na Costa Bravo i od dzisiaj zaczynamy wygrzewanie sie. Niestety dopadł mnie @ i z kąpieli nici. U mnie to jest dziwne bo ile razy jestem nad morzem tyle razy jest @. Np teraz o 2 tygodnie za wczesnie. Ale widocznie te modele tak mają . Do tego czasu bylismy w Paryzu i Lourdes. Przezycia niezapomniane.
@ - a to małpa!
Super, że sobie odpoczywacie! Nałapcie słonka i przywieźcie do PL, bo u nas zima wielkimi krokami idzie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
a teraz hit- Fochna miała wczoraj wolne weszłam z bratem do mieszkania i bez słowa się pakowałam, była w szoku siedziała przez godzinę sztywno na kanapie

(...)

więc dobrze że stalo się jak się stało bo sądzę że lepiej już by nie było. Żyjemy po prostu w innych światach no, to po krótce tyle dzisiaj śpię u przyjaciółki bo mamy wieczorem babską imprezę, weekend spędzam u Mario a od poniedziałku urządzam się in my place
Dobrze się stało, że była w mieszkaniu. Nie ma przynajmniej jakichś niedomówień, oszczerstw, oskarżeń, pretensji...
A dziewczynie ciężko będzie znaleźć lokatora na dłużej - chyba, że takiego jak ona

Weekendu intensywnego zazdroszczę, przeprowadzki i urządzanie się trochę też

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Właśnie bardzo nie dużo, bo 24,99zł. Sama byłam zaskoczona, bo w takiej cenie to zazwyczaj produkt jakością nie grzeszy, ale.. wygląda na prawdę przyzwoicie.
Wieczorem pstryknę jej fotkę, a co. W ramach chwalenia się.
Aaaa i ciuszków które ostatnio kupiłam też - chociaż nikt nie poprosił. Bo po co, po co Sylwią poprosić.
Ooo, cena piękna! Byłabym skłonna nawet tyle wydać w najbliższych miesiącach
Koniecznie daj foty! A o foty ciuchów myślałam, że nie musimy prosić, że to jest oczywiste, że je wstawisz

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Haniu,
I urodziny mojego TŻa.... Najbardziej by sie ucieszył z czegoś do aparatu a ja się nei znam... ;P
Ja na urodziny (przypadające w Wigilię, czyli od razu prezent świąteczny ) też chciałam kupić coś do aparatu, jakiś nawet statyw czy filtr czy cokolwiek, ale w tym roku raczej prezentów nie będzie ze względu na $. Postanowiłam jednak, że zrobię jakąś ładną kartkę - od serca. Bo nie liczy się cena, prawda?

Cytat:
Aaby i Ala hippo super Muszę mojego micha obfocić
Foć koniecznie!

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
tak, dzwoniła Pani że dostal się do drugiego etapu czyli rozmowy z szefem z Łowicza i ma zadzwonić kiedy dokładnie ta rozmowa tż ma dobre przeczucia, a ja staram się zdystansować bo 'lepiej mile się zaskoczyć, niż nieprzyjemnie rozczarować'. kiedy będę znać termin to poproszę o kciuki i wysyłanie dobrej energii bo będzie bardzo potrzebna. super gdyby się udało z ta pracą bo jest 10 min od nas czyli odpadają koszty dojazdu, no i oprócz podstawy fajna premia za wyniki plus dobra stawka za nadgodziny.
tak sobie myśle że jak tż pójdzie na ta rozmowę to ja uderzę na jasną górę sie modlić za jej wynik
Trzymam mocno!

Cytat:
Teraz trochę się martwiłam prawkiem, brakiem odzewu z kilku firm i tym, że nie ma wiadomości z uczelni. Ale już się ogarnęłam i wiem, że co by się nie działo, to będzie dobrze, bo mam Was, super rodzinę i wspaniałego faceta u boku
Bardzo się cieszę, że to od Ciebie słyszę

Pożarłam sałatkę. Jarzynową. Z majonezem
Takie akurat na zmniejszenie żołądka

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 12:44   #1594
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Pisze do Was studentka ekonomii
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 12:50   #1595
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Juuuuuupi. Impreza.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 12:54   #1596
DobraDusza88
Zakorzenienie

Haniu dzięki, że pytasz Miło, że o mnie pamiętasz

Jestem tu cały czas- czytam Was na bieżąco, ale jakoś nie mogę wbić się w rozmowę...

Gratuluję wszystkim zdanych egzaminów, dostania się na studia, nowych termoforków, mieszkań i zakupów

Haniu, co prawda moja wyobraźnia też nie ogarnia usg, ale Witaj Lenko

Miłego dnia dziewczyny
Stary 2011-09-16, 12:56   #1597
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Yeah!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-09-16, 12:57   #1598
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzwonił do mnie mój I. z prawka. Wiecie co? Padne chyba. Okazuje się, że dziś dziewczyna nie zdała na identycznym aucie, z tym samym egzaminatorem z tego samego powodu co ja. Też jeździła super i instruktor powiedział, że pojedzie zgłosić, że z autem jest coś nie tak i mają to sprawdzić.
Ja i to moje szczęście. Oczywiście nie cofną nam decyzji z egzaminu, ale może jak drugi raz trafie na to samo auto to będzie sprawne
Stary 2011-09-16, 12:58   #1599
ssnowdrop
Zadomowienie

Cytat:

gratulacje!
i gotta find my place
i wanna hear my sound

Edytowane przez ssnowdrop
Czas edycji: 2011-09-16 o 13:00
Stary 2011-09-16, 13:00   #1600
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Dzwonił do mnie mój I. z prawka. Wiecie co? Padne chyba. Okazuje się, że dziś dziewczyna nie zdała na identycznym aucie, z tym samym egzaminatorem z tego samego powodu co ja. Też jeździła super i instruktor powiedział, że pojedzie zgłosić, że z autem jest coś nie tak i mają to sprawdzić.
Ja i to moje szczęście. Oczywiście nie cofną nam decyzji z egzaminu, ale może jak drugi raz trafie na to samo auto to będzie sprawne

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-09-16, 13:01   #1601
ssnowdrop
Zadomowienie

Cytat:
a ja myślę ze z autem ok, tylko egzaminator dupek.
ale niech sprawdzą, może jak zobaczy że jest nad nim jakaś kontrola to się ogarnie
i gotta find my place
i wanna hear my sound
Stary 2011-09-16, 13:09   #1602
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
a ja myślę ze z autem ok, tylko egzaminator dupek.
ale niech sprawdzą, może jak zobaczy że jest nad nim jakaś kontrola to się ogarnie
Wiesz co to,że on dupek to raz. Ale jak ruszałam z tego ręcznego, to byłam przekonana, że uda mi się. Auto ładnie mi "szarpało" i jak spuściłam, to odrazu zgasło Sama nie do konca widziałam co się stało, bo robiłam wszystko dobrze.
W domu stwierdziłam, że może faktycznie za mało gazu, ale teraz chyba utwierdziłam się, że z autem coś nie tak.

Jakby nie było, to na drugim egzaminie nie chciałabym trafić na uto nr 54
Stary 2011-09-16, 13:43   #1603
kraven
Zakorzenienie

Wycieczka jest objazdowa.Teraz przez 5 dni jestesmy nad morzem. w miedsy czasie jedziemy do Barcelony i na wieczór flamenco. A wracamy w przyszły piatek. Przed powrotem jedziemy jeszcze do Cannes i Monte Carlo. To jest taka wycieczka zorganizowana dla mojego szpitala wiec tu sami swoi.

Dziewczynki przesyłam Wam slońce i temperature 33 stopnie.

Haniula dbaj o siebie

Kash ale super ze juz sie przeprowadzilas .

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 17:09   #1604
201701300931
Konto usunięte

Nareszcie weekend I nareszcie odpocznę! Bo ostatnie dwa weekendy miałam bardzo intensywne i należy mi się... Chociaż pewnie szybko zacznę się nudzić Tak się z mężem śmiejemy, że pewnie podświadomie nastawiamy się, że to nasz ostatni rok "wolności" (bo potem będziemy się starać o dzidzię) i zaczynamy z tego korzystać

Dzisiaj na obiad skromnie - pulpeciki w sosie koperkowym. Nie mam siły gotować obiadu, bo mnie trzeci dzień z rzędu boli głowa, ale trzeba... We wtorek do neurologa - znowu załamie nade mną ręce, że nic na mnie nie działa
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 20:13   #1605
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Wycieczka jest objazdowa.Teraz przez 5 dni jestesmy nad morzem. w miedsy czasie jedziemy do Barcelony i na wieczór flamenco. A wracamy w przyszły piatek. Przed powrotem jedziemy jeszcze do Cannes i Monte Carlo. To jest taka wycieczka zorganizowana dla mojego szpitala wiec tu sami swoi.

Dziewczynki przesyłam Wam slońce i temperature 33 stopnie.

Haniula dbaj o siebie

Kash ale super ze juz sie przeprowadzilas .
wypoczywaj należy Ci się

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Nareszcie weekend I nareszcie odpocznę! Bo ostatnie dwa weekendy miałam bardzo intensywne i należy mi się... Chociaż pewnie szybko zacznę się nudzić Tak się z mężem śmiejemy, że pewnie podświadomie nastawiamy się, że to nasz ostatni rok "wolności" (bo potem będziemy się starać o dzidzię) i zaczynamy z tego korzystać

Dzisiaj na obiad skromnie - pulpeciki w sosie koperkowym. Nie mam siły gotować obiadu, bo mnie trzeci dzień z rzędu boli głowa, ale trzeba... We wtorek do neurologa - znowu załamie nade mną ręce, że nic na mnie nie działa
też już bym się chciała nastawiać na dzidziusia ... ale narazie nastawiam się na myśl o "nastawianiu się na dzidziusia " na chwilę obecną nie wyobrażam sobie tego, jeszcze jest ciut za wcześnie ...

ja właśnie siedzę z herbatką, w biedro jest nowa zielona z ananasem iprzebija moją ulubioną grejfrutową dziś się już lepiej czuję, ale fajnie było być chorym i widzieć jak TŻ się mną opiekuje i przykrywa w nocy kołderką

dziś byłam u dermatologa , bardzo fajna babeczka mi się wydała i dała mi coś na buzię ( o dziwo powiedziałą, że wcale nie jest źle ) i na włosy ... mam nadzieję, że coś pomoże. Wszystko będę brała dopiero od poniedziałku bo muszę poczekać na dostawę . Ale babeczka spoko, bo i pytała jak kasowo mogę sobie pozwolić na tabletki na włosy, i na moją pielęgnacje pozytywnie zareagowała, myję buzię teraz białym jeleniem i myślałam, że powie, abym kupiła coś aptecznego ( bo ostatnia babeczka wpychała mi na siłę wszystko iwostinu ) . Ogólnie wszystko co stosuję skomentowała, wszystko mi dokładnie wytłumaczyła ( nawet jak dokładnie mam smarować się kremem, żelem ... kiedy lepiej myć włosy przy stosowaniu płynu aptecznego do włosów ... no dużo takich rzeczy, których inne panie mi nie mówiły )
MAM NADZIEJĘ, ŻE TE SPECYFIKI POMOGĄ I NIE BĘDĘ MUSIAŁA ZBYT DŁUGO SIĘ MĘCZYĆ

teraz jeszcze zrobić podstawowe badania i na jakiś czas będę miała spokój

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 20:25   #1606
teacherka
Zakorzenienie

Ja tak na szybko.
Pracę zdaje się, że dostałam, a bardziej przyjęłam. Tylko jak mówiłam - nie wiadomo nawet ile to godzin, więc nie skacze ze szczęścia. Praca wyniknęła troche po znajomości więc i satysfakcja nie taka jak być powinna. ALE! Zadzwoniła do mnie babeczka w sprawie korków, będę miała dzięki temu 2 godzinki pod rząd w jednymm bloku, ba! nawet jednej klatce A to duże ułatwienie i oszczędność czasu.

A teraz spadam, bo szykuje nam się intensywny wieczór. Musimy zacząć się szykowac na uczelnię - mgr czeka (

Dodaja, gratuluję!
Sikoreczka, cieszę się że pani dermatolog sensowna
Kraven, grzej się, grzej

Wszystkim Wam bardzo dziekuję za kciuki

I poprosze o kciuki za nasze autko coś się posypało i dziś ledwo do mechanika dojechało. Echhhhh... Jak nie urok, to...

Miłego wieczoru i weekendu
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-16, 20:31   #1607
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Odpoczywajcie koniecznie!
Mówisz, że za rok zaczynacie starania? Ooo, czyli jeśli nasza sytuacja się wyprostuje, to w 2013 grono SPD zasilą dwa maluchy Chciałabym bardzo, choć może za bardzo się nakręcam...
Z resztą, przez ten rok jeszcze mnóstwo może się zmienić... A może mi się odechce?

My otworzyliśmy winko i oglądamy "Horton hears a Who" Lekkie i przyjemne Dla zainteresowanych - Polsat

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-09-16, 21:46   #1608
alazkrainy
Zakorzenienie

Pozdrowienia że Szklarskiej Poręby

wesoło i procenty do głowy uderzaja

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 07:45   #1609
marcia45
Zadomowienie

Hej

Ja zwykle spać nie mogę, a TZ budzić nie chcę, więc wizażuje.

Snow ja też zaczynam całkiem inny kierunek zaocznie i nie spodziewałam się, że nadrabianie różnic jest płatne. Wiedziałam, że są dodatkowe przedmioty, ale muszę zaraz doczytać regulamin, mam nadzieje,że u nas darmowe, bo 800 zl jako kolejny wydatek przed weselem no way

Dużo nas magisterki zaczyna, ciekawe która pierwsza się obroni, na pewno nie ja Ogólnie już pierwsza obrona mi się przesunęła, bo nie zaliczyłam projektu i pewnie można go będzie odrabiać tylko w semestrze letnim. Czyli obrona przed samym ślubem
Zazdroszczę Wam takiego ogarnięcia swoich studiów, ja to mało kiedy bez warunku się obejdę, a co roku sobie obiecuje, że się wezmę na maksa, a tu a to do pracy przed kolosem trzeba iść, a to znów coś innego wypada Tak jak teraz te projekty trzeba było po prostu wychodzić, czyli z 5 razy przyjść i czekać z 3 godz pod pokojem profesora na konsultacje, bo on tak lubi. I jeszcze nie powie kiedy będzie, tylko trzeba przychodzić i sprawdzać. Nie chciałam brać tyle wolnych dni na okresie próbnym i zostawiałam projekty dla niego w sekretariacie przez kogoś. No i nie zaliczyłam

Kraven, Ala miłego wypoczynku i pełnego relaksu, żebyście wróciły super doładowane energią do działania

Robiłam któraś z Was chili con care i podzieli się sprawdzonym przepisem??

Nurku ja też się z chęcią z Tobą zobaczę Udanego wypoczynku.

Dodajo teraz zostałaś studentką ekonomii, a niedługo kierowcą.

Abby
pamiętasz o PW Wiem, że indywidualna, więc zbieram info od paru par młodych i statystycznie wyliczam Jakbyś miała jeszcze jakieś wskazówki dla przyszłej panny młodej to również zbieram takie porady

Wy macie hipcie a ja mam panią krowę. Nieraz mnie uratowała podczas bolesnego okresu lub zapalenia pęcherza.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 08:38   #1610
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość

Bawcie się i korzystajcie!

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Wam takiego ogarnięcia swoich studiów, ja to mało kiedy bez warunku się obejdę, a co roku sobie obiecuje, że się wezmę na maksa, a tu a to do pracy przed kolosem trzeba iść, a to znów coś innego wypada Tak jak teraz te projekty trzeba było po prostu wychodzić, czyli z 5 razy przyjść i czekać z 3 godz pod pokojem profesora na konsultacje, bo on tak lubi. I jeszcze nie powie kiedy będzie, tylko trzeba przychodzić i sprawdzać. Nie chciałam brać tyle wolnych dni na okresie próbnym i zostawiałam projekty dla niego w sekretariacie przez kogoś. No i nie zaliczyłam

Dodajo teraz zostałaś studentką ekonomii, a niedługo kierowcą.

Abby
pamiętasz o PW Wiem, że indywidualna, więc zbieram info od paru par młodych i statystycznie wyliczam Jakbyś miała jeszcze jakieś wskazówki dla przyszłej panny młodej to również zbieram takie porady

Wy macie hipcie a ja mam panią krowę. Nieraz mnie uratowała podczas bolesnego okresu lub zapalenia pęcherza.

marcia, jestem zdania, że nie można porównywać studiów ze studiami, zwłaszcza, że Ty studiujesz naprawdę ciężki kierunek. I jak sama piszesz - wszystko zależy od wykładowców. Pamiętam znajomych, którzy poszli na tę samą uczelnię co ja, tylko na budownictwo (jak dobrze, że wtedy też się na to nie zdecydowałam, choć czasami niedosyt czuję ). Bardzo często bywało tak, że ja np. kończyłam zajęcia o 16-17, a oni na korytarzu już ze śpiworami i termosami. Dlaczego? A no dlatego, że właśnie było kilku takich wykładowców projektowych, którzy np. mieli dyżur od 9 do 11, ale przyjmowali załóżmy 10 pierwszych osób. A żeby dostać się do tej pierwszej dziesiątki, trzeba było spać na uczelni. Wyobrażasz sobie?!
Pomijam fakt, iż paru znajomych np. po czwartym roku (rok do końca ) musiało zrezygnować, bo miało warunki z dwóch lat wstecz i nie dali rady tego zdać.
Więc Kochana i tak Cię podziwiam

marcia dobrze mówi! Dodaja, wszystko w swoim czasie Nie możesz mieć tak wszystkiego od razu

Strasznie przepraszam Miałam wtedy od razu pisać, ale w pracy zaczął się kociołek i kompletnie wypadło mi to z głowy A później zapomniałam
Czy mogę napisać dziś wieczorem? Teraz zbieramy się na uczelnię (musimy zawieźć podania), po powrocie jadę z mamą do CH, ale jak wrócę, to na pewno napiszę.

Nie rozumiem, dlaczego jeszcze nie poznałyśmy Pani Krowy

Dzień dobry sobotnio!
Uwierzycie, że cały wczorajszy wieczór przespałam?! Obejrzeliśmy Hortona, ale jako iż rozłożyliśmy sobie kanapę, to od razu po Hortonie zasnęłam. I tak Ł. obudził mnie o 1.30, żebym zmyła make-up... i wróciłam spać. Spaliśmy na kanapie, więc Kłaki budziły mnie co sekundę. Tym sposobem jestem meeega niewyspana
Zaraz wypiję kawusię i mam nadzieję, że będzie lepiej

Aaa, promotorka odpisała. Uwaga uwaga - mam uszczegółowić mój plan pracy i przybliżyć jej sposoby czegośtam. Czy jeśli wyślę jej maila z instrukcją obsługi lupy ekranowej, to wystarczy jej takie przybliżenie?!
No przecież oczywiste jest, że do poniedziałku tego nie ogarnę! Zwłaszcza nie mając ani jednej książki
Taaa, może i ja powinnam składać wniosek o warunek?!

Miłej rześkiej soboty życzę!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-09-17, 09:26   #1611
marcia45
Zadomowienie

Abby trudny, nie trudny, ale prawda taka, że jakbym się przyłożyła to zawsze lepsze oceny by były. Ale na szczęście w pracy oceny znaczenia nie mają

A co do PW to tak tylko przypominam, wiesz do ślubu jeszcze 10 miesięcy, więc się aż tak bardzo śpieszyć nie muszę. Możesz dopisać jaki rozmiar, kolory i przedział cenowy tamtych butów zimowych Cię interesują. Jutro z TZ na bazarek się wybieramy, bo on chcę buty do pracy kupić, więc może okazyjnie wyrzucą taniej stare kolekcje.

Powodzenia w ogarnianiu dziekanatu, bo niestety często bardzo potrzebne tam szczęście

Lecę na śnaidanko

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 09:53   #1612
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość

Baawcie się !

Wiem dziewczyny, że wszystkiego mieć nie można. Chyba zachłanna jestem

Dzień dobry

Tż przed 9 mnie obudził jak wracał z pracy. Wstałam, poporcjowałam mięso, który kupił z rana, zrobiłam śniadanko, potulilismy się i poszedł spać. Cały tydzień śpimy sami i już nam brakuje czułości

Wczoraj wieczorem poszłam do kauflanda, głównie po mięso, bo zamrażarka świeciła pustkami. Kupiłam schab, karkówkę. Tż dziś kupił żeberka i golonki. Jeszcze kupię ze 2 kurczaki, trochę cycków i będą zapasy

Dziś powinnam od rana latać na mopie, bo mamy naprawdę brudno, ale muszę pracować. Nie ma zmiłuj, termin w poniedziałek już jest nie do przesuniecia. Ale jak wyślę zlecenie to sobie poodpoczywam i bedę sprzątać-nawet nie wiecie jaką mam na to ochotę
Stary 2011-09-17, 10:26   #1613
Anastazja86
Zakorzenienie

Aaby- miałam to samo na studiach- z tym nocowaniem na uczelni jak miałam egzaminy z geografii masakra to była

Dodaja- a jak robisz golonki? bo ostatnio widziałam u mnie w promocji dość fajnej i nie wiem co można z nimi zrobić oprócz krupniku na nich którego nie cierpię

Ala- udanego wypoczynku

witam

miał być słoneczny weekend a u mnie deszcz no trudno, pogodziłam się z tym że już jesień nadeszła

biorę się ostro od dzisiaj za siebie od dzisiaj stepper, skakanka, brzuszki i 8 minutówki kupiłam sobie kisiel w ramach czegoś słodkiego nie zrezygnuję tylko z kawy bo po prostu nie ma szans

nie wiem co dzisiaj wykombinować na obiad
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 10:45   #1614
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość

Dodaja- a jak robisz golonki? bo ostatnio widziałam u mnie w promocji dość fajnej i nie wiem co można z nimi zrobić oprócz krupniku na nich którego nie cierpię
Tż zwykle je przygotowuje, bo uwielbia Teraz jako górnik musi dobrze jeść
Zwykle je gotuje w wodzie z róznymi przyprawami. Potem zajada z kapustą zasmażaną i musztardą albo chrzanem

Kiedyś próbowalismy robić w piecu takie opieczone, ale kompletnie nie wyszły, przez nasz zepsuty piec
Stary 2011-09-17, 12:08   #1615
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Tż zwykle je przygotowuje, bo uwielbia Teraz jako górnik musi dobrze jeść
Zwykle je gotuje w wodzie z róznymi przyprawami. Potem zajada z kapustą zasmażaną i musztardą albo chrzanem

Kiedyś próbowalismy robić w piecu takie opieczone, ale kompletnie nie wyszły, przez nasz zepsuty piec
dzięki takiej gotowanej to nie za bardzo lubię bo dla mnie za tłusta

kupiłam sobie dzisiaj tabletki biogarden i zamierzam stosować na te moje wypadające włosy, mam nadzieję że pomoże

na obiad jednak robię kiełbaski na patelni grillowej, uwielbiam
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 12:17   #1616
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
dzięki takiej gotowanej to nie za bardzo lubię bo dla mnie za tłusta
Ja zjadam samo mięsko, bez skóry i jest ok

Trzymajcie mnie, bo zaraz zabiję sąsiadów!
Stary 2011-09-17, 12:52   #1617
marta1986222
Zakorzenienie

Witam w ten słoneczny dzień

Dwa dni mnie nie było bo pracowałam po 12h i przychodziłam to szybka kąpiel i do spania.
Weekend wolny
Mężul pojechał na ryby a ja siedzę w domku bo coś mnie przeziębienie dopadło,zaraz zaaplikuję sobie mleko z czosnkiem.
Chciałabym po południu podjechać po kurtkę do orsaya.

Dodaja cieszę się razem z Tobą że zostałaś studentką ekonomii ale jesteś tak inteligentną osóbką że na pewno to była tylko formalność
Miałaś coś napisać na temat włosowy.

Ala udanego wypoczynku

Kashmirko super że tak wyszło z Fochną,w końcu odetchniesz i będziesz miała prawdziwy spokój,bardzo się cieszę

Aaby gratuluję zaliczenia

Anastazja super że są postępy z mamusią i mam nadzieję że metodą małych kroczków dojdziecie do celu.

U nas gorący okres staranek o Zuzię,proszę trzymać kciuki.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 12:54   #1618
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Miałaś coś napisać na temat włosowy.

Kciuki są cały czas!

Chodzi mi o oleje sesa i heenara, miałaś któryś z nich? Czytalam o nich dużo dobrego i są na helfy
Stary 2011-09-17, 20:06   #1619
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Kciuki są cały czas!

Chodzi mi o oleje sesa i heenara, miałaś któryś z nich? Czytalam o nich dużo dobrego i są na helfy

Miałam sese i włosy są naprawdę ekstra po tym oleju a na heenere się czaję

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-17, 22:20   #1620
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
A co do PW to tak tylko przypominam, wiesz do ślubu jeszcze 10 miesięcy, więc się aż tak bardzo śpieszyć nie muszę. Możesz dopisać jaki rozmiar, kolory i przedział cenowy tamtych butów zimowych Cię interesują. Jutro z TZ na bazarek się wybieramy, bo on chcę buty do pracy kupić, więc może okazyjnie wyrzucą taniej stare kolekcje.

Powodzenia w ogarnianiu dziekanatu, bo niestety często bardzo potrzebne tam szczęście
PW zaraz leci

Co do dziekanatu, to muszę pochwalić panie u nas, bo kiedykolwiek byśmy tam nie weszli, to panie są przemiłe i wszystko szybko od ręki załatwiają Wiem wiem, rzecz niespotykana
Także zapraszam do nas na wydział

Cytat:
Dziś powinnam od rana latać na mopie, bo mamy naprawdę brudno, ale muszę pracować. Nie ma zmiłuj, termin w poniedziałek już jest nie do przesuniecia. Ale jak wyślę zlecenie to sobie poodpoczywam i bedę sprzątać-nawet nie wiecie jaką mam na to ochotę
Ja mogę się domyślać - mam zawsze taaaką ochotę jak muszę zrobić coś innego

Cytat:
Trzymajcie mnie, bo zaraz zabiję sąsiadów!
Co się stało?

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość

Rano w dziekanacie wszystko załatwiliśmy - to już pisałam. W dodatku weszłam parę godzin temu na moje konto uczelniane, a tam co? Nowe nazwisko... Ach, żeby wszyscy tak szybko pracowali i rozpatrywali wszystkie wnioski

Potem pojechałam z mamą do CH. Jak to bywa na zakupach z mamą - moja szafa została uzupełniona o ładnego nietoperza Lubię zakupy z mamą Doszedł jeszcze mały pomarańczowy jesienny sweterek, a z drobiazgów - tyci zestaw h&m do manicure za 6,90 (właśnie właśnie, muszę pomalować paznokcie)
Po powrocie pozmywałam i dalej lenistwo. Ł. zrobił przepyszną kolację - ziołowe stripsy Tak tak, zmniejszanie obwodów w toku
Rozłożyliśmy znów kanapę i uskuteczniamy wieczór przed tv.

Martwię się o Olka, bo wymiotował cały dzień i jest strasznie apatyczny Jeśli do jutra nie przejdzie, jedziemy do veta... Ech, szkoda, że nasze konta nie są przygotowane na takie dolegliwości

Miłego wieczoru!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości