|
|
#1291 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
![]() Ale na razie kupiłam piwo, zamiast butów
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-09-17 o 13:07 |
|
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Japonki to moje ukochane obuwie ![]() Teraz jestem chora, leżakuje sobie w wyrku i nic mi sie nie chce. a chętnie upiekłabym jabłecznik, bo mam szaloną ochote na cos słodkiego.
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
|
#1293 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1294 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- uep mnie boli no i czemu.... poza tym nie wiem jak kotemu zaaplikować tabsa, boję się że urażę dziąseło ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------
|
|
#1295 |
|
BAN stały
|
A jednak... ![]() Masz problem, ale my Ci pomożemy, pamiętaj, nie zostawimy Cię samej z nałogiem Zignoruję tę, szytą grubymi nićmi, prowokację ![]() Poza tym to sałatka na Twoją imprezę, pragnę zauważyć ![]() Ale na razie coś słabo to idzie ![]() A ten tabs dla kota, co to, na co?
|
|
|
|
#1296 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1297 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no słabo coś.... znowu impreza zdechnie nim się rozpocznie....
tabs Gryxiu to jest antybiotyk, Kitech brał przed zabiegiem , i teraz po też ma brać przez 8 dni, no i plus maść na dziąsła Metronidazol bosz... czarno widzę aplikację ![]() dobra.....
|
|
#1298 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1299 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ale od dzisiaj mam bliżej do 40stki ![]() Skrbtk-nie mam możliwości wklejenia zdjęć z komórki, więc mnie musiscie wykreślić z listy gości
|
|
|
|
#1300 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
A nie ma jakichś antybiotyków domięśniowych, o przedłużonym działaniu (bo przecież środki p/bólowe tak właśnie aplikują, przy sterylizacji np.)? Nasza Fruzia miała zimą podawany antybiotyk rozpuszczany w wodzie, 2 razy dziennie "Akcja strzykawka", nic fajnego ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1302 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1304 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No to rozumiem
A potem będą prezenty?
|
|
|
#1306 | |||
|
Zakorzenienie
|
macham z nad gorącej czekolady pachnąc coraz lepiej DV - życie bywa miłe ( a słodkie to z pewnością)
Cytat:
głaski ode mnie dla dzielnego pacjenta oraz ja impreze mogiem zacząć już dziś - albowiem rano prowadzeu ![]() ![]() Winterko - mam wina półwytrawne i wytrawne - czerwone Cabernet Sauvignion czy jak im tam - Chilijskie Porto - na słodko, białe i czerwone do żarełka tortille z łososiem wędzonym krojone na 3 i duuuuuużo serów Camembertów są też jaja na tfardo bez niczego i kbanosy bez niczego zaczynamy o 17stej? czy jak? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-17 o 14:04 |
|||
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na przymusowej diecie jestem, wiec moje żarcie niewielu zadowoli
Choc dobra.... mam super lody w lodówce które podżeram mimo diety - absolutnie najlepsiejsze, truskawkowe Haagen-Dazs. Jedyne lody truskawkowe jakie uwielbiam Pozostałych nie tkne nawet kijem
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
#1308 |
|
Panaroja
|
Będzie mieć uciechę przynajmniej na osłodę ![]() Kiedyś próbowałam metronidazol mieszać z wodą i dawać strzykawką , ale to była masakra , bo potem kota łaziła po mieszkaniu z gigantycznymi bąblami śliny upstrzonymi rozgniecionym antybiotykiem i siała tym gdzie popadnie , oczywiście nic nie łykając jedyny sposób to masełko
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#1309 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No jacha! Tego na biało nie czytaj, bo to niespodzianka będzie ![]() Mam strój policjanta, no i tak se myślę, żeby się po pierwszym toaście ulotnić i przebrać, a potem zaaresztować Łinterrę za zakłócanie spokoju i zrobić wyuzdany striptiz, ale się obawiam, że mnie rozpozna (albo powie "Pfff, to nie jest mój panieński"), no i sam nie wiem Alko już mam, a z sałatką na mamę czekam, ma kupić majonez i jaja |
|||
|
|
|
#1310 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rejcz... no dam radę, muszę!
|
|
#1311 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
Justyno - ehhh chuopy - no jak Flo pisała nie nadąży się ( osobiście nie toleruję argumentów " a inni, inne.. " roznosi mnie wtedy - no ale juz prawei się nei zdarzają - jednak nei mam na nie recepty, innej niż żeliwnym rondlem w łep
) rozumiem aż nadto, i choć sytuację mam zgoła inną to i tak wysłałam swojego wczorajw kosmos - kazałam mu se wsiaść w kapsułe i mam wolne ![]() nie kłócę się juz prawie - to chyba zły znak ale jak mam dosć to mam dość - święty spokój bezcenny - no ale to nie jest wyjście z żadnej sytuacji, no i
|
|
|
|
#1313 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1315 | ||
|
Zakorzenienie
|
dobra to nim będzie ciasto , wnoszę alko i ja:
170920111189.jpg
|
|
#1316 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Młodziej,niż metryka pokazuje
Ide se więc, pffff
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
Czym chata bogata:
![]() 1) mniamuśne lody (niestety pół pudełka, bo juz sie do nich rano dobrałam ![]() 2) coś mocniejszego 3) nalewka wiśniowa wlasnej , czyli mojej roboty tylko na specjalne okazje (niech was niepozorność flaszy nie myli, bo toto piekielnie mocne jest i piekielnie dobre - tylko spiryt i wiśnie, bez zadnego rozcieńczania )
|
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś mi mówi że po dzisiejszej imprezie dostaniemy choroby oczno-żołądkowej - tj. bęziemy rzygać dalej niż widzimy to jak każdy przynosi napoczęte resztki to trza tak było od razu - mam Martini Dry i jakiś nie Dry ( Red) Rosso, mam wódkę Dębową i jakies likiery otwarte o i Absynth - ino nie mam aparata Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-17 o 14:31 |
|
|
|
|
#1319 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to ja wnosze take samo
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

Japonki to moje ukochane obuwie

no i czemu.... 

Ale od dzisiaj mam bliżej do 40stki