![]() |
#1141 |
Raczkowanie
|
Dot.: Uniwersytet Łódzki
No to super ze stosunki mają :P Ja jestem dzieckiem pokrzywdzonym przez los ;/ w podstawówce ani w gimnazjum nie miałam angola tylko cały czas niemiecki, pozniej w liceum mialam niemiecki i angielski ale uczylam sie tylko niemca bo wiecie matura ... i teraz nie wiem co zrobic... Pozostanę przy tych 2 lub zamiast jednego z nich wezme hiszpański
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
ninja
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Rozeznanie
|
Ja mam napisane "Język obcy II fakultatywnie" , któraś mi objaśni co tzn?
![]() A powiedzcie mi jeszcze jaką "wyprawkę" sobie przygotowujecie? Chodzi mi o notatniki najbardziej, czy a5 czy a4 i ile tego? Bo ja niewiem jak się zabrac za to wgl..
Podejmuj decyzje, choć w głowie chaos, wyrywa z butów ogromna ciekawość, wybierzesz dobrze, ogarnie Cię radość. Edytowane przez paaaat Czas edycji: 2011-09-19 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Raczkowanie
|
Hiszpańki!!!<3 Marzę aby się go nauczyć! A jak nie bd miąła takiej możliwości to pozabijam!
![]() Szwedzki :O? Łał... |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
ninja
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Rozeznanie
|
O tak, na trzecim, faktycznie
![]() ![]()
#1148 |
Przyczajenie
|
Co do wf, filologia rosyjska w tym roku go nie ma;p wiec omija mnie jakże eksytująca walka o miejsce w wybranej grupie ;p
---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Agusia, dzisiaj dzwoniłam do akademika. Pokój dostaje się losowo. Jak ktoś dostał się do tego akademik do którego TY chciałaś to przym meldowaniu wystarczy podać nazwisko tej osoby. Nie ma pokoi 4 - osobowych. Góra to 3 osoby w pokoju. Co do ceny to nie wiem jak jest w tym roku, ale do tej pory było tak, że pokój 3-os., był najtańszy. ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- A co do planu zajęć. Wyklady mamy tak jak nam w sekretetarcie ułożą, ale możemy sobie wybrć do jakiej chcemy należeć grupy. Chłopak mojej siostry jest na administracji i ma ponad 400 osób na swoim kierunku i on tak sobie wybierał grupy, ze jeden dzień miał wolny. A co do języka to też słyszałam, że jest. Ja się zastanawiam między ang., ale nie wiem czy jest sens a hiszpanskim, który uwielbiam;p A szwedzkiego to raczej all nie będzie do wyboru, a nawet na pewno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |
ninja
|
Cytat:
![]() Szwecja i wszystko, co szwedzkie: ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Rozeznanie
|
Mhm, ciekawe z tymi grupami, czyli da się pokombinowac
![]()
#1151 | |
ninja
|
Cytat:
Ja biorę na pewno angielski (miło by było, żeby był co najmniej na poziomie B2 lub najlepiej C1) +niemiecki (szkoda rezygnować po... <liczy> ...9 latach nauki w szkole) lub hiszpański (gdyby jednak mi się odmieniło) ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Marzy mi się wolna środa, albo najlepiej piątek (aczkolwiek to jest chyba nierealne). :P Edytowane przez allmyloving Czas edycji: 2011-09-19 o 12:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Przyczajenie
|
ja na 1 sem logistyki mialam caly wolny piatek
ogolnie da sie bardzo pokombinowac wiec prosze sie nie martwic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Rozeznanie
|
Piątek taaaaak
![]()
#1154 | ||
ninja
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Przyczajenie
|
Mi się raczej nie uda;/ mam tylko 18 osób n a swoim kierunku ....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Przyczajenie
|
wtedy too nawet nie musialam cudowac, sami dali plan z piatkiem wolnym, natomiast w srode mialam tylko wf
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Rozeznanie
|
Taaak mało? To cóż Ty będziesz studiowała?
![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1158 |
Przyczajenie
|
kurczę.. ja myślałam, że na ten wf rejestruje się przez usosa..
a to trzeba się zalogować do rejestracji żetonowej ![]() zapisałam się tam, ale na usosie nic się nie zmieniło.. naprawdę to wszystko jest dla mnie czarną magią. |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do trzeciego zdania to chyba nie zrozumiałam o co chodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 | ||
ninja
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Przyczajenie
|
mam jeszcze pytanie odnośnie grup..
te dziekańskie nie muszą pokrywać się z tymi z wf-u? |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Przyczajenie
|
do paat: jestem na filologii rosyjskiej w turystyce.
A do agusi: Ale bardziej Ci się opłaca wprowadzić 28, bo wyczytalam w tych ich regulaminach, ze jesli wprowadzisz sie w dniach 27-30 to za te trzy doby płacisz jak za pokój goscinny i doba kosztuje 10,70... cos koło tego. Natomiast jesli wprowadzisz się wczesniej to płacisz jedną trzecia miesiecznej opłaty czyli 130 zł. A co do opłat, to w tam tym roku było tak, że np. w V Ds pokój 3os kosztował 240, a 2os 290, jedynke mogą natomiast dotac jedynie osoby niepełnosprawne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Raczkowanie
|
Ojjjj.. ja mam nadzieję, że oni sami tak nam poukładają plan że bd mieć wolny jakiś dzień
![]() ![]() ![]() All gratuluje chęci do niemieckiego ;p Ja tego języka nienawidzę i przez 3 lata lo nie dałam się zgermanizować! ![]() za to angielski kooocham- w końcu uczę się go tyle lat ;P no i hiszpański ale z niego to tylko parę słówek umiem ^^ A szwedzkiego sie uczysz? Jak tak to od ilu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Przyczajenie
|
Do IamYourSun: Nie muszą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1166 |
Przyczajenie
|
dziękuję
![]() tak podejrzewałam, ale wolałam się upewnić ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- na stronie mojego wydziału (WZ) pojawił się rozkład zajęć dla dydaktyków, którego ostateczna wersja będzie 23 września (do tego czasu mogą zgłaszać swoje zażalenia ;D), więc pewnie nasz plan pojawi się w przyszłym tygodniu dopiero.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Przyczajenie
|
jesli jestes bardzo ciekawa mozesz przejrzec dydatkykow w poszukiwaniu swojego kierunku.. jelsi znasz grupe :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Raczkowanie
|
Najchętniej wprowadziła bym się ostatniego dnia września
![]() ![]() No cóż, na pewno nie będę płaciła 280zł (oficjalna cena) za 3 osobowy pokój z łazienkami i kuchnią na całe piętro w akademiku jak się nieoficjalnie dowiedziałam "o niższym standardzie :P" Może jeszcze uda się znaleźć jakieś mieszkanie na spółkę z jakimś studenciakiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Przyczajenie
|
Myśle, ze znalezienie teraz kogoś do mieszkania może być cięzkie. A co do akademika, wprowadzenie wczesniejsze ma to do to ciebie, ze mozna złapać klimat i poznac swoich sąsiadów przez te pare dni wolnego;p mysle ze na poczatku to bedzie ciezko na zycie towarzyskie szczeóglnie w tygoniu, jak plan bedzie sie zmieniał co trochę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Przyczajenie
|
Dzieeeewczyny !
jestem z kierunku pedagogika kultury fizycznej i zdrowotnej, na stronce pisało tak Rejestracją na W-F nie są objęci studenci I roku kierunków: Turystyka i Rekreacja oraz Pedagogika - specjalność Pedagogika Kultury Fizycznej i Zdrowotnej a także studenci kierunku Ekobiznes. co więc bedzie z nami ??? bo nigdzie nie napisali. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.